کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-27 ساعت 18:27)DIVE نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 18:24)r91 نوشته:  الان از پست پاس سفید به دست برگشنم.

ما هم امروزاز پست پاس سفید دریافت کردیم .
م
نمی تونم دلداری بد چون بلد نیستم اما فقط می تونم بگم متاسفم و امیدوارم در آینده نزدیک متوجه دلیل جور نشدن ویزا بشید . من معتقدم هر چیزی دلیلی داره و چه خوبه که آدم بتونه دلایل وقوع اتفاق رو دریابه.....حتما صلاح شما این بوده که به زودی متوجه دلیلش خواهید شد ......سخت است این لحظات گرچه هنوز خودم تجربش نکردم اما اگر همیشه حس کنیم می تونست بد تر از این باشد می تونیم خودمون رو دلداری بدیم ...مهم اینه که زندگی جریان داره و همه ما سلامتیم قدر موقعیت فعلی رو بدونیم و برای تجاربی که بدست آوردیم ارزش قایل شیم.
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان: romance33 ، alvan ، sce ، aghaghia ، Sonaen60 ، mtcanada ، amjad ، ali1982 ، noura ، nedaba ، azar1348 ، lilistar
(2013-09-27 ساعت 19:33)gifa نوشته:  كسي امروز آپ شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله من امروز آپدیت شدم.
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: romance33 ، sce ، SHABAH51 ، amirazimi ، ali1982 ، azar1348
دوستان سلام و تشکر از راهنماییهاتون
ممنون میشم همه شما کسانی که تجربه دارید و آگاه به موضوع هستید به سوال ها پاسخ بدید.دعاتون میکنم
راستش دیروز بهتون گفته بودم یکی از اقوام نزدیکم قبول شده در مصاحبه خوب ایشون پدرم هست دوماه قبل قبول شد

سوال هام

1-کنسول به پدرم گفته بود که شما قبولید و خبر بهتون میدم برای دوباره آوردن مدارک ناقص برای دادن ویزا.(در ایروان) بهش گفت 2 ماه دیگه خبر میاد.حال من سوالم اینه که در ایروان خبر رو بر روی سایت میذارن(کیس نامبر را روی سایت میذارن؟) یا با ایمیل؟ ممنون میشم بگید...واقعا چرا به ما خبر ندادن؟کسی شده با این نمونه بر خورد کنه بعد از قبولی در مصاحبه؟ خواهشا بگید
چون دیروز ما به سفارت ایمیل دادیم و تو ایمیل بهمون امروز فرستادند که دیگه نمیشه و امسال زیاد متقاضی داشته و البته ما خیلی ناراحت شدیم. ولی تو ایمیل بهمون نگفتند که قبلا کیس نامبرتون رو تو سایت گذاشتیم...از این رو من شک دارم که چرا ایمیل یا خبر بهمون ندادند؟؟!

2-اگر ما الان اقدام کنیم برای دادن پاسپورت امکانش هست فرجی بشه در دادن ویزا؟ آیا؟

3-کسانی که امسال در مصاحبه قبول شده بودن و ویزا نگرفتن آیا در 2015 که ثبت نام کنن آیا امتیاز ویژه ای بهشون تعلق میگیره؟ یا مثل بقیه خیلی معمولی دوباره باید در قرعه کشی برنده شن؟

4-در ایروان در این روز ها کسی ویزا گرفته؟اصلا میدن این روزها؟والا کنسول یه جوری مطمعن به بابام تبریک گفته بود که مطمعن بودیم و فقط منتظر ماندن برای خبر دادن اونا ما رو گیج کرد....چیکار کنیم حالا؟

مثلا وکیل گرفته بودیم و کلی پول...هیچی هم نشد.
تشکر کنندگان: sce ، Sonaen60
(2013-09-27 ساعت 19:42)zz24 نوشته:  دوستان سلام و تشکر از راهنماییهاتون
ممنون میشم همه شما کسانی که تجربه دارید و آگاه به موضوع هستید به سوال ها پاسخ بدید.دعاتون میکنم
راستش دیروز بهتون گفته بودم یکی از اقوام نزدیکم قبول شده در مصاحبه خوب ایشون پدرم هست دوماه قبل قبول شد

سوال هام

1-کنسول به پدرم گفته بود که شما قبولید و خبر بهتون میدم برای دوباره آوردن مدارک ناقص برای دادن ویزا.(در ایروان) بهش گفت 2 ماه دیگه خبر میاد.حال من سوالم اینه که در ایروان خبر رو بر روی سایت میذارن(کیس نامبر را روی سایت میذارن؟) یا با ایمیل؟ ممنون میشم بگید...واقعا چرا به ما خبر ندادن؟کسی شده با این نمونه بر خورد کنه بعد از قبولی در مصاحبه؟ خواهشا بگید
چون دیروز ما به سفارت ایمیل دادیم و تو ایمیل بهمون امروز فرستادند که دیگه نمیشه و امسال زیاد متقاضی داشته و البته ما خیلی ناراحت شدیم. ولی تو ایمیل بهمون نگفتند که قبلا کیس نامبرتون رو تو سایت گذاشتیم...از این رو من شک دارم که چرا ایمیل یا خبر بهمون ندادند؟؟!

2-اگر ما الان اقدام کنیم برای دادن پاسپورت امکانش هست فرجی بشه در دادن ویزا؟ آیا؟

3-کسانی که امسال در مصاحبه قبول شده بودن و ویزا نگرفتن آیا در 2015 که ثبت نام کنن آیا امتیاز ویژه ای بهشون تعلق میگیره؟ یا مثل بقیه خیلی معمولی دوباره باید در قرعه کشی برنده شن؟

4-در ایروان در این روز ها کسی ویزا گرفته؟اصلا میدن این روزها؟والا کنسول یه جوری مطمعن به بابام تبریک گفته بود که مطمعن بودیم و فقط منتظر ماندن برای خبر دادن اونا ما رو گیج کرد....چیکار کنیم حالا؟

سلام
دوست عزیز می دونم که کسی حوصله جواب دادن به شما را نداره !!!
احتمالا !!!روی برگه که به شما دادند نواقص را نوشته بودند و آیا انها را رفع کردید یعنی اقدام کردید؟؟
شما باید خیلی زودتر به سفارت ایمیل می زدید اما به هر حال گذشت .اگر اقلا پاسپورتتون را هفته پیش برده بودید بد نبود !!!
برای 2015 دوباره باید ثبت نام کنید .امید وارم موفق باشید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: گل نهال ، aghaghia ، Sonaen60 ، romance33 ، zz24 ، mehrdad pharm ، negar_karimi6 ، nedaba ، azar1348 ، saeed_gh
(2013-09-27 ساعت 16:28)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 16:16)nooshshahnar نوشته:  بعد از 30 سپتامبر رسانه ای خواهیم کرد
این حق مسلم ماست

میشه بگین چیرو میخواین رسانه ای کنین؟؟ اینکه تو لاتاری شرکت کردیم و حقمونو بهمون ندادن؟؟ یادمون نره این لاتاریه.. تو لاتاری حقی درکار نیست که.. طرف داره یکسری امکانات رو بصورت یکطرفه در اختیار یکسری از افراد جهان قرار میده.. یعنی بخت آزمایی.. فکر میکنین اگه این رو رسانه ای کنین(که مسئولین این موضوع لاتاری رو خیلی بهتر از ما و شما میدونن و هر ساله هم پیگیر این موارد هستن. چون یادتون نره از وقتی که ما برای گرفتن کارت زرد مراجعه میکنیم نا خودآگاه اعلام می کنیم به مسئولین که ما دنبال گرین کارت هستیم)..خیلی بهتون کمک میشه؟ برعکس.. عکس العملی خواهید دید که... نگم بهتر است..

دلم نميخواد بگم بد نيست يكروز يك جا ،سرنوشت مارو تجربه كني ،برادرمن ،خواهرمن هركي كه هستي باش ،هرجا كه هستي خوش باش ،كاري هم به اين تاپيك وبچه هايي كه جا موندن نداشته باش اين از صدتا نصيحت براي ما بهتره ممنون
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
بچه ها ٥٠٠ كيس ويزا نگرفتن يا٥٠٠ نفر؟
تشکر کنندگان: Sonaen60
دوستان منم تو غمتون شریک بدونید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: gifa ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، majid194 ، romance33 ، e76779 ، negar_karimi6 ، azar1348 ، r91 ، siyavash ، sh-p
(2013-09-27 ساعت 19:42)zz24 نوشته:  دوستان سلام و تشکر از راهنماییهاتون

سوال هام

سلام دوست عزیز اما جواب شما
1-ایروان اسامی را ازطریق سایت اعلام میکنه و از این نظر مانند شما بسیار بودن دوست عزیز حتی انتظار انها بیش از 150 تا 180 روز هم بوده (اصلا این تاپیک مختص همین دوستانی است منتظر اعلام سفارت بودن)
2-متاسفانه الان دیگه خیلی دیر است اولا که همانطور که برای شما ایمیل زدن دیگه ویزا تمام شده دوما با تعطیلی اخر هفته شنبه و یکشنبه و بستن سفارت شما عملا وقتی ندارید
3 -خیر دوست عزیز هیچگونه امتیازی ندارید و مانند بقیه در قرعه کشی شرکت میکنید
4 -از 20 به بعد عملا کسی ویزا دریافت نکرده
امیدوارم که دوباره قبول شوید و این دفعه با اطلاعات کامل قدم به این راه بگذارید
لطفا کسایی که کاراشون جور شده و رفتن امضاهاشونو بردارن چون داغ بچه هایی که جا موندن تازه میشه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: DIVE ، nedaba ، azar1348
(2013-09-27 ساعت 19:21)Ladan-m نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:16)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:06)Ladan-m نوشته:  بچه‌ها اگه تو سایت ceac بزنه ready یعنی‌ اینکه ویزا بهم می‌‌دن یا نه؟

دیگه زیرش چی‌ می‌نویسه کسی‌ که اطلاع داره بهم بگه چون هنوز امیلی‌ ندارم از سفارت و پاس پورتم دستشونه.

ممنون
دوست گرامی من اطلاع دقیقی از روند سیس ندارم اما به نظر میرسه دیگر ویزایی صادر نخوهد شد با این حال آرزو می کنم برای شما استثنائا بشود. در اینصورت خوشحال خواهیم شدRolleyes

آخه من سفارتم برای مصاحبه مادرید بوده .

Ready یعنی بعدش ایشود میاد و متنش میتونه این باشه که شما وقت مصاحبتون امادس یا واستون دوباره وقت مصاحبه گذاشته میشه . اما متنش مهم نیست .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: shishipapa ، romance33 ، azar1348
دوستان با وارد کردن کیس نامبر در این سایت چه چیزی میشه فهمید؟ https://ceac.state.gov/
اصلا برای چی هست؟

آیا 2015 آخرین دوره لاتاری هست؟ یا بازم ادامه داره؟

از ج.ابتون ممنون میشم
تشکر کنندگان: shishipapa ، sce ، negar_karimi6 ، Morteza1350
(2013-09-27 ساعت 21:09)zz24 نوشته:  دوستان با وارد کردن کیس نامبر در این سایت چه چیزی میشه فهمید؟ https://ceac.state.gov/
اصلا برای چی هست؟

از ج.ابتون ممنون میشم

میشه فهمید که کیستون آپدیت شده یا خیر . بله گفتن ادامه داره اگه دیگه تغییر عقیده ندن .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، zz24 ، محبت ، DIVE ، romance33 ، shadi79 ، negar_karimi6 ، azar1348
(2013-09-27 ساعت 21:05)DIVE نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:21)Ladan-m نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:16)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:06)Ladan-m نوشته:  بچه‌ها اگه تو سایت ceac بزنه ready یعنی‌ اینکه ویزا بهم می‌‌دن یا نه؟

دیگه زیرش چی‌ می‌نویسه کسی‌ که اطلاع داره بهم بگه چون هنوز امیلی‌ ندارم از سفارت و پاس پورتم دستشونه.

ممنون
دوست گرامی من اطلاع دقیقی از روند سیس ندارم اما به نظر میرسه دیگر ویزایی صادر نخوهد شد با این حال آرزو می کنم برای شما استثنائا بشود. در اینصورت خوشحال خواهیم شدRolleyes

آخه من سفارتم برای مصاحبه مادرید بوده .

Ready یعنی بعدش ایشود میاد و متنش میتونه این باشه که شما وقت مصاحبتون امادس یا واستون دوباره وقت مصاحبه گذاشته میشه . اما متنش مهم نیست .

مگه بعد از 30 سپتامبر هم مصاحبه میزارن؟
ممنون
تشکر کنندگان: shishipapa
(2013-09-27 ساعت 20:43)shandiz نوشته:  لطفا کسایی که کاراشون جور شده و رفتن امضاهاشونو بردارن چون داغ بچه هایی که جا موندن تازه میشه
شانديز عزيز.. اي كاش كه اين شانسو مثل من داشتي كه زودتر با اين جمع دوست داشتني و روحياتشون آشنا ميشدي.. جمعي كه واقعا اگر نگويم مثل خواهر و برادر ولي مثل دوستان واقعي به هم كمك ميكنند، با شادي هم هورا ميكشند ، با ناراحتي هم ، غمگين ميشوند.. من و همه دوستان ديگه با تمام وجود ، جدايي دكتر پدي عزيز از خانوادشون رو درك ميكنيم، به احترام اين بزرگي و آرامش SHABAH عزيز از جاي خود بلند ميشويم و حس ميكنيم كه در دل ايشان چه ميگذرد...هيچگاه gifa عزيز، b_argi بزرگوار و همه وهمه را از ياد نخواهيم برد..
ما با هر نگاهي كه به پاورقي دلنوشته هاي دوستانمان ميكنيم ، در صورت ديدن خبرهاي خوب آرامش ميگيريم و در غير اينصورت از صميم قلب با تك تك آنها همدردي خواهيم كرد...با اين حال من به احترام شما در اين درد ودلي كه داشتم امضاي خود را بر خواهم داشت تا در معدود ارسالهايم پس از ٢٠ سپتامبر باعث دلشكستگي اين دوست غزيز نشوم.
(2013-09-27 ساعت 21:12)shishipapa نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 21:09)zz24 نوشته:  دوستان با وارد کردن کیس نامبر در این سایت چه چیزی میشه فهمید؟ https://ceac.state.gov/
اصلا برای چی هست؟

از ج.ابتون ممنون میشم

میشه فهمید که کیستون آپدیت شده یا خیر . بله گفتن ادامه داره اگه دیگه تغییر عقیده ندن .

آپدیت شدن چه معنی ای میده؟چه پیغامی میاد و آیا الان آپدیت بزنه یعنی برا دوشنبه حاضره در شرایطی که هنوز پاسپورت رو ندادیم؟؟؟!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان