(2013-09-24 ساعت 03:09)ehsan1095 نوشته:
(2013-09-24 ساعت 01:19)shazad نوشته: .با سلام به همه دوستان
رسانه ای کردن مساله اخیر
بعضی دوستان خوبمون به دلیل مشکل و یا بهتره بگم درگیری شدیدی که این اواخر براشون بوجود آمده پیشنهاد دادن موضوع رسانه ای بشه.
من با این موضوع مخالفم و دلایل خودم رو هم می گم
۱. من فکر نمی کنم سفارتی بخواد کار غیرقانونی انجام بده و کمتر از سهمیه تعیین شده ویزا بده. مطمئن باشید اگر بحث، بحث اتمام سهمیه نباشه، پس حتما کار داره از بالا آب می خوره و نمی شه کاریش کرد (این احتمال خیلی خیلی ضعیف هست). سفارتها مجری و اپراتور هستند و حتما تلاش می کنند وظیفه شون رو تمام و کمال انجام بدن. من شخصا به کارشون اطمینان دارم.
۲. من امروز از صبح شدیدا دارم پست های شما رو پیگیری می کنم و تا حد زیادی در جریان این وضعیت هستم. چون مثل بقیه بسیار تحت تاثیر بودم و آرزو داشتم و دارم سریع مشکلتون حل بشه. علت این مساله هر چیزی که باشه با رسانه ای شدن این داستان نتیجه چندانی نخواهد داشت. چون به راحتی اونها هم پاسخ خودشون رو رسانه ای می کنن. همون پاسخی که الان در سایت سفارت آنکارا منتشر شده رو می گن. ما که نمی تونیم بگیم/ثابت کنیم اونها راست می گن یا دروغ. پس فکر نمی کنم اتفاق خاصی بیافته. غیر از اینکه یک تصویر منفی دیگر از ایران و ایرانیان پیدا کنن! آیا این احتمال قوی تر نیست که بگن ما داریم تلاش خودمون رو می کنیم تا وظیفه مون رو در روزهای پایانی تمام کنیم ولی در مقابل اینها دارن اینطور رفتار می کنن.
۳. حتما خیلی ها کتابچه آرش رو خوندن (یک مهاجر از لاتاری های گذشته که الان چند سال هست یو اس زندگی می کنه)، آرش یک جایی از کتابش، مهاجران/ایرانی ها رو دعوت به صبر و شکیبایی و تعامل سازنده و صمیمی در برخورد با جامعه یو اس می کنه. بنظرم اینجا هم باید چنین رویکردی داشته باشیم. در کنار سماجت در پیگیری تا آخرین نفس، بنظرم این رویکرد بیشتر و بهتر جواب می ده تا رفتارهای دیگه و خدای نکرده رفتارهایی بدتر از حرکتهای رسانه ای در محل سفارت. ما بدون احترام و درک متقابل، نمی تونیم از اونها انتظار یک حرکت مثبت و ویژه در حق خودمون داشته باشیم.
بچه ها و دوستان عزیزم مطمئن باشید اگر سهمیه تمام نشده باشد، ویزا تا آخر صادر می شه، مطمئن باشید.
۴. خواهش می کنم در هر حرکت و رفتاری که انجام می دیم، منافع جمعی رو هم در نظر داشته باشیم. کوچکترین خاطره منفی در اذهان سفارتها از ایران برای همه هم وطنانمون می تونه گرون تموم بشه. حتی اگه خدای نکرده به کسی ویزا هم نرسید، از کسانیکه تو سفارت کارامون رو انجام دادن تشکر کنیم.
۵. اگر ما الان در این وضعیت هستیم و اگر برنده شدیم، مصلحتی بوده و اگر قرار هست برویم خواهیم رفت و گرنه باز هم حکمتی هست.
توکل به خدا و توسل فقط و فقط به او - سماجت تا آخرین لحظه - اتحاد با دوستان همقطار - شکیبایی و رفتار برازنده ایرانی
باز هم برای همتون آرزوی موفقیت می کنم. ایشالا با دست پر و روی خندان برگردید.
بعدا اضافه شد (به نقل از shahabpk، پست کامل ایشون پایین هست، حتما بخونید):
فقط شلوغ نکنید!! از دیدگاه اونها گرین کارت حق شما نیست ، بلکه افتخاریست که برای زندگی در ایالات متحده دارن به شما میدن! اینو تو کتاب Wellcome to USA به صراحت بهش اشاره کردن! این مساله تو تمام مراحل گرین کارت و زندگی در آمریکا تا وقتی که سیتیزن بشید دنبال شما هست . پس اگر شلوغ بشه ممکنه تصمیم دیگه ای بگیرن.
از شنيدن اين خبر ناراحت شدم اين درست كه تعداد برندگان لاتاري از تعداد ويزاها بيشتر است اما تا اونجايي كه من در برنامه يكى از وكلا شنيدم وقتي كه كارنت ميشويد اين بدان معناست كه ويزا نامبر براى شما موجود است پس اينجا يك اشتباه از سيستم است يعنى اگر ويزا نداشته اند بلا نسبت غ ل ط فرموده اند كه كارنت كرده اند لذا كوتاه نياييد از حق خودتان دفاع كنيد از وكلا مشورت بگيريد، به kcc نامه بزنيد و حق خودتان را يادآورى كنيد تماس با شبكه VOA و بيان مشكل پيش آمده و درخواستً پيگيري توسط آن شبكه هم راه خوبي است از اينكه احيانا براي بقيه بد شود نترسيد سيستم موظف به جوابگو بودن است و فكر نكنيد اگر سرتان را پايين بيندازيد و بگذاريد سيستم از خطاي خود بدون هزينه بگذرد به سايرين كمك كرده ايد كه برعكس است اگر توضيح قانونى باشد ميدهند و هرگز از اينكه مورد سوال قرار بگيرند با شما خصومت پيدا نميكنند و حداقل آنستكه اگر اشتباهي باشد براي سايرين تكرار نشود و در ضمن اگر بتوانند ويزا دهند يا جبران خسارت كنند د نهايت فكر نكنيد هميشه أونا درست ميگن اگر شده اين هفته مرخصي بگيريد در اينترنت جست جو كنيد و تا به جواب نرسيديد از حق خودتان دست نكشيد در ضمن در هر لاتاري كه شما برنده شويد اگر شامل شرائط باشيد جايزه آن حق شماست ببخشيد كشكي كه نيست بگي خدوم لإنارة گذاشتم خدوم هم حق دارم جايزه أش را لغو كنم يا يه جواب با ماده قانونا وآدرس دقيق دارد يا اگر نه به بازي طرفين دعوي(ادعا) بستگي دارى
دوست عزیزم قضیه کارنت از سهمیه ویزا متفاوته
۱. کارنت چیزی مشابه آپ شدن قبل از رفتن به مصاحبه هست. یعنی kcc چه شما بخواید چه نخواید و چه سهمیه تمام شده باشه چه نشده باشه باید و مجبوره پرونده رو کارنت یا بررسی کنه حالا یا می فرستن برا مصاحبه و یا نه.
۲. نکته مهم دیگه اینکه زمانیکه کارنت پرونده ای شروع می شه و یا دعوت به مصاحبه ای صادر می شه، تعداد زیادی از مصاحبه شده ها هستند که هنوز کلیر نشده اند یعنی هنوز از این سد رد نشده اند. اونها که نمی تونند صبر کنند ببینند چه کسی کلیر می شه تا مانده نهایی ویزا دستشون بیاد و بعد تصمیم بگیرند که آیا کسی رو کارنت بکنند یا با کسی مصاحبه بکنند و یا نه!
۳. باز هم با احتمال قریب به یقین عرض می کنم، اگر ویزا تموم نشده باشه تا آخر صادر می شه و حتی اگر تموم شده باشه بازم با پیگیری با سماجت توام با متانت و حسن نیت مطمئن باشید که حتما کاری می کنن. همانطور که الان آنکارا داره از این راه وارد می شه.
۴. وکیل خوب دارای مجوز رسمی از یو اس و فقط از یو اس خوبه، اما خیلی گرونن. شما به هر وکیلی اعتماد می کنید! اونهایی که در برنامه های ... می یان از خودشون تبلیغ می کنن و حرف می زنن چون اسپانسر اون برنامه شدن!