کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 00:07)sh-p نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: alireza2753، ALNB، alvan، anam، ani_sheiton، behnoush b، cello86، farbod_frz، gifa، HAMID1371، Hedieh20، khaste، mani.iht، mohammad.behrouzi، mrpahlevani، MY75، n51، rozelo، sh-p، shohreh63، soroshnia، studpk، tired smk، گل نهال، yasi malayer، 3 کاربر مخفی، 10 مهمان

فرستادن ایمیل به سفارت و kcc فراموش نشه به So_ar هم بگید
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: azar1348 ، kasrafo ، zohre02
سلام بهزاد جان .ایشالا درست می شه .منم ماه دیگه می رم انشالا.با ترکیش،بعدشم لس آنجلس.شما هیچ مشکلی ندارید .می دونم هر چه زودتر اعلام می کنن شمارو.بی خبر نزار منو.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: romance33 ، kasrafo ، azar1348 ، zohre02
(2013-09-24 ساعت 00:11)smpf نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 23:29)gifa نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:20)payam62 نوشته:  من فکر میکردم Gifa نام کاربری یک آقاست ، از بس که متن ها خشن بودن . امروز متوجه شدم که ایشون خانم هستن Smile ولی باز ترسیدم خودمو معرفی کنم .

اي براي چي؟؟؟؟اتفاقا من سراغ شمارو از بچه ها گرفتم،

جالبتر اینکه منم همینطور فکر میکردم از روی نوشته ها

ای بابا امروز چه خبر بود تو صف!
اتفاقاً gifa خانوم آقا پیام همونی بودن که تو صف با بنده کنار هم بودیم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: گل نهال ، Sonaen60 ، romance33 ، honey rahmati ، Mehrdadordi ، mrr777 ، zohre02
من كه بارها دم از مادر بودن واول مهر رفتن پسرم زدم،r91عزيز فكر كنم اون آبشار بود ،ولي جدي جاي همتون چه در جلوي سفارت چه بعد سفارت خالي بود،خداييش حق همه بچه هاست كه ويزا بگيرن ،جو خيلي دوستانه وصميمي بود بچه هاي سفارت هم كه نگو گل
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-09-23 ساعت 22:45)abloom_ma نوشته:  دوست عزیزی که قصد اطلاع رسانی از طریق بی بی سی را داری.....به نظر من شما خیلی دیر به این جمع وارد شده ای و خیلی زود هم دوست داری بروی!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست گرامی لطفا از این نسخه های دردسر آور برای دوستان ما در مهاجر سرا نپیچید و به فکر سخت تر کردن کار این عزیزان نباشید...شما با پیشنهاد این حرکت دوستان 2014 را نیز با مشکل روبرو خواهید کرد اگرچه من مطمئن هستم دوستان خوب و فکور من در مهاجر سرا برای هر حرکت خود بسیار فکر خواهند کرد..اما لطفا شما از دادن اینگونه پیشنهاد ها صرفه نظر کنید و راههای خوب ارائه دهید....به امید خبرهای خوب
قصد دوستان کمک هست،حالا هرکسی راه خودش رو مطرح میکنه و بقیه موافقت یا مخالفت خودشون رو اعلام میکنن. یقیناً بدون نظر جمع حرکتی انجام ندیم بهتره،اما با هم یک کمی ملایم تر برخورد کنیم هم بد نیست Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161 ، romance33 ، پدی ، میما ، ikamaly ، azar1348 ، Saeedv13 ، Mehrdadordi ، mrr777 ، laili ، Hedieh20 ، afshinghwink ، abloom_ma ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 23:13)Pishoo_25 نوشته:  
بچه ها
كيا به KCC و سفارت ها ايميل زدن
رو تبريك و تشكر كليك كنيد يه آمار دستمون بياد
ممنون

مراجع دیگه رو هم اضافه کنید.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: azar1348 ، alvan ، پدی ، roham2012 ، khaste ، afshinghwink ، zohre02
(2013-09-24 ساعت 00:39)gifa نوشته:  من كه بارها دم از مادر بودن واول مهر رفتن پسرم زدم،r91عزيز فكر كنم اون آبشار بود ،ولي جدي جاي همتون چه در جلوي سفارت چه بعد سفارت خالي بود،خداييش حق همه بچه هاست كه ويزا بگيرن ،جو خيلي دوستانه وصميمي بود بچه هاي سفارت هم كه نگو �%

هر دو دوست عزیزمون حضور داشتن.
خدایا حیف این دوستان خوب نیست به آرزوشون نرسن؟دوست عزیز دیگری که لاتاری هم نیستن ولی سرشار از انرژی مثبت و شدیدا پیگیر وضعیت بچه ها دم هتل به من گفت بگو خدایا اگر تو این منو به آرزوم نرسونی پس برم سراغ آفیسر؟
خیلی به دلم نشست . آقای فضلی خدایا گفتنت کجاست؟نکنه نا امید بشی و کوتاه بیای ما منتظریم.
اصلاً اینجا کیسهای غیر لاتاری خودشون رو فراموش کردن و فقط دنبال نتیجه وضعیت ما هستن.
موضوع داغ بچه های 2014 مربوط به اینجاس، ما هم واقعا خوشحالیم برای اتفاهای خوب امروز و خواسته قلبی مون اینکه روزهای دیگه هم همین روند ادامه پیدا کنه واقعا خووووووووووووووووووووووشحااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالم
امیدواریم دوستان ابوظبی هم بتونن اتفاقات امروز رو تکرار کنن.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
من برای خواهرم اینا اپلی کرده بودم خودم امریکا هستم. خواهرمم توی ابوظبی پاس بدون ویزا رو پسش دادن.
امروز رفتم پیش یه وکیل شرایط رو گفتم. گفت کارشون غیرقانونیه . تا انتهای سپتامبر باید به اونا که کلیر شدن ویزا بدن. ۷۵۰ دلار گفت میگم برات ایمیل بزنم از طرف دفتر وکالت . گفت تضمینی هم نیست درست بشه. بدم پول رو بهش به نظرتون ؟
تشکر کنندگان: shishipapa ، nedaba ، lilistar ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 23:33)khaste نوشته:  Dear Sir/Madam :

We do appreciate the action of the USA embassy at Ankara Turkey to accept Iranian citizens' passports (Dv lottery2013) on Monday September 23 , 2013 .

We wish the ones who deserve and determine to obtain the USA visa (permanent residence via Dv lottery ) success at this chance .

Sincerely ,

این خوبه . حتی برای بچه های سالهای بعد.
کجا بفرسیم اینو؟
تشکر کنندگان: azar1348 ، میما ، zohre02
الان از خرید اومدم.
لدفن یکی خبرای خوب رو زودتر بگه!!!Big Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: azar1348 ، SHABAH51 ، amir82 ، romance33 ، afshinghwink ، zohre02
.
رسانه ای کردن مساله اخیر

بعضی دوستان خوبمون به دلیل مشکل و یا بهتره بگم درگیری شدیدی که این اواخر براشون بوجود آمده پیشنهاد دادن موضوع رسانه ای بشه.

من با این موضوع مخالفم و دلایل خودم رو هم می گم

۱. من فکر نمی کنم سفارتی بخواد کار غیرقانونی انجام بده و کمتر از سهمیه تعیین شده ویزا بده. مطمئن باشید اگر بحث، بحث اتمام سهمیه نباشه، پس حتما کار داره از بالا آب می خوره و نمی شه کاریش کرد (این احتمال خیلی خیلی ضعیف هست). سفارتها مجری و اپراتور هستند و حتما تلاش می کنند وظیفه شون رو تمام و کمال انجام بدن. من شخصا به کارشون اطمینان دارم.

۲. من امروز از صبح شدیدا دارم پست های شما رو پیگیری می کنم و تا حد زیادی در جریان این وضعیت هستم. چون مثل بقیه بسیار تحت تاثیر بودم و آرزو داشتم و دارم سریع مشکلتون حل بشه. علت این مساله هر چیزی که باشه با رسانه ای شدن این داستان نتیجه چندانی نخواهد داشت. چون به راحتی اونها هم پاسخ خودشون رو رسانه ای می کنن. همون پاسخی که الان در سایت سفارت آنکارا منتشر شده رو می گن. ما که نمی تونیم بگیم/ثابت کنیم اونها راست می گن یا دروغ. پس فکر نمی کنم اتفاق خاصی بیافته. غیر از اینکه یک تصویر منفی دیگر از ایران و ایرانیان پیدا کنن! آیا این احتمال قوی تر نیست که بگن ما داریم تلاش خودمون رو می کنیم تا وظیفه مون رو در روزهای پایانی تمام کنیم ولی در مقابل اینها دارن اینطور رفتار می کنن.

۳. حتما خیلی ها کتابچه آرش رو خوندن (یک مهاجر از لاتاری های گذشته که الان چند سال هست یو اس زندگی می کنه)، آرش یک جایی از کتابش، مهاجران/ایرانی ها رو دعوت به صبر و شکیبایی و تعامل سازنده و صمیمی در برخورد با جامعه یو اس می کنه. بنظرم اینجا هم باید چنین رویکردی داشته باشیم. در کنار سماجت در پیگیری تا آخرین نفس، بنظرم این رویکرد بیشتر و بهتر جواب می ده تا رفتارهای دیگه و خدای نکرده رفتارهایی بدتر از حرکتهای رسانه ای در محل سفارت. ما بدون احترام و درک متقابل، نمی تونیم از اونها انتظار یک حرکت مثبت و ویژه در حق خودمون داشته باشیم.
بچه ها و دوستان عزیزم مطمئن باشید اگر سهمیه تمام نشده باشد، ویزا تا آخر صادر می شه، مطمئن باشید.

۴. خواهش می کنم در هر حرکت و رفتاری که انجام می دیم، منافع جمعی رو هم در نظر داشته باشیم. کوچکترین خاطره منفی در اذهان سفارتها از ایران برای همه هم وطنانمون می تونه گرون تموم بشه. حتی اگه خدای نکرده به کسی ویزا هم نرسید، از کسانیکه تو سفارت کارامون رو انجام دادن تشکر کنیم.

۵. اگر ما الان در این وضعیت هستیم و اگر برنده شدیم، مصلحتی بوده و اگر قرار هست برویم خواهیم رفت و گرنه باز هم حکمتی هست.

توکل به خدا و توسل فقط و فقط به او - سماجت تا آخرین لحظه - اتحاد با دوستان همقطار - شکیبایی و رفتار برازنده ایرانی

باز هم برای همتون آرزوی موفقیت می کنم. ایشالا با دست پر و روی خندان برگردید.

بعدا اضافه شد (به نقل از shahabpk، پست کامل ایشون پایین هست، حتما بخونید):
فقط شلوغ نکنید!! از دیدگاه اونها گرین کارت حق شما نیست ، بلکه افتخاریست که برای زندگی در ایالات متحده دارن به شما میدن! اینو تو کتاب Wellcome to USA به صراحت بهش اشاره کردن! این مساله تو تمام مراحل گرین کارت و زندگی در آمریکا تا وقتی که سیتیزن بشید دنبال شما هست . پس اگر شلوغ بشه ممکنه تصمیم دیگه ای بگیرن.
(2013-09-24 ساعت 01:04)amir_hma نوشته:  من برای خواهرم اینا اپلی کرده بودم خودم آمریکا هستم. خواهرمم توی ابوظبی پاس بدون ویزا رو پسش دادن.
امروز رفتم پیش یه وکیل شرایط رو گفتم. گفت کارشون غیرقانونیه . تا انتهای سپتامبر باید به اونا که کلیر شدن ویزا بدن. ۷۵۰ دلار گفت میگم برات ایمیل بزنم از طرف دفتر وکالت . گفت تضمینی هم نیست درست بشه. بدم پول رو بهش به نظرتون ؟

عزیزم خودت یک ایمیل به سفارت و Kcc بزن
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: azar1348 ، Mehrdadordi ، laili
(2013-09-24 ساعت 01:04)amir_hma نوشته:  من برای خواهرم اینا اپلی کرده بودم خودم آمریکا هستم. خواهرمم توی ابوظبی پاس بدون ویزا رو پسش دادن.

شخصا فکر میکنم نامه وکیل خیلی نمی تونه به موضوع کمک کنه، بلکه ترسیم وضعیت استثنایی و تشکیل جلسه برای شرایط خاصی که پیش اومده و اصولن به رسمیت شناخته شدن مشکل توسط سفارت و کی سی سی (اون چیزی که به نظر میاد در آنکارا رخ داده) چیزی هست که می تونه کمک کنه.
ضمن اینکه شخصا فکر می کنم اونها کار غیر قانونی انجام ندادن، بلکه این معظل برعکس به خاطر این رخ می ده که سفارت نمی خواد کار غیرقانونی انجام داده باشه.
موضوع اینجاس که هر ماه ظرفیت محدودی برای ویزا برای هر سفارت وجود داره، ممکنه سفارت بر مبنای یک الگوی مشخصی سهم بندی اون ظرفیت رو بین کشورهای مختلف مدیریت بکنه احیانن روش مدیریت اکثر سفارت های در این باره یکی هست. از طرفی کی سی سی در نامه اول اعلام کرده وقتی قرار مصاحبه به یکی داده میشه به این معنی هست که یک ویزا برای اون کیس وجود داره ولی اینکه ویزا قابل استفاده در ظرفیت اون ماهی که کلیرنس اتفاق می افته باشه یا نه موضوعی هست که در ماه سپتامبر ممکنه منجر به سوخت شدن ظرفیت ویزا بشه چرا که ظرفیت ماهیانه اون سفارت پر شده از طرف دیگه امکان پاس دادن اون ویزا برای ماه بعد وجود نداره (دقیقا به دلیل تاکید قانون لاتاری)
من شخصا حدس می زنم در این باره سفارت می تونه مکاتبه کنه برای افزایش ظرفیت سپتامبر تا بتونه این مشکل رو حل بکنه Big Grin
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: amir82 ، azar1348 ، romance33 ، Shahabpk ، mrr777 ، laili ، ghafari88 ، lilistar
دوستان عزیزم این داستان ادامه داره....
همین نیم ساعت پیش آپدیت شدم.....
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان