کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(پست موقت)
شوهر يكي از دوستان، در بهترين جاي ارمنستان و مركز شهر خونه گرفتن و از من خواستن اعلام كنم كه اگر ساير دوستان در اين چند روز، محل اقامت ندارن، ميتوانند با ايشان هم خانه اي شوند.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
از من در مورد نحوه گرفتن پاس از خود سفارت پرسیدند در جواب باید عرض کنم من ساعت 3:25 دقیقه رفتم گفتند فقط باید از طریق تلفن از ساعت 3:30تا 4:30 تماس بگیرید بعد از تلاش زیاد موفق شدم با کسی تلفنی صحبت کنم و موضوع انقضا ویزا تا دو سه روز دیگه رو گفتم گفت پاست فرستاده شده شماره رهگیری رو خواستم گشت دنبالش که یهو گفت پاست اینجاست بیا ببر.یک خانم دیگه هم که دو روز فقط وقت داشت تونست بگیره ولی دوست دیگرم خیر من فکر کنم فردا همه رو پست میکنند فقط ممکنه مثل مال من برگه پ ت ت اولی رو بذارن و بره همون اولی. لازمه از هر دو جا پیگیری کنید اگر عوض کردید و هنوز نامه سفارت را نگرفتید
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-09-23 ساعت 22:52)mahsa3017 نوشته:  دوستان عزیز واقعا از این اتفاقاتی که افتاده خیلی تاراحت ونگرانم، با اینکه خودم ویزامو گرفتم ولی همش دلم با شماست و امیدوارم که همتون ویزاتونو بگیرید. ولی می خواستم بگم یه سری اتفاقاتی برای من دراینمدت افتاد که دیگه اصلا ویزا گرفتن برام مهم نبود در صورتیکه تا قبلش اگه ویزام درست نمیشد دیوونه می شدم. وقتیکه ما برای ازمایشهای مدیکال به ابوظبی رفتیم توی ایکس ری شوهرم یه غده در ریه راستش دیده شد که بماند که اونجا چه اعصابی از ما خورد شد وچقدر دیگه هزینه کردیم برای گرفتن عکسهای بیشتر و غیره.از. وقتیکه برگشتیم فقط توی مطب دکترها بودیم و بعد از سیتی اسکنو ازمایش و این حرفها تشخیص به عمل جراحی دادن، و مشکوک به سرطان،خلاصه اینکه من و شوهرم حاضر بودیم تا اخر عمرمون توی یه روستای کوچک زندگی کنیم ولی حالش خوب بشه.بعد از یه عمل سخت تازه دیروز بعد از 12 روز جواب پاتولوژی رو گرفتیم و یه نفس راحت کشیدیم چون غده بدخیم نبود. من تازه می فهمم که سلامتی توی زندگی بزرگترین نعمتی که خدا به ما داده و دیگه بقیه چیزها هیچ اهمیتی نداره. به هر حال امیدوارم که همتون ضمن اینکه سلامت باشین بتونین ویزاتونو بگیرین و به ارزوهاتون برسین.

سلام
خوشحالم و تبریک میگم که هم ویزا رو گرفتین و هم همسرتون سلامتی را دوباره بدست آورده .
ایشالا وقتی آمریکا تشریف بردید از طرف USPHS با شما تماس میگیرند و چند تا هم فرم براتون میفرستند که اطلاعات پزشکی مربوط به همسرتون را درخواست میکنند و ضمنا یک مرجع پزشکی را به شما معرفی میکنند که باید همسرتون به اونجا مراجعه کنه و مجددا تحت معاینه و آزمایش و احتمالا مداوا قرار بگیره . حتما توصیه میکنم تمام مدارک پزشکی همسرتون را ترجمه کنید و با خودتون ببرید . دختر من مورد مشابه کوچکی داشت که البته فقط مشکوک بود . وقتی اونجا رفت شش ماه تحت نظر گرفتنش و هر ماه هم برای آزمایش صداش میکردن . به هزینه ی دولت آمریکا . البته چون بچه بود!
موفق باشید!
:)
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
چرا کسی جواب منو نمیده؟!!!Sad
امروز کسی ویزا گرفته عایا؟
اصلا میرم یه جا دیگه میپرسم.SadSad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، sh-p ، amir82 ، azar1348 ، sce ، 3rip ، sadeghi897 ، lonelyman ، babak_1363 ، pari pariaaa ، پروا ، ghafari88 ، afshinghwink ، nedaba ، romance33 ، zohre02
(2013-09-24 ساعت 02:07)marsha نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 02:06)ali 2013 نوشته:  دوستان کسی می دونه که آیا میشه با یک ویزا توریستی 2 بار وارد دبی بشی؟ البته ویزا یی که هنوز اکسپایر نشده

بله به نظر من میشه

بستگی به این داره که روی ویزا نوشته شده باشه که این ویزا برای چند بار ورود صادر شده که اصولاً یک بار مجاز به ورود هستید .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: azar1348 ، SHABAH51 ، mrbonbon ، romance33 ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-09-24 ساعت 02:36)ikamaly نوشته:  چرا کسی جواب منو نمیده؟!!!Sad
کمالی جون ...نه!!! اما صبر کن ببین سه شنبه چهارشنبه ابن تاپیک چه جوری منفجــــــــــــــــر میشه TongueTongueTongue
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-24 ساعت 02:07)marsha نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 02:06)ali 2013 نوشته:  دوستان کسی می دونه که آیا میشه با یک ویزا توریستی 2 بار وارد دبی بشی؟ البته ویزا یی که هنوز اکسپایر نشده

بله به نظر من میشه

فکر نکنم بشه با یک ویزا دوبار رفت
کیس نامبر: 2013AS 8XXX افراد:4 نفر مصاحبه :هفته آخر جون ابوظبی کلیر:45 روز ساکن:San jose ،CA
تشکر کنندگان: azar1348 ، SHABAH51 ، sce ، e76779 ، romance33 ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-09-24 ساعت 01:19)shazad نوشته:  .
رسانه ای کردن مساله اخیر

بعضی دوستان خوبمون به دلیل مشکل و یا بهتره بگم درگیری شدیدی که این اواخر براشون بوجود آمده پیشنهاد دادن موضوع رسانه ای بشه.

من با این موضوع مخالفم و دلایل خودم رو هم می گم

۱. من فکر نمی کنم سفارتی بخواد کار غیرقانونی انجام بده و کمتر از سهمیه تعیین شده ویزا بده. مطمئن باشید اگر بحث، بحث اتمام سهمیه نباشه، پس حتما کار داره از بالا آب می خوره و نمی شه کاریش کرد (این احتمال خیلی خیلی ضعیف هست). سفارتها مجری و اپراتور هستند و حتما تلاش می کنند وظیفه شون رو تمام و کمال انجام بدن. من شخصا به کارشون اطمینان دارم.

۲. من امروز از صبح شدیدا دارم پست های شما رو پیگیری می کنم و تا حد زیادی در جریان این وضعیت هستم. چون مثل بقیه بسیار تحت تاثیر بودم و آرزو داشتم و دارم سریع مشکلتون حل بشه. علت این مساله هر چیزی که باشه با رسانه ای شدن این داستان نتیجه چندانی نخواهد داشت. چون به راحتی اونها هم پاسخ خودشون رو رسانه ای می کنن. همون پاسخی که الان در سایت سفارت آنکارا منتشر شده رو می گن. ما که نمی تونیم بگیم/ثابت کنیم اونها راست می گن یا دروغ. پس فکر نمی کنم اتفاق خاصی بیافته. غیر از اینکه یک تصویر منفی دیگر از ایران و ایرانیان پیدا کنن! آیا این احتمال قوی تر نیست که بگن ما داریم تلاش خودمون رو می کنیم تا وظیفه مون رو در روزهای پایانی تمام کنیم ولی در مقابل اینها دارن اینطور رفتار می کنن.

۳. حتما خیلی ها کتابچه آرش رو خوندن (یک مهاجر از لاتاری های گذشته که الان چند سال هست یو اس زندگی می کنه)، آرش یک جایی از کتابش، مهاجران/ایرانی ها رو دعوت به صبر و شکیبایی و تعامل سازنده و صمیمی در برخورد با جامعه یو اس می کنه. بنظرم اینجا هم باید چنین رویکردی داشته باشیم. در کنار سماجت در پیگیری تا آخرین نفس، بنظرم این رویکرد بیشتر و بهتر جواب می ده تا رفتارهای دیگه و خدای نکرده رفتارهایی بدتر از حرکتهای رسانه ای در محل سفارت. ما بدون احترام و درک متقابل، نمی تونیم از اونها انتظار یک حرکت مثبت و ویژه در حق خودمون داشته باشیم.
بچه ها و دوستان عزیزم مطمئن باشید اگر سهمیه تمام نشده باشد، ویزا تا آخر صادر می شه، مطمئن باشید.

۴. خواهش می کنم در هر حرکت و رفتاری که انجام می دیم، منافع جمعی رو هم در نظر داشته باشیم. کوچکترین خاطره منفی در اذهان سفارتها از ایران برای همه هم وطنانمون می تونه گرون تموم بشه. حتی اگه خدای نکرده به کسی ویزا هم نرسید، از کسانیکه تو سفارت کارامون رو انجام دادن تشکر کنیم.

۵. اگر ما الان در این وضعیت هستیم و اگر برنده شدیم، مصلحتی بوده و اگر قرار هست برویم خواهیم رفت و گرنه باز هم حکمتی هست.

توکل به خدا و توسل فقط و فقط به او - سماجت تا آخرین لحظه - اتحاد با دوستان همقطار - شکیبایی و رفتار برازنده ایرانی

باز هم برای همتون آرزوی موفقیت می کنم. ایشالا با دست پر و روی خندان برگردید.

بعدا اضافه شد (به نقل از shahabpk، پست کامل ایشون پایین هست، حتما بخونید):
فقط شلوغ نکنید!! از دیدگاه اونها گرین کارت حق شما نیست ، بلکه افتخاریست که برای زندگی در ایالات متحده دارن به شما میدن! اینو تو کتاب Wellcome to USA به صراحت بهش اشاره کردن! این مساله تو تمام مراحل گرین کارت و زندگی در آمریکا تا وقتی که سیتیزن بشید دنبال شما هست . پس اگر شلوغ بشه ممکنه تصمیم دیگه ای بگیرن.
با سلام به همه دوستان
از شنيدن اين خبر ناراحت شدم اين درست كه تعداد برندگان لاتاري از تعداد ويزاها بيشتر است اما تا اونجايي كه من در برنامه يكى از وكلا شنيدم وقتي كه كارنت ميشويد اين بدان معناست كه ويزا نامبر براى شما موجود است پس اينجا يك اشتباه از سيستم است يعنى اگر ويزا نداشته اند بلا نسبت غ ل ط فرموده اند كه كارنت كرده اند لذا كوتاه نياييد از حق خودتان دفاع كنيد از وكلا مشورت بگيريد، به kcc نامه بزنيد و حق خودتان را يادآورى كنيد تماس با شبكه VOA و بيان مشكل پيش آمده و درخواستً پيگيري توسط آن شبكه هم راه خوبي است از اينكه احيانا براي بقيه بد شود نترسيد سيستم موظف به جوابگو بودن است و فكر نكنيد اگر سرتان را پايين بيندازيد و بگذاريد سيستم از خطاي خود بدون هزينه بگذرد به سايرين كمك كرده ايد كه برعكس است اگر توضيح قانونى باشد ميدهند و هرگز از اينكه مورد سوال قرار بگيرند با شما خصومت پيدا نميكنند و حداقل آنستكه اگر اشتباهي باشد براي سايرين تكرار نشود و در ضمن اگر بتوانند ويزا دهند يا جبران خسارت كنند د نهايت فكر نكنيد هميشه أونا درست ميگن اگر شده اين هفته مرخصي بگيريد در اينترنت جست جو كنيد و تا به جواب نرسيديد از حق خودتان دست نكشيد در ضمن در هر لاتاري كه شما برنده شويد اگر شامل شرائط باشيد جايزه آن حق شماست ببخشيد كشكي كه نيست بگي خدوم لإنارة گذاشتم خدوم هم حق دارم جايزه أش را لغو كنم يا يه جواب با ماده قانونا وآدرس دقيق دارد يا اگر نه به بازي طرفين دعوي(ادعا) بستگي دارى
سلام دوستان خوبم
از پریشب تا حالا اونقدر حالم گرفته است که خدا می دونه Sad ، اصن نمی تونستم چیزی بگم . واقعاً برای دوستان همراهم خیلی خیلی متأسفم و از ته دلم از خدا می خوام که همه چیز درست بشه و بتونین به زودی ویزاهاتونو بگیرین . به هر حال خودتونو بسپرین به خداوند که بهترین ها رو برای بنده هاش می خواد. به هر حال هر کاری از دستم براتون بر بیاد در خدمت حاضرم.
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: gbtm ، pari pariaaa ، Parniyan2013 ، azar1348 ، romance33 ، zohre02 ، مانترا ، negar_karimi6
(2013-09-24 ساعت 02:41)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 02:36)ikamaly نوشته:  چرا کسی جواب منو نمیده؟!!!Sad
کمالی جون ...نه!!! اما صبر کن ببین سه شنبه چهارشنبه ابن تاپیک چه جوری منفجــــــــــــــــر میشه TongueTongueTongue
انشاا..
همه منتظریم.
بچه ها الان سوشال های ما اومد!!!
ولی هورا شو بعدا با ویزای شما میکشم.Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
از آنجایی که سفارت ایروان هنوز چیزی اعلام نکرده می توان فهمید که سهمیه ویزای لاتاری ایرانیان تمام نشده است.
به همین دلیل متن سفارت آنکارا از این لحاظ عجیبه که مخاطبش فقط برندگان لاتاریه.
من فکر نمیکنم سهمیه ی ویزای ماهیانه ی یک سفارت ربطی به ملیت داشته باشه، اگر سهمیه ویزای یک سفارت تمام شود کلا نه به ترکا باید ویزا برسد و نه به ایرانی ها
اگر هم در نظر بگیریم که خب به خاطز شرایط استثنایی که ایران سفارت ندارد و سفارت آنکارا در واقع جای دو سفارت دارد فعالیت می کند و برای همین دو سقف برای صدور ویزا دارد، باز هم جای شبه هست که اگر سهمیه ویزای ایران تمام شده چرا فقط برندگان لاتاری را مخاطب قرار داده؟ یعنی هر سفارت برای هر نوع ویزا یک سهمیه دارد؟ مثلا سهمیه ویزای توریستی و سهمیه ویزای لاتاری و دیگر ویزاها از هم جداست؟
من فکر می کنم اگر سهمیه ویزای یک سفارت تمام شود، معنیش این است که آن سفارت در آن ماه دیگر نه می تواند ویزای توریستی و نه ویزای دانشجویی دهد، نه اینکه فقط ویزای لاتاری.

برای اینکه رفع ابهام شود دوستانی که آنکارا هستند و به سفارت مراجعه می کنند از ایرانی های دیگری که در هتل یا دم سفارت برخورد دارند بپرسند آیا سفارت به آنها گفته است که ماه اکتبر برای دریافت ویزا بیایند یا خیر؟
اگر سفارت به کیس های دانشجویی و توریستی و غیره هم گفته باشد که برای دریافت ویزا در اکتبر مراجعه کنند که خب معلوم می شود واقعا سهمیه ویزای این ماه تمام شده است.
ولی اگر به آنها چیزی نگفته باشد و برای این افراد ویزا در همین ماه سپتامبر موجود است جای سوال پیش می آید!!!!

در مورد سفارت ابوظبی هم به همین صورت.
چه خلوت؟
دی

کاربران در حال بازدید این موضوع: sadeghi897، sherry1350
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، pari pariaaa ، azar1348 ، babak_1363 ، romance33 ، zohre02 ، مانترا
(2013-09-24 ساعت 03:52)3rip نوشته:  از آنجایی که سفارت ایروان هنوز چیزی اعلام نکرده می توان فهمید که سهمیه ویزای لاتاری ایرانیان تمام نشده است.
به همین دلیل متن سفارت آنکارا از این لحاظ عجیبه که مخاطبش فقط برندگان لاتاریه.
من فکر نمیکنم سهمیه ی ویزای ماهیانه ی یک سفارت ربطی به ملیت داشته باشه، اگر سهمیه ویزای یک سفارت تمام شود کلا نه به ترکا باید ویزا برسد و نه به ایرانی ها
اگر هم در نظر بگیریم که خب به خاطز شرایط استثنایی که ایران سفارت ندارد و سفارت آنکارا در واقع جای دو سفارت دارد فعالیت می کند و برای همین دو سقف برای صدور ویزا دارد، باز هم جای شبه هست که اگر سهمیه ویزای ایران تمام شده چرا فقط برندگان لاتاری را مخاطب قرار داده؟ یعنی هر سفارت برای هر نوع ویزا یک سهمیه دارد؟ مثلا سهمیه ویزای توریستی و سهمیه ویزای لاتاری و دیگر ویزاها از هم جداست؟
من فکر می کنم اگر سهمیه ویزای یک سفارت تمام شود، معنیش این است که آن سفارت در آن ماه دیگر نه می تواند ویزای توریستی و نه ویزای دانشجویی دهد، نه اینکه فقط ویزای لاتاری.

برای اینکه رفع ابهام شود دوستانی که آنکارا هستند و به سفارت مراجعه می کنند از ایرانی های دیگری که در هتل یا دم سفارت برخورد دارند بپرسند آیا سفارت به آنها گفته است که ماه اکتبر برای دریافت ویزا بیایند یا خیر؟
اگر سفارت به کیس های دانشجویی و توریستی و غیره هم گفته باشد که برای دریافت ویزا در اکتبر مراجعه کنند که خب معلوم می شود واقعا سهمیه ویزای این ماه تمام شده است.
ولی اگر به آنها چیزی نگفته باشد و برای این افراد ویزا در همین ماه سپتامبر موجود است جای سوال پیش می آید!!!!

در مورد سفارت ابوظبی هم به همین صورت.

اینکه ویزایی سهمیه ای باشه یا نه بستگی به نوع ویزا داره. بعضی ویزاها تقریبا سهیمه ای ندارن مثل ویزاهای توریستی و خبرنگاری و ورزشی و بازرگانی و بعضی ها سهمیه سالیانه کلی دارن مثل ویزاهای نامزدی و ازدواج و کار که هر سال تا حد مشخصی صادر میشه و ربطی به ملیت متقاضیان نداره و بعضی ویزاها هم سهمیه با توجه به ملیت داره مثل ویزای لاتاری که کشور به کشور متفاوت هست. تا جایی که میدونم مهم نیست که ویزای لاتاری از کدام سفارت گرفته بشه بلکه مهم اینه که در دیتابیس دی وی لاتاری مشخص بشه که آخرین ویزا از سهمیه لاتاری ایرانیان از هر سفارتی که میخواد گرفته شد.
اینکه مثلا ایروان چیزی نگفته یا آنکارا گفته مربوط به روش کار هر سفارت هست و شلوغی سرشون و ...
اما خیلی دلم روشنه که با گرفتن پاس بچه ها در آنکارا بلکه سفیر دلش واقعا خواسته ببینه که میشه استثنایی قائل شد و حالا روی چند هزار گرین کارت صادره چند تا هم بیشتر صادر کرد. سفیر آمریکا در آنکارا اصالتا ایتالیایی هست و مرام و معرفت و خونگرمی و درک کردن اینکه این مسائل چطور میتونه در حد مرگ و زندگی برای بعضی ها باشه، به نوعی تو خونش هست... همین ایتالیایی ها چهل پنجاه سال پیش به آمریکا رفتنشون مصائبی کمتر از الان ما نداشت.
امروز رو با آرامش بیشتر آغاز می کنیم
بابک خان آپدیتتون مبارک
یکی دو روز دیگه این تاپیک چه شود
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من نوكرتم
حالا ميفهمم كه نبايد از درگاهت ناميد شد
نشون دادي كه دعاهاي بنده هاتو بي پاسخ نميذاري

خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خاكتم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان