کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 01:22)dpt نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 01:04)amir_hma نوشته:  من برای خواهرم اینا اپلی کرده بودم خودم آمریکا هستم. خواهرمم توی ابوظبی پاس بدون ویزا رو پسش دادن.
امروز رفتم پیش یه وکیل شرایط رو گفتم. گفت کارشون غیرقانونیه . تا انتهای سپتامبر باید به اونا که کلیر شدن ویزا بدن. ۷۵۰ دلار گفت میگم برات ایمیل بزنم از طرف دفتر وکالت . گفت تضمینی هم نیست درست بشه. بدم پول رو بهش به نظرتون ؟

عزیزم خودت یک ایمیل به سفارت و Kcc بزن

یعنی حتی اگه سهمیه ویزا تموم شده باشه؟؟
متن زیر رو از سفارت آنکارا آوردم. با اینکه هنوز سپتامبر تموم نشده ولی سهمیه ویزا تموم شده.
There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013.
ولی دلم روشنه که دارن و می خوان یک کارایی بکنن، انشالا که خیر باشه عزیزان
تشکر کنندگان: azar1348 ، b_argi ، babak_1363 ، romance33 ، Mehrdadordi ، mrr777 ، ghafari88 ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-09-24 ساعت 01:27)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم این داستان ادامه داره....
همین نیم ساعت پیش آپدیت شدم.....
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هیچکس نا امیــــــــــــد نشه...روزهای زیبا در راه است ...بابک جان مبارکــــه WinkSmileWink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
خوشحالم
یعنی سلام
اتفاقات اینجا منو بد جوری به یاد حال و هوای 2 سال پیش برگردوند . از اینکه میبینم برای یکسری از دوستان ویزا ایشود شده خیلی خوشحالم . امیدوارم برای بقیه هم همین اتفاق بیافته . نا امید نشین . تلاشتون را بکنید . خود من اونسال از اول تا آخر سپتامبر تو آنکارا بودم . 3 بار بلیط برگشتمو تمدید کردم . حتی تو روز های آخر با وجودی که برام ایمیل اومده بود و تقریبا میدونستم که دیگه ویزا بهم نمیرسه بازم رفتم و پاسمو دادم سفارت . با وجودی که بلاخره بدون ویزا برگشتم ولی اصلا پشیمون نشدم که چرا اینهمه هزینه کردم . چون تلاشمو کرده بودم .

ضمن تبریک از صمیم قلب به اونهایی که ویزا براشون ایشود شده و ایمیل دریافت کردن ، خواهش میکنم توجه کنید :
تو سفارت پروسه ی صدور ویزا مربوط به یک بخشه و پروسه ی تحویلش مربوط به یک بخش دیگه. تو این بخش باید ضمن چسباندن ویزا روی پاسپورت ها باید همه مدرک را دوباره چک کنن ، برای مراجع ذیربط تو امریکا نامه بنویسن ( اداره مهاجرت ، مرز های ورودی homeland security ، بخش مدیکال و ...) بعد همه ی اینها رو باید بذارن تو پاکت و بسته بندی کنن و تحویل پست بدن . خصوصا تو روز های آخر که سرشون شلوغه خیلی طول میکشه .
ی چیز دیگه! سال 2011 هم تا همون روز های آخر خیلی ها بودن که فکر میکردن که دیگه از ویزا خبری نیست . خصوصا که از ... درست یادم نیست ، ولی از فکر کنم 25 سپتامبر سایت دیگه آپدیت نشد . اما سفارت درست روز آخر تقریبا پاس همه ی اونهایی رو که کلیر شده بودن را با ویزا برگردوند !!!!
یک قانونی هست که الان اسمش یادم نیست ولی در شرایط خاص اجازه ی صدور یک تعداد محدودی ویزای اضافی را بهشون میده که واشنگتن فقط دربارش میتونه تصمیم بگیره . احتمالا شخص رئیس جمهور ! تونامه ای که برای من نوشته بودن (روز آخر) به این موضوع اشاره شده بود .
اصلا نا امید نشید و تا روز آخر تلاشتون را بکنید!!!
فقط شلوغ نکنید!! از دیدگاه اونها گرین کارت حق شما نیست ، بلکه افتخاریست که برای زندگی در ایالات متحده دارن به شما میدن! اینو تو کتاب Wellcome to USA به صراحت بهش اشاره کردن! این مساله تو تمام مراحل گرین کارت و زندگی در امریکا تا وقتی که سیتیزن بشید دنبال شما هست . پس اگر شلوغ بشه ممکنه تصمیم دیگه ای بگیرن . البته بگم ، هیچوقت هیچ کار غیر قانونی ای نمیکنن . هرکی هر حرفی در این مورد بزنه از روی نا آگاهی بوده . من کیس خودم رو از طریق 2تا سناتور عضو کنگره پیگیری کردم و دست آخر هم به همین نتیجه رسیدم .
پس صبور باشین و حرص هم نخورید . فقط به فکر شیرینی باشید که میگیریما!!!! اونهایی که ایشود شدن یادشون نره!!!
Smile
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
(2013-09-23 ساعت 20:23)n51 نوشته:  دوستان بوده که کسی ایشود بشه ولی ویزا نداده باشند ؟ ما جمعه ایشود شدیم ولی هنوز پاس هامون را به پست ندادندSadSadSadSad نمیدونید چه حال بدی دارم ؟ SadSadSad
من امروز رفتم پست اولوس نیومده بود گفتم شاید رفته عدلیه سرا ولی گفتند اصلا پاسپورت نیومده رفتم سفارت چون اورزانسی بودم و باید برم امریکا همونجا بهم دادند
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
دوست عزیز ما هم این ایمیلو گرفتیم ولی در نامه های به تاریخ 16 و 18 سپتامبر سفارت به من در جواب ایمیلم گفت که پرونده شما کامل است و سریعا به سفارت مراجعه کنید.به نظرم به این ایمیلها توجهی نکن
(2013-09-23 ساعت 15:46)nyayesh
' نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:31)nyayesh نوشته:  بچه ها برای ما این ایمیل فرستاده شده به همون مضمون قبلی.ما کلیر نشده بودیم و امروز پاسها رو شوهرم تحویل داده.نمیدونم حالا چه جوری باید پس بگیریم پاسها رو میفرستند ptt یا باید از همون سفارت تحویل بگیریم.متاسفم
Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants. As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing. As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.

We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete. There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013. Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs. We sincerely regret any inconvenience this may cause.

دوستان حواستون هست میگم ما هم کلیر نشده بودیم و شوهر من امروز پاسها رو تحویل سفارت داده اما الان دیدم سه ساعت قبل ایمیل بالا برامون اومده.فکر کنم کلیر نشده ها رو ترتیب اثر نمیدن.نمی دونم کس دیگه ای این ایمیلو دریافت کرده یا نه؟
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، romance33 ، azar1348 ، shimoda ، SHABAH51 ، mrr777 ، nedaba ، zohre02 ، مانترا
(2013-09-23 ساعت 22:21)mahsa3017 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 22:15)tired smk نوشته:  چرا کسی جواب نمیده؟
چهارشنبه به ابوظبی رسیدن فایده ای داره فکر میکنید؟

حتما برو دوست عزیز این اخرین فرصته،و اگر هم میتونی به بقیه کمک کنی تا پاسپورتهای اونا رو هم ببری خیلی کمک بزرگی کردیSmile انشالاه که با دست پر برگردی

دوست عزیز اگه میشه یه شماره تماس بده تا زحمت پاسپورت های مارو هم بکشی
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: romance33 ، azar1348 ، b_argi ، zohre02 ، مانترا
(2013-09-24 ساعت 01:40)SK89 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 20:23)n51 نوشته:  دوستان بوده که کسی ایشود بشه ولی ویزا نداده باشند ؟ ما جمعه ایشود شدیم ولی هنوز پاس هامون را به پست ندادندSadSadSadSad نمیدونید چه حال بدی دارم ؟ SadSadSad
من امروز رفتم پست اولوس نیومده بود گفتم شاید رفته عدلیه سرا ولی گفتند اصلا پاسپورت نیومده رفتم سفارت چون اورزانسی بودم و باید برم آمریکا همونجا بهم دادند

تبریک sk جان خیلی برات خوشحال شدم.همیشه موفق باشی
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، azar1348 ، shimoda ، SK89 ، SHABAH51 ، b_argi ، zohre02 ، مانترا
(2013-09-24 ساعت 01:40)SK89 نوشته:  
من امروز رفتم پست اولوس نیومده بود گفتم شاید رفته عدلیه سرا ولی گفتند اصلا پاسپورت نیومده رفتم سفارت چون اورزانسی بودم و باید برم آمریکا همونجا بهم دادند

n51 این چه پستیه گذاشتی عزیزم؟؟؟؟؟؟
تبریک می گم مبارکه، پاستونو به زودی می گیرین البته با ویزا
تشکر کنندگان: azar1348 ، shimoda ، SHABAH51 ، mrr777 ، b_argi ، afshinghwink ، romance33 ، zohre02 ، مانترا

این ساعت از آمریکا بوده من هم نیمه شب 14 سپتامبر آپدیت شدم تو ویزا هم زده کلیر 14 سپتامبر شما احتمال زیاد 24 سپتامبر یعنی امروز کلیر شدید امید خدا ویزاتون رو گرفتید تاریخ کلیر رو می بینید
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-09-24 ساعت 01:41)iraj im نوشته:  دوست عزیز ما هم این ایمیلو گرفتیم ولی در نامه های به تاریخ 16 و 18 سپتامبر سفارت به من در جواب ایمیلم گفت که پرونده شما کامل است و سریعا به سفارت مراجعه کنید.به نظرم به این ایمیلها توجهی نکن
(2013-09-23 ساعت 15:46)nyayesh
' نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:31)nyayesh نوشته:  بچه ها برای ما این ایمیل فرستاده شده به همون مضمون قبلی.ما کلیر نشده بودیم و امروز پاسها رو شوهرم تحویل داده.نمیدونم حالا چه جوری باید پس بگیریم پاسها رو میفرستند ptt یا باید از همون سفارت تحویل بگیریم.متاسفم
Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants. As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing. As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.

We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete. There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013. Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs. We sincerely regret any inconvenience this may cause.

دوستان حواستون هست میگم ما هم کلیر نشده بودیم و شوهر من امروز پاسها رو تحویل سفارت داده اما الان دیدم سه ساعت قبل ایمیل بالا برامون اومده.فکر کنم کلیر نشده ها رو ترتیب اثر نمیدن.نمی دونم کس دیگه ای این ایمیلو دریافت کرده یا نه؟

اولاً که خیر برای همه کلیر نشده ها نیوم
دوما برای کلیر شده ها هم این ایمیل اومده بود(حداقل یکی رو من خبر دارم)
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: azar1348 ، SHABAH51 ، b_argi ، romance33 ، zohre02 ، مانترا
(2013-09-24 ساعت 01:39)Shahabpk نوشته:  خوشحالم
یعنی سلام
اتفاقات اینجا منو بد جوری به یاد حال و هوای 2 سال پیش برگردوند . از اینکه میبینم برای یکسری از دوستان ویزا ایشود شده خیلی خوشحالم . امیدوارم برای بقیه هم همین اتفاق بیافته . نا امید نشین . تلاشتون را بکنید . خود من اونسال از اول تا آخر سپتامبر تو آنکارا بودم . 3 بار بلیط برگشتمو تمدید کردم . حتی تو روز های آخر با وجودی که برام ایمیل اومده بود و تقریبا میدونستم که دیگه ویزا بهم نمیرسه بازم رفتم و پاسمو دادم سفارت . با وجودی که بلاخره بدون ویزا برگشتم ولی اصلا پشیمون نشدم که چرا اینهمه هزینه کردم . چون تلاشمو کرده بودم .

ضمن تبریک از صمیم قلب به اونهایی که ویزا براشون ایشود شده و ایمیل دریافت کردن ، خواهش میکنم توجه کنید :
تو سفارت پروسه ی صدور ویزا مربوط به یک بخشه و پروسه ی تحویلش مربوط به یک بخش دیگه. تو این بخش باید ضمن چسباندن ویزا روی پاسپورت ها باید همه مدرک را دوباره چک کنن ، برای مراجع ذیربط تو آمریکا نامه بنویسن ( اداره مهاجرت ، مرز های ورودی homeland security ، بخش مدیکال و ...) بعد همه ی اینها رو باید بذارن تو پاکت و بسته بندی کنن و تحویل پست بدن . خصوصا تو روز های آخر که سرشون شلوغه خیلی طول میکشه .
ی چیز دیگه! سال 2011 هم تا همون روز های آخر خیلی ها بودن که فکر میکردن که دیگه از ویزا خبری نیست . خصوصا که از ... درست یادم نیست ، ولی از فکر کنم 25 سپتامبر سایت دیگه آپدیت نشد . اما سفارت درست روز آخر تقریبا پاس همه ی اونهایی رو که کلیر شده بودن را با ویزا برگردوند !!!!
یک قانونی هست که الان اسمش یادم نیست ولی در شرایط خاص اجازه ی صدور یک تعداد محدودی ویزای اضافی را بهشون میده که واشنگتن فقط دربارش میتونه تصمیم بگیره . احتمالا شخص رئیس جمهور ! تونامه ای که برای من نوشته بودن (روز آخر) به این موضوع اشاره شده بود .
اصلا نا امید نشید و تا روز آخر تلاشتون را بکنید!!!
فقط شلوغ نکنید!! از دیدگاه اونها گرین کارت حق شما نیست ، بلکه افتخاریست که برای زندگی در ایالات متحده دارن به شما میدن! اینو تو کتاب Wellcome to USA به صراحت بهش اشاره کردن! این مساله تو تمام مراحل گرین کارت و زندگی در آمریکا تا وقتی که سیتیزن بشید دنبال شما هست . پس اگر شلوغ بشه ممکنه تصمیم دیگه ای بگیرن . البته بگم ، هیچوقت هیچ کار غیر قانونی ای نمیکنن . هرکی هر حرفی در این مورد بزنه از روی نا آگاهی بوده . من کیس خودم رو از طریق 2تا سناتور عضو کنگره پیگیری کردم و دست آخر هم به همین نتیجه رسیدم .
پس صبور باشین و حرص هم نخورید . فقط به فکر شیرینی باشید که میگیریما!!!! اونهایی که ایشود شدن یادشون نره!!!
Smile

اگر ممکنه متن اون نامه ای رو که در مورد اختیارات واشنگتن بوده بزارین بلکه از اون متن بتونیم یه مستند قانونی برای ایمیلهامون به مراجه مختلف خصوصاً اونی که کاشکی با ما باشه پیدا کنیم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: azar1348 ، payam62 ، romance33 ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 22:45)abloom_ma نوشته:  دوست عزیزی که قصد اطلاع رسانی از طریق بی بی سی را داری.....به نظر من شما خیلی دیر به این جمع وارد شده ای و خیلی زود هم دوست داری بروی!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست گرامی لطفا از این نسخه های دردسر آور برای دوستان ما در مهاجر سرا نپیچید و به فکر سخت تر کردن کار این عزیزان نباشید...شما با پیشنهاد این حرکت دوستان 2014 را نیز با مشکل روبرو خواهید کرد اگرچه من مطمئن هستم دوستان خوب و فکور من در مهاجر سرا برای هر حرکت خود بسیار فکر خواهند کرد..اما لطفا شما از دادن اینگونه پیشنهاد ها صرفه نظر کنید و راههای خوب ارائه دهید....به امید خبرهای خوب

ترسم از ترکان تیرانداز نیست
طعنه تیر اورانم میکشد
تشکر کنندگان: r91
دوستان کسی می دونه که آیا میشه با یک ویزا توریستی 2 بار وارد دبی بشی؟ البته ویزا یی که هنوز اکسپایر نشده
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان:
(2013-09-24 ساعت 02:06)ali 2013 نوشته:  دوستان کسی می دونه که آیا میشه با یک ویزا توریستی 2 بار وارد دبی بشی؟ البته ویزا یی که هنوز اکسپایر نشده

بله به نظر من میشه
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: azar1348 ، SHABAH51 ، sce ، b_argi ، nedaba

فعلا یک هووووررراااا کوچولو WinkSmile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان