کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-27 ساعت 21:14)zz24 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 21:05)DIVE نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:21)Ladan-m نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:16)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:06)Ladan-m نوشته:  بچه‌ها اگه تو سایت ceac بزنه ready یعنی‌ اینکه ویزا بهم می‌‌دن یا نه؟

دیگه زیرش چی‌ می‌نویسه کسی‌ که اطلاع داره بهم بگه چون هنوز امیلی‌ ندارم از سفارت و پاس پورتم دستشونه.

ممنون
دوست گرامی من اطلاع دقیقی از روند سیس ندارم اما به نظر میرسه دیگر ویزایی صادر نخوهد شد با این حال آرزو می کنم برای شما استثنائا بشود. در اینصورت خوشحال خواهیم شدRolleyes

آخه من سفارتم برای مصاحبه مادرید بوده .

Ready یعنی بعدش ایشود میاد و متنش میتونه این باشه که شما وقت مصاحبتون امادس یا واستون دوباره وقت مصاحبه گذاشته میشه . اما متنش مهم نیست .

مگه بعد از 30 سپتامبر هم مصاحبه میزارن؟
ممنون

سلام
دوست عزیز کلا پرونده لاتاری هر سال در 30 سپتامبر سال بعد بسته میشه و بعد از ان پرونده لاتاری سال بعد به جریان می افتد در ضمن شما سری به تاپیک زیر بزن فکر کنم پاسخ تمام سوال هائی که داری میگیری
http://mohajersara.com/thread-5181.html
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-27 ساعت 18:24)r91 نوشته:  الان از پست پاس سفید به دست برگشنم.

سلام.به شما خبر دادند برید پاستون رو بگیرید آخه شوهر منم دوشنبه پاسهامون رو تحویل داده و نمیدونیم باید چکار کنیم .26 آپدیت شدیم و نه ایمیلی دریافت کردیم و نه خبری لطفا اگه می دونید چکار کنیم ما رو راهنمایی کنید.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: romance33 ، DIVE
بچه های آنکارا لطفا یکم اطلاع رسانی کنید.
پاس هاتون رو دادن یا نه؟
حالا اگه ندن همسرم چجور یکشنبه پروازشه؟
با چی بیاد؟
لطفا بگید آنکارا چه خبره
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-27 ساعت 21:57)halaleh نوشته:  بچه های آنکارا لطفا یکم اطلاع رسانی کنید.
پاس هاتون رو دادن یا نه؟
حالا اگه ندن همسرم چجور یکشنبه پروازشه؟
با چی بیاد؟
لطفا بگید آنکارا چه خبره

سلام همسر منم روز دوشنبه پاسها رو داده و هیچ خبری نداریم .دیروز بلیط برگشت داشت که عوضش کردیم برای سه شنبه صبح.بخدا موندم چکار کنیم؟

تشکر کنندگان: romance33 ، DIVE ، Ehsan1358
اینجور که بده.اینا که هر کار کردن.لااقل پروسه رو تا امروز تمام میکردن برگردیم به زندگیمون.
حالا سوالم اینه باقی پاس ها کجاست؟
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، romance33
(2013-09-27 ساعت 22:11)halaleh نوشته:  اینجور که بده.اینا که هر کار کردن.لااقل پروسه رو تا امروز تمام میکردن برگردیم به زندگیمون.
حالا سوالم اینه باقی پاس ها کجاست؟

ببخشید متوجه نمیشم منظورتون چیه؟
احتمالا توی سفارته و من می دونم روز دوشنبه سفید تحویل پست میدن بریم بگیریم و یا خبر میدم بریم سفارت بگیریم.

تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، Morteza1350
منظورم اینه که حتما باید میزاشتن تا روز آخر؟
کارشون صحیح نبود.پر یا خالی امروز پاس ها رو تحویل میدادن دیگه.
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: romance33 ، khmp ، negar_karimi6
(2013-09-27 ساعت 22:23)halaleh نوشته:  منظورم اینه که حتما باید میزاشتن تا روز آخر؟
کارشون صحیح نبود.پر یا خالی امروز پاس ها رو تحویل میدادن دیگه.

کار صحیح و خدا پسندانه همینو که شما میگید و امیدوارم اونها هم به این موضوع فکر کرده باشند

تشکر کنندگان: romance33 ، negar_karimi6 ، siyavash
ما که رفتیم ایروان و دست خالی برگشتیم...
تشکر کنندگان: ali1982 ، nyayesh ، romance33 ، khmp ، negar_karimi6 ، noura ، bayat_r ، lilistar
دوستان عزیز و همراه من توی این یک سال و نیم خصوصا این چند ماه آخر.تا به امروز نمی دونستم چه جوری رتبه میدن .الان رفتم توی پروفایلم و دیدم همراه هر رتبه که دوستانم بهم دادند یک پیام محبت آمیز هم هست.ممنون از همه شما .همیشه سالم و شاد باشید

تشکر کنندگان: ali1982 ، Ehsan1358 ، romance33 ، sh-p ، nooshshahnar ، zina s ، negar_karimi6 ، noura ، Morteza1350 ، raham ، Chosey ، nedaba ، azar1348 ، 3rip ، lilistar ، nasim ، mehrdad pharm ، vmware
ایروان 18 کیس مونده بود...
تشکر کنندگان: romance33 ، Sonaen60 ، khmp ، DIVE ، negar_karimi6 ، lilistar
(2013-09-27 ساعت 21:14)zz24 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 21:05)DIVE نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:21)Ladan-m نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:16)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 19:06)Ladan-m نوشته:  بچه‌ها اگه تو سایت ceac بزنه ready یعنی‌ اینکه ویزا بهم می‌‌دن یا نه؟

دیگه زیرش چی‌ می‌نویسه کسی‌ که اطلاع داره بهم بگه چون هنوز امیلی‌ ندارم از سفارت و پاس پورتم دستشونه.

ممنون
دوست گرامی من اطلاع دقیقی از روند سیس ندارم اما به نظر میرسه دیگر ویزایی صادر نخوهد شد با این حال آرزو می کنم برای شما استثنائا بشود. در اینصورت خوشحال خواهیم شدRolleyes

آخه من سفارتم برای مصاحبه مادرید بوده .

Ready یعنی بعدش ایشود میاد و متنش میتونه این باشه که شما وقت مصاحبتون امادس یا واستون دوباره وقت مصاحبه گذاشته میشه . اما متنش مهم نیست .

مگه بعد از 30 سپتامبر هم مصاحبه میزارن؟
ممنون

یعنی‌ دوباره مصاحبه می‌کنن ، خوب یبار که رفتیم مصاحبه پس یعنی‌ چی‌؟
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، sadeghi897
دوستان فایلpdf زیر رو ویزا بولت در خصوص پر شده سهمیه ها قرار داده:

http://www.travel.state.gov/pdf/Immigran...n%20of.pdf
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: negarX ، shishipapa ، romance33 ، mhb161 ، sce ، Sonaen60
(2013-09-27 ساعت 23:00)reza_top60 نوشته:  دوستان فایلpdf زیر رو ویزا بولت در خصوص پر شده سهمیه ها قرار داده:

چه طوماری هم ارسال کردن.پدر جان یک کلمه می گفتی نههههههههههههه Sad
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: sce ، reza_top60 ، romance33 ، nooshshahnar
(2013-09-27 ساعت 23:00)reza_top60 نوشته:  دوستان فایلpdf زیر رو ویزا بولت در خصوص پر شده سهمیه ها قرار داده:

خب یعنی چی؟
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان