کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-28 ساعت 21:10)proje نوشته:  ما هم از ایروان برگشتیم. اما بدون ویزا !!!
دوست خوبم ،
برای همگی ما این قضیه بسیار دردناک و ناراحت کننده بود . موندیم چی بگیم ؟!! چه کاری از دستمون بر میاد ؟ نمیتونیم بگیم که درک میکنیم !!! نه واقعاً درک این قضیه خیلی سخته !!! و خارج از تصوره !! .
اما دوست خوبم ، زندگی در جریانه و آدم با امید زنده ست . دوباره شروع کنید. بازم در لاتاری شرکت کنید . همانطور که قبلاً این شانس رو داشتید ، مطمئنیم که دوباره شانس خواهید آورد . سال 2011 هم یک همچین بساطی داشتیم ، با این تفاوت که بچه ها رو کلیر نکردن !! اما امسال دیگه نوبر بود والا !!!!! . متاسفم و برای همه شما از خداوند بزرگ طلب صبر و تلاش دوباره و همت مضاعف خواهانم . موفق باشید .
تشکر کنندگان: nyayesh ، AsemanAbee ، daria ، raham ، marigol61 ، hana_fd ، proje ، AFSHIN-PIC ، romance33 ، mahsa3017 ، mehdi110 ، nedaba ، 3rip ، azar1348 ، vmware ، javid737 ، sce ، Ehsan1358 ، lonelyman ، lilistar ، zz24 ، poone59
من، همسرم و خیلی از دوستانی که این هفته ایروان بودیم واقعا شوکه شدیم. خییییییلی سخته... نمی تونیم بپذیریم... و 1 سوال که واقعا همه ما رو اذیت می کنه اینه که چرا؟
چرا باید برای ما این اتفاق بیفته؟ و چرا سالهای قبل از این خبرا نبود و دقیقا امسال که ما برنده شدیم این اتفاق افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ، امید،آبتین،باباش،امیر،بابک،پویا و خیلی از دوستان ، خیلی ضررها کردیم... ضررهایی از قبیل مالی، از دست دادن شغل و خونه و آسیبهای روحی که تا کسی در این شرایط قرار نگیره نمی تونه اونو بفهمه.
ما همه برنده لاتاری بودیم... مصاحبه شده بودیم ... کلی هزینه کرده بودیم و با هزار امید و آرزو الان می خواستیم ویزامونو بگیریم و بریم آمر+یکا ...
دوشنبه 23 سپتامبر از همه ما پاسپورتامونو گرفتند تا ویزاهامونو بدن ولی اونا ویزا نداشتند و 2 روز بعد به همه ما ایمیل دادند که بیایید پاسهاتونو بگیرید ویزا تموم شد.
نمی خوام قضیه رو زیاد بزرگش کنم و اغراق کنم ولی باور کنید همه چیز رو سر ما خراب شد... ما بعذ از چندین ماه برنامه ریزی و استرس و هزینه و ... با 1 ایمیل همه چیز رو از دست دادیم... !
روز 4شنبه 25 سپتامبر به همه ما ایمیل داده بودند که پاس هاتونو بگیرید ولی بچه ها به قدری شوکه شده بودند که نمی خواستند به این راحتی برند سفارت و پاسپورت خالی رو بگیرند.
نمی دونستیم گریه کنیم یا به مسخره بودن شرایط بخندیم. با تعدادی از دوستان برای سفیر نامه نوشتیم و زیرشو امضا کردیم و بردیم سفارت شماره زدن به نامه و به ما قول دادن که به دست سفیر میرسه ولی هیچ ترتیب اثری به نامه داده نشد.
بعضی از دوستان 5شنبه و بعضی از ماها روز جمعه رفتیم و پاسپورتهای خودمون رو گرفتیم.
نمی دونم می تونید درک کنید ما رو یا نه ولی خیلی زور داشت.
راستش آدم یاد صف نون بربری و آش نذری میفته که آخرش میگن آقا تموم شد. و ما هم میگیم ای بابا به ما نرسید...!
دقیقا به ما هم گفتند که "تموم شد". "ظرفیت ویزاها برای ایرانیها پر شده. چون امسال تعداد زیادی واجد شرایط داشتیم و همه هم اومدن و ویزاهاشونو گرفتند"
تو سفارت وقتی میخواستم پاسم رو بگیرم با ماموری که پاسارو میداد صحبت کردم، بعد از اینکه جمله بالا رو گفت.
گفتم: شما باید پیش بینی میکردید این قضیه رو. ما بخاطر اشتباه شما دچار ضررهای زیادی شدیم.
جواب:" ما کاملا آگاهیم که به همه شما آسیب رسیده. فقط می تونیم بگیم خیلی متاسفیم."
من: الان پیشنهاد شما به ماها چیه با این وضعیتی که پیش اومده؟
گفت:"لاتاری سال 2015 ثبت نام کنید"
من: آیا بخاطر این شرایط افتضاحی که به بار اومده برای ما در لاتاری 2015 امتیازی قائل میشید؟
جواب: نه...
من: پس با چه انگیزه ای ثبت نام کنیم؟
جواب: فقط سرشو تکون داد به نشانه اینکه نمی دونم. همراه با 1 لبخند ژکند!!!
من: خیلی متاسفم. باای
- باای
حالا اینا رو گفتم که هم خودمو خالی کنم و هم به بچه ها اطلاع رسانی کرده باشم.
ما سعی می کنیم فراموش کنیم.
تحت هر شرایطی زندگی ادامه داره...
با آرزوی موفقیت برای همه، بخصوص بازمانده های لاتاری 2013

چی بگم جز اینکه ما هم درد شما رو داریم و کاش زودتر بتونم خودم رو راضی کنم و بپذیرم.امیدوارم چیزهای بهتری بعد از این در انتظار همه ما باشه.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، daria ، raham ، DIVE ، hana_fd ، majid194 ، proje ، shishipapa ، نوروز ، Sonaen60 ، romance33 ، nedaba ، 3rip ، azar1348 ، sce ، Ehsan1358 ، lilistar ، abshar_wf ، poone59
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «r91» عزیز ღღღ

چه به موقع!!!!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
سلام چند نفر از آشنایان ما هم فقط به پدر خانواده ویزا ندادن و به بقیه اعضا خانواده دادن ،من میگم شاید توی ای ته مونده ویزا شاید عمدا به خانواده ها به یک نفر نمیدن تا ویزا به افراد مجرد برسه، چون بالاخره پدر خانواده از طریق ویزای فامیلی میتونه اقدام کنه
تشکر کنندگان: daria ، shishipapa ، Shahabpk ، romance33 ، Mehrdadordi ، 3rip ، azar1348 ، amairmonre ، sce ، Ehsan1358 ، lonelyman
بچه ها این کم اومدن ویزا اصلا منطقی نیست اخه چطوری فقط تو سال 2013 اینطوری شده اونم 500 نفر ، قاعدتا این کم اومدن باید طی سالیان پشت سر هم اتفاق بیفته منظورم اینه که امسال 50 تا سال بعد 100تا و......
تشکر کنندگان: shishipapa ، proje ، m.mehdi ، DIVE ، romance33 ، Mehrdadordi ، asalasali ، 3rip ، azar1348 ، amairmonre ، sce ، Ehsan1358
(2013-09-28 ساعت 20:54)zz24 نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره این دوستمون SHABAH که در ایروان بودند ویزا گرفتن؟پاسشونو قبل از 20ام داده بودن؟

نه نگرفتن- بله ولی ویزا تموم شده بود- فکر کنم انقدر مست کنیاکهای ارمنستان بودن مامورای سفارت که اصلا حواسشون نبود که تموم شده تا مثل آنکارا تو سایتشون اعلام کنند. حتی 23ام از بقیه هم پاس هارو گرفتن. و 2روز بعد همه رو خالی پس دادند.
به این میگن کمک به صنعت توریسم ارمنستان
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: shishipapa ، DIVE ، raham ، mehrdad pharm ، romance33 ، 3rip ، fereshtehind ، azar1348 ، amairmonre ، sce ، daria ، Ehsan1358 ، lonelyman ، zz24
(2013-09-28 ساعت 21:00)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.سفارت در آنکارا پاسها رو تحویل گرفت و حالا بعد از 6 روز ایمیل داده برید از پست تحویل بگیرید.نگرفتن ویزا یک طرف و ناجوانمردی اونا یک طرف ،واقعا این سوال برای من وجود داره که چرا پاسها رو تحویل گرفتند از اون همه آدم ؟ .شوهر من باید صبر کنه تا دوشنبه و بره پست پاسهامون رو بگیره که تا دوشنبه 10 روز میشه که آنکاراست.خیلی بی انصافن.دارم فکر میکنم به اینکه پس کو اون همه قانون مندی

خدا خیرشون بده چرا دیروز نرفت پاسش رو بگیره.هممون بدون ایمیل و حتی بدون ثبت در csc دیروز رفتیم گرفتیم.خود من اینجا سریع اعلام کردم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: shishipapa ، romance33 ، Mehrdadordi ، 3rip ، azar1348 ، amairmonre ، sce ، daria ، abshar_wf ، nyayesh
(2013-09-28 ساعت 19:18)manila نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 15:45)USA2014 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 00:34)shervin4d نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 14:45)reza16 نوشته:  سلام با عرض تاسف به خاطر اتفاق پيش اومده واسه بچه هاي ٢٠١٣ ' من از بچه هاي ٢٠١٤ هستم با كيس نامبر نزديك ٨٠٠٠ ' با اين تفاصيل ما هم اميدي به گرفتن ويزا نبايد داشته باشيم

دوست من روحیه خوب و انرژی مثبت بده ایشالا میگیری
البته این دوستمون راست میگن منم 2014 هستم و نزدیکه 7000 این باعث شد واقع بین باشیم و خیلی هم دل خوش به این ویزا نباشیم هر چند که باید امیدوار بود.
دوست عزیز اولا هر سالی خصوصیات خودشو داره. دوم اینکه؛ بله خیلی خوبه توجه کنید که هر چیزی ممکنه و اونوقت تمام فکر و زندگی تون معطوف به این قضیه نشه چون اگر خدای نکرده چنین چیزی شد اونوقت خسارت کمتری از نظر مالی و روحی می خورید. امیدوارم این اتفاق عجیب برای هیچ کدوم از نفرات بعدی پیش نیاد! موفق باشید و خیر پیش!

البته جاموندن ارتباطی با کیس نامبر نداشت.از هر شماره ای اینجا نمونه داشتیم.البته اگر برای 2014 تصمیم بگیرن روند AP رو سریعتر و یکسان کنن اونوقت ممکنه کیس نامبر تاثیر داشته باشه.
تشکر کنندگان: shishipapa ، aghaghia ، mehrdad pharm ، romance33 ، گل نهال ، nedaba ، 3rip ، azar1348 ، amairmonre ، sce ، daria ، Ehsan1358 ، lonelyman
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند .

سوره توبه ایه 51
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
من، همسرم و خیلی از دوستانی که این هفته ایروان بودیم واقعا شوکه شدیم. خییییییلی سخته... نمی تونیم بپذیریم... و 1 سوال که واقعا همه ما رو اذیت می کنه اینه که چرا؟
چرا باید برای ما این اتفاق بیفته؟ و چرا سالهای قبل از این خبرا نبود و دقیقا امسال که ما برنده شدیم این اتفاق افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ، امید،آبتین،باباش،امیر،بابک،پویا و خیلی از دوستان ، خیلی ضررها کردیم... ضررهایی از قبیل مالی، از دست دادن شغل و خونه و آسیبهای روحی که تا کسی در این شرایط قرار نگیره نمی تونه اونو بفهمه.
ما همه برنده لاتاری بودیم... مصاحبه شده بودیم ... کلی هزینه کرده بودیم و با هزار امید و آرزو الان می خواستیم ویزامونو بگیریم و بریم آمر+یکا ...
دوشنبه 23 سپتامبر از همه ما پاسپورتامونو گرفتند تا ویزاهامونو بدن ولی اونا ویزا نداشتند و 2 روز بعد به همه ما ایمیل دادند که بیایید پاسهاتونو بگیرید ویزا تموم شد.
نمی خوام قضیه رو زیاد بزرگش کنم و اغراق کنم ولی باور کنید همه چیز رو سر ما خراب شد... ما بعذ از چندین ماه برنامه ریزی و استرس و هزینه و ... با 1 ایمیل همه چیز رو از دست دادیم... !
روز 4شنبه 25 سپتامبر به همه ما ایمیل داده بودند که پاس هاتونو بگیرید ولی بچه ها به قدری شوکه شده بودند که نمی خواستند به این راحتی برند سفارت و پاسپورت خالی رو بگیرند.
نمی دونستیم گریه کنیم یا به مسخره بودن شرایط بخندیم. با تعدادی از دوستان برای سفیر نامه نوشتیم و زیرشو امضا کردیم و بردیم سفارت شماره زدن به نامه و به ما قول دادن که به دست سفیر میرسه ولی هیچ ترتیب اثری به نامه داده نشد.
بعضی از دوستان 5شنبه و بعضی از ماها روز جمعه رفتیم و پاسپورتهای خودمون رو گرفتیم.
راستش آدم یاد صف نون بربری و آش نذری میفته که آخرش میگن آقا تموم شد. و ما هم میگیم ای بابا به ما نرسید...!
دقیقا به ما هم گفتند که "تموم شد". "ظرفیت ویزاها برای ایرانیها پر شده. چون امسال تعداد زیادی واجد شرایط داشتیم و همه هم اومدن و ویزاهاشونو گرفتند"
تو سفارت وقتی میخواستم پاسم رو بگیرم با ماموری که پاسارو میداد صحبت کردم، بعد از اینکه جمله بالا رو گفت.
گفتم: شما باید پیش بینی میکردید این قضیه رو. ما بخاطر اشتباه شما دچار ضررهای زیادی شدیم.
جواب:" ما کاملا آگاهیم که به همه شما آسیب رسیده. فقط می تونیم بگیم خیلی متاسفیم."
من: آیا بخاطر این شرایط افتضاحی که به بار اومده برای ما در لاتاری 2015 امتیازی قائل میشید؟
- باای
ما عبرتی شدیم برای آیندگان...
فهمیدیم که نباید همه پلهای پشت سرمون رو بخاطر این مسیر خراب کنیم.
فهمیدیم که نباید دروغ بگیم ولی لزومی هم نداره همه حقایق گفته بشه.
فهمیدیم (البته می دونستیم) که برای 1 آمریکایی خیلی از چیزهایی که برای ما مهمه، اصلا اهمیتی نداره و در جواب این سوال که چرا زندگی من رو خراب کردی؟ فقط میگه:I'm so sorry
ایمان دارم آمریکا بهترین جا برای زندگیه. و من هم تماتم سعی ام رو برای رسیدن به اون می کنم.
فعلا ما سعی می کنیم فراموش کنیم.

با خوندن این متن بغض من ترکید.
واقعا براتون از صمیم قلب بهترین ها رو آرزو میکنم هر جا که هستین موفق و پیروز باشین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
- باای
فهمیدیم (البته می دونستیم) که برای 1 آمریکایی خیلی از چیزهایی که برای ما مهمه، اصلا اهمیتی نداره و در جواب این سوال که چرا زندگی من رو خراب کردی؟ فقط میگه:I'm so sorry
ایمان دارم آمریکا بهترین جا برای زندگیه. و من هم تماتم سعی ام رو برای رسیدن به اون می کنم.

دوست عزیز درکتون میکنم واقعا سخته یک لحظه خودم رو جای شما گذاشتم بعد از اون همه هزینه و از دست دادن خیلی از چیزها ولی مطمئنا در ناامیدی بسی امید است وقتی به خدا اعتماد و اعتقاد داشته باشی میتونی از پس همه مشکلاتت بر بیای فقط با کمی صبر و داشتن ایمان قلبی . به هرحال حتما خیر و مصلحتی درکار بوده انسان همیشه باید نسبت به رویدادهای زندگی خوش بین باشه و هیچ وقت امیدش رو از دست ندهد...
چون :
خدا گر زحکمت ببندد دری --- ز رحمت گشاید در دیگری
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: 3rip ، pari pariaaa ، shishipapa ، azar1348 ، amairmonre ، sce ، honey rahmati ، daria ، Ehsan1358 ، lonelyman ، EKAM
خدا گر ز حکمت ببندد دری... ز رحمت گشاید در دیگری.... ایامتان به کام...... امیدوارم خدا هوای همه ماها رو داشته باشه.....
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!
تشکر کنندگان: joody ، amairmonre ، azar1348 ، r91 ، shishipapa ، sce ، honey rahmati ، DIVE ، Ehsan1358 ، alvan
(2013-09-29 ساعت 01:06)KIMIA2005 نوشته:  
- باای

دوست عزیز درکتون میکنم واقعا سخته یک لحظه خودم رو جای شما گذاشتم بعد از اون همه هزینه و از دست دادن خیلی از چیزها ولی مطمئنا در ناامیدی بسی امید است وقتی به خدا اعتماد و اعتقاد داشته باشی میتونی از پس همه مشکلاتت بر بیای فقط با کمی صبر و داشتن ایمان قلبی . به هرحال حتما خیر و مصلحتی درکار بوده انسان همیشه باید نسبت به رویدادهای زندگی خوش بین باشه و هیچ وقت امیدش رو از دست ندهد...
چون :
خدا گر زحکمت ببندد دری --- ز رحمت گشاید در دیگری
الان این جوابها قانع کنند‌ست،؟ تکلیف این همه ضرر چی‌ می‌شه؟ تکلیف این بی‌ حساب کتابی‌ اونا چی‌ می‌شه؟ ما باید تاوانشو پس بدیم واقعا؟

(2013-09-29 ساعت 01:20)hamid3330 نوشته:  خدا گر ز حکمت ببندد دری... ز رحمت گشاید در دیگری.... ایامتان به کام...... امیدوارم خدا هوای همه ماها رو داشته باشه.....

حتما همینطوره که شما میگید ؟؟؟!!!!!!!!!
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug Shy • مقصد: ؟ Cool
تشکر کنندگان: honey rahmati ، DIVE ، KIMIA2005 ، Ehsan1358 ، proje ، so_ar
(2013-09-28 ساعت 21:00)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.سفارت در آنکارا پاسها رو تحویل گرفت و حالا بعد از 6 روز ایمیل داده برید از پست تحویل بگیرید.نگرفتن ویزا یک طرف و ناجوانمردی اونا یک طرف ،واقعا این سوال برای من وجود داره که چرا پاسها رو تحویل گرفتند از اون همه آدم ؟ .شوهر من باید صبر کنه تا دوشنبه و بره پست پاسهامون رو بگیره که تا دوشنبه 10 روز میشه که آنکاراست.خیلی بی انصافن.دارم فکر میکنم به اینکه پس کو اون همه قانون مندی

آنکارا که دیگه شورشو در آورد، بازم ابو ظبی همون ۲۲ آبه پاکی‌ رو ریخت رو دستمون، یعنی‌ واقعا نمی‌فهمن ما تو کشورمون نیستیم و باید هزینه کنیم واسه موندن توی یه کشور دیگه، خیلی‌ بی‌ انصافیه،من هنوزم میگم، اینا باید واسه این کاری که با ما کردن، جواب پس بدن
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug Shy • مقصد: ؟ Cool
تشکر کنندگان: honey rahmati ، daria ، Ehsan1358 ، nyayesh ، roeentan
(2013-09-28 ساعت 19:17)nooshin nasiri نوشته:  من کسی را دیدم 2 سال پشت سر هم قبول شده.
امیدوار باشید. انشاالله که میشه

ببخشيد چرا همون سال اول نكرفته كه به سال دوم رسيده؟ كدوم سالها؟
تشکر کنندگان: azar1348 ، marsha ، honey rahmati ، daria ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان