کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-27 ساعت 10:34)dr.sami نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 10:23)babak_1363 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 10:09)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 09:59)jj bobo نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 09:08)dr.sami نوشته:  [/align]دوستان نگران نباشید که آش دهن سوزی رو از دست ندادید.خداوند تقدیری بهتر از این برای شما در نظر گرفته فقط ای کاش همه ویزا میگرفتن و خودشون میومدن میدیدن که اینجا برای کسی فرش قرمز پهن نشده و خیلیها هنوز بعداز مدتهای طولانی هنوز یک کار پیش پا افتاده هم نتونستن پیدا کنن و به قول قدیمیهای اینجا بعداز این که جا میفتی تازه میفهمی که دیگه نه ایران کشورته نه اینجا و یه حس سردرگمی همیشه همراهت هست.از تعداد بچه هایی که من از لاتاری 2012 میشناختم 1/3 برگشتن ایران و ما هم اینجا خدارو شکر فعلا زنده ایم تا ببینیم تقدیر ما رو تا کجا میکشونه.فقط میتونم بگم شرایط کانادا برای مهاجرت خیلی بهتر از آمریکاست.ای کاش همتون میتونستیت ویزا بگبرید وخودتون میومدید تجربه میکردید.
خوب شما هم سریع برگردین چرا اونجا وایسادین
راست میگه! دلیل تحمل این همه سختی‌ چی‌ هست؟ چرا آمریکا رو ول نمیکنید برگردین کشور خودتون؟
انشا الله به زودی بر میگردیم فقط ای کاش میشد گرین کاتمون رو میدادیم به شما که ببینید اونور هم خبری نیست

دوستان عزیز،
این دوستمون نظری داشتن و بیان کردن، اینجا فروم کلیرنس و این اواخر هم دیگه توش خبر بد از در و دیوار می ریخته، هنوزم تا روز 30 سپتامبر تمام نشده، هممون امیدواریم ، هرچند بارقه ای باشه، اما امید داریم. بنابراین اگه بحثی هست خواهشن تو فروم کلیرنس مطرح نکنیم و بیام این روزهای آخر متفاوت بودن بچه های 2013 رو با تمام دوره های قبل و بعد از خودمون نشون بدیم .
ارداتمند
عضو کوچیک این دریای بزرگ

آفرین دوست خوبم زودتر برگردو به نظر من منتظر تقدیر نباش. چرا که بخش اصلی تقدیر رو که اسمش خواسته است و خودمون رقم میزنیم. بنابراین اگه از کرده ات پشیمونی وقتت رو بیشتر از این تلف نکن و برگرد ایران به آرامشت برس. موفق باشی
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2013-09-27 ساعت 10:49)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 09:59)jj bobo نوشته:  خوب شما هم سریع برگردین چرا اونجا وایسادین
راست میگه! دلیل تحمل این همه سختی‌ چی‌ هست؟ چرا آمریکا رو ول نمیکنید برگردین کشور خودتون؟
انشا الله به زودی بر میگردیم فقط ای کاش میشد گرین کاتمون رو میدادیم به شما که ببینید اونور هم خبری نیست

دوستان عزیز،
این دوستمون نظری داشتن و بیان کردن، اینجا فروم کلیرنس و این اواخر هم دیگه توش خبر بد از در و دیوار می ریخته، هنوزم تا روز 30 سپتامبر تمام نشده، هممون امیدواریم ، هرچند بارقه ای باشه، اما امید داریم. بنابراین اگه بحثی هست خواهشن تو فروم کلیرنس مطرح نکنیم و بیام این روزهای آخر متفاوت بودن بچه های 2013 رو با تمام دوره های قبل و بعد از خودمون نشون بدیم .
ارداتمند
عضو کوچیک این دریای بزرگ

آفرین دوست خوبم زودتر برگردو به نظر من منتظر تقدیر نباش. چرا که بخش اصلی تقدیر رو که اسمش خواسته است و خودمون رقم میزنیم. بنابراین اگه از کرده ات پشیمونی وقتت رو بیشتر از این تلف نکن و برگرد ایران به آرامشت برس. موفق باشی
دوستان عزیز علت اصلی پشیمانی ایرانی هایی که به آمریکا می روند و بر می گردند اینه که بدون برنامه ریزی و به قول معروف یکهویی اسباب واثاثیه رو جمع می کنند و وارد خاک این کشور می شوند و عمدتاً مشکل زبان دارند و به دلیل عدم آشنایی به زبان نمی تونند کار خوبی پیدا کنند و سرخورده می شوند ، دوستان عزیز گرین کارت آمریکا فقط یک فرصت هست برای آدمهایی که قدرش رو بدونند و از این فرصت نهایت استفاده رو ببرند .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

(2013-09-26 ساعت 23:24)Mehrdadordi نوشته:  اين عدد ١٣ رو هي ميگن نحس نيست رو من ديگه باور نميكنم..
متاسفانه اين داستان گريبانگير تعدادي از دوستان عزيزم شد و از ويزا محروم شدن ..
تا اونجايي كه اطلاع هم دارم هيچ سالي به اندازه امسال اينقدر بي نظم نبوده ، بر عكس
٢٠١٢ كه بيشترين اراء قبولي و كمترين صفحات رو در تاپيك كليرنس به خودش اختصاص داده بود !!
افسوس كه اين ماه اخر ماه تلخي شد براي همگي ماها كه يكسال و اندي مجازي با هم زندگي كرديم ..افسوس و افسوس و .....
دوست عزیز به نظر من ربطی به عدد 13 و 2013 نداره ، یادت باشه که شمار در همین سال 2013 قبول شدی و خیلی ها هم در همین 2013 ویزا گرفتن ، پارسال هم همین داستان بود و قبولی های مرحله اول رو بعلت مشکل کامپیوتری کنار گذاشتن

تشکر کنندگان: ALNB ، laili ، hamid_fs3 ، arash 111 ، romance33 ، azar1348 ، مانترا ، sadeghi897 ، alvan ، manila ، محبت ، dana ، Mehrdadordi ، lilistar
(2013-09-26 ساعت 23:31)so_ar نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 22:57)DIVE نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 22:50)gifa نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 22:41)DIVE نوشته:  دوستان گیفا چی میگن که ویزا دادن ، من که پاسم از 17 سپتامبر دستشون بود ، دیروز به ما ایمیل زدن و نوشتن refused و اینکه پاستونو برگردوندیم . خودشون به ما گفتن پاستونو واسه ویزا بیارین

گيفا راست ميگه

چطور به اونا ویزا دادن ، تفاوتی توی کیسشون بوده .
دوستان بذارین کمی در مورد اینکه چرا سفارتها تعداد کمی هنوز ویزا میدن به بعضیها یه توضیح بدم واین چیزیه که سرکنسول فارسی زبان در ابوظبی بعد از اینکه ما (حدود 12 نفر ) اصرار کردیم که میخوایم سرکنسول را ببینیم ، ایشون بگن چی شده توضیح دادن :
خلاصش این بود : بعد از این که گفتن ویزای ایرانیها 3500 بوده که 7% کل ویزاهای لاتاری هست وبرای هیچ کشوری بیش از این نمیتونه باشه ، گفتن وضعیت آنکارا از همه وخیم تره و حدوده 350 نفر به ویزا نمیرسن (البته من متوجه نشدم منظورش کیس بود یا نفر )و گفت اینجا کاملا ویزاتمام شده که ما پرسیدیم ابوظبی چند نفره ؟ گفت کمی بیش از 50 نفر ادامه داد بین 50 تا 100(باز هم نمیدونم نفر یا کیس). و گفت ایروان 25 ویزای دیگه داره وقتی اونها را بده ، اونجا هم تموم میشه ، واسه همینه که ایروان از همه دیرتر اعلام کرد چون هنوز ویزا داشت .گفت برندگان 2012 خیلی هاشون نیمدن ویزا بگیرن وما تا آخرین لحظه ویزا میدادیم ولی برندگان 2013 همه ، که برای ما غیر قابل پیش بینی بود اومدن و ویزا گرفتن و به همین دلیل سقف ویزا ها تمام شد. البته گفت مصر هم به همچین مشکلی برخورده و اونها هم مثل ایران ویزا کم آوردن . امیدوارم خلاصه تونسته باشم بگم.
متاسفانه داستان دقیقاً همینه که بعلت شرایط خاص کشورمون امسال هر کسی که قبول شد بدون فکر رفت برای گرفتن ویزا و سال قبل خیلی ها پشیمون شدند وطوری شده بود که خود سفارت درخواست می کرد اگر کسی هنوز مدارکش رو نفرستاده زودتر بفرسته و سال 2012 با بهترین آمار صدور ویزا سالیان اخیر به پایان رسید .

تشکر کنندگان: Sonaen60 ، romance33 ، پدی ، Arash R ، مانترا ، arash 111 ، محبت
امیدوارم همه در زندگی موفق باشید
خدا به همتون سلامتی بده، با دلی شاد هر جا که هستین زندگی خوبی داشته باشین،
ما اگرچه کیس لاتاری نبودیم اما از اطلاعات مفیدی که شما دوستای عزیز میذاشتید استفاده ها کردیم. خواستم اینجا از همتون تشکر کنم
امیدوارم اگر خیر و صلاحتون رفتن به آمریکا باشه از هر طریقی که شده براتون پیش بیاد
فقط در آخر ی خواهش:
مارو از دعای خیرتون فراموش نکنید. من نامزدم آمریکاست و الان نزدیک 2 ساله که هردومون منتظریم، دعا کنید ما زودتر ویزامون بیاد
سالهای قبل حداکثر بعد مصابحه 3 ماهه ویزا میامده، اما امسال 10 ماهه که از مصاحبه من میگذره اما خبری نیست که نیست
خدایا دیگه صفحه خالی شد دل بچه ها شکست اگه از راه لاتاری نمی شه از را دیگری شادشون کن
خدایا یک دونه ویزا هم تا ۳۰ سپتامبر بیشتر بشه بازم شکرت می کنیم امیدواران را نا امید نکن خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

از دوستانی که آنکارا هستند کسی میدونه الان چطور باید پاسپورتمون رو بگیریم؟
ویزا که ندادن حداقل پروازمون نپره
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: azar1348 ، مانترا ، romance33 ، noura
با سلام به همه دوستان
من تو شرایط شما بودم و کاملا درک میکنم چه اتفاقی واستون افتاده وقتی برگشتم ایران بعد شش ماه چون باید سریع میرفتم سربازی واقعا ناامید بودم از دست دادن پذیرش دکتری دو بار پشت سرهم و بعد او هم از دست دادن لاتاری واقعا چیز کمی نبود 2 یا 3 سال از بهترین دوران زندگی مثل برق و باد گذشت بدون اینکه بشه حتی اعتراضی به کسی کرد. ولی خوب الان که فکر میکنم میبینم مشکل به اون بزرگی که فکر می کردم نبود.
ولی خوب باید قبول کردو به دنبال راه های دیگری برای زندگی بهتر بود.
به همه بچه هایی که تونستن ویزا بگیرن صمیمانه تبریک میگم و کسانی هم که نگرفتن خوب واقعیته موقعیت خوبی رو از دست دادن ولی انشاله راههای بهتری در مقابل شما در آینده قرار بگیره
با آرزوی موفقیت برای همتون
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.
Winston Churchill
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
سلام

بچه‌ها می‌دونم تو این اوضاع همه درگیرین، و ما هم جز عده‌ای که هنوز نتونستیم با شرایطی که بوجود اومد کنار بیایم.

بعد اون همه خوشحالی‌ که روز ۱۱ سپتامبر بعد از کلییر شدن کردیمو ، تا خودمونو برسونیم ابو ظبی و گفتن تمام.

من فقط می‌خوام بدونم که اونهایی که ویزا نگرفتیم بیاید فکرامنو رو هم بذاریم ببینیم می‌شه کاری کرد

ببینید میدونم لاتاری هیچ تضمینی نیست که ویزا بگیری، این چیزی که از اولش نوشتئو، باید بدونیم. اما من حرفم اینه که کلییر کنن. بگن بیا پاستو بده ، بعد بری بگن تموم شده، که برای ما ایرانیها که سفارت توی کشورمون نیست، شامل ضرر مالی ، حالا روحیش که بماند می‌شه،

ما قربانی ۲ مرحلیه بودن لاتاری شدیم ، نمیدونم دوره دوم چند نفر رو اعلام کردن، ولی‌ می‌دونم که اشتباه بود این سیستم، و این کار هم برای بار اول انجام می‌شده، و خودشون، وقتی‌ تعداد بیشتری رو اعلام می‌کنن، خیلی‌ ساده هست که با یه حساب کتاب سر انگشتی هم باید بفهمن که به تعداد ویزای بیشتری نیاز دارن،

من فقط دنبال اینم که یه صدایی از ما در بیاید. و مثل چیزیی‌ که همیشه به سرمون میاد ، ساکت نشینیم،

باید بفهمن که اگه تغییری امسال تو سیستمشون انجام دادن، پس تغییری توی تعداد ویزا هم باید انجام بدن

این اشتباهشون باعث ضرر مالی و روحی به حدود ۴۰۰- ۵۰۰ نفر شده. و متأسفم هیچ جوابی‌ واسهٔ ما نمی‌شه.

من خودم از کلییر شدنم، تا دم سفارت رفتن برای بار دوم میسوزم،

چطور می‌تونن بگن که دپارتمنی که کلییر شمارو اعلام می‌کنه، با صدور ویزا فرق می‌کنه، و اونا از تموم شدن ویزا خبر ندارن، و از طرفی‌ می‌شنوم که تو ترکیه یکسری بعد این قضایا ویزا گرفتن.

من واقعا از شنیدن یک سری حرفها و این پروسه از کشوری که انقدر ادعاش می‌شه، تعجب می‌کنم.

اگه کسی‌ راهی‌ به ذهنش میرسه، شکایت به جایی‌، به شخص خاصی‌، یا کسایی‌ که تو آمریکا هستن و میدونن که ما از کجا می‌تونیم پیگیری کنیم، لطفا بگید،

من تنها جایی‌ که به ذهنم میرسه سفارت سویس، حافظه منافعه آمریکاست .

لطفا یه کاری کنید، می‌دونم که ویزایی نخواهیم گرفت، ولی‌ بذارید بفهمن که اشتباه کردن، و این اشتباهشون ضرر بزرگی‌ به ما زده.

*حال همهٔ ما خوب است، اما تو باور نکن*
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug Shy • مقصد: ؟ Cool
تشکر کنندگان: 5ina ، Ehsan1358 ، sadeghi897 ، AsemanAbee ، romance33 ، so_ar ، marjani ، manila ، alvan ، پدی ، محبت ، azar1348 ، ALNB ، shervin4d ، lilistar
(2013-09-27 ساعت 01:35)pooya.n نوشته:  من همین الان کلیر شدم
واقعا متاسفم ...

Sad لعنتیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: ojee ، گل نهال ، roeentan ، sadeghi897 ، romance33 ، alvan ، noura ، پدی ، محبت ، azar1348 ، زری وحدتی ، rezagh
نمیدونم چی باید بنویسم.. خـــدا بزرگه..
5 روز دیگه تا ثبت نام 2015 مونده...
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
دقیقا حرف شما درسته دوست عزیز
تازه من و بعضی از دوستان دوبار کلیر شدیم،دفعه اول که اعلام کردن ،من 12 روز تو دبی علاف بودم و بعد از اون بدون هیچ توضیحی گفتن شما هنوز مراحل اداریتون تکمیل نشده؛و در جواب من که گفتم خودتون تو سایت سفارت اعلام کردید،فقط گفتن به ما مربوط نیست و من هم بالاجبار پاسمو گرفتمو برگشتم بعد از اون دوباره 11 سپتامبر اعلام کردن که بیا ویزاتو بگیر ، ما هم دوباره با هزار بدبختی راه افتادیم و 15 سپتامبر پاسمونو تحویل دادیم ولی بعد از یکهفته و روز یکشنبه 22 ام خیلی راحت پاسو برگردوندن.
الان دیگه ویزا برام مهم نیست ،ولی کاملا موافقم حتما یک حرکتی باید کرد،حتی وکیل گرفتو شکایت کرد،لا اقل بفهمن که ما اونقدر داغون نیستیم که اجازه بدن به هر طریقی ما رو سر کار بذارند.
متاسفانه تو این چند روزه به هر جایی ایمیل زدم جواب دادن به ما مربوط نیست حتی kccوگفت از سفارتت پیگیری کن و جالب اینکه سفارت حتی حاضر نیست به ایمیل من جواب بده
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
کاربران در حال بازدید این موضوع: 5ina، ali_gh، azadeh2014، babakad، ehsan1095، farhad1969، fatima65، gifa، jeihan، kasrafo، khaste، majid194، mitramin، Pou_86، sadeghi897، shervin4d، smpf، studpk، مامان خانم، رجبعلی، 1 مهمان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mhb161 ، romance33 ، soruosh ، shaso ، zina s ، azar1348 ، ojee ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، sce
(2013-09-27 ساعت 09:59)jj bobo نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 09:08)dr.sami نوشته:  [/align]دوستان نگران نباشید که آش دهن سوزی رو از دست ندادید.خداوند تقدیری بهتر از این برای شما در نظر گرفته فقط ای کاش همه ویزا میگرفتن و خودشون میومدن میدیدن که اینجا برای کسی فرش قرمز پهن نشده و خیلیها هنوز بعداز مدتهای طولانی هنوز یک کار پیش پا افتاده هم نتونستن پیدا کنن و به قول قدیمیهای اینجا بعداز این که جا میفتی تازه میفهمی که دیگه نه ایران کشورته نه اینجا و یه حس سردرگمی همیشه همراهت هست.از تعداد بچه هایی که من از لاتاری 2012 میشناختم 1/3 برگشتن ایران و ما هم اینجا خدارو شکر فعلا زنده ایم تا ببینیم تقدیر ما رو تا کجا میکشونه.فقط میتونم بگم شرایط کانادا برای مهاجرت خیلی بهتر از آمریکاست.ای کاش همتون میتونستیت ویزا بگبرید وخودتون میومدید تجربه میکردید.
خوب شما هم سریع برگردین چرا اونجا وایسادین

دوستان عزیز،
ارداتمند
عضو کوچیک این دریای بزرگ

با اظهار تاسف از بازماندن تعدادی از دوستان لاتاری و امید به آرزوی موفقیت برای همه آنها...این دوستی که میگه آمریکا آش دهن سوزی نیست. بله درست میگه.. ببین عزیزم هیچ جای دنیا آش دهن سوزی نیست.. من خودم 25 سال از ایران دور بودم و به دلایل خاص پنج سال پیش برگشتم و پشیمان. حالا کدوم کشور بودم بماند.. ولی موضوع اینه که توقع های ما ایرانی ها خیلی زیاده.. عزیزم اگه دکتری مهندسی..یا هرکاره ای هستی و فکر میکنی تحمل و توانایی انجام کارهای دیگر رو نداری بهتر است تو همین ایران عزیز بمونی.. وگرنه حتی توی کاناداش هم برای کسی فرش قرمز پهن نکردن.. ولی موضوع چیز دیگس.. اینکه آیا شما فرزند داری؟؟ آیا فکر فکر نمیکنی با تحمل سختی تو اونجا میتونی حداقل آینده فرزندتو تامین کنی تا بتونه از فرصتهایی که در آن کشور هست استفاده کنه؟ یا اینکه فقط به فکر خودتی؟ یا اینکه اگه فکر میکنی آینده فرزندت تو ایران هم تامینه.. پس بی درنگ برگرد..خودت هم به زحمت نیانداز.. خودت بهتر میدونی توی این مملکت میلاردها تومان هم پول دربیاری نمیتونی ازش لذت ببری.. چون مجالی برای لذت بردن نیست...مجالی برای پیشرفت نیست..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، zohreh36 ، romance33 ، noura ، fardad1390 ، nooshshahnar ، dana ، SHABAH51 ، siyavash ، negar_karimi6 ، Shahabpk ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان