موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همـۀ دوستان نازنینم
هر چند که این چند روز دل خیلی ها شکست و با شکستن دل اونا ماها هم خیلی غمگین شدیم، اما امیدوارم که هر چه زودتر تلخی این نامردی روزگار برای عزیزانم، کمرنگ و کمرنگتر شه... ایشالله روزی بشه که همۀ دوستانی که موفق به گرفتن ویزا نشدن، حکمت این واقعه رو تمام و کمال درک کنن.
دوستان الان داشتم به رسم عادت قدیم، شماره هایی رو که تو ذهنم هست و همیشه در سیس چک میکردم رو، از روی عادت دوباره چک میکردم که ناگهان شماره ای رو دیدم که ویزا براشون صادر شده که واقعاً به قدرت خدا پی بردم، چون با توجه به مشکلی که ایشون از روی ناآگاهی و سهل انگاری برای خودشون ایجاد کرده بودن و از طرفی درست بعد از اینکه برای بار اول پاسپورتشون خالی برگشته بود، سایت آنکارا هم فرداش اعلام کرد که دیگه ویزایی باقی نمونده، من به خودم گفتم ای داد، که سر یه سهل انگاری ویزای ایشون پرید، اما با کمال تعجب امشب در سایت سیس دیدم که فقط به خودشون ویزا تعلق گرفته و خدا رو صد هزار مرتبه شکر که حداقل خودشون گرفتن تا بتونن برای خانم و پسرشون در آیندۀ نزدیک اقدام کنن...
بله دوستان اون کسی نیست غیر از آقا مهدی دیدم، نفر اول منتظر سرا، البته ایشون تا اونجایی که من میدونم امروز قرار بود از آنکارا تشریف بیارن، ایشالله که خودشون هر چه زودتر میان و اطلاعات تکمیلی رو اینجا اعلام میکنن...
بار الهی شکرت به خاطر این محبتت ، حداقل دل یکی از این دوستان دلشکسته رو تا حدودی درمان کردی...
امیدوارم که هر چه زودتر تمامی دوستانی که یکی یا دو تا از خانواده شون از شون دور مونده و یا خواهد موند به جمعشون هر چه سریعتر بپیوندد...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
[font=Times New Roman]سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی// تو خود آفتاب خود باش ، طلسم کار بشکن[/font]
براتون در هر جا كه باشين، دل خوش آرزو مي كنم!
[font=Times New Roman]مرد بقال از من پرسيد : چند من خربزه مي خواهي ؟
من از او پرسيدم : دل خوش سيري چند؟[/font]
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺑﻦ ﺑﻦ ﺟﺎﻥ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺵ ﻛﻪ ﺩاﺩﻱ
ﺗﻮﻱ اﻳﻦ اﻭﺿﺎﻉ دﻟﮕﻴﺮ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ
ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻳﻚ ﻭﻳﺰا ﻫﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﺎﻳﻪ ﺷﺎﺩﻳﻪ
ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻴﺎﺩ ﺁﻗﺎ ﻣﻬﺪﻱ ﺑﻮﺩﻡ
ﺧﺪا ﺭﻭ ﺷﻜﺮ
اﻧﺸﺎﻟﻪ ﺑﺮاﻱ ﺑﻘﻴﻪ اﻋﻀﺎﻱ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﻫﻢ اﻗﺪاﻡ ﻣﻴﻜﻨﻦ
ﺧﺪاﻳﺎ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻤﻨﻮﻧﻴﻢ
ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯﻡ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺧﺒﺮﻫﺎﻱ ﺧﻮﺑﻢ
ﻓﺮﺩا ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺎﻗﻴﺴﺖ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-30 ساعت 00:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-30 ساعت 13:13 توسط masoud z.)
خدایا به من قدرتی ده که انچه را میتوانم تغییر دهم و انچه را که نمیتوانم تغییر دهم تحمل کنم.
دکتر شریعتی
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
30th of September ....
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها نمی دونم چی بگم خیلی ناراحتم درکتون میکنم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
30 سپتامبر لعنتی...
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-30 ساعت 01:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-30 ساعت 08:22 توسط sayeh_m.)
سلام دوستان
٢٠١٣ هم گذشت .
با تمام بديها و خوبيها . تقدير همينه .
براي من واقعاً سخته كه از اين تاپيك با وجود اين اتفاقات تلخ برم .
نميخوام حرفهاي تكراري بزنم .
شايد شماهايي كه موندين ، يكي از همونهايي بودين كه تو تاپيك از خيال تا واقعيت ، ميان و از امريكا بد ميگن ، اونهايي كه پشيمونن ،اونهايي كه داره بهشون سخت ميگذره ، نميدونم .
حتماً تقدير بهتري در انتظارتونه .
اگر واقعاً بريده باشين ، مطمينم كه يه راهي براي مهاجرت پيدا ميكنين .
امسال متوجه شديم كه بحث هايي كه در مورد كيلويي ثبت نام كردن و غيره ميكرديم ، همش بيهوده بوده . پر شدن ويزاها اينو ثابت كرد .
گفتني ها زياده ولي اين اخرين پست من تو اين تاپيكه ، يك پست هم بعداً تو تاپيك كليرنس ٢٠١٤ ميذارم و براي هميشه از اين تاپيك ها خداحافظي ميكنم .
براي همتون ارزوي خوشبختي و سلامتي ميكنم .
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز.خیلی سخته خداحافظی با این تاپیک.هنوزم باورم نمیشه این اتفاقات افتاده.مثل یه کابوس بود...دوست داشتم از خواب بیدار می شدم و می دیدم همه ویزا گرفتن و خوشحالن...اما انگار اینجوری باید می شد.نمیدونم چی بگم.فقط همتون رو به خدای بزرگ می سپارم و براتون آرزوی بهترینهارو دارم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز
راستش نزدیک ده روزاست که هر روز به این تاپیک می آیم و نوشته های دوستان عزیز را میخوانم خدا میداند که از روز اول چقدر ناراحت بودم به حدی که نمی دانستم چه باید بگویم بیشتر از یک سال و نیم است که فراز و نشیب های فراوانی را کنار هم گذراندیم وصد البته شرایط به وجود آمده برای ما هم بسیار ملموس است دقیقا به یاد دارم زمانی که منتظر کلیر شدن بودیم به ما چه گذشت و خوب میتوانم تصور کنم که اگر این اتفاق برای ما هم می افتاد چه حالی داشتیم .به هر حال نمی خواهم هیچگونه اظهار نظری بکنم یا به قول معروف نسخه ای بپیچم یا بگویم این جا همچین آش دهن سوزی هم نیست و... چون همه این حرف ها از طرف منی که الان یکماه است وارد آمریکا شده ام مصداق این مثل معروف است که طرف لب گود نشسته و میگه لنگش کن پس فقط از ته دلم این آرزو را برای همه دوستان عزیز دارم که خداوند چنان خیری را سر راهشان قرار دهد که این اتفاق بسیار ناراحت کننده را سریع از یاد ببرند .در اینجا هم از طرف خودم و همسرم b@b@kهم از این تاپیک خداحافظی میکنیم گرچه دلمان میخواست با شادی و هورا از این تاپیک برویم ولی باز هم آرزوی سربلندی و شادی برای همه دوستان داریم .در پناه خدا خوشبخت باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
یه زمانی اینجا پر بود از دیالوگ.بعضا رنگی.حالا صفحات یک به یک داره مونولوگ پر می شه.اونم از نوع خداحافظی.از نوع خاکستری.
یکسال و اندی از زمان حضور من تو مهاجرسرا میگذره و خیلی بیشتر از اینها مدیون اینجا و بچه های خوب سایت هستم.
هیچ وقت فکرش رو نمی کردم که مجبور بشم اینطوری از این تاپیک خداحافظی کنم.می دونم که شاید به خاطر روزمرگی های پیش رو،برای مدتی امکان حضور مستمر رو نداشته باشم ولی.......
تاپیک کلیرنس 2013 رو دوباره سر می زنم.آره.هر چند که قفل شده باشه.هرچند توش هورایی نباشه.دلم توش جامونده.می گردم پیداش می کنم و با پست های بچه ها،یاد تمام این پروسه می افتم.حرفای گفتنی رو بقیه گفتن.همه دوستان خوبم رو به خدای بزرگ می سپاریم و اگه با چند تا از بعضی از پستام اسباب رنجش کسی رو به وجود آوردم صمیمانه پوزش می خوام.امیدوارم بتونم هرجا که هستم دوباره بیام و بتونم کمکی هرچند کم برای بقیه باشم.
خیلی خوب میشد اگه......بگذریم.
به امید موفقیت تک تک همه عزیزان.خیلی دلم گرفته.خیلی.
ارادتمند شما.شاپور.
لاتاری 2013
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
مدتها بود فقط میومدم اینجا و میخوندم و هیچ حرفی نمیزدم.چه وقتی که سوشالمون دیر میومد و چه حالا که با گرین کارت ،هردوش با هم اومد.وقتی دلواپسی سوشال رو بعد از گذشت 3 هفته داشتم یه لحظه به این فکر کردم که دلواپسی من پیش دوستانی که هنوز ویزا نگرفتن هیچی نیست.نه تونستم دلواپسی هام رو بگم و نه خوشحالیم رو
زندگی امسال این تاپیک به معنای واقعی یه زندگی یکسال و نیمی پر از شادی و غم بود.همرو با هم تجربه کردیم و با هم خندیدیم و با هم غصه خوردیم
نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم خدا برای دوستانی که ویزا خواسته زندگی نو و پر از شادی رو تجربه کنند و برای کسانی که ویزا نخواسته هدیه ای بهتر از ویزا بده
بدرود و صد بدرود
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه