کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-23 ساعت 20:24)siyavash نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:08)gifa نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:07)aghaghia نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:58)reza_top60 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:55)gifa نوشته:  خبرخبر داييzanganeh ويزاشو گرفت،هورااااااااااااااااايك شيريني توپ از طرف همه شما ازش ميگيرم

گیفا جان دایی زنگنه کدوم سفارت بوده؟کی کلیر شده؟کی پاسش رو تحویل داده؟تو رو قرآن کامل اطلاعات بدید دیگه.
آقای زنگنه از کلیر شده های روز آخر نبودند و چند روز بود که پاسشون رو داده بودن سفارت، قضیه شون با بقیه دوستان یکم متفاوته...

١٦سپتامبر كلير شدن

سلام . ما امروز بجای رفتن سفارت رفتیم مدیکالمون رو تجدید کردیم . خیلی هم نگرانم که کارم درست بوده یا نه آخه مدیکالم تا 25 سبتامبر مهلت داشت و اگه می خواستن ویزا بدن لازم بود هر چند امروز نرفتن سفارت خودش شاید از دست دادن فرصت طلایی بوده باشه اما خب اینم خودش یک انتخاب و اعتماد به خدایی است که ما را علی رغم همه شرایطی که می تونست پیش بیاد به اینجا رسوند...... دیروز و امروز تو سایت سیس آپ دیت شدم و کیسم تو کلیر شده های 16 سبتامبر بوده که وقتی لیست امروز اعلام شده دیگه توش نیست !! این یعنی که فاتحه یا طبیعیه که وقتی لیست جدید میاد قبلی حذف می شه ؟ کمی راهنماییم کنیم که اشتباه کردم با نه و تو چه موقعیتی هستم ؟؟؟
دوست عزیز خیلی هم کار خوبی کردین. شما از وقت سوخته بهترین استفاده رو کردین. اگر امروز جلوی سفارت اتفاقی افتاده بود و پاستونو می گرفتن به هرحال لابد بعدش می تونستن بهانه بیارن که مدیکالت تموم شده . در مورد دوباره آپ نشدن ...بدونین اینا به هم ریختگی های این روزهای آخره و طبیعیه. شما به جای دست روی دست گذاشتن ریسک کردین و هزینه کردین ولی به هر حال مجبور بودین یه کار یو یه تصمیمی بگیرین و حتما تصمیم تون درست بوده .موفق باشین و امید به خیر هستی داشته باشین.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: محبت ، sce ، 3rip ، maryam_a ، e76779 ، banafsh14 ، daria ، amir82 ، مانترا ، azar1348 ، romance33 ، siyavash
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2600kasra، 3rip، ali1982، alihmh، amin2222، amirnet، DIVE، drmrs، e76779، el333، gbtm، ghoghnoos، home86، hosa، houmanmir، khaste، mehdi389، mohamadtj، Nanook، negar_karimi6، noura، payam62، sh-p*، SHABAH51، sh_aytak، soli asali، soroshnia، studpk، tired smk، User، کاوه شیز، گل نهال، پدی، شهره اکبری، 5 مهمان
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sce ، 3rip ، gbtm ، azar1348 ، romance33
بچه ها من فردا با پرواز 8 صبح ماهان میرم آنکارا و از اونجا با تاکسی مستقیم میرم سفارت هر کسی با من همسفره پیغام بذاره تا با تاکسی با هم بریم
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، sce ، 3rip ، maryam_a ، daria ، negar_karimi6 ، azar1348 ، romance33 ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 20:26)majid194 نوشته:  درود به بچه هایی که الان در ایروان، آنکارا و ابوظبی هستند ، بخصوص دوستان خوب ساکن در دژ که با پایداری و متانت درس عملی امیدواری رو برای همه ما به یادگار گذاشتند
به امید گرفتن ویزا همه دوستان 2013
مجید خان دوست داشتنی و مهربان
ما خودمان کلی از شما آموختیم...روحیه دادن های شما بی نظیر بود و ما خوشحالیم که با دوست عزیزی چون شما آشنا شدیم...البته در قاموس دژنشینان ایروان ناامیدی جایی نداشته و ندارد اما گاهی حضور یک دوست خوب میتواند امیدها را صدچندان کند
Rolleyes
برای شما و خانواده محترم آرزوی روزهایی سرشار از شادکامی و پیروزی را داریم

(از طرف دوستان شما در دژ Wink )
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-23 ساعت 19:53)payam62 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:33)soroshnia نوشته:  پیام جان کجایی من امروز پیدات نکردم من الان اتاپ بلوار هستم
بنظرت این داستان گرفتن پاس ها چیه اون ایمیل معروف که یکشنبه عصر میفرستن و اپ جمعی میکنن چیه راس چرا امروز ما اپ نشدیم

سلام. من از ساعت 7 تا 13 جلوی سفارت بودم . با دوستان حیدری و زنگنه و والنسیا بودیم. من دیروز ایمیل دریافت کردم و آپدیت هم شدم . امروزم تا الان که هیچ خبری نیست . ظهر اومده بودم هتل اتاپ ماشالا همه ایرانی بودن. یه دختر خانمی هم ویزاشو گرفته بود. فردا بازم میرم جلو سفارت . ببینم چی میشه . از خونه نشستن که بهتره

ببینید خیالتون راحت باشه من اون موقع که وقت خلوتیش بود و یکظرب ویزامو گرفتم 5شنبه مصاحبه شدم و فکر کردم 2شنبه می گیرم ولی تا 4شنبه که ایمیل دریافت کردم ویزامو به پست نداده بودن. پس نتیجه اینه که شما که ایمیل گرفتین قطعا امروز و فردا ویزاتونو می گیرین به سلامتی و دلخوشیBig Grin
2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، maryam_a ، Sonaen60 ، payam62 ، گل نهال ، مانترا ، azar1348 ، محبت ، romance33 ، Shahabpk ، ma300me
امروز باز پدر من آپدیت شد! الان 1 هفته هست که پاسپورتش تو سفارته!!!!!! در طول این 1 هفته 5 بار آپدیت شده !!!! این معنیش چی هست کسی میدونه؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Sonaen60 ، مانترا ، azar1348 ، romance33 ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 20:27)alihmh نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:04)home86 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:01)ma300me نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:50)home86 نوشته:  سلام دوستان ما هم هنوز تو شوکیم و ناراحت
ولی الان سایت چگ کردم به تاریخ امروز اپدیت شدبم یعنی چی سرکاریه؟

سر کاری چیه دیگه؟؟؟؟ پاشید برید پاستونو بدید به سفارت. خدا میگه از شما حرکت بعد از من برکت. یه حرکت شما بکنید بقیه اش رو اون بالایی درست میکنه.
ما فیم قردا بلیط داریم و میریم ولی کلیر نشدیم یک ریسکه داریم انجام میدیم
ما هم همینطور

به امید خدا آرزوی موفقیت همه دوستان
تشکر کنندگان: azar1348 ، romance33 ، ma300me ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 20:47)sh-p نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 20:25)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 20:17)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:45)khaste نوشته:  بچه های ابوظبی هماهنگ شید که ما شادی شما رو ببینیم
من اون شب که متن دیدم کاملا نا امید شدم اما امروز یه روزنه ای دارم مبینم امیدوارم همه شاد باشیم
همه ویزا تو دستامون باشههههههههههههه
[size=x-large]
[b]بچه های ابوظبی
فردا 11 صبح دم سفارت
[/size]

توجه توجه

برای انسجام بیشتر بچه های ابوظبی

1 - امروز حتما حتما به سفارت ایمیل بزنید و به هر جای دیگر هم که تونستید

2 - فردا صبح ساعت 11 همه کسانی که در امارات هستند جلوی سفارت باشند

حتی کسانی که جواب منفی گرفته ولی هنور امارات هستند

جلوی سفارت با جواب منفی کوتاه نیایید و در نهایت نظم و آرامش و احترام درخواست بررسی موضوع توسط سفیر را بفرمایید

لطفا همه به هر طریق اطلاع رسانی بفرمایید

دوست گرامی سفارت ابوظبی اصلا قبل از ساعت 1 ظهر پاسپورت قبول نمی کنه کسانی که دوبی هستند قرار است جوری بروند که در همین ساعت (1) آنجا باشند.البته این روزهای آخر با این اوضاع اصلا کسی چیزی را نمی تونه پیش بینی کنه.

خوب از صبح دم درسفارت باشند چطور میشه بهتر از تو هتل نشسته قبلا ها صبح که نمی پذیرفتن به این دلیل بود که عده ای مصاحبه داشتن الان که خدا رو شکر دیگه کسی مصاحبه ای نداره داره ؟ پس زودتر از یک هم رفتید اشکال نداره
تشکر کنندگان: مانترا ، romance33
باسلام
آقا اگر امکان داره میشه بگید بعد از دادن پاسها به سفارت کجاها رو باید چک کنیم برای اینکه بیبینم ویزا
اومده یا نه من فقط میدونم باید سیس رو چک کنیم اگر ایشو شدیم بریم بگیرم
آیا ایمیل هم میاد یا نه ؟
آیا جایی دیگه رو باید چک کنم یا نه ؟
ممنون میشم کمک کنید
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: DIVE ، azar1348
من حتی کلیرهم نشدم.ولی الان با ین شرایط نمیدونم چکار کنم. بنظرتون بیام انکارا؟
تشکر کنندگان: azar1348 ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 20:52)hosa نوشته:  امروز باز پدر من آپدیت شد! الان 1 هفته هست که پاسپورتش تو سفارته!!!!!! در طول این 1 هفته 5 بار آپدیت شده !!!! این معنیش چی هست کسی میدونه؟
تشکر کنندگان: azar1348
(2013-09-23 ساعت 20:57)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 20:47)sh-p نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 20:25)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 20:17)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:45)khaste نوشته:  بچه های ابوظبی هماهنگ شید که ما شادی شما رو ببینیم
من اون شب که متن دیدم کاملا نا امید شدم اما امروز یه روزنه ای دارم مبینم امیدوارم همه شاد باشیم
همه ویزا تو دستامون باشههههههههههههه
[size=x-large]
[b]بچه های ابوظبی
فردا 11 صبح دم سفارت
[/size]

توجه توجه

برای انسجام بیشتر بچه های ابوظبی

1 - امروز حتما حتما به سفارت ایمیل بزنید و به هر جای دیگر هم که تونستید

2 - فردا صبح ساعت 11 همه کسانی که در امارات هستند جلوی سفارت باشند

حتی کسانی که جواب منفی گرفته ولی هنور امارات هستند

جلوی سفارت با جواب منفی کوتاه نیایید و در نهایت نظم و آرامش و احترام درخواست بررسی موضوع توسط سفیر را بفرمایید

لطفا همه به هر طریق اطلاع رسانی بفرمایید

دوست گرامی سفارت ابوظبی اصلا قبل از ساعت 1 ظهر پاسپورت قبول نمی کنه کسانی که دوبی هستند قرار است جوری بروند که در همین ساعت (1) آنجا باشند.البته این روزهای آخر با این اوضاع اصلا کسی چیزی را نمی تونه پیش بینی کنه.

خوب از صبح دم درسفارت باشند چطور میشه بهتر از تو هتل نشسته قبلا ها صبح که نمی پذیرفتن به این دلیل بود که عده ای مصاحبه داشتن الان که خدا رو شکر دیگه کسی مصاحبه ای نداره داره ؟ پس زودتر از یک هم رفتید اشکال نداره

بله چشم . اطلاع رسانی کردم فردا قراره زودتر بروند دوست عزیزم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: parastoo500 ، azar1348 ، romance33
(2013-09-23 ساعت 18:27)afshin4749 نوشته:  آقا جان این اتفاقات خوب ، میدونید چرا بوجود اومد ؟ Smile
بخاطر اینکه همه آواتارشون رو به نشانه اتحاد و همدلی تغییر دادن .Wink چندین نفر از دوستان این کار رو کردن ، آنکارا درست شد !!!!!! Big Grin اگه همه اینکار رو بکنن ، ابوظبی هم قطعاً مشکلش حل میشه !! Tongue به قول شاعر که میگه ؛
درخت گردکان ( گردو ) به این بلندی !!!
درخت خربزه ، الله اکبر !!!!!! Big Grin
پس زود باشید تا دیر نشده .
من می خوام آواتارمو عوض کنم ولی از کجا این آواتارو پیدا کنم آخه ... TongueCool حتی از یکی از دوستان هم خواستم آدرسشو بهم بدن .تو گوگل هم آواتارشو جستجو کردم ولی نشد.Sad(
2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، azar1348 ، romance33
دوستان انکارا،ابوظبی ،ایروان
قدم به قدم دارم براتون دعا میکنم...
منتظر صدای شادی تون هستم...
(2013-09-23 ساعت 21:14)manila نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:27)afshin4749 نوشته:  آقا جان این اتفاقات خوب ، میدونید چرا بوجود اومد ؟ Smile
بخاطر اینکه همه آواتارشون رو به نشانه اتحاد و همدلی تغییر دادن .Wink چندین نفر از دوستان این کار رو کردن ، آنکارا درست شد !!!!!! Big Grin اگه همه اینکار رو بکنن ، ابوظبی هم قطعاً مشکلش حل میشه !! Tongue به قول شاعر که میگه ؛
درخت گردکان ( گردو ) به این بلندی !!!
درخت خربزه ، الله اکبر !!!!!! Big Grin
پس زود باشید تا دیر نشده .
من می خوام آواتارمو عوض کنم ولی از کجا این آواتارو پیدا کنم آخه ... TongueCool حتی از یکی از دوستان هم خواستم آدرسشو بهم بدن .تو گوگل هم آواتارشو جستجو کردم ولی نشد.Sad(
روی یکی از اوتارها کلیک کن و بعد save as کن و بعد برو اوتار رو عوض کن
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، manila ، nooshshahnar ، گل نهال ، amir82 ، محبت ، azar1348 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان