موضوعها: 0
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
نمی دونم چی بگم..نمی دونم...
به یادتون هستم..
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند!
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم .. تازه همین الان کامپیوترم درست شده... ولی از طریق موبایل پیگیر اوضاع احوال همتون بودم ...بغض گلوم رو گرفته... اصلا نمی تونم ونمی خوام قبول کنم ..اگه من جای شما بودم امیدم رو از دست نمی دادم هنوز یکم دیگه مونده ...مطمئنم الان بقیه دوستان هم از صمیم قلبشون دارن براتون دعا می کنند .....
آرزوی موفقیت برای تک تکتون رو دارم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
خدایا، داده و نداده ات رو شکر، که داده ات نعمته و نداده ات حکمت...
به شخصه تو زندگی ام با اصرار و نذر و نیاز به خیلی چیزها رسیدم که بلا استثنا در کوتاه مدت (از چند رو تا چند سال) ضررش رو دیدم، هم مالی هم معنوی. از همان موقع همین شد تمام ایمان واعتقادم.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-25 ساعت 23:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-25 ساعت 23:40 توسط Aida.s.)
من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم حتی دل و دماغ تشکر از پست ها رو هم ندارم تو دلم لایک میکنم
بهترینها رو براتون از خدا میخوام
دوستون دارم و بدونید بودن با شما عبور از این مسیر سخت و برام راحت کرد (البته همچین عبوری هم نکردم اما خوب دیگه کلی راه رفتم)
بگذریم شاد باشید و خندون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کلیر که نشدیم هیچی ارمنستان هم اومدیم پاسپورت تحویل بدیم اصلا نمیگیرن پاسا رو بازم خوبه آنکارا اعلام کرد که تموم شده ایروان که اصلا چیزی هم اعلام نکرد و سر کارمون گذاشت. تموم شد به همین راحتی لاتاریمون پریدو پروندش بسته شد ..
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
برای تمام دوستانم بهترینها رو آرزو میکنم
شاید اگه اینطوری نمیشد یه روز ان سوی دنیا همدیگر رو میدیدیم ولی ...
از اینکه با شما دوستان بودم خوشخالم از اینکه من و خیلی های دیگه ویزا نگرفتیم ناراحت
میتونیم یه page تو facebook بزنیم به نام اخراجیهای لاتاری ۲۰۱۳ که حداقل بدن همو ببینیم و یادمون نره این روزها
از همتون ممنونم و برای همه آرزویی زندگی شاد و زیبا میکنم
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 20:11)ikamaly نوشته: بازم کسی جواب منو نداد...
که پیام 62 ویزا گرفت یا نه؟
سلام. نخیر . هیچ خبری از هیچ چیزی نیست، اما امیدواریم به لطف حق.
دوستان من امروز را غنیمت شمردم و با قطار سریع السیر به همراه والنسیای عزیز رفتیم شهر قونیه برای زیارت حضرت مولانا. سفر یک روزه ی خوبی یود برای اینکه از این حال و هوا دربیاییم. آنکارایی ها اگه دل و دماغ! دارین شما هم همین کار را بکنید. رفت و برگشت 40 لیر
و من هم تا 30 ام هستم ...
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...