کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
چون یکی دو روز آینده که احتمالا دیگه تاپیک بسته میشه اینترنت ندارم و نمیخوام بی خداحافظی تاپیک را ترک کرده باشم، با مرور چند روز گذشته و حالی که برهمه ما گذشت، همه شما مهربان یاران را به خدا می سپارم .

@ پدی : ما دوست نبودیم ما پاره تن هم بودیم ........... @ afshin : ما پاره تن هم هستیم، هیچگاه همدیگر را فراموش نمی کنیم.................. چقدر همسرم بغضش ترکید و من هم ، همش میگفت روز آخر تو هتل وقتی دکتر میخواست از بچه هاش جدا شه میگفت تا حالا هیچ وقت از اونا دور نبوده ، آرزوی صبر میکنم براتون ، داشتن این پدر و مادر باعث سربلندیه پسرای گلتتونه
@ so-ar : چشمان گریان دخترم آه از نهادم بلند کرد .......... دختر گلتو ببوس ، بهش بگو اون خانم مو فرفری در مقابلت احساس شرم میکنه ، تو واجب تر بودی ، برای همیشه چهره معصومت تو ذهنم میمونه
@ sh-p : با دلی گرفته و چشمانی اشکبار از شما خداحافظی میکنم ........... هر وقت چهره شادت روز مصاحبه و این جمله امضات که نوشتی دیگه حتما میریم لس آنجلس ، رو یادم میاد ، گریه امونم نمیده
@ Aida-s : دیگه حرفی واسه گفتن ندارم حتی دل و دماغ تشکر از پستها رو هم ندارم ، تو دلم لایک میکنم .........@ sce : چی میشه گفت دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمونده
@ parsush : وه چه نیروی شگفت انگیزی ست – دستهایی که به هم پیوسته ست ......... بیخود نیست که نوشین خانم عاشق امضاته ، یه دنیا حرف توشه
@ SHABAH51 : حال ما خوب است ........ اما تو باور نکن ............ چقدر بودن بعضی آدما پر رنگه ، اصلا نمیشه تصور کنی اگه اینجا نبودن اوضا چه جوری بود .
@ b-argi : دژ ترک خورده ایروان .............. تو بگو ترک خورده ، من میگم قهرمان ، دژ قهرمان ایروان، شهرام بابک، پویا، محمد، چراغ روشن امید در 10 روز آخر تاپیک فکر کن اگه این دژ نبود تاپیک چه حال و روزی داشت .
@ pooya.n : من امشب دیگه نیستم ، روحم خسته ست .......... خسته نباشی مرد ، ما از شنیدنش بریدیم ، شما خیلی مردی که فقط خسته ای
@ e76779 : خیلی جالبه ، ببخشید مسخره ست .......... با پایانی غم انگیز ، شاید هم هنوز به پایان نرسیده این قصه ، کسی چه میدونه ته قصه کجاست
@ linuxer : به نظرم باید اینجوری میشد که قدر خیلی نعمت ها رو تو زندگی بدونم ............ از اینکه در شرایط بحرانی اینقدر به خودتون مسلط هستین بهتون غبطه میخورم .
@ r91 : خدا رو شکر که خیلی جاها دستمو گرفته .............. خدا را شکر که توی بد قلقی روزگارهم شاکری ، این قدرت قابل تحسینه
@ yami : خدایا داده و نداده ات را شکر ......... @ payam62 : امیدواریم به لطف حق .................... @ KIMIA2005 : یادمان باشد خواستن توانستن است اگر او بخواهد .............. @ kasrafo : عجب دنیای عجیبی ست .................... @ princesess : بغض گلوم رو گرفته ........ @ lonlyman : به خدا دل خون شدم ............
@ sh-aytak : ظاهرا هیچ وقت شاهنامه پایانش خوش نیست ........... یه عزیزی تو امضاش یه چیزی با این مضمون نوشته بود که پایان همه چیز خوبه ، اگه الان خوب نیست ، مطمئن باش به پایان اون چیز نرسیدی ، خدا کنه اینجوری باشه
@ bayat-r : همیشه خدا یک پای بساط میلنگه ............... واقعاً رضا جان ، همیشه خدا ، همیشه خدا
@ mrr777 : گاهی تنها شادی زندگیم این است که هیچکس نمیداند تا چه اندازه غمگینم .......
@ king : دردم نهفته به ز طبیبان مدعی – باشد که از خزانه غیبم دوا کنند ......
@ jazirehh : ای کاش این قطار با همه مسافراش به مقصد می رسید .............
@ farshadsh : بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم ................
@ گل نهال : باورم نمیشد اینجوری بخواهیم با تاپیک کلرنس خدا حافظی کنیم ........
@ Saeedv13 : با این اوضا دیگه قفل کردن تاپیک کلرنس هم افتخاری نیست .......
@ Raham : هیچی نمیتونم بگم ، فقط به احترام همتون سکوت می کنم .............
@ afshin4749 : یادتون باشه دوباره باید واسه ثبت نام لاتاری 2015 آماده بشید ............. حرکتی دوباره با کوله باری از تجربه و امید به جبران ناکامی و به خط پایان رساندن راهی که بی تقصیر برای بعضی از دوستان نا تمام ماند .
و تشکر از همه شما عزیزانی که با پست های تک تک شما دوستان این مسیر دشوار قابل تحمل شد :
Nazem – shimoda –laili - aghaghia – sayeh m -ikamaly - mrbonbon –mohammad fazli – zanganeh – nooshshahnar - sadeghi879 - ali.gh – Szsanazsz – r.ent – afs - Romance33 – lilstar –ojee - A.R.R – joody – abloom.ma – roeentan - gifa – shatsi – enchantress.boy – AsemanAbee – user – mhz.ir – amiz abdollah – afshinghwink - mehdi110 – pishoo.25 – afshin – dive –zohre02 – n51 - 2600kasra – Ehsan1385 – Hedieh20 – farmiz – rezagh – farshad.m – abas.kashan- dove – maryami2k4 – my2220 – shahin.xp – hana.fd – fereshtehind - daria – marsha – khmp –texassy – amir82 – ruzbehdarvishi –iman63ir – mdna - gbtm – MEH.T – babash 3rip – sonaen60 – nedaba – kiana11 – nika – nasim – houmanmir – shabnam.84 – heydari1248 – ali.yari5 – mhb161 – noobnoobi –mehdi.didam – hsevensky2013 – hamedhamed – Alirezaa2013 – ghafari88 – morvarid1364 – saeedhei – daad – maryam.a – proje – s.s.h - mehdi389 - MEHDIREZAEI - ARI66 – arash111 – sol.sol – m2m2m22 – siyavas – shaso – dana – given – negar.karimi6 –honey.rahmati - SHIRAZ2013 – rose.2000 – mohsen –- nyayesh – hosa ¬ – ma300me – lovly bugatti - mehrdadordi – shirazmamali - hamid.fs3 – alvan – drmrs – soruosh - nasimmm– saiban – paripariaaa – rozelo – yalda91 - – babak.1363 – amairmonre –irajim – azem2014 – dpt – chosey – shahabpk – EKAM – sharifian – zavosh –mahbaran – majid194 – pv.n – rtt – powerb – aliagha - – halaleh –hamix – nikan.sh – mahsa3017 – el333 – noura – manila – shishipapa – m.yek –deineath – Leila – nina22 – mehrdadpharm – AFSHIN.PIC – lilac – shahramkh59 سو سو – نوروز – کاوه شیز- پروا - آنی مردآزاد - محبت – آیدا اس - مهرنگار- مانترا – رجبعلی – همراه - آریوبرزن – زری وحدتی - مهتاب2251 و همه همراهانی که حافظه من یاری نکرد وببخشید .

پاینده باشید . خواهر کوچیک همه شما - آذر
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
جا مانده است چيزي ، جايي... كه هيچگاه ، ديگر هيچ چيز، جايش را پر نخواهد كرد. Sad
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-09-29 ساعت 02:20)azar1348 نوشته:  چون یکی دو روز آینده که احتمالا دیگه تاپیک بسته میشه اینترنت ندارم و نمیخوام بی خداحافظی تاپیک را ترک کرده باشم، با مرور چند روز گذشته و حالی که برهمه ما گذشت، همه شما مهربان یاران را به خدا می سپارم .

پاینده باشید . خواهر کوچیک همه شما - آذر
الهــی-خیلی تراژدی بود-حرفات از جنس غروب پاییز بود ..... دلم گرفت-خواهر مهربانم فراموش نخواهی شد.
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014
تشکر کنندگان: aghaghia ، manila ، sce ، zavosh ، daria ، jazirehh ، ipiran ، gbtm ، KIMIA2005 ، nedaba ، Sonaen60 ، alvan ، feyzgostar ، 3rip ، nasim ، mama2030 ، raham ، abloom_ma ، AsemanAbee ، mehrdad pharm ، mrbonbon ، majid194 ، azar1348 ، محبت ، sh-p
نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی...به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز
سهراب سپهری
به این امید که روزهایی که برای هر کدوم از ما رقم خورده بهتر از روزهای گذشته مون باشه! عزیزانم به خدا می سپارمتون!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
دوستاي عزيزم زندگي در حكم حركت روي ريل قطاره و خداوند در جايي در مسير خوشبختي وآرامش رو براي ما هديه گذاشته اونه كه مسير رو مشخص ميكنه پس به سوزنبان خرده نگيريم اگر اسباب مشيت الهي شده اگر سر اين دوراهي راهمون عوض نشه شايدهيچ وقت به اون لحظه خوشبختي نرسيم مطمئنم اگر ده سال ديگه دور هم جمع بشيم بهتر ميتونيم راجع به حكمت خدا در اين تغيير مسير صحبت كنيم و به غم اين روزهامون لبخند بزنيم وبگيم كي و كجا سعادت رو هديه گرفتيم .ايمان داشته باشيم كه خدا دوستمون داره و بهترين ها رو برامون رقم زده. 
کاش زندگی به همین سادگی بود

به همین سادگی!!

خالی از حسرت

پوچ از تنهایی

بدون بغض

کاش او...

یک تنه می توانست حریف همه ی غم های بزرگ قلب کوچکت باشد

کاش او می توانست غرق لبخند کند تمام دقایقت را

افسوس که او خود اسیر یک مشت بی کسی است

کاش او می توانست مونست باشد همه ی شب های بی محتوا را

کاش تو....

دلت این همه غم نداشت...!

کاش سادگی همه ی این درد و دل های ساده را می شد

برای خدا روی کاغذ نوشت

برای خدا نوشت و به نشانی سادگی یک آرزوی محقر برایش پست کرد

کاش می شد همیشه انقدر ساده نوشت

ساده اما ...

پر از حرف های ناگفته...

پر از لحظه هایی که ناگزیر، زود، دیر شد

کاش گریستن یادت نمی دادند

بغض، بدرقه ی چشمانت نمی کردند

کاش او...

می توانست به جای بغض هایت

یک آسمان گریه کند...

کاش او...

خاطره ی بودنش، جای خالی همه ی خاطره های بی سرانجام چشمان همیشه صبورت را

پر از پرواز پروانه های عاشق می کرد

کاش او...

نازنینم!!

به گمانم (او) همان (من) م!

خویش از همه ی دنیا جدا...

کاش زندگی ما آدم ها...

به همین سادگی بود....

تنها...

به همین سادگی...!!

منم به نوبه خودم خواستم بازم همدردی کنم برای کسایی که موفق به دریافت ویزا نشدن و هم خداحافظی از تایپیکی که 5 ماه تمام زندگیم شده بود ... دلم میخواد همتون رو چه اینجا چه هر جا شاد و موفق ببینم . از همتون ممنونم که توی این تایپیک من و یاری کردین ، باهام همدردی کردین ، چه خوشحال بودم و چه ناراحت، بیشترین وقتمون توی این تایپیک گذشت، گرچه یکم سختی کشیدیم ولی خدا رو شکر نتیجه اش خوب بود و من الان آمریکام. چه اونایی که الان ویزا گرفتنو رفتن از این تایپیک و چه اونایی که نگرفتن به هر حال چیزی بود که خدا خواسته و در کار خدا هم هیچ وقت نباید دخالت کرد.
بچه ها دوستتون دارم Smile
کیس: 44xx
سلام.نمیدونم چی باید بگم. وقتی این خبر رو شنیدم شوکه شدم.من و مطمنا تمامی دوستان مهاجر سرا که حتی موفق به گرفتن ویزا شدیم از این وضعیت متاسفیم .ای کاش تاپیک2013 قشنگ تر از این وضعیت به پایان میرسید.خداحافظی از این تاپیک بعد این همه مدت اونم با این وضعیت که پیش اومد خیلی سخت و ناراحت کننده خواهد بود.در آخر از مدیر سایت و دوستان خوب و دلسوزم که همیشه همراه و غمخوار هم بودن از روز اول تا آخرین لحظه قدردانی و تشکر میکنم.و با مابقی دوستان که متاسفانه موفق به دریافت ویزا نشدن ابراز همدردی میکن م.باور کنید ما شما رو فراموش نکردیم و بی نهایت از این وضعیت ناراحت شدیم.در پناه حق, در هر کجا از این دنیای پهناور که هستید موفق و سلامت باشید.
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
دلتنگی های آدمی را ، باد ترانه ای می خواند
رویاهایش را آسمان پر ستاره نادیده می گیرد
و هر دانه ی برفی به اشکی ناریخته می ماند
سکوت سرشار از سخنان ناگفته است
از حرکات ناکرده
اعتراف به عشق های نهان
و شگفتی های بر زبان نیامده
در این سکوت حقیقت ما نهفته است
حقیقت تو و من

همقطاري عزيز ...
ايكاش كه مسافري از اين قطار جا نميموند، و همه با هم به مقصد ميرسيديم ...
دوستاي عزيزي كه پيدا كرده بودم ... واقعا ناراحتم كرد اين داستان ...

اما همه چيز با اميد به رنگ ديگه اي مي گيره.
اميدوارم كه كار همشون زود درست شه و بتونن به مقصدشون برسن.

من اين تاپيك زياد نميومدم اما هميشه دوست داشتم كنارتون باشم.
از اين تاپيك خداحافظي مي كنم و اميدوارم همگي موفق باشين
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
روزی که اومدم توی این تاپیک اینقدر شور و نشاط بود و قشنگ بود که هرگز فکر نمیکردم امروز رو ببینم.

این تاپیک قشنگ ترین هورا ها و رنگی ترین تبریک ها رو به خودش دید و شور و نشاطش توی سایت مهاجرسرا زبانزد بود. ولی خوب داستان اینطوری تموم شد. تلخ و غم انگیز.

خیلی ها اومدن اینجا، ویزا گرفتن، رفتن و متاسفانه خیلی از دوستانمون. خیلی از همون عزیزانی که هر روز واسه ویزا گرفتن دوستاشون دعا میکردن و انرژی مثبت میفرستادن ویزا به خودشون نرسید. شاید هر چیزی که بگم تلخ و شعار گونه باشه. ولی از ته دلم ناراحتم و حتی نوشتن همین خطوط هم اشک رو توی چشمام جمع میکنه.

اونایی که تونستن برن خوشبخت نیستن و اونایی هم که نتونستن برن بدبخت نیستن. برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم هر جای این کره خاکی هستید دست از دست هم جدا نکنید و همین اتحاد و دوستی که توی این تاپیک داشتید با هم رو حفظ کنید. قسم میخورم دنیاتون بهترین بشه. بدون اینکه مهم باشه کجا هستید.

در آخر هم این متن رو مینویسم که فکر میکنم بی ارتباط با این حال و هوا نباشه:

آنها که می‌روند وطن‌فروش نیستند. آن‌هایی که می‌مانند عقب مانده نیستند. آن‌هایی که می‌روند، نمی‌روند آن طرف که مشروب بخورند. آنهایی که می‌مانند، نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند. همه‌ی آنهایی که می‌روند سبز نیستند. همه ی آن‌هایی که می‌مانند پرچم به دست ندارند. آن‌هایی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود. و آن‌هایی که می‌مانند، می مانند تا وطن را جایی برای ماندن کنند.
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

چيزي براي گفتن ندارم جز اظهار تاسف و آرزوي سلامتي براي دوستان جا مانده از لاتاري. تو اين مدت سعي كردم در تاپيك " كمك به جاماندگان لاتاري " هر چي ميتونم براي بچه ها اطلاعات جمع كنم و براشون بذارم. دلم نميومد تو اين تاپيك چيزي بگم. اينم به عنوان آخرين كامنتم در اين تاپيك ميذارم.

خداحافظ كليرنس 2013
خداحافظ ..................
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-09-29 ساعت 03:09)manila نوشته:  نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی...به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز
سهراب سپهری
به این امید که روزهایی که برای هر کدوم از ما رقم خورده بهتر از روزهای گذشته مون باشه! عزیزانم به خدا می سپارمتون!
دوست عزیز ،
جا داره که از شما بخاطر این ارسال زیباتون تشکر کنم و بگم که شما یکی از بهترین نصایح این روزها رو از زبان سهراب عزیز به بچه ها ارزانی داشتید . فقط همین رو بگم که امشب دلم خیلی گرفته بود ، این شعر منو دگرگون کرد .
ممنونم ، ممنونم ، ممنونم .
موفق باشید .
روزی که کلیر شدم این تایپیک پر بود از تبریک های قشنگ و رنگی آنقدر بچه ها منو امثال منو شرمنده کردن که هنوز هر روز میام سر میزنم ولی با بغض چون اصلا فکرشو هم نمی تونستم بکنم هر چی بود خواست خدا بود و در مقابل تقدیر باید سر خم کنیم و نشکنیم که چاره ای نیست جز صبر و شکیبایی وگرنه خودمون از بین میریم به امید موفقیت در مراحل دیگه زندگیتون
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
گاهی لحظه های سکوت پر هیاهو ترین دقایق زندگی هستند ،
مملو از آنچه می خواهیم بگوییم ولی نمی توانیم !
سلام دوستان من خیلی اتفاقی اومدم اینجا و خیلی ناراحت شدم و به کسایی که ویزا نگرفتن می گم که خیلی ناراحت نباشن چون حالا خیلی هم آش دهن سوزی نیست اینجا تو ایران هم می شه زندگی خوبی داشت و راه های زیادی برای اومدن به اینجا هستش با تلاش بدستش بیارید شما تلاش خودتون رو کردین و هر جا باشین آسمان همین رنگه. خوشبختی فقط با لاتاری بدست نمی یاد.
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
تشکر کنندگان: nedaba ، sce ، honey rahmati ، feyzgostar ، afshin4749 ، مانترا ، azar1348
شنیده بودم همیشه خداحافظی اندوهناکه ولی با شنیدن هورای بچه ها موقع کلیر شدن با خودم فکر میکردم خداحافظی تاپیک کلیرنس این گفته رو نقض میکنه و همه با خوشحالی با هم و از این تاپیک خداحافظی میکنیم و هر کسی دنبال زندگیش میره ولی بازم این قانون لعنتی خودشو ثابت کرد بازم خداحافظی با اندوه الان این تاپیک متل مدرسه ای میمونه که اول مهر شده ولی هیچ صدای هیا هوی بچه ها و زنگ مدرسه توش طنین نمیندازه کلاسا خالی و ساکت همه چی ساکن
نمیدونم چرا انقدر امسال همه بچه های 2013 انقدر اذیت شدیم نمیدونم چرا کلیرنسهاس طولانی آمارش امسال انقدر بالا بود نمیدونم چرا ویزاها امسال انقدر زود تموم شد نمیدونم چرا امسال لاتاری خانواده ها رو از هم جدا کرد نمیدونم چرا راهی برای جلوگیری از این اتفاق پیدا نشد نمیدونم چرا وقتی ویزا نداشتن مشغول کلیر کردن بودن
نمیدونم این تاپیک بسته میشه یا نه چرا که به مقصد نرسید . . . نمیدونم و نمیدونم های دیگه
نمیتونم خداحافظی کنم نمیتونم . . .Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان