کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[quote='bayat_r' pid='280702' dateline='1361383528']
[quote='bayat_r' pid='280463' dateline='1361357895']
سرکار خانم سایه ملقب به مامان
جنابان آقایان حسن عرب،amirazimi،ali2316
و mbt1346
بدینوسیله به اطلاع می رساند مهلت استفاده شما از این تاپیک به پایان رسیده و با توجه به فضای کم موجود در این تاپیک از شما عزیزان خواهشمند است حداکثر تا پایان وقت اداری 22 فوریه 2013 این تاپیک را ترک نموده و به تاپیک "آماده سازی جهت سفر به آمریکا" مراجعت فرمایید.
بدیهی عواقب عدم پیروی از این نامه مستقیماً بر عهده شما بوده و بعد از این تاریخ کلیه اثاثیه شما با دستور مقام محترم مدیریت بدون نظرخواهی شما، به مکانی خارج از این تاپیک منتقل خواهد شد.

(عمو سعید شما بیا این بالا بشین)

Best Regards
دبیر ستاد پذیرفته شدگان 2013

- رونوشت به صاحب KCC
- رونوشت به سفارت خانه های آمریکا در کلیه کشورها

- دبير محترم ستاد پذيرفته شدگان 2013
جناب آقاي مهندس بيات عزيز( ادام الله ظله الشريف)Smile

احتراماً باستحضار مي رساند اينجانب ali2013 حسب الامر حضرت عالي تمامي تلاش خود را در راستاي عملياتي شدن فرمايش جنابعالي بكار مي بندد.
لذا مستدعيست در صورت صلاحديد امر فرموده تا جميع مومنين و مومنات، خاصه راهيان سرزمين هاي پُر نور vegas ما را از دعاي خيرشان محروم نسازند، باشد كه فرمان ملوكانه تسرّي گردد.

با احترام مجدد
احقر الحقير - اعظم المنتظرين - ali2316Big GrinBig GrinBig Grin
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
(2013-02-21 ساعت 01:26)afshin-b نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 19:47)گل نهال نوشته:  فکر کنم armin1 هم کلیر شده...هیچکی خبری نداره؟؟؟پرنسس و افشین چی؟؟؟
سلام گل نهال جان. مرسی از محبتتون .بعد از کلیرنس امروز ،سه نفر از 14 نوامبر پیشکسوت شدن. من(atshin-b ) و princesess و raham .
با رکورد 98 روز. من مطمئنم که تا جمعه عصر به همراهه شما حتماً کلیر میشیم. شما هم دعا کنید. خدااااااااااااااااااااا یاااااااااااااااااااااااا به این منتظر سرا هم نظری کن.
در ضمن به تمام هموطنان کلیر شده هم تبریک میگم و هوراااااااااااااااااااااااا.
نگران نباشید...گفتن اگه یکیتونو کلیر کنن فکر میکنین پارتی بازی کردن، واسه همین گفتن هر 3تا تونو با هم جمعه کلیر کنن که توقع نکنینTongueTongue
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ali2316 ، armin1 ، afshin-b ، raham ، hamedhamed ، sayeh_m ، AsemanAbee ، princesess ، roeentan ، homayoon13 ، fereydoooon
جناب آقای Ali2316 ! بدینوسیله و از همین تریبون اعلام میکنم که هر چه زودتر این تاپیک را ترک کنید Smile
اینم توشه راهتون+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ به امون خدا Smile
کلیر شده های تمیز Big Grin مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارکه Smile
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
توضیح: در جدول زیر نمودار بعنوان مثال 0.57 در زیر ستون Range 0001 - 1900 , و در ردیف 1 ، یعنی 57 در صد از مصاحبه شدگان گروه 0001-1900 که یک نفره هستند قبول شده اند. (چه یکضرب و چه کلیر شده)

0.57 در در زیر همین Ranr 0001-1900 و در ردیف Total یعنی اینکه 57 درصد از شرکت کنندگان Range 0001-1900 که مصاحبه شده اند (در همه تعداد از 1 نفر تا 5 نفر) قبول شده اند.(چه یکضرب و چه کلیر شده)

بهمین شکل برای سایر ستونها.

0.42 در صد زیر ستون کل کیس کلیر شده و یکضرب و در ردیف Total یعنی اینکه کل مصاحبه شده های آنکارا (با هر تعداد و در هر Range و چه یکضرب و چه کلیر شده) قبول شده اند.

[عکس: 13613959143080_0Summary-&-Chart-20-Feb-2013.jpg]
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-02-21 ساعت 01:47)مانترا نوشته:  جناب آقای Ali2316 ! بدینوسیله و از همین تریبون اعلام میکنم که هر چه زودتر این تاپیک را ترک کنید Smile
اینم توشه راهتون+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ به امون خدا Smile
کلیر شده های تمیز Big Grin مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارکه Smile

ممنونم از محبت تون ، به ديده ي منت !
مانترا جان شما و همسر بزرگوارتون ( علي جان ) هميشه به من لطف داشتيد ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
(2012-11-07 ساعت 20:58)reza6966 نوشته:  
(2012-11-07 ساعت 20:47)bmojtaba نوشته:  
(2012-11-07 ساعت 10:46)honestly2002 نوشته:  با سلام
من هم پاورچین پاورچین اومدم قسمت کلیرنس (چون حقیقتا مطمئن نبودم که کلیرنس شدیم ) ما رو در جمع خود پذیرا باشید . بازم ممنون از کمک های خوب و مفید مدیران و اعضای خوب و فعال مهاجرسرا . همیشه پیروز و سربلند باشید.

این هم لینک برگه ای که ما دریافت کردیم

http://nedfa.tk/img/1fc9c082df6c.jpg

دوستان این برگه چی هست؟؟؟مگه نباید ابی رنگ باشه؟؟؟

دوست من
ابوظبی برگه کلیرنسش سفید هست
آنکارا آبی هست
سلام من آنکارا بودم و برگه من صورتی است. چه فرقی دارن این برگه ها با هم؟
تشکر کنندگان: arezoo bj ، ali2316 ، armin1 ، MARYAM2
سلام دوستان.70 روز از مصاحبه میگذره و دیشبم خبری نشد.من امروز با آمریکا تماس گرفتم تا در مورد کیسم ازشون سوال بپرسم.همین که یارو کیس من رو وارد کرد گفت کدی که نشون میده نقص مدرک دارین و باید مدارک ناقصتون رو میل میزدین سفارت.نقص مدرک دارم ولی افسر گفت هروقت کیس نامبرتو تو سایت دیدی بیا سفارت و مدارک ناقصتم با خودت بیار . نگفت که مدارک ناقص رو میل بزنم یا حتی پست کنم.خواهشا بنده رو راهنمایی کنین.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: mohajer13 ، sayeh_m ، armin1 ، مانترا ، MARYAM2 ، homayoon13 ، fereydoooon
سلام .... دوستان چند نفر کلیر شدن ؟ ظاهرن مامان سایه جزوشون بوده ولی عمو سعید نه !

بگید ما هم خوشحالی کنیم براتون Smile
(2014)
تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک از طرف تمام 2014 ها
FinD DeaR GOD In YouRselF  And TheN EverYthinG  Happen For YoU ♥Smile
(2013-02-21 ساعت 03:01)arezoo bj نوشته:  سلام .... دوستان چند نفر کلیر شدن ؟ ظاهرن مامان سایه جزوشون بوده ولی عمو سعید نه !

بگید ما هم خوشحالی کنیم براتون Smile
(2014)
تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک از طرف تمام 2014 ها

مامان سایه نه فک نکنم . فقط تو اون سایت کذایی آپدیت شده کیسشون و جواب ایمیلشون اومده.
کیس ***2
تشکر کنندگان: arezoo bj ، Hedieh20 ، sayeh_m ، fereydoooon
(2013-02-21 ساعت 02:58)masood182002 نوشته:  سلام دوستان.70 روز از مصاحبه میگذره و دیشبم خبری نشد.من امروز با آمریکا تماس گرفتم تا در مورد کیسم ازشون سوال بپرسم.همین که یارو کیس من رو وارد کرد گفت کدی که نشون میده نقص مدرک دارین و باید مدارک ناقصتون رو میل میزدین سفارت.نقص مدرک دارم ولی افسر گفت هروقت کیس نامبرتو تو سایت دیدی بیا سفارت و مدارک ناقصتم با خودت بیار . نگفت که مدارک ناقص رو میل بزنم یا حتی پست کنم.خواهشا بنده رو راهنمایی کنین.

من فکر می کنم حالا که گفته مدرکتون رو ایمیل کنید بهتره این کار رو انجام بدید. ضرر که نداره. چه بسا به فرایند کلیر شدنتون هم سرعت ببخشه و هر وقت کلیر شدید اصل اون مدرک مورد نیاز رو هم با خودتون ببرید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: arian307 ، hamedhamed ، sayeh_m ، AsemanAbee ، ali2316 ، مانترا ، MARYAM2 ، homayoon13 ، fereydoooon ، kage.omid
(2013-02-21 ساعت 03:08)mohajer13 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 02:58)masood182002 نوشته:  سلام دوستان.70 روز از مصاحبه میگذره و دیشبم خبری نشد.من امروز با آمریکا تماس گرفتم تا در مورد کیسم ازشون سوال بپرسم.همین که یارو کیس من رو وارد کرد گفت کدی که نشون میده نقص مدرک دارین و باید مدارک ناقصتون رو میل میزدین سفارت.نقص مدرک دارم ولی افسر گفت هروقت کیس نامبرتو تو سایت دیدی بیا سفارت و مدارک ناقصتم با خودت بیار . نگفت که مدارک ناقص رو میل بزنم یا حتی پست کنم.خواهشا بنده رو راهنمایی کنین.

من فکر می کنم حالا که گفته مدرکتون رو ایمیل کنید بهتره این کار رو انجام بدید. ضرر که نداره. چه بسا به فرایند کلیر شدنتون هم سرعت ببخشه و هر وقت کلیر شدید اصل اون مدرک مورد نیاز رو هم با خودتون ببرید.

اگه به سفارت تلفن بزنم جواب میدن؟میخوام اول از اونا بپرسم بعد یا پست میکنم و یا ایمیل میزنم.
کیس ***2
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، fereydoooon
(2013-02-21 ساعت 03:20)masood182002 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 03:08)mohajer13 نوشته:  

اگه به سفارت تلفن بزنم جواب میدن؟میخوام اول از اونا بپرسم بعد یا پست میکنم و یا ایمیل میزنم.

اونی که تو آمریکا جواب تلفن میده رو خیلی جدی نگیر
اگر نقص مدرک داشته باشی تو برگ آبی حتما برات جلوی مدرک تیک میزنن که باید موقعی که کیس نامبرت میاد تو سایت و برای ویزا میری سفارت با خودت ببری یا اینکه از سفارت ایمیل میزنن که پست یا ایمیل کنی
من وقتی زنگ میزدم به دفتر آمریکا بهم می گفتن مشکل داری و اصلا کلیر نمیشی که من هر دفعه یه سکته ناقص میکردم
تشکر کنندگان: مانترا ، roeentan ، homayoon13 ، fereydoooon ، afshin-b ، kage.omid
سلااااااام دوستای گلم. پیشکسوتی، واسه یه دیقمه، 110 روزه هاش بلند بگن هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile
و چنین بود که ما نیز کلیر شدیم .
به افتخار همه دوستان عزیزم :هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
و به امید کلیر شدن همه منتظران .
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
(2013-02-21 ساعت 09:49)hassan1358arab نوشته:  و چنین بود که ما نیز کلیر شدیم .
به افتخار همه دوستان عزیزم :هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
و به امید کلیر شدن همه منتظران .
مبارک باشه خیلی خوشحال شدمSmileایشالا روزی سایر دوستان بشهWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، nina22 ، ali2316 ، MARYAM2 ، hassan1358arab ، rouzbehdarvishi ، bayat_r ، fereydoooon ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان