موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-29 ساعت 12:00)sadeghi897 نوشته: (2013-09-29 ساعت 11:40)AFSHIN-PIC نوشته: (2013-09-29 ساعت 01:47)r91 نوشته: (2013-09-28 ساعت 19:17)nooshin nasiri نوشته: من کسی را دیدم 2 سال پشت سر هم قبول شده.
امیدوار باشید. انشاالله که میشه
ببخشيد چرا همون سال اول نكرفته كه به سال دوم رسيده؟ كدوم سالها؟
سلام به همه دوستان ، همراهان و بزرگان
اصولا کسی که ثبت نام بکنه یا دیگران ثبت نامش بکنن
برنده بشه و نره
سهمیه ویزا نمیگیره پس فکر نمی کنم این بحث انچنان فایده ای داشته باشه.
کسی هم که بره دیگه رفته ، نمی شه واسه ملت تعیین تکلیف کرد که تون چون سنت بالاس خوب از شانست استفاده نکن یا هر دلیل دیگه ای
لاتاری است دیگه، اصلا لاتاری اصولا شانس هست و برای این می زارن که خیلی ها امتحانش کنن، اگر قرار بود محدود بشه
می شد ویزای تحصیلی
ویزای تخصصی
آمریکا سالانه 360 هزار ویزای تخصصی گرین کارت می ده به ملت در سراسر دنیا که البته فکر می کنم رقابت برای اون هم زیاده.
اینجا هم ما لاتاری می خریم دو دولار
گاهی صد دلار برنده می شیم گاهی هم خالی هم هیچی
همسایه پولدار من هم میاد و میخره اتفاقا، کسی است که حداقل طبق حساب ساده من ، 100 میلیون دلار داره ، نمی شه بهش بگی نخر که ، دوس داره بخره
بعدم شانسه ، یه موقع می بینی همین ادم 100 میلیون دلار هم برنده می شه بعد من برم یقه اش رو بگیرم که اقا من چون 800 دلار بیشتر در ماه در آمد ندارم تو چرا شرکت کردی؟ می گه به تو چه
آزادی یعنی به تصمیمات دیگران کاری نداشته باشیم حتی اگر به نظرمون احمقانه میاد، فقط در صورتی که تصمیمی متضاد منابع ما بود، باید به دادگاه مراجعه کنیم.
گرچه من خودم به شخصه اعلام تموم شدن، چگونگی اعلام و بعضی دیگه از رفتار سفارت آمریکا ایراد دارم و اعتراض دارم. دیگه دوستان خودشون خواستن پیگیری می کنن ، به خیلی چیزا می شه ایراد گرفت، اما منطق لاتاری مشخص تر از اون حرفهاست که بخوایی با زور به ملت بگی شرکت نکن یا شرکت بکن.
صادقی عزیز
با شناختی که از نوشته های شما در این یکسال و نیم پیدا کردم شما رو فردی منطقی شناختم و تصورم اینه که از نوشته من برداشت اشتباه دارید
بحث لاتاری مالی با لاتاری گرین کارت دو مقوله جداست که تنها نام لاتاری براشون مشترکه. اگه کسی در لاتاری مالی حتی اگه برنده Jackpot هم بشه میتونه اونو نگیره یا بگیره و ببخشه در هر صورت هیچ ضرری به هیچ بنی بشری وارد نمیشه
اما در بحث گرین کارت هر ثبت نام نا بجا از دست رفتن یک سهمیه از سهمیه اختصاصی به اون کشوره یعنی اگه سهمیه ایران 3500 تاست و مثلا 500 نفر از برندگان جزء ثبت نام شدگان غیر مصمم یا تفریحی باشن عملا سهمیه ایران میشه 3000 نفر ، تازه فاجعه اونجاست که از اون 500 نفر به هر حال یک تعدادی تا مراحل بالاتر پیش میرن و حتی ویزا میگیرن و تازه شک به رفتن یا نرفتن میکنن که این موقع هست که دیگه یکسری در حسرت ویزا میسوزن
امیدوارم مطلب براتون جا افتاده باشه
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-29 ساعت 12:36)Tara55 نوشته: دوست عزيز من تازه عضو اين فروم شدم و اصلا فكر كردن به داشتن چنين شرايطي وحشتناكه اميدوارم كه اتفاق مثبتي برا اين دوستان بيفته و اوضاع بر وقف مراد شه يك سوالي داشتم كه اين نرسيدن ويزا شامل چه افرادي شده ايا ربطي به كيس نامبر داره ؟سوال دومم اينه كه مگه امسال هم لاتاري هست چون تو سايت هيچ تاريخي براي شروع ثبت نام نيست و من از چند جا شنيدم كه ٢٠١٤اخرين سال بوده ؟؟!؟!؟!
بله همنطور که توی این پیج نوشته شده ثبت نام لاتاری 2015 از اول اکتبر شروع میشه. فقط نمیدونم چرا امسال بر خلاف رویه همیشه از قبل تاپیک لاتاری 2015 ایجاد نشده تا راهنمایی های لازم برای ثبت نام و سوالات احتمالی دوستان اونجا مطرح بشه. امیدوارم تمام دوستانی که از قطار 2013 جا موندن با قطار 2015 به مقصد برسن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
هر کسی میپرسد از من
در چه حالی در چه حالی
تو که اهل روزگاری
خبر تازه چه داری
میبینن اما میپرسن
چه سوال خنده داری
چی بگم وقتی که هیچکس
منو از من نمی فهمه
حرفای نگفتنی رو
جز به گفتن نمی فهمه
غم آدم دیدنی نیست
قصه شنیدنی نیست
بعضی حرفا رو باید دید
بعضی حرفا گفتنی نیست...
شما میگین درد داشت...پشت در موندن درد داشت...دل شکستمون درد داشت...دستهای خالیمون درد داشت...ما میشنویم و قلبمون تیر میکشه...درد میگیره...اما این کجا و اون کجا ....
اینکه هزاران کیلومتر دورتر، ساعت 3 صبح بیای و اینهمه درد رفیقاتو یکجا سر بکشی هم درد داره ...ولی این کجا و اون کجا...
انقد حرف تو ذهنمه که خدا میدونه ولی این دستا یاری نمیکنه...این چشما امون نمیده...کاش یه تاپیکی وا میشد که همه اونایی که صدای شکستن دلشون همه وجودمونو لرزوند،میومدن و از شادیش میگفتن و ما اینجا...هفت دریا دورتر ... میخوندیم و بازم چشامون امون نمیداد ولی این دفعه از سر شعف ...
الهی که شادی و آرامش زودتر از تصورتون بهتون برگرده...الهی که سال دیگه همین موقع رو نوک قله رضایت و امید وایساده باشین...
شاد زی...مهر افزون...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
گل اگر خار نداشت، دل اگر بی غم بود، اگر از بهر کبوتر قفسی تنگ نبود،
زندگی ،عشق، اسارت همه بی معنا بود !
زندگي با همه وسعت خويش ، محفل ساكت غم خوردن نيست
حاصلش تن به قضا دادن و افسردن نيست
اضطراب وهوس ديدن و ناديدن نيست
زندگي جنبش و جاري شدن است
زندگي کوشش و راهي شدن است
از تماشاگه آغازحيات تا به جايي كه خدا مي داند.
زندگي چون گل سرخي است پر از خار و پر از برگ و پر از عطر لطيف،
يادمان باشد اگر گل چيديم،
عطر و برگ و گل و خار،
همه همسايه ديوار به ديوار همند . . .
دوستان عزيزم درسته كه توي اين چند هفته آخر ديگه پستي نگداشتم ولي هر روز به اين تاپيك سر ميزدم و
از ته دل افسوس خوردم كه ايكاش به خوبي و خوشي تمام ميشد
براي تمام دوستانم كه خيلي چيزا ازشون ياد گرفتم آرزوي بهترينها رو ميكنم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2600kasra، bmath، dpt، nelly afshar، omidt10، پدی3 کاربر مخفی
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویو.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-29 ساعت 14:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-29 ساعت 15:30 توسط babash.)
بچه ها، بخصوص اونهایی که توی آنکارا دارین آمار جمع میکنین. این فایل رو نگاه کنین.
http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...bleVII.pdf
ویزاهای مصر اتیوپی و بنگلادش رو ببنین. تعداد ویزاها بیشتر از 3500 تا شده. اون هم نه یکی و دوتا.
مجموع هم در سالهای 2010 و 2011 بیشتراز 50 هزار تاست. این یعنی چی؟ بازی دادن ما رو؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
توی این مدت مدام میومدم و پست و کامنت های دوستان رو میخوندم ...تا امروز چیزی نگفتم و فقط سعی کردم که به راه حل برسیم تا همدردی... ولی الان دلم میخواد بگم واقعاً از صمیم قلب برای عزیزانی که از لاتاری 2013 جا موندن ناراحتم .... و برای همه ی عزیزان آرزوی موفقیت دارم و اینکه خداوند بهترین ها رو سر راهشون قرار بده... دوستون دارم .... مطمئناً دعاهای ما برای هم میتونه نوید بخش راهی پر از نور باشه.....
ســـــــــــــــــخت گیرد جهان ، بر مردمانِ ســــــــــــــخت کــــــــــــــــــــــــــــــوش .....
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
اینم تعداد اعضای اصلی و فرعی کیسهای ثبت نام شده به تفکیک..
http://travel.state.gov/pdf/DV_Applicant...7-2013.pdf
هه هه تقریبا از بین 370 هزار کیس ما انتخاب شده بودیم. یعنی شانس مجددی برای ما هست؟!!!!!!
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من.ممنونم از همه تون به خاطر بودنتون توی این یک سال و اندی خصوصا این چند ماه آخر.واقعیت اینه که دیگه توان حرف زدن از نگرفتن ویزا و طبعات جانبی اون که مهم ترینش به هم ریختن روح و روانم هست رو ندارم .فقط اومدم تا ازتون خداحافظی کنم و به خدای بزرگ و مهربون بسپارمتون.
به امید روزهای بهتر برای همه
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
[font=Arial]ناله را هرچند می خواهم که پنهان برکشم
سینه می گوید که من تنگ آمدم فریاد کن[/font]