موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-27 ساعت 13:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-27 ساعت 13:50 توسط abtin2015.)
(2013-09-27 ساعت 00:42)so_ar نوشته: (2013-09-26 ساعت 23:46)mrr777 نوشته: (2013-09-26 ساعت 23:31)so_ar نوشته: (2013-09-26 ساعت 22:57)DIVE نوشته: (2013-09-26 ساعت 22:50)gifa نوشته: گيفا راست ميگه
چطور به اونا ویزا دادن ، تفاوتی توی کیسشون بوده .
دوستان بذارین کمی در مورد اینکه چرا سفارتها تعداد کمی هنوز ویزا میدن به بعضیها یه توضیح بدم واین چیزیه که سرکنسول فارسی زبان در ابوظبی بعد از اینکه ما (حدود 12 نفر ) اصرار کردیم که میخوایم سرکنسول را ببینیم ، ایشون بگن چی شده توضیح دادن :
خلاصش این بود : بعد از این که گفتن ویزای ایرانیها 3500 بوده که 7% کل ویزاهای لاتاری هست وبرای هیچ کشوری بیش از این نمیتونه باشه ، گفتن وضعیت آنکارا از همه وخیم تره و حدوده 350 نفر به ویزا نمیرسن (البته من متوجه نشدم منظورش کیس بود یا نفر )و گفت اینجا کاملا ویزاتمام شده که ما پرسیدیم ابوظبی چند نفره ؟ گفت کمی بیش از 50 نفر ادامه داد بین 50 تا 100(باز هم نمیدونم نفر یا کیس). و گفت ایروان 25 ویزای دیگه داره وقتی اونها را بده ، اونجا هم تموم میشه ، واسه همینه که ایروان از همه دیرتر اعلام کرد چون هنوز ویزا داشت .گفت برندگان 2012 خیلی هاشون نیمدن ویزا بگیرن وما تا آخرین لحظه ویزا میدادیم ولی برندگان 2013 همه ، که برای ما غیر قابل پیش بینی بود اومدن و ویزا گرفتن و به همین دلیل سقف ویزا ها تمام شد. البته گفت مصر هم به همچین مشکلی برخورده و اونها هم مثل ایران ویزا کم آوردن . امیدوارم خلاصه تونسته باشم بگم.
دوست عزیز این سخنان رو سرکنسول در چه تاریخی براتون ایراد کردند؟
سه شنبه ، 24 سپتامبر
الان منظور اینه که از 24 سپتامبر ایروان 25تا ویزا داره؟ یعنی ویزای ایروان تموم نشده؟
2013AS77## YERAVAN
F2A : تاییدیه دریافت فرم I-130 درDEC 2013 , تاریخ اپروو FEB 2014, دریافت کیس نامبر may2014 , پرداخت 120$ در march2015پرداخت 325$ در Apr , ارسال فرم I-864 در 2015 July, ایمیل نقص در 9sep , ایمیل کامپلت 22 oct, ایمیل وقت مصاحبه درNov 13, مصاحبه هفته دوم dec , برگه آبی ،
کلییر july2016 ,
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 12:58)مانترا نوشته: (2013-09-27 ساعت 01:35)pooya.n نوشته: من همین الان کلیر شدم
واقعا متاسفم ...
لعنتیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از کجا چک کردی ؟
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
من براي همه مون متاسفم مخصوصا براي دوستايي كه مثل خودم يه نفر از كيسشون نتونست ويزا بگيره ،اگه هيچكدوممون نگرفته بوديم فكركنم راحتتر كنار ميومديك تا اينكه الان معلوم نيست خانوادمون كي دوباره دور هم جمع بشه و نه دلمون ميادبريم نه دلمون مياد ولش كنيم درماندگي بسيار بديه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با عرض تاسف به خاطر اتفاق پيش اومده واسه بچه هاي ٢٠١٣ ' من از بچه هاي ٢٠١٤ هستم با كيس نامبر نزديك ٨٠٠٠ ' با اين تفاصيل ما هم اميدي به گرفتن ويزا نبايد داشته باشيم
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-27 ساعت 12:54)fereshtehind نوشته: سلام
بچهها میدونم تو این اوضاع همه درگیرین، و ما هم جز عدهای که هنوز نتونستیم با شرایطی که بوجود اومد کنار بیایم.
بعد اون همه خوشحالی که روز ۱۱ سپتامبر بعد از کلییر شدن کردیمو ، تا خودمونو برسونیم ابو ظبی و گفتن تمام.
من فقط میخوام بدونم که اونهایی که ویزا نگرفتیم بیاید فکرامنو رو هم بذاریم ببینیم میشه کاری کرد
ببینید میدونم لاتاری هیچ تضمینی نیست که ویزا بگیری، این چیزی که از اولش نوشتئو، باید بدونیم. اما من حرفم اینه که کلییر کنن. بگن بیا پاستو بده ، بعد بری بگن تموم شده، که برای ما ایرانیها که سفارت توی کشورمون نیست، شامل ضرر مالی ، حالا روحیش که بماند میشه،
ما قربانی ۲ مرحلیه بودن لاتاری شدیم ، نمیدونم دوره دوم چند نفر رو اعلام کردن، ولی میدونم که اشتباه بود این سیستم، و این کار هم برای بار اول انجام میشده، و خودشون، وقتی تعداد بیشتری رو اعلام میکنن، خیلی ساده هست که با یه حساب کتاب سر انگشتی هم باید بفهمن که به تعداد ویزای بیشتری نیاز دارن،
من فقط دنبال اینم که یه صدایی از ما در بیاید. و مثل چیزیی که همیشه به سرمون میاد ، ساکت نشینیم،
باید بفهمن که اگه تغییری امسال تو سیستمشون انجام دادن، پس تغییری توی تعداد ویزا هم باید انجام بدن
این اشتباهشون باعث ضرر مالی و روحی به حدود ۴۰۰- ۵۰۰ نفر شده. و متأسفم هیچ جوابی واسهٔ ما نمیشه.
من خودم از کلییر شدنم، تا دم سفارت رفتن برای بار دوم میسوزم،
چطور میتونن بگن که دپارتمنی که کلییر شمارو اعلام میکنه، با صدور ویزا فرق میکنه، و اونا از تموم شدن ویزا خبر ندارن، و از طرفی میشنوم که تو ترکیه یکسری بعد این قضایا ویزا گرفتن.
من واقعا از شنیدن یک سری حرفها و این پروسه از کشوری که انقدر ادعاش میشه، تعجب میکنم.
اگه کسی راهی به ذهنش میرسه، شکایت به جایی، به شخص خاصی، یا کسایی که تو آمریکا هستن و میدونن که ما از کجا میتونیم پیگیری کنیم، لطفا بگید،
من تنها جایی که به ذهنم میرسه سفارت سویس، حافظه منافعه آمریکاست .
لطفا یه کاری کنید، میدونم که ویزایی نخواهیم گرفت، ولی بذارید بفهمن که اشتباه کردن، و این اشتباهشون ضرر بزرگی به ما زده.
*حال همهٔ ما خوب است، اما تو باور نکن*
دوست عزیز. واقعا خیلی برام سخته که تو این صفحه میام و ناراحتی شما عزیزانم را می بینم.
این نکاتی که گفتین کاملا کاملا درسته و به نظر من تاکید روی همون قسمت دو مرحله ای کردن خیلی منطقی و کاربردیه و به نظر الان که تقریبا پروسه تموم داره میشه(البته بعد از 30 سپتامبر) این موضوع باید رسانه ای بشه. حتما حتما باید نامه به کی سی سی و رونوشتش به خبرگزاری های خارجی ارسال بشه. و خواسته بشه که جوابگو باشند. مخصوصا که الان داعیه بهبود روابط با ایران هست مطمئن!!! باشید صداتون شنیده میشه و به قول شما اگر برای شما هم کاری نشه ولی اثرگذاره. و از بقیه دوستانی هم که اونطرف هستند مخصوصا کسانی که خانواده شون نصفه نیم رفته اند با نامه نگاری و ابراز اینکه ما قراره شهروندهای آینده آمریکا باشیم و با این شرایط خیلی تحت فشار روحی هستیم و مثلا بچه هامون در حالت استرس اینجا به سر می برند و... خلاصه همون ترفندهایی که معمولا خودشون ازش استفاده می کنند و سیر داغ پیازداغش رو با اسم بردن از بچه ها و زن های تحت فشار زیاد می کنند این کار سر و صدا می کنه.و قطعا چیزی برای از دست دادن وجود نداره و کارسازه. واز دوستانی هم که قبلا گفته بودند بیاین رسانه ایش کنیم بخواهیم که اگر راهش را بلندند و ارتباط هاش رو دارن ازش استفاده کنند!خیر پیش.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
من عذر خواهی می کنم از همه دوستان ... بابت این پست .. بچه ها اگه دقت کنین تمامی پیشکسوت ها ساکت هستن و برای اینکه نمکی روی زخم این دوستامون نپاشن .. پست نمی ذارن و همدردی خودشون رو فقط با فشردن دکمه تبریک و تشکر روی پست های مرتبط نشون می دن .. اما متاسفانه بعضی از دوستان با گذاشتن پست های نامرتبط مثل اینجا بده .. خوبه .. و دیگران با جواب هایی مثل برنامه ریزی ندارن ایرانی ها و فقط می خوان برن و من خوبم و تو بدی .. دارن ادامه می دن ... بهتر نیست فقط سکوت کنیم و در صورت بر آمدن هر گونه کمک از دستمون.. به این دوستان کمک کنیم ؟ ... دیگه خود دانید .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از 30 سپتامبر رسانه ای خواهیم کرد
این حق مسلم ماست
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-27 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-27 ساعت 16:30 توسط مهرنگار.)
(2013-09-27 ساعت 16:16)nooshshahnar نوشته: بعد از 30 سپتامبر رسانه ای خواهیم کرد
این حق مسلم ماست
میشه بگین چیرو میخواین رسانه ای کنین؟؟ اینکه تو لاتاری شرکت کردیم و حقمونو بهمون ندادن؟؟ یادمون نره این لاتاریه.. تو لاتاری حقی درکار نیست که.. طرف داره یکسری امکانات رو بصورت یکطرفه در اختیار یکسری از افراد جهان قرار میده.. یعنی بخت آزمایی.. فکر میکنین اگه این رو رسانه ای کنین(که مسئولین این موضوع لاتاری رو خیلی بهتر از ما و شما میدونن و هر ساله هم پیگیر این موارد هستن. چون یادتون نره از وقتی که ما برای گرفتن کارت زرد مراجعه میکنیم نا خودآگاه اعلام می کنیم به مسئولین که ما دنبال گرین کارت هستیم)..خیلی بهتون کمک میشه؟ برعکس.. عکس العملی خواهید دید که... نگم بهتر است..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کیا این چند روز اپدیت شدن و به کیا گفتن بیا پاستو بگیر امار دارید دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-27 ساعت 17:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-27 ساعت 18:03 توسط DIVE.)
دوستان عزیزم پاسم اومد دم خونه . البته فک کنم کنسولی جو گیر شده بود هم خودمو کلیر کرد هم پاسمو . یه نامه هم دادن گفتن می تونی امبدوار باشی باز برنده بشی . انگار شانس علف خرسه. ما اگه شانس داشتیم همون اول امریکا بدنیا اونده بودیم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد