کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-23 ساعت 20:40)MEH.T نوشته:  بچه ها من فردا با پرواز 8 صبح ماهان میرم آنکارا و از اونجا با تاکسی مستقیم میرم سفارت هر کسی با من همسفره پیغام بذاره تا با تاکسی با هم بریم

با تمام وجودم برات آرزوی موفقیت می کنم
و به عزم و امیدواری که هنوز در تو زنده هست درود می فرستم
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Szsanazsz ، MEH.T ، azar1348 ، romance33 ، ma300me
سلام من و دوستم در فرودگاه هستیم کسی قبول نمیکنه پاسپورتمون را ببره راه حل چیه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-23 ساعت 19:28)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:29)parastoo500 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:12)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:06)اریوبرزن نوشته:  دوستان عزیزی که رفتن دبی و برگشتن با هم هماهنگ بشین وپاسها رو ببرین فرودگاه و هر جوری شده بدین به یکی با خودش ببره دبی نترسید هنوز آدمهای خوب زیاد گیر میاد,,فقط شماره موبایل دوستان تو دبی رو بگیرید وبدین به طرف و با دوستان خوبمون تو دبی هماهنگ باشین تا درب فرودگاه ازشون تحویل بگیرن ,, این سریعترین راهه اصلا هم نگران نباشید
بچه های ابوظبی
اگه راهی پیدا کردین واسه ارسال پاسپورت لطفا اعلاع بدید

نمی دونم آژانس های مسافرتی قبول می کنند یک روزه برسونند یا نه.

ای خدا این همه ادم تو یه هواپیما مگر میشه کسی پیدا نشه و پاسپورت به اون کم وزنی رو باخودش نبره

ما ایرانی ها مردم خون گرم و مهربونی هستیم عزیزم. چرا نبرن؟ مطمئن باش میبرن برات. خدا کمکتون باشه
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: mhb161 ، EKAM ، محبت ، azar1348 ، romance33
(2013-09-23 ساعت 21:22)bayat_r نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 21:14)manila نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:27)afshin4749 نوشته:  آقا جان این اتفاقات خوب ، میدونید چرا بوجود اومد ؟ Smile
بخاطر اینکه همه آواتارشون رو به نشانه اتحاد و همدلی تغییر دادن .Wink چندین نفر از دوستان این کار رو کردن ، آنکارا درست شد !!!!!! Big Grin اگه همه اینکار رو بکنن ، ابوظبی هم قطعاً مشکلش حل میشه !! Tongue به قول شاعر که میگه ؛
درخت گردکان ( گردو ) به این بلندی !!!
درخت خربزه ، الله اکبر !!!!!! Big Grin
پس زود باشید تا دیر نشده .
من می خوام آواتارمو عوض کنم ولی از کجا این آواتارو پیدا کنم آخه ... TongueCool حتی از یکی از دوستان هم خواستم آدرسشو بهم بدن .تو گوگل هم آواتارشو جستجو کردم ولی نشد.Sad(
روی یکی از اوتارها کلیک کن و بعد save as کن و بعد برو اوتار رو عوض کن

ممنونم آقای بیات. "پروا"ی عزیز لطف کردند و گفتند. خیلی خیلی ازتون ممنونم. آخ جون من هم آواتار "یونایتی"گرفتمBig Grin به امید اینکه با وحدت و یگانگی همه چی درست بشه!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: پروا ، ffrfar ، pari pariaaa ، EKAM ، mehrdad pharm ، محبت ، azar1348 ، romance33 ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 18:15)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:12)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:06)اریوبرزن نوشته:  دوستان عزیزی که رفتن دبی و برگشتن با هم هماهنگ بشین وپاسها رو ببرین فرودگاه و هر جوری شده بدین به یکی با خودش ببره دبی نترسید هنوز آدمهای خوب زیاد گیر میاد,,فقط شماره موبایل دوستان تو دبی رو بگیرید وبدین به طرف و با دوستان خوبمون تو دبی هماهنگ باشین تا درب فرودگاه ازشون تحویل بگیرن ,, این سریعترین راهه اصلا هم نگران نباشید
بچه های ابوظبی
اگه راهی پیدا کردین واسه ارسال پاسپورت لطفا اعلاع بدید

من که می خوام فردا بدم به یه مسافر ببره. چاره دیگه ای نیست!
علی جان خوب کاری میکنی فقط با دوستانی که دبی هستند هماهنگ باش

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، محبت ، azar1348 ، romance33
(2013-09-23 ساعت 21:14)manila نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:27)afshin4749 نوشته:  آقا جان این اتفاقات خوب ، میدونید چرا بوجود اومد ؟ Smile
بخاطر اینکه همه آواتارشون رو به نشانه اتحاد و همدلی تغییر دادن .Wink چندین نفر از دوستان این کار رو کردن ، آنکارا درست شد !!!!!! Big Grin اگه همه اینکار رو بکنن ، ابوظبی هم قطعاً مشکلش حل میشه !! Tongue به قول شاعر که میگه ؛
درخت گردکان ( گردو ) به این بلندی !!!
درخت خربزه ، الله اکبر !!!!!! Big Grin
پس زود باشید تا دیر نشده .
من می خوام آواتارمو عوض کنم ولی از کجا این آواتارو پیدا کنم آخه ... TongueCool حتی از یکی از دوستان هم خواستم آدرسشو بهم بدن .تو گوگل هم آواتارشو جستجو کردم ولی نشد.Sad(

عزیزم اول آواتارو از روی صفحه و کنار پست من بردار با موس کامپیوتر بکش مثلا روی صفحه و saveکن وبعد هم از طریق کنترل پنل خودت آواتورو عوض کن
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، محبت ، azar1348 ، romance33 ، alvan
دوستان منتظر سلام
می بینم که بعد از دو روز مملو از افسردگی و اضطراب، شور و حال به میونمون باز گشتهBig Grin. یکی از درس هایی که من تو این برنامه لاتاری گرفتم اینه که از هر شکستی خیلی ناراحت نشم و از هر پیروزی خیلی خوشحال. قبلاً هم گفتم که تعداد ویزاهای باقیمونده صفر نیست ولی به نظر میاد سفارت های ابوظبی و آنکارا پیش بینی می کنند که ظرفیت ماهانه شون جوابگوی خیل مراجعین نیست و احتمالاً به عده ای ویزا نخواهد رسید. اون اطلاعیه و فرستادن ایمیل هم در حقیقت پیش بینی یک راه فرار هست. برای این که اگر به کسی ویزا ندادند بگن ما که گفتیم نیاین، تقصیر خودتون هست که به اطلاعیه و ایمیل ما توجه نکردین. ولی این دلیل نمیشه که عده ای تو خونه بشینن و پرچم تسلیم رو بالا ببرند. لذا بر همه منتظران حتی کلیر نشده ها واجب هست که در اسرع وقت به سفارت ها مراجعه و پاسپورت های خود را تحویل دهند.
(2013-09-23 ساعت 20:57)alirezass نوشته:  ...آقا اگر امکان داره میشه بگید بعد از دادن پاسها به سفارت کجاها رو باید چک کنیم برای اینکه بیبینم ویزا
اومده یا نه من فقط میدونم باید سیس رو چک کنیم اگر ایشو شدیم بریم بگیرم
آیا ایمیل هم میاد یا نه ؟
آیا جایی دیگه رو باید چک کنم یا نه ؟
ممنون میشم کمک کنید
هم سیس رو چک کن و هم ایمیلت رو. برای ما که سیس خیلی زودتر ایشیود شد. بعد که ایشیود شد بپر برو PTT ببین اومده یا نه؟
(2013-09-23 ساعت 17:05)n51 نوشته:  سلام دوستان . یکی هنوز مصاحبه نرفته و24 باید بره . اما من چک کردم هم 21 وهم 23 یعنی امروز آپدیت شده خوب اگر 21 برا ایمیل تمام شدن بوده امروز چرا آپدیت شده ؟ پس میشه هنوز و همیشه امیدوار بود
اونها دیگه فرصتی برای کلیرنس ندارن. احتمالاً جواب چکشون اومده و اگر فردا همه چی خوب پیش بره یک ضرب می گیرند به سلامتیRolleyes.

(2013-09-23 ساعت 15:18)abloom_ma نوشته:  ....متاسفانه دیدم عده ای به مدیران محترم و دلسوز توهین کرده و کسانی که هنوز امیدی دارند را مورد اهانت قرار میدهند...به این پست ها توجه نکنید و امیدوار باشید و تلاش خود را بکنید...
مدت زیادی هست که من از همه خواهش می کنم تو خونه نشینن و دست از سر این سایت سیس بردارند. با مراجعه به لیست ارسال های من می تونین پست های منو با تاریخ های چند هفته پیش پیدا کنین. بقیه مدیران و کاربران هم همه متفق القول صدها بار اینو از همه خواستن. دیشب یکی از دوستان از تیم مدیریت انتقاد کرده بود که چرا بهشون نگفتن زودتر به سفارت مراجعه کنند. من حال این دوست و بقیه رو درک می کنم و برای همین از پاسخگویی خودداری کردم. حتی لیلی ازش معذرت خواهی کرد. ما گردنمون از مو باریک تره و دیوارمون از همه کوتاه تر. اگر فکر می کنید ما تو این جریان نقشی داشتیم و بد و بیراه گفتن به ما آرومتون می کنه این کار رو بکنین. من هم این چند روزه ندیده می گیرم و جواب نمیدم. ولی هر وقت ف.حش هاتون تموم و دلتون خنک شد تو تنهایی کلاهتون رو قاضی کنین و ببینین واقعاً ما این وسط چکاره بودیم؟ جز این که سعی کردیم تنهاتون نذاریم، بهتون امید بدیم و درست راهنماییتون کنیم. که این کار رو هم کردیم. منتی هم به سرتون نمی ذاریم ولی دیگه بهمون بد و بیراه نگین که خستگی تو تنمون بمونه.
@مثلاً می خواستم جواب ندم. چقدر روده درازی کردم بازTongue
سلام دوستان عزیز.از بچه‌های مشهد اگه کسی‌ اینجا هست ۱بسته از farshi22 اینجا تو پانسیون ما جا مونده اگه کسی‌ میره ایران به دستش برسونم تا به آقا فرشید بده.مدرک دیپلمش هست.

لطفاً پیغام بذارید.ممنونم.
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: azar1348 ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 21:26)پدی نوشته:  سلام من و دوستم در فرودگاه هستیم کسی قبول نمیکنه پاسپورتمون را ببره راه حل چیه
پدی جان مگه تو هم برگشتی ایران؟؟ به هر کسی رسیدی بگو بالاخره یکی قبول میکنه

تشکر کنندگان: پروا ، SHABAH51 ، e76779 ، محبت ، azar1348 ، romance33 ، ani_sheiton ، پدی ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 19:41)sh_aytak نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:33)soroshnia نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:20)payam62 نوشته:  من فکر میکردم Gifa نام کاربری یک آقاست ، از بس که متن ها خشن بودن . امروز متوجه شدم که ایشون خانم هستن Smile ولی باز ترسیدم خودمو معرفی کنم .
پیام جان کجایی من امروز پیدات نکردم من الان اتاپ بلوار هستم
بنظرت این داستان گرفتن پاس ها چیه اون ایمیل معروف که یکشنبه عصر میفرستن و اپ جمعی میکنن چیه راس چرا امروز ما اپ نشدیم

بابا سفارت انکارا بازم طبق معمول که گند میزد بازم سوتی داده شاید اصلا چیزی نبوده و یه اشتباهی شده شایدم اعتراض ها زیاد بوده و هزار شاید دیگه . . . اون ایمیل به نظرم خودکار واسه همه میاد به اون استناد نکنین دنبال رسوندن پاساتون به سفارتها باشین
شاید قضاوتی که من الان میخوام از این مسئله دو روز پیش بکنم یا زود باشه یا غلط. ولی من اینطور فکر میکنم که Kcc اجازه نمیده که این همه ویزا سوخت بشه و این همه مردم مصیبت کشیده برنجه. حالا پشت پرده شون چیه نمیدونم!!! در هر حال استنباط من اینه که علت نرمش و چرخش رویه آنکارا به خاطره دستور از مقامات بالا بوده که پاسپورت همه رو گرفتن و میتونم قول بدم به دوستانم که ذره ای نا امیدی به دلتون راه ندین. به همه ویزا میدن. فقط ناراحت اون دوستمونم که گفته من هنوز کلیر نشدم. خواهشا اگه این پست و خوند ازش میخوام که فردا برا دادن پاسپورتش بدون اعلام موضوع اقدام کنه. برای همتون دعا میکنم و عاشق همه دلهای پر امیدتونم.
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: mary am ، پروا ، Sonaen60 ، roeentan ، payam62 ، SHABAH51 ، amir82 ، sh-p ، pari pariaaa ، manila ، مانترا ، محبت ، azar1348 ، romance33 ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 20:23)n51 نوشته:  دوستان بوده که کسی ایشود بشه ولی ویزا نداده باشند ؟ ما جمعه ایشود شدیم ولی هنوز پاس هامون را به پست ندادندSadSadSadSad نمیدونید چه حال بدی دارم ؟ SadSadSad
من امروز رفتم پست اولوس نیومده بود گفتم شاید رفته عدلیه سرا ولی گفتند اصلا پاسپورت نیومده رفتم سفارت چون اورزانسی بودم و باید برم امریکا همونجا بهم دادند
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، گل نهال ، n51 ، SHABAH51 ، roeentan ، amir82 ، sh-p ، e76779 ، manila ، Rasoul_j ، مانترا ، aghaghia ، raham ، محبت ، azar1348 ، romance33 ، amin arefi ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 20:23)n51 نوشته:  دوستان بوده که کسی ایشود بشه ولی ویزا نداده باشند ؟ ما جمعه ایشود شدیم ولی هنوز پاس هامون را به پست ندادندSadSadSadSad نمیدونید چه حال بدی دارم ؟ SadSadSad

ویزا مبارکت باشه دوست خوبم Smile ایشود یعنی پاسپورتتون به لیبل ویزا مزین شده عزیزم. به دلت بد راه نده که با دست پر بر میگردی خونه/ Smile
منم حدس ميزنم كه اگه قرار بود ويزا تموم بشه، كي سي سي از فرمهاي ارسالي روز اولمون متوجه ميشد چون قطعاً كسايي كه فرمهاشونو پر كردن و فرستادن به كي سي سي، واسه مصاحبه و بقيه مراحل هم اقدام ميكردن، پس كي سي سي خيلي راحت ميتونست كارنت نكنه همه را. خدا كنه قضيه تمام شدن در كار نباشه و فقط سقف ويزاي ماهيانه آنكارا، ابوظبي پر شده باشه كه بتونن انتقالش بدن به سفارتهاي ديگه يا درخواست ويزاي بيشتر واسه ماه سپتامبر كنند
(2013-09-23 ساعت 21:26)پدی نوشته:  سلام من و دوستم در فرودگاه هستیم کسی قبول نمیکنه پاسپورتمون را ببره راه حل چیه
سلام
آقای دکتر فردا صبح اول وقت اقدام کنید
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، DIVE ، اریوبرزن ، پدی ، محبت ، azar1348 ، romance33 ، reza_top60 ، zohre02
حضور هیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست. خدا در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما، خوشا روزی که دریابیم جادوی حضور ها را.
حضور سبز همه بچه های گل و مدیران دلسوز اجازه هیچ اتفاق بدی رو نمیده دوستان. چقدر خوبه که همتون هستید که هستیم ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان