کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
مشکلات زندگی گاهی مثل تلی از خاک بر سر ما میریزند و ما مثل همیشه دو اتنخاب داریم . اول اینکه اجازه بدیم مشکلات ما رو زنده به گور کنن و دوم اینکه از مشکلات سکویی بسازیم برای صعود .
دوستان تا آخرین لحظه امیدتون رو از دست ندید بیشتر آدم ها زمانی نا امید می شوند که چیزی به موفقیتشان نمانده است.ما هم واستون دعا میکنیم به لطف و مرحمت خداوند بزرگ امیدوار باشید دوستان یا حق

از چرخ به هر گونه همی​دار امید -- وز گردش روزگار می​لرز چو بید
گفتی که پس از سیاه رنگی نبود -- پس موی سیاه من چرا گشت سفید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2013-09-25 ساعت 20:18)گل نهال نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 20:11)ikamaly نوشته:  بازم کسی جواب منو نداد...Sad
که پیام 62 ویزا گرفت یا نه؟
پاسشون از جمعه تا حالا توي سفارته
ممنونم
بازم گل نهال! مرسی عزیزم
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
نمی دونم چی بگم..نمی دونم...
به یادتون هستم..
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-09-25 ساعت 21:14)e76779 نوشته:  خیلی جالبه ببخشید اشتباه شد خیلی مسخرست، امروز 25 سپتامبر، کیس ما برای همسرم آپدیت شدهSad
ما هی میخواهیم قضیه رو فراموش کنیم، ولی انگار تا ما رو دق مرگمون نکنن دست بردار نیستن!!!! Sad
ولی خودمونیم، درسته ویزا قسمت ما نشد!! اما تو آپدیت شدن فکر کنم رتبه اول 2013 هی ها رو بخودم اختصاص دادم.Big Grin

داداش دیگه اینو پایه نیستم.
رکورد دار آپدیت بدون کلیر خودمم
با بالای ۳۰ آپدیت از ۲۹ جولای تا ۱۸ سپتامبر
درسته این داستان تموم شد و ۱ سال فقط از لحاط تجربی از کار و زندگیم عقب افتادم. اما به نظرم باید اینطوری میشد که قدر خیلی نعمت ها را در زندگیم بدونم.(خیلی ناشکری میکردم)
آقایون خانم ها من خداحافظی نمیکنم و در خدمت همه دوستان و مدیران خوب سایت هستم و خوشحال میشم دوستانی که امکان آشنایی از نزدیک (قرار ملاقات و میتینگ حضوری) را دارند به من پیام خصوصی بدهند.
حرف آخر هم خدایا راضیم به رضای خودت
سلام دوستای خوبم .. تازه همین الان کامپیوترم درست شده... ولی از طریق موبایل پیگیر اوضاع احوال همتون بودم ...بغض گلوم رو گرفته... اصلا نمی تونم ونمی خوام قبول کنم ..اگه من جای شما بودم امیدم رو از دست نمی دادم هنوز یکم دیگه مونده ...مطمئنم الان بقیه دوستان هم از صمیم قلبشون دارن براتون دعا می کنند .....
آرزوی موفقیت برای تک تکتون رو دارم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
خدایا، داده و نداده ات رو شکر، که داده ات نعمته و نداده ات حکمت...
به شخصه تو زندگی ام با اصرار و نذر و نیاز به خیلی چیزها رسیدم که بلا استثنا در کوتاه مدت (از چند رو تا چند سال) ضررش رو دیدم، هم مالی هم معنوی. از همان موقع همین شد تمام ایمان واعتقادم.
من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم حتی دل و دماغ تشکر از پست ها رو هم ندارم تو دلم لایک میکنم

بهترینها رو براتون از خدا میخوام

دوستون دارم و بدونید بودن با شما عبور از این مسیر سخت و برام راحت کرد (البته همچین عبوری هم نکردم اما خوب دیگه کلی راه رفتم)
بگذریم شاد باشید و خندون

کلیر که نشدیم هیچی ارمنستان هم اومدیم پاسپورت تحویل بدیم اصلا نمیگیرن پاسا رو بازم خوبه آنکارا اعلام کرد که تموم شده ایروان که اصلا چیزی هم اعلام نکرد و سر کارمون گذاشت. تموم شد به همین راحتی لاتاریمون پریدو پروندش بسته شد ..
(2013-09-25 ساعت 02:27)SHABAH51 نوشته:  این دژ ایروان برای خودش توی همین مدت اعتباری کسب کرده...البته دوست و دژمن هر کدوم یه جوری تعبیرش کردن! شوهر دوست گل نهال جون اسمش رو گذاشته بود "لیان شامپو"! یکی هم میگه "خانه مافیا"ی ایروان و اون یکی هم میگه ............بی خیال
به منم لقب های مختلفی دادن .....بی خیال
خوشحالیم که بچه ها به حلقه اتحاد (آواتار) پیوستن Wink

فقط تنها چیـــزی کــه می تونــــم بگـــــم اینه:
با ویـــــــــــــزا بر میگــــــــــــــــردیم

نا امیـــــــد نیستــــــــیم
RolleyesRolleyesRolleyes
زنده بااااد که امیدت را از دست ندادی. پس اون never را لطفا بردار و با ویزا برگرد دوست عزیز. دوستان هنوز 5 روز مونده. به قول یکی از دوستان(مدتی پیش) همه چیز تو یک دقیقه می تونه اتفاق بیفته. اگه این کارها همه برای این باشه که اونایی که پیگیر کارشون هستن ریزش کنند و تعداد کمتری دنبال کارشونو بگیرن ...چی؟ لااقل اونایی که اونجا هستند ناامید نشن. مگه نشنیدین میگن اگر از خدا...هستی ...یا هرکی...چیزی رو می خواین باید مثل بچه ها که وقتی چیزی می خوان پاشونو به زمین می کوبند، شما هم با سماجت و پیگیر و بی وقفه باید دنبال خواسته تونو بگیرین. خیلی مونده که نا امید بشین.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
(2013-09-25 ساعت 17:19)SHABAH51 نوشته:   دوستانی که ستاره دار ویزا گرفته اند حتماً بخوانند

[b]چندی پیش یکی از دوستان که شرایط اش مشابه من بود... RolleyesRolleyesRolleyes
شبح جان دمت گرم ،خیلی مردی دادا... خدایی نگاهی که به زندگی داری تا عرش اعلی میرسونتت، شک نکن. امیدوارم که همیشه سبز و خرم باشی مرد بزرگ...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
برای تمام دوستانم بهترینها رو آرزو میکنم
شاید اگه اینطوری نمیشد یه روز ان سوی دنیا همدیگر رو میدیدیم ولی ...

از اینکه با شما دوستان بودم خوشخالم از اینکه من و خیلی های دیگه ویزا نگرفتیم ناراحت

میتونیم یه page تو facebook بزنیم به نام اخراجیهای لاتاری ۲۰۱۳ که حداقل بدن همو ببینیم و یادمون نره این روزها

از همتون ممنونم و برای همه آرزویی زندگی شاد و زیبا میکنم
(2013-09-26 ساعت 00:30)manila نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 02:27)SHABAH51 نوشته:  این دژ ایروان برای خودش توی همین مدت اعتباری کسب کرده...البته دوست و دژمن هر کدوم یه جوری تعبیرش کردن! شوهر دوست گل نهال جون اسمش رو گذاشته بود "لیان شامپو"! یکی هم میگه "خانه مافیا"ی ایروان و اون یکی هم میگه ............بی خیال
به منم لقب های مختلفی دادن .....بی خیال
خوشحالیم که بچه ها به حلقه اتحاد (آواتار) پیوستن Wink

فقط تنها چیـــزی کــه می تونــــم بگـــــم اینه:
با ویـــــــــــــزا بر میگــــــــــــــــردیم

نا امیـــــــد نیستــــــــیم
RolleyesRolleyesRolleyes
زنده بااااد که امیدت را از دست ندادی. پس اون never را لطفا بردار و با ویزا برگرد دوست عزیز. دوستان هنوز 5 روز مونده. به قول یکی از دوستان(مدتی پیش) همه چیز تو یک دقیقه می تونه اتفاق بیفته. اگه این کارها همه برای این باشه که اونایی که پیگیر کارشون هستن ریزش کنند و تعداد کمتری دنبال کارشونو بگیرن ...چی؟ لااقل اونایی که اونجا هستند ناامید نشن. مگه نشنیدین میگن اگر از خدا...هستی ...یا هرکی...چیزی رو می خواین باید مثل بچه ها که وقتی چیزی می خوان پاشونو به زمین می کوبند، شما هم با سماجت و پیگیر و بی وقفه باید دنبال خواسته تونو بگیرین. خیلی مونده که نا امید بشین.
مانیلای عزیز ، کار تموم شده است در ایروان! ما تا آخرین لحظه امید داشتیم اما امروز از سفارت تماس گرفتن و دعوام کردن که چرا برای گرفتن پاسپورت نرفتم سفارت و اخطار دادن که تا فردا برم پاسپورت رو بگیرم ازشون Big Grin البته هنوز تا فردا یک سری تلاش مذبوحانه خواهیم کرد Wink ممنونم که به فکر ما هستی دوست عزیز Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-26 ساعت 00:33)mrbonbon نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 17:19)SHABAH51 نوشته:   دوستانی که ستاره دار ویزا گرفته اند حتماً بخوانند

چندی پیش یکی از دوستان که شرایط اش مشابه من بود... RolleyesRolleyesRolleyes
شبح جان دمت گرم ،خیلی مردی دادا... خدایی نگاهی که به زندگی داری تا عرش اعلی میرسونتت، شک نکن. امیدوارم که همیشه سبز و خرم باشی مرد بزرگ...
[b]بُن بُن جان خیلی ارادتمنــــدم رفیق ...باور کن حرفهام شعار نیست...ممنونم که تشویق ام می کنی و امید میدی ...منم برای تو دوست عزیزم بهترین ها رو در آینده آرزو می کنم ...پاینده باشی SmileSmileSmile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-25 ساعت 20:11)ikamaly نوشته:  بازم کسی جواب منو نداد...Sad
که پیام 62 ویزا گرفت یا نه؟

سلام. نخیر . هیچ خبری از هیچ چیزی نیست، اما امیدواریم به لطف حق.

دوستان من امروز را غنیمت شمردم و با قطار سریع السیر به همراه والنسیای عزیز رفتیم شهر قونیه برای زیارت حضرت مولانا. سفر یک روزه ی خوبی یود برای اینکه از این حال و هوا دربیاییم. آنکارایی ها اگه دل و دماغ! دارین شما هم همین کار را بکنید. رفت و برگشت 40 لیر

و من هم تا 30 ام هستم ...
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-09-25 ساعت 21:27)drmrs نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 21:14)e76779 نوشته:  خیلی جالبه ببخشید ا...

دوست عزیز من ...

(2013-09-25 ساعت 21:27)alvan نوشته:  سلام به دوستان
دیروز پاس همسر ...

(2013-09-25 ساعت 21:31)DIVE نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 21:27)alvan نوشته:  سلام به دوستان
دیروز ...
معنی خاصی نداره ، حوصلشون که سر میره یه حالی به کیس های ما میدن.

(2013-09-25 ساعت 21:31)shahin_xp نوشته:  دوست عزیز ما هر روز update شدیم ولی چه فایده ...

سلام دوستان متاسفم که اینو میگم ولی آپدیت شدن کیس ها در ceac ربطی به صدور ویزا نداره و اصولا مرکزش تو سفارت نیست . تو کنتاکی هست و در واقع فقط یک پروسه ی اداری است که به دلیل عملکرد CRM شما اثرشو اونجا میبینید .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: shishipapa ، SHABAH51 ، mrbonbon ، محبت ، azar1348 ، leila_2013 ، deineath ، مانترا ، powerb ، sce ، lonelyman ، KIMIA2005 ، alvan ، Sonaen60 ، EKAM ، romance33 ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان