کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
از هفته پیش هی میام پیام بذارم هی پشیمون میشم...
واقعا" نمیدونم چی باید بنویسم...
فقط بدونید هر روز و هر لحظه دارم برای همتون دعا میکنم و از خدا میخوام کمکتون کنه...
هیچ وقت این یک سال و چند ماه با هم بودن رو از یاد نخواهم برد...
همیشه خوب باشید...
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
(2013-09-25 ساعت 13:22)nooshshahnar نوشته:  چرا کسی نمیاد در این تاپیکو قفل کنه
عمو سعید مگه نمی گفتی نمیزارم امیر قفل کنه
پس کجایی؟
دیگه دوست ندارم F5 بزنم
(2013-09-25 ساعت 12:37)hoseinizadehir نوشته:  عمو سعید با توجه به اوضاع پیش آمده در ایروان همسرم می پرسد چه توصیه ای واسه موندن یا برگشتنشون دارید؟
(2013-09-25 ساعت 18:07)gifa نوشته:  اين تاپيكم كه مثل سفارت ها شده وسطاش همه دارن ميرن ،بابا مثلا يكسري افراد مظلوم در آنكارا هنوز منتظرندا، حداقل براي دلگرمي بچه ها هم كه شده بزرگان تا 30سپتامبر بمونند ديگه ،هرچند ممكنه اين انتظار سرانجامي نداشته باشه ولي از افشين وعمو سعيد ميخواهيم تا آخر با بچه ها باشند
(2013-09-25 ساعت 17:09)gbtm نوشته:  ...هنوز هم همون پیشنهاد رو دارم اگه میخواهید اتحاد بین بچه ها از بین نره لطفا تاپیک رو قفل نکنید فوقش یه چهارچوبی میذارید و تو اون ضوابط مطالب نوشته مبشه ...
با این اوضاع دیگه قفل کردن تاپیک کلیرنس هم افتخاری نیست. من تا ساعت پنج عصر (به وقت تهران) روز دوشنبه سی سپتامبر امیدم رو از دست نمیدم. اگر جای شما بودم هم تا پاسپورت سفید رو نمی دیدم نا امید نمی شدم. تو این شرایط حتی گرفتن یک ویزای اضافه باعث خوشحالیه هممون هست. از آخر ساعت اداری دوشنبه سی سپتامبر که دیگه آخر کار هممون هست تا ساعت پنج عصر اول اکتبر هم اگر کسی حرفی برای گفتن داره می تونه پست آخرش رو بذاره. آخرین پست این تاپیک رو من می نویسم. پست آخر رو من می نویسم ولی همیشه در کنارتون خواهم بود. اگر هر کاری از دستم تو این گوشه دنیا بر میاد حتماً بهم خبر بدین. اون خانواده هایی که دو تیکه شدن مخصوصاً اگر گذارتون به رالی افتاد روی کمک های من حساب کنید. سعی می کنم براتون یک جای خوب گیر بیارم، برای سوشیال، گرفتن پاس سفید یا هر کار دیگه ای که داشتین در خدمتتون هستم. به غیر از من اینجا ایرانی های زیادی هستند که در کمک کردن به بقیه هموطنان سنگ تمام میذارن. شما در اینجا 3 روزه سوشیال و 20 روزه گرین کارتتون رو خواهید گرفت و با گرفتن پاس سفید خیلی زود به بقیه اعضای خانواده تون ملحق میشید. در کمتر از یک سال هم این بار دستجمعی باز خواهید گشت. امیدوارم کسانی که ویزا نگرفتن زندگیشون هر چی زودتر به حالت عادیش برگرده و اگر صلاحشون هست موجبات مهاجرتشون به کشور دلخواهشون فراهم بشه.
همچنان تا ساعت پنج عصر دوشنبه چشم به راهم...Rolleyes
چی‌ می‌شه گفت ؟حرفی‌ واسه گفتن باقی‌ نمونده.

اصلا انگشتام توانایی تایپ کردن نداره.

۲ ۳ روزه فقط پستارو میخونم.حرفی‌ ندارم که بزنم.

به داشتن دوستان خوبی‌ مثل شما افتخار می‌کنم.

همین.
لاتاری 2013
(2013-09-25 ساعت 20:06)r91 نوشته:  يعني چي ما اينجا تو آنكارا با خون دل با هزينه اي كزاف براي تيري در تاريكي پرچم رو بالا كرفتيم اونوقت شما دارين غزل خداخافظي ميخونيد؟
بابا ايول!ميدونيد اين خداحافظي ها با ما چيكار ميكنه؟

ما تا آخر هستیم ، شما هم مثل کوه استوار باش عزیز ، دعا میکنیم هم به خاطر شما هم به خاطر خودمون که سرخوردگیهای این چند روزمون با ویزای شما جبران بشه Smile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
چون نمیتونم چیزی تایپ کنم و اشک امونم رو بریده فقط این متن رو کپی می کنم و تقدیم میکنم به همه اونایی که رفیق نیمه راه بودن و با ما نیومدن:

ای دوست (تو این شرایط اخیر)

تو میدانی و همه میدانند که زندگی از تحمیل لبخندی بر لبان من ،

از آوردن برق امیدی در نگاه من

از برانگیختن موج شعفی در دل من عاجز است .

تو میدانی و همه میدانند که شکنجه دیدن بخاطر تو ،

زندانی کشیدن بخاطر تو و رنج بردن بپای تو تنها لذت زندگی من است

از شادی توست که من در دل می خندم ،

از امید رهائی توست که برق امید در چشمان خسته ام میدرخشد

و ازخوشبختی توست که هوای پاک سعادت را

در ریه هایم احساس میکنم .نمیتوانم خوب حرف بزنم ، نیروی شگفتی را که

در زیر این کلمات ساده و جمله های ضعیف و افتاده ، پنهان کرده ام

دریاب ، دریاب

من تو را دوست دارم ، همه زندگی ام و همه روزها و همه شبهای زندگی ام ،

هر لحظه از زندگی ام بر این دوستی شهادت می دهند، شاهد بوده اند و شاهد هستند

خوشبختی تو عشق من است ، آینده تو تنها آرزوی من

جشم به راه همتون، رضا بیات
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-25 ساعت 12:08)r91 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 11:22)gifa نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 10:11)iraj im نوشته:  از دوستانی که 2 شنبه پاسشونو دادند سفارت آنکارا آپدیت داشتند؟؟؟؟؟ماکه فعلا نه

ما وآقاي حيدري هم هيچ

ما هم تا اين لحظه هيچ.
Rolleyes نميدونم بايد ناراحت باشم يا خوشحال
دوشنبه ای ها که این جورین ما سه شنبه ای ها که مرخصیم دیگه Sad
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، b_argi ، DIVE ، mehdi110 ، negar_karimi6 ، noura
دوستان اگر کسی کیسش کامل بتونه ویزا بگیره لطفا خبر بده... بخصوص ستاره دار ها لطفا
تشکر کنندگان: farshadsh ، romance33 ، azar1348 ، b_argi ، پدی ، ojee ، negar_karimi6 ، leila_2013
خیلی جالبه ببخشید اشتباه شد خیلی مسخرست، امروز 25 سپتامبر، کیس ما برای همسرم آپدیت شدهSad
ما هی میخواهیم قضیه رو فراموش کنیم، ولی انگار تا ما رو دق مرگمون نکنن دست بردار نیستن!!!! Sad
ولی خودمونیم، درسته ویزا قسمت ما نشد!! اما تو آپدیت شدن فکر کنم رتبه اول 2013 هی ها رو بخودم اختصاص دادم.Big Grin
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-09-25 ساعت 21:14)e76779 نوشته:  خیلی جالبه ببخشید اشتباه شد خیلی مسخرست، امروز 25 سپتامبر، کیس ما برای همسرم آپدیت شدهSad
ما هی میخواهیم قضیه رو فراموش کنیم، ولی انگار تا ما رو دق مرگمون نکنن دست بردار نیستن!!!! Sad
ولی خودمونیم، درسته ویزا قسمت ما نشد!! اما تو آپدیت شدن فکر کنم رتبه اول 2013 هی ها رو بخودم اختصاص دادم.Big Grin

بهزاد جان.

نمیدونم کجائی.ولی‌ کاش به خاطره دل ما هم که شده میرفتی دم در سفارت.

من یه حسی بهم میگه ویزاتو میگیری.
لاتاری 2013
(2013-09-25 ساعت 21:14)e76779 نوشته:  خیلی جالبه ببخشید اشتباه شد خیلی مسخرست، امروز 25 سپتامبر، کیس ما برای همسرم آپدیت شدهSad
ما هی میخواهیم قضیه رو فراموش کنیم، ولی انگار تا ما رو دق مرگمون نکنن دست بردار نیست!!!! Sad

واسه ما که هر روز اپ شدیم تا الان 13 بار که یه ایمل خشک خالی دادن گفتن پاستونو پس فرستادیم . همه خستگی این 11 ماه به تنم مونده . اینم واسه ما تا همیشه خاطره تلخی شد .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
...........بی تو اما
به چه حالی من از آن کوچه گذشتم..............
..........................................................................................................
..........................................................................................................
.......................................................................................................
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
سلام به دوستان
دیروز پاس همسرو سفید تحویل دادند اما امروز بعد ظهر در ceas کیسش دو باره اپدیت شد این چه معنی میده لطفا راهنمایی
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: romance33 ، farshadsh ، e76779 ، drmrs ، mrr777 ، azar1348 ، b_argi ، sce ، پدی ، ojee ، powerb ، lonelyman ، lilistar
(2013-09-25 ساعت 21:27)alvan نوشته:  سلام به دوستان
دیروز پاس همسرو سفید تحویل دادند اما امروز بعد ظهر در ceas کیسش دو باره اپدیت شد این چه معنی میده لطفا راهنمایی
معنی خاصی نداره ، حوصلشون که سر میره یه حالی به کیس های ما میدن.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: drmrs ، e76779 ، romance33 ، mrr777 ، azar1348 ، b_argi ، kiana11 ، marigol61 ، babak_1363 ، sce ، پدی ، negar_karimi6 ، Sonaen60 ، سو سو ، Shahabpk ، raham ، lonelyman
دوست عزیز ما هر روز update شدیم ولی چه فایده ...
تشکر کنندگان: drmrs ، e76779 ، DIVE ، romance33 ، azar1348 ، KIMIA2005 ، b_argi ، گل نهال ، sce ، پدی ، ojee ، lonelyman
طبق معمول به حافظ تاسی می کنم و او را می خوانم برای مرهم دردهایمان.

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر می‌زند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چه جای شکر و شکایت ز نقش نیک و بد است
چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفته‌اند این بود
که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه
که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند
توانگرا دل درویش خود به دست آور
که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشته‌اند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ
که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان