موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام و تشکر از راهنماییهاتون
ممنون میشم همه شما کسانی که تجربه دارید و آگاه به موضوع هستید به سوال ها پاسخ بدید.دعاتون میکنم
راستش دیروز بهتون گفته بودم یکی از اقوام نزدیکم قبول شده در مصاحبه خوب ایشون پدرم هست دوماه قبل قبول شد
سوال هام
1-کنسول به پدرم گفته بود که شما قبولید و خبر بهتون میدم برای دوباره آوردن مدارک ناقص برای دادن ویزا.(در ایروان) بهش گفت 2 ماه دیگه خبر میاد.حال من سوالم اینه که در ایروان خبر رو بر روی سایت میذارن(کیس نامبر را روی سایت میذارن؟) یا با ایمیل؟ ممنون میشم بگید...واقعا چرا به ما خبر ندادن؟کسی شده با این نمونه بر خورد کنه بعد از قبولی در مصاحبه؟ خواهشا بگید
چون دیروز ما به سفارت ایمیل دادیم و تو ایمیل بهمون امروز فرستادند که دیگه نمیشه و امسال زیاد متقاضی داشته و البته ما خیلی ناراحت شدیم. ولی تو ایمیل بهمون نگفتند که قبلا کیس نامبرتون رو تو سایت گذاشتیم...از این رو من شک دارم که چرا ایمیل یا خبر بهمون ندادند؟؟!
2-اگر ما الان اقدام کنیم برای دادن پاسپورت امکانش هست فرجی بشه در دادن ویزا؟ آیا؟
3-کسانی که امسال در مصاحبه قبول شده بودن و ویزا نگرفتن آیا در 2015 که ثبت نام کنن آیا امتیاز ویژه ای بهشون تعلق میگیره؟ یا مثل بقیه خیلی معمولی دوباره باید در قرعه کشی برنده شن؟
4-در ایروان در این روز ها کسی ویزا گرفته؟اصلا میدن این روزها؟والا کنسول یه جوری مطمعن به بابام تبریک گفته بود که مطمعن بودیم و فقط منتظر ماندن برای خبر دادن اونا ما رو گیج کرد....چیکار کنیم حالا؟
مثلا وکیل گرفته بودیم و کلی پول...هیچی هم نشد.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 19:42)zz24 نوشته: دوستان سلام و تشکر از راهنماییهاتون
ممنون میشم همه شما کسانی که تجربه دارید و آگاه به موضوع هستید به سوال ها پاسخ بدید.دعاتون میکنم
راستش دیروز بهتون گفته بودم یکی از اقوام نزدیکم قبول شده در مصاحبه خوب ایشون پدرم هست دوماه قبل قبول شد
سوال هام
1-کنسول به پدرم گفته بود که شما قبولید و خبر بهتون میدم برای دوباره آوردن مدارک ناقص برای دادن ویزا.(در ایروان) بهش گفت 2 ماه دیگه خبر میاد.حال من سوالم اینه که در ایروان خبر رو بر روی سایت میذارن(کیس نامبر را روی سایت میذارن؟) یا با ایمیل؟ ممنون میشم بگید...واقعا چرا به ما خبر ندادن؟کسی شده با این نمونه بر خورد کنه بعد از قبولی در مصاحبه؟ خواهشا بگید
چون دیروز ما به سفارت ایمیل دادیم و تو ایمیل بهمون امروز فرستادند که دیگه نمیشه و امسال زیاد متقاضی داشته و البته ما خیلی ناراحت شدیم. ولی تو ایمیل بهمون نگفتند که قبلا کیس نامبرتون رو تو سایت گذاشتیم...از این رو من شک دارم که چرا ایمیل یا خبر بهمون ندادند؟؟!
2-اگر ما الان اقدام کنیم برای دادن پاسپورت امکانش هست فرجی بشه در دادن ویزا؟ آیا؟
3-کسانی که امسال در مصاحبه قبول شده بودن و ویزا نگرفتن آیا در 2015 که ثبت نام کنن آیا امتیاز ویژه ای بهشون تعلق میگیره؟ یا مثل بقیه خیلی معمولی دوباره باید در قرعه کشی برنده شن؟
4-در ایروان در این روز ها کسی ویزا گرفته؟اصلا میدن این روزها؟والا کنسول یه جوری مطمعن به بابام تبریک گفته بود که مطمعن بودیم و فقط منتظر ماندن برای خبر دادن اونا ما رو گیج کرد....چیکار کنیم حالا؟
مثلا وکیل گرفته بودیم و کلی پول...هیچی هم نشد.
سلام
دوست عزیز می دونم که کسی حوصله جواب دادن به شما را نداره !!!
احتمالا !!!روی برگه که به شما دادند نواقص را نوشته بودند و آیا انها را رفع کردید یعنی اقدام کردید؟؟
شما باید خیلی زودتر به سفارت ایمیل می زدید اما به هر حال گذشت .اگر اقلا پاسپورتتون را هفته پیش برده بودید بد نبود !!!
برای 2015 دوباره باید ثبت نام کنید .امید وارم موفق باشید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-27 ساعت 20:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-27 ساعت 20:09 توسط gifa.)
(2013-09-27 ساعت 16:28)مهرنگار نوشته: (2013-09-27 ساعت 16:16)nooshshahnar نوشته: بعد از 30 سپتامبر رسانه ای خواهیم کرد
این حق مسلم ماست
میشه بگین چیرو میخواین رسانه ای کنین؟؟ اینکه تو لاتاری شرکت کردیم و حقمونو بهمون ندادن؟؟ یادمون نره این لاتاریه.. تو لاتاری حقی درکار نیست که.. طرف داره یکسری امکانات رو بصورت یکطرفه در اختیار یکسری از افراد جهان قرار میده.. یعنی بخت آزمایی.. فکر میکنین اگه این رو رسانه ای کنین(که مسئولین این موضوع لاتاری رو خیلی بهتر از ما و شما میدونن و هر ساله هم پیگیر این موارد هستن. چون یادتون نره از وقتی که ما برای گرفتن کارت زرد مراجعه میکنیم نا خودآگاه اعلام می کنیم به مسئولین که ما دنبال گرین کارت هستیم)..خیلی بهتون کمک میشه؟ برعکس.. عکس العملی خواهید دید که... نگم بهتر است..
دلم نميخواد بگم بد نيست يكروز يك جا ،سرنوشت مارو تجربه كني ،برادرمن ،خواهرمن هركي كه هستي باش ،هرجا كه هستي خوش باش ،كاري هم به اين تاپيك وبچه هايي كه جا موندن نداشته باش اين از صدتا نصيحت براي ما بهتره ممنون
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ٥٠٠ كيس ويزا نگرفتن يا٥٠٠ نفر؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم تو غمتون شریک بدونید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا کسایی که کاراشون جور شده و رفتن امضاهاشونو بردارن چون داغ بچه هایی که جا موندن تازه میشه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 19:21)Ladan-m نوشته: (2013-09-27 ساعت 19:16)SHABAH51 نوشته: (2013-09-27 ساعت 19:06)Ladan-m نوشته: بچهها اگه تو سایت ceac بزنه ready یعنی اینکه ویزا بهم میدن یا نه؟
دیگه زیرش چی مینویسه کسی که اطلاع داره بهم بگه چون هنوز امیلی ندارم از سفارت و پاس پورتم دستشونه.
ممنون
دوست گرامی من اطلاع دقیقی از روند سیس ندارم اما به نظر میرسه دیگر ویزایی صادر نخوهد شد با این حال آرزو می کنم برای شما استثنائا بشود. در اینصورت خوشحال خواهیم شد
آخه من سفارتم برای مصاحبه مادرید بوده .
Ready یعنی بعدش ایشود میاد و متنش میتونه این باشه که شما وقت مصاحبتون امادس یا واستون دوباره وقت مصاحبه گذاشته میشه . اما متنش مهم نیست .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 21:09)zz24 نوشته: دوستان با وارد کردن کیس نامبر در این سایت چه چیزی میشه فهمید؟ https://ceac.state.gov/
اصلا برای چی هست؟
آیا 2015 آخرین دوره لاتاری هست؟ یا بازم ادامه داره؟
از ج.ابتون ممنون میشم
میشه فهمید که کیستون آپدیت شده یا خیر . بله گفتن ادامه داره اگه دیگه تغییر عقیده ندن .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه
روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.