کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 03:09)ehsan1095 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 01:19)shazad نوشته:  .
رسانه ای کردن مساله اخیر

بعضی دوستان خوبمون به دلیل مشکل و یا بهتره بگم درگیری شدیدی که این اواخر براشون بوجود آمده پیشنهاد دادن موضوع رسانه ای بشه.

من با این موضوع مخالفم و دلایل خودم رو هم می گم

۱. من فکر نمی کنم سفارتی بخواد کار غیرقانونی انجام بده و کمتر از سهمیه تعیین شده ویزا بده. مطمئن باشید اگر بحث، بحث اتمام سهمیه نباشه، پس حتما کار داره از بالا آب می خوره و نمی شه کاریش کرد (این احتمال خیلی خیلی ضعیف هست). سفارتها مجری و اپراتور هستند و حتما تلاش می کنند وظیفه شون رو تمام و کمال انجام بدن. من شخصا به کارشون اطمینان دارم.

۲. من امروز از صبح شدیدا دارم پست های شما رو پیگیری می کنم و تا حد زیادی در جریان این وضعیت هستم. چون مثل بقیه بسیار تحت تاثیر بودم و آرزو داشتم و دارم سریع مشکلتون حل بشه. علت این مساله هر چیزی که باشه با رسانه ای شدن این داستان نتیجه چندانی نخواهد داشت. چون به راحتی اونها هم پاسخ خودشون رو رسانه ای می کنن. همون پاسخی که الان در سایت سفارت آنکارا منتشر شده رو می گن. ما که نمی تونیم بگیم/ثابت کنیم اونها راست می گن یا دروغ. پس فکر نمی کنم اتفاق خاصی بیافته. غیر از اینکه یک تصویر منفی دیگر از ایران و ایرانیان پیدا کنن! آیا این احتمال قوی تر نیست که بگن ما داریم تلاش خودمون رو می کنیم تا وظیفه مون رو در روزهای پایانی تمام کنیم ولی در مقابل اینها دارن اینطور رفتار می کنن.

۳. حتما خیلی ها کتابچه آرش رو خوندن (یک مهاجر از لاتاری های گذشته که الان چند سال هست یو اس زندگی می کنه)، آرش یک جایی از کتابش، مهاجران/ایرانی ها رو دعوت به صبر و شکیبایی و تعامل سازنده و صمیمی در برخورد با جامعه یو اس می کنه. بنظرم اینجا هم باید چنین رویکردی داشته باشیم. در کنار سماجت در پیگیری تا آخرین نفس، بنظرم این رویکرد بیشتر و بهتر جواب می ده تا رفتارهای دیگه و خدای نکرده رفتارهایی بدتر از حرکتهای رسانه ای در محل سفارت. ما بدون احترام و درک متقابل، نمی تونیم از اونها انتظار یک حرکت مثبت و ویژه در حق خودمون داشته باشیم.
بچه ها و دوستان عزیزم مطمئن باشید اگر سهمیه تمام نشده باشد، ویزا تا آخر صادر می شه، مطمئن باشید.

۴. خواهش می کنم در هر حرکت و رفتاری که انجام می دیم، منافع جمعی رو هم در نظر داشته باشیم. کوچکترین خاطره منفی در اذهان سفارتها از ایران برای همه هم وطنانمون می تونه گرون تموم بشه. حتی اگه خدای نکرده به کسی ویزا هم نرسید، از کسانیکه تو سفارت کارامون رو انجام دادن تشکر کنیم.

۵. اگر ما الان در این وضعیت هستیم و اگر برنده شدیم، مصلحتی بوده و اگر قرار هست برویم خواهیم رفت و گرنه باز هم حکمتی هست.

توکل به خدا و توسل فقط و فقط به او - سماجت تا آخرین لحظه - اتحاد با دوستان همقطار - شکیبایی و رفتار برازنده ایرانی

باز هم برای همتون آرزوی موفقیت می کنم. ایشالا با دست پر و روی خندان برگردید.

بعدا اضافه شد (به نقل از shahabpk، پست کامل ایشون پایین هست، حتما بخونید):
فقط شلوغ نکنید!! از دیدگاه اونها گرین کارت حق شما نیست ، بلکه افتخاریست که برای زندگی در ایالات متحده دارن به شما میدن! اینو تو کتاب Wellcome to USA به صراحت بهش اشاره کردن! این مساله تو تمام مراحل گرین کارت و زندگی در آمریکا تا وقتی که سیتیزن بشید دنبال شما هست . پس اگر شلوغ بشه ممکنه تصمیم دیگه ای بگیرن.
با سلام به همه دوستان
از شنيدن اين خبر ناراحت شدم اين درست كه تعداد برندگان لاتاري از تعداد ويزاها بيشتر است اما تا اونجايي كه من در برنامه يكى از وكلا شنيدم وقتي كه كارنت ميشويد اين بدان معناست كه ويزا نامبر براى شما موجود است پس اينجا يك اشتباه از سيستم است يعنى اگر ويزا نداشته اند بلا نسبت غ ل ط فرموده اند كه كارنت كرده اند لذا كوتاه نياييد از حق خودتان دفاع كنيد از وكلا مشورت بگيريد، به kcc نامه بزنيد و حق خودتان را يادآورى كنيد تماس با شبكه VOA و بيان مشكل پيش آمده و درخواستً پيگيري توسط آن شبكه هم راه خوبي است از اينكه احيانا براي بقيه بد شود نترسيد سيستم موظف به جوابگو بودن است و فكر نكنيد اگر سرتان را پايين بيندازيد و بگذاريد سيستم از خطاي خود بدون هزينه بگذرد به سايرين كمك كرده ايد كه برعكس است اگر توضيح قانونى باشد ميدهند و هرگز از اينكه مورد سوال قرار بگيرند با شما خصومت پيدا نميكنند و حداقل آنستكه اگر اشتباهي باشد براي سايرين تكرار نشود و در ضمن اگر بتوانند ويزا دهند يا جبران خسارت كنند د نهايت فكر نكنيد هميشه أونا درست ميگن اگر شده اين هفته مرخصي بگيريد در اينترنت جست جو كنيد و تا به جواب نرسيديد از حق خودتان دست نكشيد در ضمن در هر لاتاري كه شما برنده شويد اگر شامل شرائط باشيد جايزه آن حق شماست ببخشيد كشكي كه نيست بگي خدوم لإنارة گذاشتم خدوم هم حق دارم جايزه أش را لغو كنم يا يه جواب با ماده قانونا وآدرس دقيق دارد يا اگر نه به بازي طرفين دعوي(ادعا) بستگي دارى

دوست عزیزم قضیه کارنت از سهمیه ویزا متفاوته

۱. کارنت چیزی مشابه آپ شدن قبل از رفتن به مصاحبه هست. یعنی kcc چه شما بخواید چه نخواید و چه سهمیه تمام شده باشه چه نشده باشه باید و مجبوره پرونده رو کارنت یا بررسی کنه حالا یا می فرستن برا مصاحبه و یا نه.

۲. نکته مهم دیگه اینکه زمانیکه کارنت پرونده ای شروع می شه و یا دعوت به مصاحبه ای صادر می شه، تعداد زیادی از مصاحبه شده ها هستند که هنوز کلیر نشده اند یعنی هنوز از این سد رد نشده اند. اونها که نمی تونند صبر کنند ببینند چه کسی کلیر می شه تا مانده نهایی ویزا دستشون بیاد و بعد تصمیم بگیرند که آیا کسی رو کارنت بکنند یا با کسی مصاحبه بکنند و یا نه!

۳. باز هم با احتمال قریب به یقین عرض می کنم، اگر ویزا تموم نشده باشه تا آخر صادر می شه و حتی اگر تموم شده باشه بازم با پیگیری با سماجت توام با متانت و حسن نیت مطمئن باشید که حتما کاری می کنن. همانطور که الان آنکارا داره از این راه وارد می شه.

۴. وکیل خوب دارای مجوز رسمی از یو اس و فقط از یو اس خوبه، اما خیلی گرونن. شما به هر وکیلی اعتماد می کنید! اونهایی که در برنامه های ... می یان از خودشون تبلیغ می کنن و حرف می زنن چون اسپانسر اون برنامه شدن!
(2013-09-24 ساعت 01:39)Shahabpk نوشته:  خوشحالم
یعنی سلام
اتفاقات اینجا منو بد جوری به یاد حال و هوای 2 سال پیش برگردوند . از اینکه میبینم برای یکسری از دوستان ویزا ایشود شده خیلی خوشحالم . امیدوارم برای بقیه هم همین اتفاق بیافته . نا امید نشین . تلاشتون را بکنید . خود من اونسال از اول تا آخر سپتامبر تو آنکارا بودم . 3 بار بلیط برگشتمو تمدید کردم . حتی تو روز های آخر با وجودی که برام ایمیل اومده بود و تقریبا میدونستم که دیگه ویزا بهم نمیرسه بازم رفتم و پاسمو دادم سفارت . با وجودی که بلاخره بدون ویزا برگشتم ولی اصلا پشیمون نشدم که چرا اینهمه هزینه کردم . چون تلاشمو کرده بودم .

ضمن تبریک از صمیم قلب به اونهایی که ویزا براشون ایشود شده و ایمیل دریافت کردن ، خواهش میکنم توجه کنید :
تو سفارت پروسه ی صدور ویزا مربوط به یک بخشه و پروسه ی تحویلش مربوط به یک بخش دیگه. تو این بخش باید ضمن چسباندن ویزا روی پاسپورت ها باید همه مدرک را دوباره چک کنن ، برای مراجع ذیربط تو آمریکا نامه بنویسن ( اداره مهاجرت ، مرز های ورودی homeland security ، بخش مدیکال و ...) بعد همه ی اینها رو باید بذارن تو پاکت و بسته بندی کنن و تحویل پست بدن . خصوصا تو روز های آخر که سرشون شلوغه خیلی طول میکشه .
ی چیز دیگه! سال 2011 هم تا همون روز های آخر خیلی ها بودن که فکر میکردن که دیگه از ویزا خبری نیست . خصوصا که از ... درست یادم نیست ، ولی از فکر کنم 25 سپتامبر سایت دیگه آپدیت نشد . اما سفارت درست روز آخر تقریبا پاس همه ی اونهایی رو که کلیر شده بودن را با ویزا برگردوند !!!!
یک قانونی هست که الان اسمش یادم نیست ولی در شرایط خاص اجازه ی صدور یک تعداد محدودی ویزای اضافی را بهشون میده که واشنگتن فقط دربارش میتونه تصمیم بگیره . احتمالا شخص رئیس جمهور ! تونامه ای که برای من نوشته بودن (روز آخر) به این موضوع اشاره شده بود .
اصلا نا امید نشید و تا روز آخر تلاشتون را بکنید!!!
فقط شلوغ نکنید!! از دیدگاه اونها گرین کارت حق شما نیست ، بلکه افتخاریست که برای زندگی در ایالات متحده دارن به شما میدن! اینو تو کتاب Wellcome to USA به صراحت بهش اشاره کردن! این مساله تو تمام مراحل گرین کارت و زندگی در آمریکا تا وقتی که سیتیزن بشید دنبال شما هست . پس اگر شلوغ بشه ممکنه تصمیم دیگه ای بگیرن . البته بگم ، هیچوقت هیچ کار غیر قانونی ای نمیکنن . هرکی هر حرفی در این مورد بزنه از روی نا آگاهی بوده . من کیس خودم رو از طریق 2تا سناتور عضو کنگره پیگیری کردم و دست آخر هم به همین نتیجه رسیدم .
پس صبور باشین و حرص هم نخورید . فقط به فکر شیرینی باشید که میگیریما!!!! اونهایی که ایشود شدن یادشون نره!!!
Smile

کاش زودتر اومده بودین و این اطلاعات مفید رو داده بودین. به نظرم با توضیحات شما کلی جای امیدواری بیشتر شد Smile
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
تا دقایقی دیگر، پیش به سوی سفارت آنکارا. برای یک شروع جدید.
الهی به امید تو ...
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-09-24 ساعت 09:22)payam62 نوشته:  تا دقایقی دیگر، پیش به سوی سفارت آنکارا. برای یک شروع جدید.
الهی به امید تو ...
پیام جان منتظر خبرهای خوشت هستم دوسی جان.Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: alvan ، elmira_fa ، payam62 ، amir82 ، nasim ، romance33 ، zohre02 ، ali_gh ، مانترا ، azar1348 ، negar_karimi6
(2013-09-24 ساعت 02:40)tajhizgaran نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 02:07)marsha نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 02:06)ali 2013 نوشته:  دوستان کسی می دونه که آیا میشه با یک ویزا توریستی 2 بار وارد دبی بشی؟ البته ویزا یی که هنوز اکسپایر نشده

بله به نظر من میشه

بستگی به این داره که روی ویزا نوشته شده باشه که این ویزا برای چند بار ورود صادر شده که اصولاً یک بار مجاز به ورود هستید .

نه نمیشه .باید ویزای urgent بگیری
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: elmira_fa ، romance33 ، negar_karimi6
(2013-09-24 ساعت 01:08)r91 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 23:33)khaste نوشته:  Dear Sir/Madam :

We do appreciate the action of the USA embassy at Ankara Turkey to accept Iranian citizens' passports (Dv lottery2013) on Monday September 23 , 2013 .

We wish the ones who deserve and determine to obtain the USA visa (permanent residence via Dv lottery ) success at this chance .

Sincerely ,

این خوبه . حتی برای بچه های سالهای بعد.
کجا بفرسیم اینو؟
kcc بفرست
تشکر کنندگان:
خبرهای خوب تو راهه.
منتظر هوراهای رنگیتون هستم Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام
دلاوران ابوظبي ، امروز روز شماست
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: parastoo500 ، e76779 ، romance33 ، zohre02 ، اریوبرزن ، ghafari88
(2013-09-24 ساعت 09:52)jj bobo نوشته:  تو رو خدا ایرانی بازی رو کنار بذاریم که خرمون رو از پل رد کردیم وبه سوال کسی جواب ندیم و توجهی نکنیم.
سوالم اینه من که برنده اصلی هستم یا هر کس دیگه ای جای من برای اولین بار بدون نفرات زیر مجموعش میتونه بره یا حتما باید با زیر مجموعش بره.
یه مشکلی برام پیش اومده که خانومم قادر به همراهی من نیست
و آیا تنها برم به مشکل بر میخورم؟
کسی از دوستان اطلاعات کاملی در این مورد داره یه جواب جامعی بده ممنون میشم
وآیا در فرودگاه یا اداره مهاجرت دلیلی برای اثبات عدم همراهی همسر لازم است؟
--------------------------------------------------------------------------------
اشکالی نداره جدا جدا برید.فقط برنده اصلی باید اول بره
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: lilistar ، nedaba ، e76779 ، heidari1248 ، romance33 ، zohre02
(2013-09-24 ساعت 09:52)jj bobo نوشته:  تو رو خدا ایرانی بازی رو کنار بذاریم که خرمون رو از پل رد کردیم وبه سوال کسی جواب ندیم و توجهی نکنیم.
سوالم اینه من که برنده اصلی هستم یا هر کس دیگه ای جای من برای اولین بار بدون نفرات زیر مجموعش میتونه بره یا حتما باید با زیر مجموعش بره.

--------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز شما میتونید به عنوان برنده اصلی به تنهایی وارد خاک آمریکا بشین و مشکلی هم پیش نمی آد. کوروش آوین دقیقاً شرایط مشابه شما رو داشتن و همین کار رو کردن و بعد از ورود خودشون و با اختلاف دو ماه زیر مجموعشون وارد یو اس شدن.
اضافه اینکه من با هواپیما اومدم اینجا نه با خر! Big Grin Tongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: jj bobo ، lilistar ، bayat_r ، nedaba ، ikamaly ، amir82 ، romance33 ، zohre02 ، Hedieh20 ، aghaghia ، alvan ، گل نهال
(2013-09-24 ساعت 09:54)ali_gh نوشته:  سلام
دوستان ابوظبی قرارمون دم سفارت ساعت11
(2013-09-24 ساعت 09:55)dpt نوشته:  
اشکالی نداره جدا جدا برید.فقط برنده اصلی باید اول بره

آقافکرنمیکنیم مشکلی داشته باشه جدا جدا برید
تشکر کنندگان: zohre02 ، romance33 ، مانترا ، azar1348 ، negar_karimi6 ، pari pariaaa

دیروز میخواستم برای امروز صبح بلیط بگیرم آژانسیه گفت بلیط ندارم ولی اگر عجله داری احتمالش زیاده که بتونی قبل از پرواز از خود فرودگاه بلیط بگیری.

ما هم ساعت 4 صبح راه افتادیم و رفتیم فرودگاه ولی متاسفانه جا نداشت و بی نتیجه برگشتیم Sad
ایشالا سفارت ابوظبی هم از خر شیطون پیاده بشه و امروز خبرهای خوبی بشنویم.
2013AS7XXX ، ابوظبی ، 2 نفر ، مصاحبه 19 می ، آخرین آپدیت 19 سپتامبر ، کلیر ___ ، ویزا___
(2013-09-24 ساعت 10:02)شهره اکبری نوشته:  
دوستان ابوظبی قرارمون دم سفارت ساعت11

آفرین! اینطور باید فعال و با اعتماد به نفس عمل کنیم
براتون آرزوی موفقیت می کنم عزیزان

من همیشه می گم ما باید برای رسیدن به آرزوهایمان و اهدافمان تا حداکثر توان تلاش کنیم، در این حالت حتی اگر موفق هم نشدیم خودمان را به خاطر کوتاهی سرزنش نمی کنیم. ضمن اینکه شکست همیشگی نیست، اگر کسی بخواهد در نهایت موفق می شود و این فقط زمان است که تغییر می کند و ممکن است بلند و کوتاه گردد.
سلام دوستان.
دوست گرامی افراد زیر مجموعه بدون نفر اصلی اولین بار نمی توانند وارد آمریکا شوند .ولی نفر اصلی می توانند .
بعد هم تو این مدت که شما هم می خواستید خرتان را از پل بگذرانیدTongueBig Grin ما در اینجا دچار مشکل بزرگی شدیم که همین دوستان به قول شما خر از پل گذشته ومدیرهای عزیزی مثل عموسعید و گل نهال ولیلی واقاقیا و.... لحظه به لحظه در این شرایط سخت با بچه ها بودند .البته اینجا اگر کسی هم کاری می کند و یا جواب بچه ها را می دهد بسیار لطف می کند وما نباید طلبکار کسی باشیم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان