کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دیدین گفتم خبرهای خوش در راهه
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
ABU DHABI.UAE

آپدیت 2013-Feb-20

Visa Status Check

تبریک به همه کلیر شده های عزیز

اول امروز دست کم 10 تا 15 نفر از ابوظبی کلیر شدن

دوم 62 در صد از شرکت کننده ای ابوظبی که تا این لحظه مصاحبه شدند، کلیر شدند (رنج 01 تا 4300)

سوم این درصد که بر مبنای کل شرکت کنندها منهای رنج Ready (این رنج احتمالا شامل کسانی است که برای مصاحبه کیسشان آماده است یعنی Administrative Processing پیش از مصاحبه را گذرانده اند، اما هنوز در مصاحبه شرکت نکرده اند ) ، که می شود خالص شرکت کنندها (یعنی همانهایی که قبول شده اند و مصاحبه هم شده اند) به جدول خلاصه اضافه شده که به زودی برای آپدیت آنکارا هم آنرا قرار می دهم.

چهارم امروز در سایت ابوظبی مشاهده کردم که چند کیس وضعیتشان additional information یا حتی نبودن اطلاعاتی در سایت بود در حالیکه در سایت CEAC وضعیتش Issued بود و از طرفی در سایت Ceac کیس بود که وضعیتش Administrative Processing بود در حالیکه در سایت ابوظبی آماده برای صدور ویزا بود، بنابراین هر دو را چک کنید.

همگی موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
ما هم باز کلیر نشدیم. تبریک به دوستان کلیر شده.
نفر اول کیس ما هم امروز آپدیت شده ولی دو نفر دیگه که شامل من میشه که بهم کلیر خورده روی 28 ژانویه مونده. Sad
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
(2013-02-17 ساعت 14:07)hassan1358arab نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 13:59)miladswat نوشته:  میشه بگین تشابه اسمی یعنی چی ؟

یعنی ممکنه اسم من با اسم کسانیکه تو لیست خودشون به عنوان تروریست میشناسن یکی باشه که در اینصورت این پروسه ممکنه طولانی تر بشه.

والا یه نفر هم اسمت توی لبnan هست که زیاد هم خوشنام نیست!! دیگه حالا به شانستTongueTongueTongueTongue

هورا ..............................................................................هورا
تبریک به همه ی مسافران تازه سرزمین تازه ها............................
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: f1f ، ali3923 ، sayeh_m ، hassan1358arab ، roeentan ، ali2316 ، arezoo bj ، rezagh ، raham ، fereydoooon ، rouzbehdarvishi
تبريک ميگم به همه بچه های کلير شده..ايشالا ويزا رو بگيريد و سريع بار و بنديل رو ببنديد و راه بيفتيد و بيايد و يک لحظه هم وقتتون رو تلف نکنيد که اينور دنيا زمان طلاست و موقعيت پشت موقعيته که از دست ميره
نگران کار و اين حرفا هم نباشيد. ايشالا سريع راه ميفتيد. با دوستان که صحبت ميکنم ميگن اوضاع بسيار بهتر از سالهای قبل شده
همگی موفق باشيد
(2013-02-20 ساعت 23:37)ehsan99 نوشته:  تبريک ميگم به همه بچه های کلير شده..ايشالا ويزا رو بگيريد و سريع بار و بنديل رو ببنديد و راه بيفتيد و بيايد و يک لحظه هم وقتتون رو تلف نکنيد که اينور دنيا زمان طلاست و موقعيت پشت موقعيته که از دست ميره
نگران کار و اين حرفا هم نباشيد. ايشالا سريع راه ميفتيد. با دوستان که صحبت ميکنم ميگن اوضاع بسيار بهتر از سالهای قبل شده
همگی موفق باشيد

درود بر شما
ممنون از اين روحيه ودلگرمي كه به ما ميديد،اميدوارم زود زود همگي clear بشين و اونجا همديگرو ببينيم،Cool
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، hamedhamed ، sayeh_m ، roeentan ، armin1 ، ali2316 ، khmp ، MARYAM2 ، fereydoooon ، rouzbehdarvishi
این هفته که هفته انکارایی ها بود ولی باور کنین هفته دیگه هفته ما هم خواهد بود در کنار بچه های ارمنستان.
به امید داشتن روزهایی خوب
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
خنک ترین، بی مزه ترین و لج در آر ترین پست عمو سعید در مهاجرسرا (ارسالی از آنکارا!!!):
" ای بابا... مثل این که بازم ما کلیر نشدیم"!!!!!Big GrinTongueBig GrinTongue
مدت انتظار: یک روز
(2013-02-21 ساعت 00:37)Saeedv13 نوشته:  خنک ترین، بی مزه ترین و لج در آر ترین پست عمو سعید در مهاجرسرا (ارسالی از آنکارا!!!):
" ای بابا... مثل این که بازم ما کلیر نشدیم"!!!!!Big GrinTongueBig GrinTongue
مدت انتظار: یک روز
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: armin1 ، hamedhamed ، bayat_r ، ali2316 ، rira1982 ، arezoo bj ، Saeedv13 ، rezagh ، MARYAM2 ، fereydoooon ، nika ، rouzbehdarvishi
دوستان یک سئوال من کیسم تو اون سایت کذایی 20 روزه آپدیت نشده
به نظرتون ایمیل بزنم به آنکارا؟
مدت انتظار 33 روز
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، fereydoooon
[font=Verdana]
تبریک به همه دوستان کلیر شده
[/font]

ما که داریم به مرز هشتاد روز میرسیم ، فکر کنم کسانی که از هفتاد میگذرن باید به بالای صدو بیست فکر کنن Sad
تشکر کنندگان: hamedhamed ، ali234 ، گل نهال ، ali2316 ، arezoo bj ، MARYAM2 ، fereydoooon ، nika
(2013-02-21 ساعت 00:48)ali.rajabi12 نوشته:  دوستان یک سئوال من کیسم تو اون سایت کذایی 20 روزه آپدیت نشده
به نظرتون ایمیل بزنم به آنکارا؟
مدت انتظار 33 روز
٣٣ روز كه انتظار نيست Big Grin براي ايميل زدن واقعا زوده Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
دوستان اگه نقص مدرک داشته باشیم باید مدارک ناقصمونو به سفارت میل بزنیم؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، arezoo bj ، rezagh
(2013-02-20 ساعت 22:35)bayat_r نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 15:28)bayat_r نوشته:  سرکار خانم سایه ملقب به مامان
جنابان آقایان حسن عرب،amirazimi،ali2316
و mbt1346
بدینوسیله به اطلاع می رساند مهلت استفاده شما از این تاپیک به پایان رسیده و با توجه به فضای کم موجود در این تاپیک از شما عزیزان خواهشمند است حداکثر تا پایان وقت اداری 22 فوریه 2013 این تاپیک را ترک نموده و به تاپیک "آماده سازی جهت سفر به آمریکا" مراجعت فرمایید.
بدیهی عواقب عدم پیروی از این نامه مستقیماً بر عهده شما بوده و بعد از این تاریخ کلیه اثاثیه شما با دستور مقام محترم مدیریت بدون نظرخواهی شما، به مکانی خارج از این تاپیک منتقل خواهد شد.

(عمو سعید شما بیا این بالا بشین)

Best Regards
دبیر ستاد پذیرفته شدگان 2013

- رونوشت به صاحب KCC
- رونوشت به سفارت خانه های آمریکا در کلیه کشورها

mbt1346 عزیز
ممنون که جواب نامه را سریعاً ارسال کردی....انتقالتون به تاپسک اولین سفر مبارک...
ممنون كه مارو بيرون كرديد. انشاءالله مامان سايه و دوستان قديمي هم حرف گوش كنن و زودتر بدنبال جا بگردن و از اين جا رفع رحمت كنن
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
(2013-02-20 ساعت 19:47)گل نهال نوشته:  فکر کنم armin1 هم کلیر شده...هیچکی خبری نداره؟؟؟پرنسس و افشین چی؟؟؟
سلام گل نهال جان. مرسی از محبتتون .بعد از کلیرنس امروز ،سه نفر از 14 نوامبر پیشکسوت شدن. من(atshin-b ) و princesess و raham .
با رکورد 98 روز. من مطمئنم که تا جمعه عصر به همراهه شما حتماً کلیر میشیم. شما هم دعا کنید. خدااااااااااااااااااااا یاااااااااااااااااااااااا به این منتظر سرا هم نظری کن.
در ضمن به تمام هموطنان کلیر شده هم تبریک میگم و هوراااااااااااااااااااااااا.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان