کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
یه روز خوب اومد و تموم شد .
به امید تداوم روزهای خوب.
و آدمی با امید زندس...
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-09-23 ساعت 21:45)SK89 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 20:23)n51 نوشته:  دوستان بوده که کسی ایشود بشه ولی ویزا نداده باشند ؟ ما جمعه ایشود شدیم ولی هنوز پاس هامون را به پست ندادندSadSadSadSad نمیدونید چه حال بدی دارم ؟ SadSadSad
من امروز رفتم پست اولوس نیومده بود گفتم شاید رفته عدلیه سرا ولی گفتند اصلا پاسپورت نیومده رفتم سفارت چون اورزانسی بودم و باید برم آمریکا همونجا بهم دادند

مبارکتون باشه و همیشه در پناه خدا باشید به امید ایشود شدن همه دوستانمونWink
تشکر کنندگان: payam62 ، SHABAH51 ، hamid_fs3 ، sce ، 3rip ، negar_karimi6 ، مانترا ، manila ، azar1348 ، romance33 ، zohre02
دوستان گلم، من امروز ویزا را گرفتم.
جمعه که ایشود شدم انقدر اوضاع بد بود که خودم هم نفهمیدم چی شد.
ولی امروز با این خبر های خوب ویزا بهم چسبید.
انشاالله کار همه بچه ها بزودی درست بشه.
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2600kasra، 3rip، alitab، alitg، ali_gh، amir_hma، arash1986، DIVE، dpt، EKAM، hamid_fs3، hosa، mahan L، mary am، mohammad fazli، moji20، payam62، roeentan، Saeedv13، sayeh_m، sh-p، sherry1350، Sonaen60، يلدا اهوازى، گل نهال، پدی، پروا، 6 مهمان
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، parastoo500 ، محبت ، romance33
خب میبینم که یه کم جون گرفتین Smile
یکی بیاد یه سامری بده ببینم کلا اوضاع چی به چیه .اینجا همه خبرا در مورد آنکارا بود بچه های ایروان در چه حالین ؟؟؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
چرا کسی جواب نمیده؟
چهارشنبه به ابوظبی رسیدن فایده ای داره فکر میکنید؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، محبت ، azar1348 ، romance33 ، پدی ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 22:14)شهره اکبری نوشته:  دوستان عزیز

برای رسانه ای کردن وقایعی که در انکارا گذشت ایا کسی حاضر به دادن اطلاعات به دوستی در خارج از کشور میباشد تا ایشان مسیله را از طریق bbcfبه اطلاع دنیا برساند.

در صورت تمایل پیغام خصوصی بدهید.
شهره عزیز لطفا فعلا کسی اقدامی در مورد رسانه ای کردن موضوع انجام نده تا مشخص بشه چه تصمیمی گرفتن

(2013-09-23 ساعت 22:15)tired smk نوشته:  چرا کسی جواب نمیده؟

به نظر من تا روز 30 سپتامبر به هر سفارتی رسیدن فایده داره.....

امروز کاری رو بکنید که فردا نگید: کاشکی دیروز این کار رو کرده بودم.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

برای رسانه ای کردن وقایعی که در انکارا گذشت ایا کسی حاضر به دادن اطلاعات به دوستی در خارج از کشور میباشد تا ایشان مسیله را از طریق bbcfبه اطلاع دنیا برساند.

پیشنهاد میکنم این کار رو اصلا نکنید ..دوستان وقت کمی دارن و کارمندهای سفارتها مطمئنا دارن تمام تلاششون رو میکنن که این ماجرا به بهترین نحو ممکن به انتها برسه ..با رسانه ای کردن موضوع باعث میشید که وقت کارمندها به سوال و جواب رسانه ها بگذره و از کارهای اصلی که میتونند انجام بدن جا بمونن .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
(2013-09-23 ساعت 22:19)laili نوشته:  

پیشنهاد میکنم این کار رو اصلا نکنید ..دوستان وقت کمی دارن و کارمندهای سفارتها مطمئنا دارن تمام تلاششون رو میکنن که این ماجرا به بهترین نحو ممکن به انتها برسه ..با رسانه ای کردن موضوع باعث میشید که وقت کارمندها به سوال و جواب رسانه ها بگذره و از کارهای اصلی که میتونند انجام بدن جا بمونن .

من هم موافقم حالا که داره همه چیز خوب پیش میره بذارید بی سرو صدا باشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-23 ساعت 22:15)tired smk نوشته:  چرا کسی جواب نمیده؟

حتما برو دوست عزیز این اخرین فرصته،و اگر هم میتونی به بقیه کمک کنی تا پاسپورتهای اونا رو هم ببری خیلی کمک بزرگی کردیSmile انشالاه که با دست پر برگردی
تشکر کنندگان: 3rip ، مانترا ، tired smk ، negar_karimi6 ، manila ، SHABAH51 ، mrbonbon ، dana ، azar1348 ، romance33 ، پدی
(2013-09-23 ساعت 22:06)laili نوشته:  خب میبینم که یه کم جون گرفتین Smile
یکی بیاد یه سامری بده ببینم کلا اوضاع چی به چیه .اینجا همه خبرا در مورد آنکارا بود بچه های ایروان در چه حالین ؟؟؟

ممنون .اینجا همه چی ارومه، تموم اوضاع در حال رصده. دوستان جدیدی به جمع پیوستن..Big Grin
دلها همراه و نگران دوستانمون در انکلرا و ابوظبیه..Cool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
بچه ها تو را خدا کمک کنید بتونیم پاسها را سریع بفرستیم دبی
کسی نمی تونه کمکی کنه
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: 3rip ، pari pariaaa ، bayat_r ، مانترا ، negar_karimi6 ، manila ، محبت ، DIVE ، alitab ، azar1348 ، romance33 ، پدی
دوستان من یک سوال دارم به من ایمیلی که بگه ویزاها تمام شده نیامده ولی وقتی سایت ابوظبی که کلیر شدنم را از آنجا فهمیدم می آورم بالای متنی که نشان دهنده کلیر شدنم است همان متن کذایی را می گذارند معنی این چیست؟ در ضمن دیروز پاس من وهمسرم را سفارت تحویل نگرفت.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-23 ساعت 22:22)dpt نوشته:  بچه ها تو را خدا کمک کنید بتونیم پاسها را سریع بفرستیم دبی
کسی نمی تونه کمکی کنه
تنها امید پرواز فردا صبح است،حتما با جدیت پیگیری کنید.
مسافرها خیلی سخت زیر بار بردن ویزا میرن حداقل امروز اینطوری بوده ولی حتما تو هواپیما به این بزرگی یک نفر پیدا میشه
اگر با پرواز فردا صبح نتونستید،حتما یکی ویزای فوری بگیره و زحمت بکشه برا بردن پاسها
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان