کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-17 ساعت 18:32)nirvana_kobin نوشته:  دوستان کیس من تو این 4 روز چک خوردنم 1بار آپدیت شده حالا به نظرتون این خوبه یا بد ؟!

خوبه دیگه یعنی اینکه دارن رو کیس شما کار میکنن
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: f1f ، HAZARA ، nirvana_kobin ، lilac ، zina s
اول اينكه كليرنس ما ٥٥ روز بعد از مصاحبه اعلام شد در حالي كه يكيمون ٤٤ روزه كلير شده بوديم و يكيمون ٣٠ روزه. بنابراين احتمال اينكه تعداد زيادي از اعضا كلير شده باشن ولي هنوز اعلام نشده باشه زياده.
دوم اينكه همراه پاكت ها و پاسپورتها دو تا برگه دادن كه يكي مربوط به گرفتن ssn و يكي ديگه پرداخت ١٦٥ دلاره و توي اين برگه به صورت bold شده نوشته كه بايد قبل از رفتن به اونجا اين مبلغ پرداخت بشه.
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
تشکر کنندگان: lilac ، HAZARA ، amir82 ، Emma_a432 ، sayeh_m ، usa lover ، mdna ، roeentan ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، afs ، raam12000 ، hassan1358arab ، raham ، nooshshahnar ، ali2316 ، peyman1355 ، zina s
من سفارتم رو از انکارا عوض کرده بودم به یروان... ولی کیس نامبرم همونی بود که ترکیه داده بود... حالا که 20 30 روزی میگذره و تو چک موندم خواستم به این ceac کلک رشتی بزنم نشد...گفتم کیس نامبرم ترکیه ایه شاید چت بزنه.. Big Grin
کاش همچین سایتی واسه ارمنستان هم بود
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: HAZARA ، Emma_a432 ، lilac ، Saeedv13
درود به همه منتظران
دوستان عزیزم من هم به جمع شما اضافه شدم اما هیچوقت فکر نمی کردم که به این قسمت بیام!! ما که نه سربازی داشتیم Big Grin و نه کارمند جایی بودیم، شاید به خاطر تحصیلات و شرکتی که توش کار کردم یا هر دلیل دیگه ای که خودم نمی دونم Cool شاید هم آدم مهمی بودم و خودم خبر نداشتم Cool
باری به هر جهت من هم اینجام
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
با سلام به دوستان عزیز ما هم 13 فوریه مصاحبه داشتیم و به جمع دوستان منتظرسرا پیوستیم
تشکر کنندگان: Hamilton ، sayeh_m ، sooso ، roeentan ، AsemanAbee ، rira1982 ، Saeedv13 ، afs ، kasrafo ، nina22 ، girl-y ، shishipapa ، rezagh ، Ali DV-2013 ، lilac ، raham ، Tomas ، majid5980 ، ali2316 ، homayoon13 ، mrr777 ، zina s
(2013-02-17 ساعت 20:28)Rouzbeh1976 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز ما هم 13 فوریه مصاحبه داشتیم و به جمع دوستان منتظرسرا پیوستیم
سلام خوش اومدین Smile امضا یادتون نره Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sooso ، roeentan ، Saeedv13 ، afs ، kasrafo ، nina22 ، Ali DV-2013 ، lilac ، soruosh ، Tomas ، ali2316 ، Rouzbeh1976 ، احمد رضا آبدار ، zina s
(2013-02-16 ساعت 23:47)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 23:36)rvkoleti نوشته:  سلام من چند روز پیش کلیر شدم .دوتا سوال داشتم . یک اینکه الان باید وقت ملاقات بگیرم؟ دوم اینکه قضیه این 165 دلار چیه منم باید پرداخت کنم یا نه؟؟؟؟؟

کلیر شدین یا کارنت؟
اگه کلیر شدین که از 2 شنبه تا 5 شنبه فکر کنم ساعت 10 و نیم باید به سفارت مربوطه مراجعه کنین
اگرم کارنت شدین که خودشون وقت مصاحبه بهتون میدن

دوستان یه سوال
از 2شنبه تا پنجشنبه؟ یا اینکه فقط دوشنبه یا پنجشنبه مراجعه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
Seattle
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، Tomas
(2013-02-17 ساعت 20:25)sooso نوشته:  درود به همه منتظران
دوستان عزیزم من هم به جمع شما اضافه شدم اما هیچوقت فکر نمی کردم که به این قسمت بیام!! ما که نه سربازی داشتیم Big Grin و نه کارمند جایی بودیم، شاید به خاطر تحصیلات و شرکتی که توش کار کردم یا هر دلیل دیگه ای که خودم نمی دونم Cool شاید هم آدم مهمی بودم و خودم خبر نداشتم Cool
شما هم یه دو تا پست دیگه بذارین میتونین امضا درست کنید Smile
خیلی از کسایی که اینجا هستن و یا بودن هم مثل شما فکر میکردن ولی این قضیه یک کمی پیچیده است Wink امیدوار باشید Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sooso ، roeentan ، Saeedv13 ، kasrafo ، گل نهال ، pr.kia ، lilac ، nooshshahnar ، soruosh ، Tomas ، ali2316 ، homayoon13 ، zina s
دوستان چرا به بعضی ها این برگه سفید پرداخت 165 $ داده شده اما به بعضی ها نه؟؟؟!!!
دو تا از دوستان من که ویزا یک ضرب گرفتند این برگه بهشون داده نشده بود!! یا بعضی از دوستان که برگه صورتی گرفتند این برگه رو دارن بعضی ها نه! کسی میدونه داستان از چه قراره؟ Sad

(2013-02-17 ساعت 20:28)Rouzbeh1976 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز ما هم 13 فوریه مصاحبه داشتیم و به جمع دوستان منتظرسرا پیوستیم

امیدوارم همه 13 فوریه ای ها زود زود خبرای خوش بدن بهمون (من هم 13 فوریه بودم) Big Grin
البته این آرزوی موفقیت برای همه دوستان تو منتظرسراست Big Grin
Seattle
تشکر کنندگان: roeentan ، ali3923 ، rezagh ، lilac ، Tomas ، ali2316 ، homayoon13
پس معلومه من خيلي خيلي مهم بودم چون كلا چيزي واسه بررسي نداشتم ههه
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: roeentan ، sooso ، armin1 ، rezagh ، lilac ، Tomas ، ali2316
(2013-02-17 ساعت 20:37)sooso نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 23:47)مهتاب - 2251 نوشته:  [quote='rvkoleti' pid='278531' dateline='1361041617']
سلام من چند روز پیش کلیر شدم .دوتا سوال داشتم . یک اینکه الان باید وقت ملاقات بگیرم؟ دوم اینکه قضیه این 165 دلار چیه منم باید پرداخت کنم یا نه؟؟؟؟؟

کلیر شدین یا کارنت؟
اگه کلیر شدین که از 2 شنبه تا 5 شنبه فکر کنم ساعت 10 و نیم باید به سفارت مربوطه مراجعه کنین
اگرم کارنت شدین که خودشون وقت مصاحبه بهتون میدن

دوستان یه سوال
از 2شنبه تا پنجشنبه؟ یا اینکه فقط دوشنبه یا پنجشنبه مراجعه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quo
از دوشنبه تا 5 شنبه
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: sooso ، kasrafo ، Tomas
سلام دوستان تو این لیست منتظرسرا elham_ces مثل این که دو بار کلیرنس خورده .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: sooso ، afs ، nika ، Tomas
(2013-02-17 ساعت 21:57)miladswat نوشته:  سلام دوستان تو این لیست منتظرسرا elham_ces مثل این که دو بار کلیرنس خورده .

یعنی دوباره رفته تو لیست انتظار و باید دوباره پروندش روال اداری سفارت رو داشته باشه؟ کیسشون چند نفر؟ و موردشون چی بوده؟
من قلبم ضعیف اعصاب هم ندارم Big Grin
Seattle
تشکر کنندگان: kasrafo ، armin1 ، rezagh ، nooshshahnar ، Tomas

گفتن چند روز طول میکشه کلیرنستون؟انگار امسال یکم سخت میگیرن.به خیلیا که شرایط ویزای یکضرب دارن کلیرنس زدن.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: kasrafo ، Tomas ، sooso ، yousef_eidi
(2013-02-17 ساعت 22:22)sooso نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 21:57)miladswat نوشته:  سلام دوستان تو این لیست منتظرسرا elham_ces مثل این که دو بار کلیرنس خورده .

یعنی دوباره رفته تو لیست انتظار و باید دوباره پروندش روال اداری سفارت رو داشته باشه؟ کیسشون چند نفر؟ و موردشون چی بوده؟
من قلبم ضعیف اعصاب هم ندارم Big Grin

Big Grin یعنی منم شدم کنسول امریکایی!
آقا جان اشتباه کردم خوب جنایت که نکردم Wink
راستی sooso جان اسم شما رو هم به منتظرسرا اضافه کردم امیدوارم این 13 روز مصاحبه خوش یمن باشه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان