کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-29 ساعت 08:51)majid9290 نوشته:  سلام دوستان من خیلی اتفاقی اومدم اینجا و خیلی ناراحت شدم و به کسایی که ویزا نگرفتن می گم که خیلی ناراحت نباشن چون حالا خیلی هم آش دهن سوزی نیست اینجا تو ایران هم می شه زندگی خوبی داشت و راه های زیادی برای اومدن به اینجا هستش با تلاش بدستش بیارید شما تلاش خودتون رو کردین و هر جا باشین آسمان همین رنگه. خوشبختی فقط با لاتاری بدست نمی یاد.

بلیط برگشتت رو من میگیرم. اگه آش دهن سوزی نیست چرا برنمیگردی؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، nyayesh ، marigol61 ، majid194 ، sadeghi897 ، hassan1358arab ، سیمین راد
(2013-09-29 ساعت 14:56)babash نوشته:  بچه ها، بخصوص اونهایی که توی آنکارا دارین آمار جمع میکنین. این فایل رو نگاه کنین.
http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...bleVII.pdf
ویزاهای مصر اتیوپی و بنگلادش رو ببنین. تعداد ویزاها بیشتر از 3500 تا شده. اون هم نه یکی و دوتا.

مجموع هم در سالهای 2010 و 2011 بیشتراز 50 هزار تاست. این یعنی چی؟ بازی دادن ما رو؟

دوستان سال 2012 تعداد ویزای صادر شده تقریبا 2400 تا بوده اصلا از نظرقانون احتمالات بعید هست در عرض یکسال تعداد ویزای صادره به 3500 برسه تغییرات معمولا تدریجی در طی سالیان اتفاق میفته
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: afshinghwink ، shishipapa
(2013-09-29 ساعت 14:56)babash نوشته:  بچه ها، بخصوص اونهایی که توی آنکارا دارین آمار جمع میکنین. این فایل رو نگاه کنین.
ویزاهای مصر اتیوپی و بنگلادش رو ببنین. تعداد ویزاها بیشتر از 3500 تا شده. اون هم نه یکی و دوتا.

مجموع هم در سالهای 2010 و 2011 بیشتراز 50 هزار تاست. این یعنی چی؟ بازی دادن ما رو؟

سلام دوست عزیزم من از اول ماجرا تا امروز قدم به قدم اینجا بودم ولی به خاطر شرایط خاصی که بوجود اومد نخواستم با گذاشتن پست بقیه رو ناراحتتر بکنم ولی برای اینکه شبهه ای براتون ایجاد شده باید بگم تا یکی دو سال پیش سهمیه لاتاری 55000 هزار نفر بود که 7درصدش می شه 3850 نفر این آمار به همین علت بالاتر از 3500 نفره . به نظر من اعلام سهمیه دوم ، ازدواج بعد لاتاری و تولد فرزند بعد لاتاری موجب تضییع حق برندگان سری اول شد امیدوارم برای 2014 محاسبات دقیقتری انجام شود برای همگی آرزوی سعادت روزافزون دارم.
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: پدی ، AsemanAbee ، babash ، lilistar ، b_argi ، آلیس-1980 ، nedaba ، noura ، so_ar ، mehrdad pharm ، majid194 ، ali_gh ، shishipapa ، Sonaen60 ، dana ، Aida.s ، manila ، ma300me ، Hedieh20 ، ebrahim1e
ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ﻣﺪاﻡ ﺩاﺭﻩ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﻢ ﻣﻲ ﭼﺮﺧﻪ
Sad
ﺧﺪاﻳﺎ......... ﭼﻮﻥ اﻳﺮاﻧﻲ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﺑﺎﻫﺎﻣﻮﻥ اﻳﻨﮕﻮﻧﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺷﺪ???!!!
Sad
اﻳﻨﺪﻓﻌﻪ ﺭﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪاﺭﻡ ﺟﻮاﺏ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﮕﻴﺮﻡ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-09-29 ساعت 15:58)bigharar نوشته:  

سلام دوست عزیزم من از اول ماجرا تا امروز قدم به قدم اینجا بودم ولی به خاطر شرایط خاصی که بوجود اومد نخواستم با گذاشتن پست بقیه رو ناراحتتر بکنم ولی برای اینکه شبهه ای براتون ایجاد شده باید بگم تا یکی دو سال پیش سهمیه لاتاری 55000 هزار نفر بود که 7درصدش می شه 3850 نفر این آمار به همین علت بالاتر از 3500 نفره . به نظر من اعلام سهمیه دوم ، ازدواج بعد لاتاری و تولد فرزند بعد لاتاری موجب تضییع حق برندگان سری اول شد امیدوارم برای 2014 محاسبات دقیقتری انجام شود برای همگی آرزوی سعادت روزافزون دارم.

http://en.wikipedia.org/wiki/Diversity_I...sa#History
بعله شما درست میگین. اما اینجا که نوشته از سال 99 شده 50 هزار تا.

پی نوشت: از منابع دیگه هم نگاه کردم از سال 2000 به پنجاه هزار کاهش پیدا کرده.

و پی نوشت دیگه: من هم باهاتون موافقم. اعلام مرحله دوم واقعا کار ناعادلانه ای بود. در حالی که اغلب بازماندگان ویزا که روزهای اخر دارن کلیر میشن یا مثل بنده از قبل کلیر شده بودن مرحله اولی بودن.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: b_argi ، so_ar ، tajhizgaran ، mehrdad pharm ، lilistar
(2013-09-29 ساعت 13:12)daria نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 12:36)Tara55 نوشته:  دوست عزيز من تازه عضو اين فروم شدم و اصلا فكر كردن به داشتن چنين شرايطي وحشتناكه اميدوارم كه اتفاق مثبتي برا اين دوستان بيفته و اوضاع بر وقف مراد شه يك سوالي داشتم كه اين نرسيدن ويزا شامل چه افرادي شده ايا ربطي به كيس نامبر داره ؟سوال دومم اينه كه مگه امسال هم لاتاري هست چون تو سايت هيچ تاريخي براي شروع ثبت نام نيست و من از چند جا شنيدم كه ٢٠١٤اخرين سال بوده ؟؟!؟!؟!

بله همنطور که توی این پیج نوشته شده ثبت نام لاتاری 2015 از اول اکتبر شروع میشه. فقط نمیدونم چرا امسال بر خلاف رویه همیشه از قبل تاپیک لاتاری 2015 ایجاد نشده تا راهنمایی های لازم برای ثبت نام و سوالات احتمالی دوستان اونجا مطرح بشه. امیدوارم تمام دوستانی که از قطار 2013 جا موندن با قطار 2015 به مقصد برسن.

دوست عزيز كاش واقعا گفته شما صحت داشته باشه از اونجايي كه تو سايت اصلي لاتاري www.dvlottery.state.govشرايط برگزاري لاتاري ٢٠١٥كاملا حذف شده (در دوهفته اخير)من خيلي نگران شدم
تشکر کنندگان: lilistar ، Aida.s
(2013-09-28 ساعت 15:45)USA2014 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 00:34)shervin4d نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 14:45)reza16 نوشته:  سلام با عرض تاسف به خاطر اتفاق پيش اومده واسه بچه هاي ٢٠١٣ ' من از بچه هاي ٢٠١٤ هستم با كيس نامبر نزديك ٨٠٠٠ ' با اين تفاصيل ما هم اميدي به گرفتن ويزا نبايد داشته باشيم

دوست من روحیه خوب و انرژی مثبت بده ایشالا میگیری
البته این دوستمون راست میگن منم 2014 هستم و نزدیکه 7000 این باعث شد واقع بین باشیم و خیلی هم دل خوش به این ویزا نباشیم هر چند که باید امیدوار بود.

دوستان اگر شماره هارو ببینید شماره های پایین تری هم هستن که نگرفتن امید وار باشید به شماره ربطی نداره
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: alvan ، پدی ، meisam14
چرا به خودتون و دیگران القا می کنید چون ایرانی هستید این اتفاق افتاد این دوستان واقعا راضی تر هستند که این از اشتباه محاسباتی آمریکا باشه که قطعا همین طوره اونها هم اشتباه می کنند خدا که نیستند ! اگر فکر کنند چون ایرانی هستند اینطور شد ضربه روحی هیچی جریحه دار هم می شوند آمریکاییها اصلا به باهوشی ما ایرانی ها نیستند طبق آمار سال قبل اشتباه کردند و تاوانش رو عزیزان ما دادند امیدوارم بابت اشتباهشون حداقل عذر خواهی کنند هرچند دیگه فرقی به حال دوستان نداره، ضمنا در سایت سفارت آمریکا صراحتا نوشته امسال ظرفیت از 55000 تا به 50000 تا کاهش پیدا کرد.
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: marjani ، nedaba ، tajhizgaran ، shishipapa ، Sonaen60 ، dana ، Aida.s
(2013-09-29 ساعت 16:22)Tara55 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 13:12)daria نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 12:36)Tara55 نوشته:  دوست عزيز من تازه عضو اين فروم شدم و اصلا فكر كردن به داشتن چنين شرايطي وحشتناكه اميدوارم كه اتفاق مثبتي برا اين دوستان بيفته و اوضاع بر وقف مراد شه يك سوالي داشتم كه اين نرسيدن ويزا شامل چه افرادي شده ايا ربطي به كيس نامبر داره ؟سوال دومم اينه كه مگه امسال هم لاتاري هست چون تو سايت هيچ تاريخي براي شروع ثبت نام نيست و من از چند جا شنيدم كه ٢٠١٤اخرين سال بوده ؟؟!؟!؟!

بله همنطور که توی این پیج نوشته شده ثبت نام لاتاری 2015 از اول اکتبر شروع میشه. فقط نمیدونم چرا امسال بر خلاف رویه همیشه از قبل تاپیک لاتاری 2015 ایجاد نشده تا راهنمایی های لازم برای ثبت نام و سوالات احتمالی دوستان اونجا مطرح بشه. امیدوارم تمام دوستانی که از قطار 2013 جا موندن با قطار 2015 به مقصد برسن.

دوست عزيز كاش واقعا گفته شما صحت داشته باشه از اونجايي كه تو سايت اصلي لاتاري www.dvlottery.state.govشرايط برگزاري لاتاري ٢٠١٥كاملا حذف شده (در دوهفته اخير)من خيلي نگران شدم
دوست عزيز این سایت رسمی دولت آمریکا است و توش حتی ساعت شروع لاتاری 2015 رو هم گفته
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1322.html
به امید برنده شدن همه شما دوستان بخصوص دوستان جا مانده لاتاری 2013 Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
تشکر کنندگان: daria ، آلیس-1980 ، tajhizgaran ، Aida.s ، manila ، خانه ، Mojtaba7300
(2013-09-29 ساعت 17:01)bigharar نوشته:  چرا به خودتون و دیگران القا می کنید چون ایرانی هستید این اتفاق افتاد این دوستان واقعا راضی تر هستند که این از اشتباه محاسباتی آمریکا باشه که قطعا همین طوره اونها هم اشتباه می کنند خدا که نیستند ! اگر فکر کنند چون ایرانی هستند اینطور شد ضربه روحی هیچی جریحه دار هم می شوند آمریکاییها اصلا به باهوشی ما ایرانی ها نیستند طبق آمار سال قبل اشتباه کردند و تاوانش رو عزیزان ما دادند امیدوارم بابت اشتباهشون حداقل عذر خواهی کنند هرچند دیگه فرقی به حال دوستان نداره، ضمنا در سایت سفارت آمریکا صراحتا نوشته امسال ظرفیت از 55000 تا به 50000 تا کاهش پیدا کرد.

ای بابا بیقرار جان. من هم دارم میبینم که به صراحت سال 2000 نوشته:
*The Nicaraguan and Central American Relief Act (NACARA) passed by Congress in November 1997 stipulated that up to 5,000 of the 55,000 annually-allocated diversity visas be made available for use under the NACARA program. The reduction of the limit of available visas to 50,000 began with DV-2000.

اینم منبعش:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5561.html

در ضمن شاید هم فرقی بکنه. خدا رو چه دیدی. میشه بخاطر اشتباهشون در تخمین و اعلام سری دوم ازشون شکایت کرد. کسانی که سری اولی بودن و کلیر هم شدن دست کم میتونن شکایت کنن که حقشون ضایع شده. یعنی تاوان اشتباه محاسباتی اونها رو دادن..
ممکنه که دیگه هرگز ویزایی صادر نشه. اما میشه ادعای خسارت کرد. هزینه سفارت و مدیکال و سفر. هزینه معیشت خانواده هایی که دو تکه شدن و حالا پدر خانواده باید ریال رو به دلار تبدیل کنه و هزینه کنه. چه میدونم..
تشکر کنندگان: b_argi ، bigharar ، noura ، so_ar
دوستان نازنین و رنج کشیده ام
من در تمام مراحل انتظارم از این قضیه نگران بودم چون همه تون میدونین که در نامه ی اول به صراحت نوشته شده بود که دو برابر ظرفیت اعلام شده است Sad
برای تمامی دوستان آرزوی شادی وسلامت دارم ولی میدونم خیلی خیلی باورش سخته Sad
راجع به کیس نامبر هم بگم که کیس نامبر بالا نشان دهنده ی عدم دریافت ویزا نیست چون دوستان 2013 می دونن که نامه ی دوم من با کیس نامبر 1700بی دلیل چهار ماه بعد از کارنتی اومد و چهار ماه هم کلیرنسمون طول کشید و روز 6 سپتامبر ویزاهامون صادر شد و ممکن بود ما هم نتونیم ویزا بگیریم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: nedaba ، Szsanazsz ، shatsi ، noura ، tajhizgaran ، majid194 ، مانترا ، گل نهال ، AsemanAbee ، dana ، bayat_r ، sadeghi897
(2013-09-29 ساعت 17:13)marjani نوشته:  دوستان نازنین و رنج کشیده ام
من در تمام مراحل انتظارم از این قضیه نگران بودم چون همه تون میدونین که در نامه ی اول به صراحت نوشته شده بود که دو برابر ظرفیت اعلام شده است Sad
برای تمامی دوستان آرزوی شادی وسلامت دارم ولی میدونم خیلی خیلی باورش سخته Sad
راجع به کیس نامبر هم بگم که کیس نامبر بالا نشان دهنده ی عدم دریافت ویزا نیست چون دوستان 2013 می دونن که نامه ی دوم من با کیس نامبر 1700بی دلیل چهار ماه بعد از کارنتی اومد و چهار ماه هم کلیرنسمون طول کشید و روز 6 سپتامبر ویزاهامون صادر شد و ممکن بود ما هم نتونیم ویزا بگیریم

خدا دوستون داشت که ویزا نگرفتید ای کاش ما هم هرگز نمیگرفتیم
تشکر کنندگان: shatsi

سلام
همونطور که قبلا تو این پست نوشته بودم یک وکیل داخل آمریکا پارسال گفته بود با اینکه 5000 تا از 55000 ویزا را برای نیکاراگوئه قرار دادن، ولی 7% از کل 55000 تا حساب میشه پس ظرفیت هر کشور اینجوری 3850 عدده. البته تا آمار 2013 بیرون نیاد نمیشه مطمئن گفت ولی حدس من اینه که 3850 عدد ویزا برای ایرانیان در سال 2013 صادر شده.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، گل نهال
با این تفاصیل فکر میکنید امسال سری دوم هم اعلام بشه?
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: shishipapa
(2013-09-29 ساعت 17:27)daria نوشته:  

سلام
همونطور که قبلا تو این پست نوشته بودم یک وکیل داخل آمریکا پارسال گفته بود با اینکه 5000 تا از 55000 ویزا را برای نیکاراگوئه قرار دادن، ولی 7% از کل 55000 تا حساب میشه پس ظرفیت هر کشور اینجوری 3850 عدده. البته تا آمار 2013 بیرون نیاد نمیشه مطمئن گفت ولی حدس من اینه که 3850 عدد ویزا برای ایرانیان در سال 2013 صادر شده.

جناب وکیل اشتباه گفتن. همون 3500 تاست.
There are several reasons why successful entrants should submit their documents to KCC now. First, there are 50,000 DVs available for DV-2012. Once all of the 50,000 DV visas have been issued for DV 2012, the program will end. In addition, because no more than 3,500 individuals from a single country may receive DVs in a given year, once 3,500 from an individual country have received a DV, other selectees from that country will no longer be eligible to receive a DV. Finally, U.S. Embassies and Consulates only have six months left to issue visas to eligible applicants in the DV 2012 program. Successful entrants cannot be issued a DV after September 30, 2012.

اینم منبعش:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._5692.html
تشکر کنندگان: daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان