موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
(پست موقت)
شوهر يكي از دوستان، در بهترين جاي ارمنستان و مركز شهر خونه گرفتن و از من خواستن اعلام كنم كه اگر ساير دوستان در اين چند روز، محل اقامت ندارن، ميتوانند با ايشان هم خانه اي شوند.
موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
از من در مورد نحوه گرفتن پاس از خود سفارت پرسیدند در جواب باید عرض کنم من ساعت 3:25 دقیقه رفتم گفتند فقط باید از طریق تلفن از ساعت 3:30تا 4:30 تماس بگیرید بعد از تلاش زیاد موفق شدم با کسی تلفنی صحبت کنم و موضوع انقضا ویزا تا دو سه روز دیگه رو گفتم گفت پاست فرستاده شده شماره رهگیری رو خواستم گشت دنبالش که یهو گفت پاست اینجاست بیا ببر.یک خانم دیگه هم که دو روز فقط وقت داشت تونست بگیره ولی دوست دیگرم خیر من فکر کنم فردا همه رو پست میکنند فقط ممکنه مثل مال من برگه پ ت ت اولی رو بذارن و بره همون اولی. لازمه از هر دو جا پیگیری کنید اگر عوض کردید و هنوز نامه سفارت را نگرفتید
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 02:07)marsha نوشته: (2013-09-24 ساعت 02:06)ali 2013 نوشته: دوستان کسی می دونه که آیا میشه با یک ویزا توریستی 2 بار وارد دبی بشی؟ البته ویزا یی که هنوز اکسپایر نشده
بله به نظر من میشه
فکر نکنم بشه با یک ویزا دوبار رفت
کیس نامبر: 2013AS 8XXX افراد:4 نفر مصاحبه :هفته آخر جون ابوظبی کلیر:45 روز ساکن:San jose ،CA
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 03:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 04:11 توسط 3rip.)
از آنجایی که سفارت ایروان هنوز چیزی اعلام نکرده می توان فهمید که سهمیه ویزای لاتاری ایرانیان تمام نشده است.
به همین دلیل متن سفارت آنکارا از این لحاظ عجیبه که مخاطبش فقط برندگان لاتاریه.
من فکر نمیکنم سهمیه ی ویزای ماهیانه ی یک سفارت ربطی به ملیت داشته باشه، اگر سهمیه ویزای یک سفارت تمام شود کلا نه به ترکا باید ویزا برسد و نه به ایرانی ها
اگر هم در نظر بگیریم که خب به خاطز شرایط استثنایی که ایران سفارت ندارد و سفارت آنکارا در واقع جای دو سفارت دارد فعالیت می کند و برای همین دو سقف برای صدور ویزا دارد، باز هم جای شبه هست که اگر سهمیه ویزای ایران تمام شده چرا فقط برندگان لاتاری را مخاطب قرار داده؟ یعنی هر سفارت برای هر نوع ویزا یک سهمیه دارد؟ مثلا سهمیه ویزای توریستی و سهمیه ویزای لاتاری و دیگر ویزاها از هم جداست؟
من فکر می کنم اگر سهمیه ویزای یک سفارت تمام شود، معنیش این است که آن سفارت در آن ماه دیگر نه می تواند ویزای توریستی و نه ویزای دانشجویی دهد، نه اینکه فقط ویزای لاتاری.
برای اینکه رفع ابهام شود دوستانی که آنکارا هستند و به سفارت مراجعه می کنند از ایرانی های دیگری که در هتل یا دم سفارت برخورد دارند بپرسند آیا سفارت به آنها گفته است که ماه اکتبر برای دریافت ویزا بیایند یا خیر؟
اگر سفارت به کیس های دانشجویی و توریستی و غیره هم گفته باشد که برای دریافت ویزا در اکتبر مراجعه کنند که خب معلوم می شود واقعا سهمیه ویزای این ماه تمام شده است.
ولی اگر به آنها چیزی نگفته باشد و برای این افراد ویزا در همین ماه سپتامبر موجود است جای سوال پیش می آید!!!!
در مورد سفارت ابوظبی هم به همین صورت.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
2013-09-24 ساعت 05:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 05:56 توسط sadeghi897.)
چه خلوت؟
دی
کاربران در حال بازدید این موضوع: sadeghi897، sherry1350
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
امروز رو با آرامش بیشتر آغاز می کنیم
بابک خان آپدیتتون مبارک
یکی دو روز دیگه این تاپیک چه شود
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...