کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-16 ساعت 23:57)rvkoleti نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 23:47)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 23:36)rvkoleti نوشته:  سلام من چند روز پیش کلیر شدم .دوتا سوال داشتم . یک اینکه الان باید وقت ملاقات بگیرم؟ دوم اینکه قضیه این 165 دلار چیه منم باید پرداخت کنم یا نه؟؟؟؟؟

کلیر شدین یا کارنت؟
اگه کلیر شدین که از 2 شنبه تا 5 شنبه فکر کنم ساعت 10 و نیم باید به سفارت مربوطه مراجعه کنین
اگرم کارنت شدین که خودشون وقت مصاحبه بهتون میدن

همون کلیر شدم چون واسه مصاحبه رفته بودم . پس وقت ملاقات نمیخواد.؟ بعد میدونین قضیه 165 دلار چیه؟؟
کسایی که از فوریه ویزا میگیرن باید این مبلغو قبل ورود پرداخت کنن ولی هنوز کسی به درستی نمیدونه جریانش چیه
چند نفر که برن معلوم ممیشه که چه جوری و کجا باید پرداخت شه
تشکر کنندگان: amir82 ، MARYAM2 ، lilac ، ali234 ، nina22 ، princesess ، HAZARA ، ASALI
(2013-02-16 ساعت 23:36)rvkoleti نوشته:  سلام من چند روز پیش کلیر شدم .دوتا سوال داشتم . یک اینکه الان باید وقت ملاقات بگیرم؟ دوم اینکه قضیه این 165 دلار چیه منم باید پرداخت کنم یا نه؟؟؟؟؟
.......................
اگه کلیر شدین که از 2 شنبه تا 5 شنبه فکر کنم ساعت 10 و نیم باید به سفارت مربوطه مراجعه کنین
.......................
همون کلیر شدم چون واسه مصاحبه رفته بودم . پس وقت ملاقات نمیخواد.؟ بعد میدونین قضیه 165 دلار چیه؟؟
کلا یکی از معدود کارای مفیدی که من تو این سایت میکنم پاس دادن به لینک این قضیه 165 دلاره!!! Big Grin
این خلاصه ش:
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid258936
این هم مفصلش:
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid258955
(2013-02-17 ساعت 00:01)مهتاب - 2251 نوشته:  

کلیر شدین یا کارنت؟
اگرم کارنت شدین که خودشون وقت مصاحبه بهتون میدن

کسایی که از فوریه ویزا میگیرن باید این مبلغو قبل ورود پرداخت کنن ولی هنوز کسی به درستی نمیدونه جریانش چیه
چند نفر که برن معلوم ممیشه که چه جوری و کجا باید پرداخت شه

من امروز 165 دلار را پرداخت کردم . ظاهرا هرچه سریع تر پرداخت بشه زودتر گرین کارت صادر می شه . ا
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-02-17 ساعت 00:15)MARYAM2 نوشته:  من امروز 165 دلار را پرداخت کردم . ظاهرا هرچه سریع تر پرداخت بشه زودتر گرین کارت صادر می شه . ا

مریم عزیز با کردیت کارت پرداخت کردید یا به روش دیگری؟!
تشکر کنندگان: nina22 ، roeentan ، shaso ، princesess ، HAZARA
واقعیتش دقیق نمی دانم من خواهرم از امریکا بصورت پرداخت اینترنتی برام زحمتش را کشید. .که خود سایت ایمیل هم میکنه که پرداخت شده به جز رسید بانک
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، nina22 ، rezagh ، lilac ، shaso ، sayeh_m ، Tomas ، arezoo bj ، HAZARA ، shishipapa
(2013-02-17 ساعت 00:27)MARYAM2 نوشته:  واقعیتش دقیق نمی دانم من خواهرم از آمریکا بصورت پرداخت اینترنتی برام زحمتش را کشید. .که خود سایت ایمیل هم میکنه که پرداخت شده به جز رسید بانک
میشه لطفا از خواهرتون بپرسید که شماره کیس ایدی رو چجوری وارد کردن ؟ من هرچی شمارمو میزنم قبول نمیکنه میگه باید 13 رقم باشه . ممنون
2013AS3##/آنکارا/کارنت اکتبر/مصاحبه اواخر نوامبر/کلیرنس 65 روز/دریافت ویزا ابتدای فوریه /مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، MARYAM2 ، lilac ، Tomas ، HAZARA
(2013-02-17 ساعت 00:36)m2013 نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 00:27)MARYAM2 نوشته:  واقعیتش دقیق نمی دانم من خواهرم از آمریکا بصورت پرداخت اینترنتی برام زحمتش را کشید. .که خود سایت ایمیل هم میکنه که پرداخت شده به جز رسید بانک
میشه لطفا از خواهرتون بپرسید که شماره کیس ایدی رو چجوری وارد کردن ؟ من هرچی شمارمو میزنم قبول نمیکنه میگه باید 13 رقم باشه . ممنون

باید 01 یا 02 یا 03 را که جلوی هر کسیس تو ویزاتون هست وارد کنید یعنی دقیقا مشابه ویزاتون توی پاس. برنده اصلی میشه 01 و همینطور الی اخر
تشکر کنندگان: nina22 ، m2013 ، amir82 ، afs ، گل نهال ، rezagh ، lilac ، shaso ، sayeh_m ، s.s.h ، bayat_r ، Tomas ، mgolchin13 ، amairmonre ، AsemanAbee ، HAZARA ، amir0_0amir
(2013-02-17 ساعت 00:54)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 00:36)m2013 نوشته:  

باید 01 یا 02 یا 03 را که جلوی هر کسیس تو ویزاتون هست وارد کنید یعنی دقیقا مشابه ویزاتون توی پاس. برنده اصلی میشه 01 و همینطور الی اخر
ممنون مشکل حل شد Wink
2013AS3##/آنکارا/کارنت اکتبر/مصاحبه اواخر نوامبر/کلیرنس 65 روز/دریافت ویزا ابتدای فوریه /مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: nina22 ، MARYAM2 ، گل نهال ، shaso ، princesess ، bmojtaba ، Tomas ، HAZARA ، sooso
دوستان من متن هایی که امیر ارجاع داده کلاً متوجه نشدم که این مبلغ 165 دلار رو برای هر پرونده باید داد یا هر نفر جداگانه؟انشالله هر خانواده 165 دلار دیگه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، Tomas ، peyman1355 ، amir82 ، HAZARA ، babak_1363
(2013-02-17 ساعت 09:42)bayat_r نوشته:  دوستان من متن هایی که امیر ارجاع داده کلاً متوجه نشدم که این مبلغ 165 دلار رو برای هر پرونده باید داد یا هر نفر جداگانه؟انشالله هر خانواده 165 دلار دیگه؟

دقيقا بابت هر نفر ميبايست 165 اودلار پرداخت بشه. مثلا يك كيس 3 نفره بايد 3 تا 165 اودلار پرداخت كنه.
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، bayat_r ، sayeh_m ، Tomas ، SOROUSHSOFT ، peyman1355 ، mgolchin13 ، گل نهال ، lilac ، enchantress_boy ، r_ent ، afs ، amir82 ، HAZARA ، lonelyman ، Niushagh
(2013-02-16 ساعت 23:51)mehdididam نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 18:08)seperelia نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته:  متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي من خيلي اميدوارم كه توي اين هفته تعداد زيادي شماره اعلام بشه . حقيقتش اينه كه ما فكر ميكنيم اون قضيه بمب گذاري تاثير گذار نبوده و سفارت كارش رو طبق روال ادامه داده ولي اينطور نيست . من در ١٥ روز ٣ تا نامه فرستادم ولي هنوز هيچ جوابي نيومده درصورتيكه حداقل بايد به يكيش جواب ميدادن و مسئله ديگه اينكه من با اون شماره اي كه در برگه ابي بود هم تماس گرفتم ولي هيچ كسي ديگه گوشي رو بر نميداره ، يعني هيچ كسي جوابگوي شما نيست . Sad وقتي بعد از چندين بار زنگ زدن از تلفنچي اونجا خواستم به من كمك كنه گفت من ميدونم كه كسي جواب نميده چون تعداد تلفنها خيلي زياد شده و شما فقط از طريق ايميل و وبسايت سفارت ميتونين با اينجا تماس داشته باشين . حالا كي اين وضع درست بشه معلوم نيست . اميدوارم حداقل به ايميل ها جواب بدن .
راستي بعد از انفجار سفارت كسي بوده كه ايميل بده و بهش جواب داده باشن ؟؟؟ در حقيقت منظورم توي اين ١٤ روزه .
سلام
بر خلاف صحبت شما من فکر می کنم اینا دارن کارشون رو انجام میدن، چون کیس ما چندین با از اون تاریخ بمب گذاری به بعد آپ دیت شده، آخریش 14 فوریه بود، البته چند نفر که با هم مصاحبه داشتیم اونا هم با ما تو اون تاریخا آپ شدن، یعنی دارن همزمان کارارو پیش میبرن

کیس ما که از هفتم تا حالا لا اقل 3 بار آپدیت شده شاید هم چها بار اگه آپ دیت تاثیر داشته باشه سری اول در هفته بعد باید باشیم که کلیر میشیم ، اگر نبودیم یعنی اینکه آپدیت یعنی آپ سر کاری!!!

بله ما دقیقا بعد از انفجار ایمیل زدیم البته از ادرسی که داخل خود سایت است و چند روز بعد در 7 فوریه جواب دادند که شما مرتب سایت را چک کنید
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، seperelia ، sayeh_m ، Tomas ، peyman1355 ، HAZARA
(2013-02-16 ساعت 23:51)mehdididam نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 18:08)seperelia نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته:  متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي من خيلي اميدوارم كه توي اين هفته تعداد زيادي شماره اعلام بشه . حقيقتش اينه كه ما فكر ميكنيم اون قضيه بمب گذاري تاثير گذار نبوده و سفارت كارش رو طبق روال ادامه داده ولي اينطور نيست . من در ١٥ روز ٣ تا نامه فرستادم ولي هنوز هيچ جوابي نيومده درصورتيكه حداقل بايد به يكيش جواب ميدادن و مسئله ديگه اينكه من با اون شماره اي كه در برگه ابي بود هم تماس گرفتم ولي هيچ كسي ديگه گوشي رو بر نميداره ، يعني هيچ كسي جوابگوي شما نيست . Sad وقتي بعد از چندين بار زنگ زدن از تلفنچي اونجا خواستم به من كمك كنه گفت من ميدونم كه كسي جواب نميده چون تعداد تلفنها خيلي زياد شده و شما فقط از طريق ايميل و وبسايت سفارت ميتونين با اينجا تماس داشته باشين . حالا كي اين وضع درست بشه معلوم نيست . اميدوارم حداقل به ايميل ها جواب بدن .
راستي بعد از انفجار سفارت كسي بوده كه ايميل بده و بهش جواب داده باشن ؟؟؟ در حقيقت منظورم توي اين ١٤ روزه .
سلام
بر خلاف صحبت شما من فکر می کنم اینا دارن کارشون رو انجام میدن، چون کیس ما چندین با از اون تاریخ بمب گذاری به بعد آپ دیت شده، آخریش 14 فوریه بود، البته چند نفر که با هم مصاحبه داشتیم اونا هم با ما تو اون تاریخا آپ شدن، یعنی دارن همزمان کارارو پیش میبرن

کیس ما که از هفتم تا حالا لا اقل 3 بار آپدیت شده شاید هم چها بار اگه آپ دیت تاثیر داشته باشه سری اول در هفته بعد باید باشیم که کلیر میشیم ، اگر نبودیم یعنی اینکه آپدیت یعنی آپ سر کاری!!!

با سلام
درست می گید ، جدول رو به روز می کنن ولی به میل ها پاسخ نمی دن ، من هم میل فرستادم ولی هنوز جوابی دریافت نکردم ، تقریبا 10 روز شده که جواب ندادن ، احتمالا تو این هفته تماس بگیرم
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Tomas ، HAZARA
دوستان سلام
ما حالا باید این 165 دلار رو تو خاک آمریکا پرداخت کنیم ؟؟؟؟
راستی به من برگه صورتی دادن این چه فرقی با آبیش میکنه ؟ کسی میدونه Smile
تشکر کنندگان: Tomas ، HAZARA ، daad
با سلام به دوستان عزیز ما 13 فوریه مصاحبه داشتیم و به جمع دوستان منتظرسرا پیوستیم....یک سوال برام پیش اومده ممنون می شم بهم پاسخ بدهید....منظور از آپدیت شدن یک فرد چیه؟ ...مثلا بعضی از دوستان نوشته اند تا بحال 3 آپدیت شده ایم .....منظور چیست؟؟؟
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: گل نهال ، AsemanAbee ، nirvana_kobin ، HAZARA ، sooso ، Ehsan1358
(2013-02-17 ساعت 11:47)nirvana_kobin نوشته:  دوستان سلام
ما حالا باید این 165 دلار رو تو خاک آمریکا پرداخت کنیم ؟؟؟؟
راستی به من برگه صورتی دادن این چه فرقی با آبیش میکنه ؟ کسی میدونه Smile

شما هم می تونید توی آمریکا پرداخت کنید هم قبل از ورودتون
جدیدا برای کلیرنس برگ صورتی می دهند امکا قبلا آبی بوده

(2013-02-17 ساعت 12:30)shayangh نوشته:  با سلام به دوستان عزیز ما 13 فوریه مصاحبه داشتیم و به جمع دوستان منتظرسرا پیوستیم....یک سوال برام پیش اومده ممنون می شم بهم پاسخ بدهید....منظور از آپدیت شدن یک فرد چیه؟ ...مثلا بعضی از دوستان نوشته اند تا بحال 3 آپدیت شده ایم .....منظور چیست؟؟؟
توی این سایت شماره تون رو که وارد کنید تاریخ آخرین آپدیت کیستون رو می زنه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، ali2316 ، usa lover ، armin1 ، سمانه777 ، MARYAM2 ، nina22 ، peyman1355 ، lilac ، r_ent ، shayangh ، amir82 ، HAZARA ، sooso

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان