کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
واااااااااي چقدر مستم من Rolleyes از شادي دوستاي گلم Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: shatsi ، SHABAH51 ، Saeedv13 ، dana ، romance33 ، پروا ، azar1348 ، ali_gh ، sh_aytak ، reza_top60 ، میما ، lilistar ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 22:52)mahsa3017 نوشته:  دوستان عزیز واقعا از این اتفاقاتی که افتاده خیلی تاراحت ونگرانم، با اینکه خودم ویزامو گرفتم ولی همش دلم با شماست و امیدوارم که همتون ویزاتونو بگیرید. ولی می خواستم بگم یه سری اتفاقاتی برای من دراینمدت افتاد که دیگه اصلا ویزا گرفتن برام مهم نبود در صورتیکه تا قبلش اگه ویزام درست نمیشد دیوونه می شدم. وقتیکه ما برای ازمایشهای مدیکال به ابوظبی رفتیم توی ایکس ری شوهرم یه غده در ریه راستش دیده شد که بماند که اونجا چه اعصابی از ما خورد شد وچقدر دیگه هزینه کردیم برای گرفتن عکسهای بیشتر و غیره.از. وقتیکه برگشتیم فقط توی مطب دکترها بودیم و بعد از سیتی اسکنو ازمایش و این حرفها تشخیص به عمل جراحی دادن، و مشکوک به سرطان،خلاصه اینکه من و شوهرم حاضر بودیم تا اخر عمرمون توی یه روستای کوچک زندگی کنیم ولی حالش خوب بشه.بعد از یه عمل سخت تازه دیروز بعد از 12 روز جواب پاتولوژی رو گرفتیم و یه نفس راحت کشیدیم چون غده بدخیم نبود. من تازه می فهمم که سلامتی توی زندگی بزرگترین نعمتی که خدا به ما داده و دیگه بقیه چیزها هیچ اهمیتی نداره. به هر حال امیدوارم که همتون ضمن اینکه سلامت باشین بتونین ویزاتونو بگیرین و به ارزوهاتون برسین.

خب خدا رو شکر که این لاتاری جدای سایر جنبه هاش یه جنبه خیلی خوب هم داشته و این که باعث شده شما زودتر متوجه این مسئله بشید وبراش اقدام کنید، متاسفانه ما ایرانی ها تا مجبور نباشیم برای خودمون و به خصوص سلامتی مون ارزش قائل نمیشیم، لااقل این مدیکاله لاتاری باعث خیر شد، خیلی برای شما و خانواده تون خوشحالم مهسای عزیز، شاد و سلامت باشید Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
بچه ها
كيا به KCC و سفارت ها ايميل زدن
رو تبريك و تشكر كليك كنيد يه آمار دستمون بياد
ممنون
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: payam62 ، محبت ، fereshtehind ، ali_gh ، khaste ، sh-p ، dpt ، ghoghnoos ، ali 2013
هر رفتن ، رسیدن نیست
ولی برای رسیدن ، باید رفت
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، EKAM ، محبت ، shishipapa ، behfaza ، alitab ، nooshshahnar ، romance33 ، 3rip ، gifa ، Ehsan1358 ، K22
(2013-09-23 ساعت 22:36)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 22:14)شهره اکبری نوشته:  دوستان عزیز

برای رسانه ای کردن وقایعی که در انکارا گذشت ایا کسی حاضر به دادن اطلاعات به دوستی در خارج از کشور میباشد تا ایشان مسیله را از طریق bbcfبه اطلاع دنیا برساند.

در صورت تمایل پیغام خصوصی بدهید.

شهره جان لطفا اجازه بدید تکلیف بچه ها معلوم بشه بعد به فکر داغ کردن بازار خبر باشید ولی می ترسم کوچکترین حرکتی خشم اونا رو بربیانگیزه تا یکی دوروز دیگه انشالا تکلیفشون معلوم میشه اگرویزاشونو دادن که دیگه نیازی به جمع اوری اخبار نیست دستشون هم دردنکنه اگرهم ویزا ندادن وقتی صددرصد مطمئن شدیم که دیگه همه چی تموم شده اونوقت میشه یه جوری رسانه ایش کرد اما نه به صورت هیجان دادن به خبر بلکه به عنوان مطرح کردن مشکل و درخواست برای تجدید نظر روی قانونشون
این قضیه باید با نظر جمع باشد.امیدوارم مجبور نباشیم این کار را بکنیم و همه چیز خوب پیش بره.
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، محبت ، romance33 ، azar1348 ، alireza2753 ، leila_2013 ، پدی ، siyavash
(2013-09-23 ساعت 22:37)khaste نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 22:35)dpt نوشته:  بچه ها ایمیل kcc چی بود
صبر کنید میذارم حتما ممنون از توجهت
ببخشید من الان فهمیدم چی نوشتی
فکر کردم اون متنی رو میخوای که به انگلیسی میخوای به kccبفرستیم
تشکر کنندگان: محبت ، romance33 ، azar1348 ، پدی
(2013-09-23 ساعت 19:20)payam62 نوشته:  من فکر میکردم Gifa نام کاربری یک آقاست ، از بس که متن ها خشن بودن . امروز متوجه شدم که ایشون خانم هستن Smile ولی باز ترسیدم خودمو معرفی کنم .

اي براي چي؟؟؟؟اتفاقا من سراغ شمارو از بچه ها گرفتم،
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: محبت ، payam62 ، romance33 ، negar_karimi6 ، powerb ، farshadsh ، azar1348 ، پدی
(2013-09-23 ساعت 22:46)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 20:34)2600kasra نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 20:23)n51 نوشته:  دوستان بوده که کسی ایشود بشه ولی ویزا نداده باشند ؟ ما جمعه ایشود شدیم ولی هنوز پاس هامون را به پست ندادندSadSadSadSad نمیدونید چه حال بدی دارم ؟ SadSadSad
سلام.اصلا نگران نباشید.از من ۱ هفته طول کشید.دیرو زود داره ولی‌ سختو سوز نداره.
دوست عزيز ... وقتي ويزاتون صادر شد(ايشيود) تو سايت سيس نوشته ويزاتون داخل پاستون پرينت شده.. اين يعني اون شماره ويزا مختص شماست، يعني جيغ بنفش،يعني هوراهاي صورتي، يعني روحيه و اميد به فرداهاي بهتر براي بقيه بچه ها.. حالا اگه ميخواهيد از زير شيريني دادن در بريد Wink اون بحث ديگري است.. Big Grin

انشاله بشه این روز را من و ما برای همه بچه های منتظر ببینیم ان وقت شیرینیش به روی جفت چشمامSmile
تشکر کنندگان: محبت ، alitab ، payam62 ، 3rip ، romance33 ، negar_karimi6 ، farshadsh ، azar1348 ، پدی ، mehrdad pharm ، EKAM
Dear Sir/Madam :

We do appreciate the action of the USA embassy at Ankara Turkey to accept Iranian citizens' passports (Dv lottery2013) on Monday September 23 , 2013 .

We wish the ones who deserve and determine to obtain the USA visa (permanent residence via Dv lottery ) success at this chance .

Sincerely ,
تشکر کنندگان: payam62 ، 3rip ، negar_karimi6 ، farshadsh ، DIVE ، azar1348 ، r91 ، MAHDI2012 ، nedaba
بچه ها خواهشا تو ايران نشينيد بگيد بياييم آنكارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من يكي ديگه اعصاب ندارما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
Big Grin 
سلام به همه دوستان عزیز و گرانقدر
واقعا از صمیم قلب از شنیدن خبر های خوب و دیدن خوشحالی همه بچه ها خوشحال شدم . فارغ از همه این اتفاقات بد و خوب اخیر ، قطعا چیزی که موجب افتخار واقعی است این همدلی و یکرنگی موجود در این فضای مجازی است که به ندرت در جای دیگر سابقه داشته است .
به هر حال صرفا خواستم به همه دوستان عزیز ۲۰۱۳ تبریک بگم و بگم که همدلی شما باعث افتخار من به عنوان کوچکترین عضو خانواده مهاجر سرا و یک هموطن هست و اینکه ما ۲۰۱۴ ها رو هم کنار خودتون بدونید و همیشه دعای ما رو همراه خواهید داشت .
همواره آرزوی سعادت همه دوستان خوبم را دارم
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
(2013-09-23 ساعت 23:34)payam62 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 23:29)gifa نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:20)payam62 نوشته:  من فکر میکردم Gifa نام کاربری یک آقاست ، از بس که متن ها خشن بودن . امروز متوجه شدم که ایشون خانم هستن Smile ولی باز ترسیدم خودمو معرفی کنم .

با آقای حیدری و زنگنه بودم . حالا فردا بازم میرم دم سفارت . اگه توفیق شد زیارتتون میکنم.

چه جالب منم فك ميكردم gifa نام كاربريه يه آقاس TongueTongue
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: gifa ، smpf ، azar1348 ، romance33 ، negar_karimi6
(2013-09-23 ساعت 23:43)gifa نوشته:  بچه ها خواهشا تو ايران نشينيد بگيد بياييم آنكارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من يكي ديگه اعصاب ندارما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا اون چاقو رو بذارید زمین. چشم.
تشکر کنندگان: payam62 ، Ehsan1358 ، azar1348 ، romance33 ، ghoghnoos ، marsha ، EKAM ، negar_karimi6
کاربران در حال بازدید این موضوع: alireza2753، ALNB، alvan، anam، ani_sheiton، behnoush b، cello86، farbod_frz، gifa، HAMID1371، Hedieh20، khaste، mani.iht، mohammad.behrouzi، mrpahlevani، MY75، n51، rozelo، sh-p، shohreh63، soroshnia، studpk، tired smk، گل نهال، yasi malayer، 3 کاربر مخفی، 10 مهمان
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، azar1348 ، romance33 ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، afhamid
(2013-09-23 ساعت 23:29)gifa نوشته:  

جالبتر اینکه منم همینطور فکر میکردم از روی نوشته ها
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mhb161 ، dpt ، azar1348 ، romance33 ، Sonaen60 ، Mehrdadordi ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان