کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
درود بر همـۀ دوستان نازنینم
هر چند که این چند روز دل خیلی ها شکست و با شکستن دل اونا ماها هم خیلی غمگین شدیم، اما امیدوارم که هر چه زودتر تلخی این نامردی روزگار برای عزیزانم، کمرنگ و کمرنگتر شه... ایشالله روزی بشه که همۀ دوستانی که موفق به گرفتن ویزا نشدن، حکمت این واقعه رو تمام و کمال درک کنن.

دوستان الان داشتم به رسم عادت قدیم، شماره هایی رو که تو ذهنم هست و همیشه در سیس چک میکردم رو، از روی عادت دوباره چک میکردم که ناگهان شماره ای رو دیدم که ویزا براشون صادر شده که واقعاً به قدرت خدا پی بردم، چون با توجه به مشکلی که ایشون از روی ناآگاهی و سهل انگاری برای خودشون ایجاد کرده بودن و از طرفی درست بعد از اینکه برای بار اول پاسپورتشون خالی برگشته بود، سایت آنکارا هم فرداش اعلام کرد که دیگه ویزایی باقی نمونده، من به خودم گفتم ای داد، که سر یه سهل انگاری ویزای ایشون پرید، اما با کمال تعجب امشب در سایت سیس دیدم که فقط به خودشون ویزا تعلق گرفته و خدا رو صد هزار مرتبه شکر که حداقل خودشون گرفتن تا بتونن برای خانم و پسرشون در آیندۀ نزدیک اقدام کنن...
بله دوستان اون کسی نیست غیر از آقا مهدی دیدم، نفر اول منتظر سرا، البته ایشون تا اونجایی که من میدونم امروز قرار بود از آنکارا تشریف بیارن، ایشالله که خودشون هر چه زودتر میان و اطلاعات تکمیلی رو اینجا اعلام میکنن...
بار الهی شکرت به خاطر این محبتت ، حداقل دل یکی از این دوستان دلشکسته رو تا حدودی درمان کردی...
امیدوارم که هر چه زودتر تمامی دوستانی که یکی یا دو تا از خانواده شون از شون دور مونده و یا خواهد موند به جمعشون هر چه سریعتر بپیوندد...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
[font=Times New Roman]سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی// تو خود آفتاب خود باش ، طلسم کار بشکن[/font]

براتون در هر جا كه باشين، دل خوش آرزو مي كنم!
[font=Times New Roman]مرد بقال از من پرسيد : چند من خربزه مي خواهي ؟
من از او پرسيدم : دل خوش سيري چند؟
[/font]
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
تشکر کنندگان: پدی ، shishipapa ، Sonaen60 ، AsemanAbee ، 5ina ، amairmonre ، bayat_r ، DIVE ، mehrana ، alvan ، javid737 ، noura ، maryami2k4 ، sadeghi897 ، Danoosh ، payan ، e76779 ، Ehsan1358 ، Szsanazsz ، nooshshahnar ، n51
ﺑﻦ ﺑﻦ ﺟﺎﻥ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺵ ﻛﻪ ﺩاﺩﻱ
ﺗﻮﻱ اﻳﻦ اﻭﺿﺎﻉ دﻟﮕﻴﺮ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ
ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻳﻚ ﻭﻳﺰا ﻫﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﺎﻳﻪ ﺷﺎﺩﻳﻪ

ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻴﺎﺩ ﺁﻗﺎ ﻣﻬﺪﻱ ﺑﻮﺩﻡ
ﺧﺪا ﺭﻭ ﺷﻜﺮ
اﻧﺸﺎﻟﻪ ﺑﺮاﻱ ﺑﻘﻴﻪ اﻋﻀﺎﻱ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﻫﻢ اﻗﺪاﻡ ﻣﻴﻜﻨﻦ

ﺧﺪاﻳﺎ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻤﻨﻮﻧﻴﻢ
ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯﻡ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺧﺒﺮﻫﺎﻱ ﺧﻮﺑﻢ
ﻓﺮﺩا ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺎﻗﻴﺴﺖ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
خدایا به من قدرتی ده که انچه را میتوانم تغییر دهم و انچه را که نمیتوانم تغییر دهم تحمل کنم.

دکتر شریعتی
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: DIVE ، manila ، mehrana ، alvan ، honey rahmati ، ali1982 ، raham ، Sonaen60 ، mrbonbon ، hosseinshokri ، javid737 ، noura ، ensan ، مانترا ، payan ، Ehsan1358 ، ali1220 ، nyayesh ، nooshshahnar ، n51 ، romance33
30th of September ....
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
تشکر کنندگان: nedaba ، alvan ، masoud z ، ali1982 ، raham ، Sonaen60 ، hosseinshokri ، javid737 ، noura ، maryami2k4 ، sadeghi897 ، مانترا ، sh_aytak ، DIVE ، payan ، Ehsan1358 ، manila ، Szsanazsz ، bayat_r ، n51 ، daria ، romance33
بچه ها نمی دونم چی بگم خیلی ناراحتم درکتون میکنم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
30 سپتامبر لعنتی...
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
سلام دوستان
٢٠١٣ هم گذشت .
با تمام بديها و خوبيها . تقدير همينه .
براي من واقعاً سخته كه از اين تاپيك با وجود اين اتفاقات تلخ برم .
نميخوام حرفهاي تكراري بزنم .
شايد شماهايي كه موندين ، يكي از همونهايي بودين كه تو تاپيك از خيال تا واقعيت ، ميان و از امريكا بد ميگن ، اونهايي كه پشيمونن ،اونهايي كه داره بهشون سخت ميگذره ، نميدونم .
حتماً تقدير بهتري در انتظارتونه .
اگر واقعاً بريده باشين ، مطمينم كه يه راهي براي مهاجرت پيدا ميكنين .
امسال متوجه شديم كه بحث هايي كه در مورد كيلويي ثبت نام كردن و غيره ميكرديم ، همش بيهوده بوده . پر شدن ويزاها اينو ثابت كرد .
گفتني ها زياده ولي اين اخرين پست من تو اين تاپيكه ، يك پست هم بعداً تو تاپيك كليرنس ٢٠١٤ ميذارم و براي هميشه از اين تاپيك ها خداحافظي ميكنم .
براي همتون ارزوي خوشبختي و سلامتي ميكنم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
دوستان عزیز.خیلی سخته خداحافظی با این تاپیک.هنوزم باورم نمیشه این اتفاقات افتاده.مثل یه کابوس بود...دوست داشتم از خواب بیدار می شدم و می دیدم همه ویزا گرفتن و خوشحالن...اما انگار اینجوری باید می شد.نمیدونم چی بگم.فقط همتون رو به خدای بزرگ می سپارم و براتون آرزوی بهترینهارو دارم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-09-29 ساعت 17:58)babash نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 17:54)daria نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 17:41)babash نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 17:27)daria نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 14:56)babash نوشته:  بچه ها، بخصوص اونهایی که توی آنکارا دارین آمار جمع میکنین. این فایل رو نگاه کنین.
http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...bleVII.pdf
ویزاهای مصر اتیوپی و بنگلادش رو ببنین. تعداد ویزاها بیشتر از 3500 تا شده. اون هم نه یکی و دوتا.

مجموع هم در سالهای 2010 و 2011 بیشتراز 50 هزار تاست. این یعنی چی؟ بازی دادن ما رو؟

سلام
همونطور که قبلا تو این پست نوشته بودم یک وکیل داخل آمریکا پارسال گفته بود با اینکه 5000 تا از 55000 ویزا را برای نیکاراگوئه قرار دادن، ولی 7% از کل 55000 تا حساب میشه پس ظرفیت هر کشور اینجوری 3850 عدده. البته تا آمار 2013 بیرون نیاد نمیشه مطمئن گفت ولی حدس من اینه که 3850 عدد ویزا برای ایرانیان در سال 2013 صادر شده.

جناب وکیل اشتباه گفتن. همون 3500 تاست.
There are several reasons why successful entrants should submit their documents to KCC now. First, there are 50,000 DVs available for DV-2012. Once all of the 50,000 DV visas have been issued for DV 2012, the program will end. In addition, because no more than 3,500 individuals from a single country may receive DVs in a given year, once 3,500 from an individual country have received a DV, other selectees from that country will no longer be eligible to receive a DV. Finally, U.S. Embassies and Consulates only have six months left to issue visas to eligible applicants in the DV 2012 program. Successful entrants cannot be issued a DV after September 30, 2012.

اینم منبعش:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._5692.html

بله انگار حق با شماست، پس جریان این عددهای بالای 3500 چی میتونه باشه؟!

هیچی! جریان اینه که هر قانونی میتونه تبصره هم داشته باشه. لابد سفارت مربوطه از اختیاراتش استفاده کرده. اختیاراتی که در مورد ماها استفاده نشده. البته در مورد ایروان به شخصه فکر میکنم خیلی هم توی باغ نبودن. ولی از آنکارا انتظار میرفت یک راه حلی پیدا کنه.

بچه ها علت اینکه تعداد کل ویزاها بیش از 50 هزار تا و نزدیک 55000 عدد هست اینه که چند کشور آمریکای مرکزی مثل گواتمالا و السالوادور و بعضی کشورهای کمونیست سابق (در اسم قانون کلمه نیکاراگوایی هم هست ولی اونا جزوش نیستن!!) اینا همه با هم یک سهمیه 5000 تایی دارن که جدای از 50 هزارتایی هست که برای بقیه کشورها هر سال تقسیم میشه. علتش هم یک بار میخوندم یک ماده تبصره خاصی یک زمانی در کنگره یا سنا یا همچین جایی تصویب کردن بخاطر مسائل حقوق بشر یا چی چی.
کلا اون کشورها نور چشمی هستن یک جورهایی! اینجوری بهشون ویزا بدن، فکر کنم چند سال دیگه نصف جمعیتشون سیتیزن آمریکا میشن بعد هم آمریکا یک انتخابات برگزار میکنه و همین نصف جمعیت رای به الحاق به آمریکا میدن و تمام!!
کلهم یه نخود مملکتن دیگه Smile
خداییش از فکر بقیه بچه ها حال حوصله نکردم اصل لینک مطلب در مورد این 5000 تا رو براتون پیدا کنم.

آپدیت: پیداش کردم نگن از معده صحبت میکنه... Smile
http://kb.immigrationdirect.com/Print50318.aspx

How many "Green Cards" are available through the DV lottery program?

By law, the U.S. diversity immigration program makes available a maximum of 55,000 permanent residence visas each year to eligible persons. However, the Nicaraguan Adjustment and Central American Relief Act (NACARA) passed by Congress in November 1997 stipulates that beginning as early as DV-99, and for as long as necessary, 5,000 of the 55,000 annually-allocated diversity visas will be made available for use under the NACARA program. The actual reduction of the limit to 50,000 began with DV-2000 and remains in effect
تشکر کنندگان: leila_2013 ، mehrdad pharm ، Danoosh ، shishipapa ، Szsanazsz ، n51 ، daria ، romance33
با سلام به دوستان عزیز
راستش نزدیک ده روزاست که هر روز به این تاپیک می آیم و نوشته های دوستان عزیز را میخوانم خدا میداند که از روز اول چقدر ناراحت بودم به حدی که نمی دانستم چه باید بگویم بیشتر از یک سال و نیم است که فراز و نشیب های فراوانی را کنار هم گذراندیم وصد البته شرایط به وجود آمده برای ما هم بسیار ملموس است دقیقا به یاد دارم زمانی که منتظر کلیر شدن بودیم به ما چه گذشت و خوب میتوانم تصور کنم که اگر این اتفاق برای ما هم می افتاد چه حالی داشتیم .به هر حال نمی خواهم هیچگونه اظهار نظری بکنم یا به قول معروف نسخه ای بپیچم یا بگویم این جا همچین آش دهن سوزی هم نیست و... چون همه این حرف ها از طرف منی که الان یکماه است وارد آمریکا شده ام مصداق این مثل معروف است که طرف لب گود نشسته و میگه لنگش کن پس فقط از ته دلم این آرزو را برای همه دوستان عزیز دارم که خداوند چنان خیری را سر راهشان قرار دهد که این اتفاق بسیار ناراحت کننده را سریع از یاد ببرند .در اینجا هم از طرف خودم و همسرم b@b@kهم از این تاپیک خداحافظی میکنیم گرچه دلمان میخواست با شادی و هورا از این تاپیک برویم ولی باز هم آرزوی سربلندی و شادی برای همه دوستان داریم .در پناه خدا خوشبخت باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

یه زمانی اینجا پر بود از دیالوگ.بعضا رنگی.حالا صفحات یک به یک داره مونولوگ پر می شه.اونم از نوع خداحافظی.از نوع خاکستری.
یکسال و اندی از زمان حضور من تو مهاجرسرا میگذره و خیلی بیشتر از اینها مدیون اینجا و بچه های خوب سایت هستم.
هیچ وقت فکرش رو نمی کردم که مجبور بشم اینطوری از این تاپیک خداحافظی کنم.می دونم که شاید به خاطر روزمرگی های پیش رو،برای مدتی امکان حضور مستمر رو نداشته باشم ولی.......
تاپیک کلیرنس 2013 رو دوباره سر می زنم.آره.هر چند که قفل شده باشه.هرچند توش هورایی نباشه.دلم توش جامونده.می گردم پیداش می کنم و با پست های بچه ها،یاد تمام این پروسه می افتم.حرفای گفتنی رو بقیه گفتن.همه دوستان خوبم رو به خدای بزرگ می سپاریم و اگه با چند تا از بعضی از پستام اسباب رنجش کسی رو به وجود آوردم صمیمانه پوزش می خوام.امیدوارم بتونم هرجا که هستم دوباره بیام و بتونم کمکی هرچند کم برای بقیه باشم.
خیلی خوب میشد اگه......بگذریم.
به امید موفقیت تک تک همه عزیزان.خیلی دلم گرفته.خیلی.
ارادتمند شما.شاپور.
لاتاری 2013
خدااییش اینجا تهنایی دلمون پکید... چرا یکی دو تا ازین بچه های باحال اینجا حوالی ما نیست بشینیم هر از چند گاهی یک صفایی کنیم Sad
غمگینم دوستان ، غمگین :
راستش هر چی میخوام برم پی کارم و با این تاپیک دیگه کاری نداشته باشم ، نمیشه که نمیشه !!! هی با خودم میگم برم سراغ برو بچه های 2014 و بهشون کمک کنم ، میبینم که نمیتونم . چی بگم !!! . اینجا رو دیدم یاد یه خاطره افتادم . سالها قبل وقتی هنوز انقلاب نشده بود ، با پدرم رفتیم آبادان و خرمشهر که یه سری به اقوام بزنیم . اون موقع مثل الآن نبود که هیشکی ، هیشکی رو نبینه و با هم رفت و آمد نداشته باشن !!! . خلاصه براتون بگم که انقدر توی این دو شهر به من خوش گذشت که هنوز خاطرات شیرینش توی ذهنم هست . این گذشت و این گذشت تا اینکه سی و چند سال از این قضیه گذشت تا بزرگ شدم و به یاد اون روزها رفتم به اون دو شهر ، دیگه نه کنار اروند رود کسی رو میدیدی و نه شور و حالی توی اون شهر به چشم میخورد !! انگار شهر ارواح بود !! خونه ها ویران و مردمی فقیر !! شهری کثیف که هیچ خبری نه از چمنی بود و نه سرسبزی !!! . تو یه لحظه زمین و آسمون سرم خراب شد !! تمام اون قشنگی گذشته که توی ذهنم مثل یه شهر رویایی نقش بسته بود ، دود شد و رفت هوا !!!! .
حالا، حکایت این تاپیک هم شده مثل خرمشهر و آبادان امروز !!! یه روزی پر از شور و التهابی بود که با همه استرسهاش ، قشنگ بود !!! . اما ، امروز دیگه کسی توی این شهر قشنگ کلیرنس 2013 نیست !!! Sad .
همه رفتن ، یکی با شادی و دیگری با اندوه !! Sad اما ، گذشت !!!!! گذشت و گذشت و پرونده این سال هم بسته شد . اما با این واقعه دردناک ، تمام قشنگی ها و شور شوقمون ، مثل همون دیدار خرمشهر و آبادان ویران ، دود شد و رفت به هوا !!! . غمگینم که فقط همین یک روز از عمرش باقی مانده . غمگینم که دیگر اثری از ارسالهای امید و شادی باقی نمونده . غمگینم که رد پای بچه هایی رو که ندیده بودم و بهشون عادت کردم ، دیگه توی این تاپیک نمی بینم . غمگینم ، غمگین !! Sad
افشین ، ایالت میشیگان
09/29/2013
ساعت 9:24 شب
مدتها بود فقط میومدم اینجا و میخوندم و هیچ حرفی نمیزدم.چه وقتی که سوشالمون دیر میومد و چه حالا که با گرین کارت ،هردوش با هم اومد.وقتی دلواپسی سوشال رو بعد از گذشت 3 هفته داشتم یه لحظه به این فکر کردم که دلواپسی من پیش دوستانی که هنوز ویزا نگرفتن هیچی نیست.نه تونستم دلواپسی هام رو بگم و نه خوشحالیم رو
زندگی امسال این تاپیک به معنای واقعی یه زندگی یکسال و نیمی پر از شادی و غم بود.همرو با هم تجربه کردیم و با هم خندیدیم و با هم غصه خوردیم
نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم خدا برای دوستانی که ویزا خواسته زندگی نو و پر از شادی رو تجربه کنند و برای کسانی که ویزا نخواسته هدیه ای بهتر از ویزا بده
بدرود و صد بدرود
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان