کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام و درود بر دوستان عزیزم،
والا دارم دیونه میشم، دوباره الان بتاریخ 27 سپتامبر خودم آپدیت شدم!!!
دیگه کاملا روانی و گیج شدم...........
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-09-27 ساعت 16:28)مهرنگار نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 16:16)nooshshahnar نوشته:  بعد از 30 سپتامبر رسانه ای خواهیم کرد
این حق مسلم ماست

میشه بگین چیرو میخواین رسانه ای کنین؟؟ اینکه تو لاتاری شرکت کردیم و حقمونو بهمون ندادن؟؟ یادمون نره این لاتاریه.. تو لاتاری حقی درکار نیست که.. طرف داره یکسری امکانات رو بصورت یکطرفه در اختیار یکسری از افراد جهان قرار میده.. یعنی بخت آزمایی.. فکر میکنین اگه این رو رسانه ای کنین(که مسئولین این موضوع لاتاری رو خیلی بهتر از ما و شما میدونن و هر ساله هم پیگیر این موارد هستن. چون یادتون نره از وقتی که ما برای گرفتن کارت زرد مراجعه میکنیم نا خودآگاه اعلام می کنیم به مسئولین که ما دنبال گرین کارت هستیم)..خیلی بهتون کمک میشه؟ برعکس.. عکس العملی خواهید دید که... نگم بهتر است..

سلام دوست خوبم ،
همه برو بچه های مهاجرسرا میدونن که لاتاری یه شانسه و درش هیچ تضمینی نیست !!! اما تو رو خدا این حرفها رو اینجا نزن !!!!! بخدا بچه ها الآن در شرایطی نیستن که اینا رو هی تکرار کنیم !!!!! باور کنید همه این بندگان خدا این موارد رو بارها و بارها در فرومهای مختلف مطالعه کردن و شاید بیشتر از من هم بدونن . اما بیان این موضوعات با حال فعلی بچه ها اصلاً سازگار نیست . اگر منو شما در حال حاضر خودمون رو موفق در امر ویزا گرفتن میدونیم ، لااقل بجای اظهارات تنش زا ، میتونیم سکوت کنیم !!!! در هر حال امیدوارم که برو بچه های امسال که از نظر من بازنده نیستن !!!! با کوله باری از تجربه های گرانبها ، برن که برای مراحل بعدی مهاجرت خودشون رو آماده کنن . دوست عزیزم ، فردا تشریف نیارید توی همین مهاجرسرا و خدایی ناکرده از ناکامیهاتون در آمریکا شکوه کنی ها !!!؟؟؟؟؟ چون اون هم خودش بخشی از لاتاریه !!! . سعی کن با حرفهای ملایم و آرامش دهنده ، در اذهان بچه ها زیبا باقی بمونی ، نه اینکه تا نام کاربری شما رو دیدن ، از ارسالهای خوبت براحتی بگذرن . من فقط قصد کمک و همدلی دارم . هرگز هم به خودم نه اجازه دخالت میدم و نه خدایی ناکرده توهین .
موفق باشید
الان از پست پاس سفید به دست برگشنم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-09-27 ساعت 18:24)r91 نوشته:  الان از پست پاس سفید به دست برگشنم.

ما هم امروزاز پست پاس سفید دریافت کردیم .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، raham ، afshin4749 ، romance33 ، gifa ، nooshshahnar ، sce ، drmrs ، rezagh ، amjad ، ali1982 ، arian307 ، pooya.n ، mehdi110 ، Mehrdadordi ، AsemanAbee ، SK89 ، lilistar
بچه ها من فكر ميكنم بعد از ٣٠ سپتامبر بأيد رسانه اي بشه تا واسه سالاي بعد اين مشكل پيش نياد منظورم اينه كه اگه ويزا هست كيسارو كارنت كنن تا بيخود كسي مجبور نباشه هزينه كنه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، m.mehdi ، majid194 ، nooshshahnar ، fereshtehind ، mehdi110 ، shervin4d ، 3rip ، linuxer
(2013-09-27 ساعت 18:24)r91 نوشته:  الان از پست پاس سفید به دست برگشنم.

کی پست کردن؟
تشکر کنندگان:
افشين جان،شبح جان متاسفانه بعضي از افراد جاي ما نيستند وواقعا درك نميكنند نميدونم اگر جاي ما بودن هم همين حرف وميزدند؟؟؟؟؟؟ كاشكي jj bobo عزيز از طرف همه ايراني ها بتونه حقش را از كشورش بگيره مسلما ايشون خيلي زود فراموش كردند كه كجا زندگي ميكنند؟؟؟؟؟البته ميدونم اينجا جاي اين حرفها نيست ولي خواهشا مرهم زخم باشيد نه نمك روي زخم ممنون
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
سلام به همه
دوستانی که بیرون گود نشستن و میگن لنگش کن....
باباجان عزیز جان فقط به اندازه یک ثانیه خودتون رو بذارین جای امثال بنده، که با درخواست سفارت رفتم ایروان پاسامو دادم..بعد ساعت ۱۲.۳۰ دقیقه نیمه شب ۲۴سپتامبر آپدیت میشی.(یعنی صددرصد کلیر شدی) بعد صبح ایمیل و زنگ میزنن میگن ویزا تمومه و بیا پاساتو ببر....SadSad
حالا لطفا حرفهایی نزنید که امثال بنده که کم هم نیستیم(صدها خانواده) یهو قاط بزنم و یه چیزی بگم که جاش اینجا نیست......
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-09-27 ساعت 18:28)reza16 نوشته:  بچه ها من فكر ميكنم بعد از ٣٠ سپتامبر بأيد رسانه اي بشه تا واسه سالاي بعد اين مشكل پيش نياد منظورم اينه كه اگه ويزا هست كيسارو كارنت كنن تا بيخود كسي مجبور نباشه هزينه كنه

و مساله ی دیگه اگر دم از "حمایت از حقوق خانواده "می زنن چرا پدر های خانواده دچار این مشکل شدند .فرزند جدا از پدر ؟؟؟ همسر جدا از شوهر؟؟؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
بچه‌ها اگه تو سایت ceac بزنه ready یعنی‌ اینکه ویزا بهم می‌‌دن یا نه؟

دیگه زیرش چی‌ می‌نویسه کسی‌ که اطلاع داره بهم بگه چون هنوز امیلی‌ ندارم از سفارت و پاس پورتم دستشونه.

ممنون
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، powerb ، romance33 ، mehrdad pharm ، nedaba ، azar1348 ، babak_1363
(2013-09-27 ساعت 19:06)Ladan-m نوشته:  بچه‌ها اگه تو سایت ceac بزنه ready یعنی‌ اینکه ویزا بهم می‌‌دن یا نه؟

دیگه زیرش چی‌ می‌نویسه کسی‌ که اطلاع داره بهم بگه چون هنوز امیلی‌ ندارم از سفارت و پاس پورتم دستشونه.

ممنون
دوست گرامی من اطلاع دقیقی از روند سیس ندارم اما به نظر میرسه دیگر ویزایی صادر نخوهد شد با این حال آرزو می کنم برای شما استثنائا بشود. در اینصورت خوشحال خواهیم شدRolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: powerb ، b_argi ، romance33 ، alvan ، گل نهال ، majid194 ، mehrdad pharm ، rezagh ، e76779 ، nedaba ، azar1348 ، 3rip ، sh-p
(2013-09-27 ساعت 19:16)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:06)Ladan-m نوشته:  بچه‌ها اگه تو سایت ceac بزنه ready یعنی‌ اینکه ویزا بهم می‌‌دن یا نه؟

ممنون
دوست گرامی من اطلاع دقیقی از روند سیس ندارم اما به نظر میرسه دیگر ویزایی صادر نخوهد شد با این حال آرزو می کنم برای شما استثنائا بشود. در اینصورت خوشحال خواهیم شدRolleyes

آخه من سفارتم برای مصاحبه مادرید بوده .
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: فندق ، mehrdad pharm ، azar1348
(2013-09-27 ساعت 19:21)Ladan-m نوشته:  آخه من سفارتم برای مصاحبه مادرید بوده .

دوست گرامی
یحث اصلی تمام شدن سهمیه 7 درصد ایرانیان است. دوستان در سفارتهایی غیر از سه سفارت شناخته شده هم از ویزا گرفتن جامانده اند. با این حال برای شما امیدواریم
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: afshin4749 ، b_argi ، romance33 ، گل نهال ، gifa ، majid194 ، Ehsan1358 ، e76779 ، negar_karimi6 ، nedaba ، پدی ، azar1348 ، lilistar ، sh-p
كسي امروز آپ شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، azar1348 ، hoseinizadehir
(2013-09-27 ساعت 19:26)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:21)Ladan-m نوشته:  آخه من سفارتم برای مصاحبه مادرید بوده .

دوست گرامی
یحث اصلی تمام شده سهمیه 7 درصد ایرانیان است. دوستان در سفارتهایی غیر از سه سفارت شناخته شده هم از ویزا گرفتن جامانده اند. با این حال برای شما امیدواریم

آخه من کلیر شده بودم خیلی‌ وقت پیش فقط از من خواستن اسپانسر معرفی کنم تا ویزا صادر بشه که من اسپاسر معرفی‌ کردم ،گفتم شاید درست شده باشه.
تشکر کنندگان: sce ، SHABAH51 ، گل نهال ، Sonaen60 ، mehrdad pharm ، negar_karimi6 ، nedaba ، پدی ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان