کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-21 ساعت 09:49)hassan1358arab نوشته:  و چنین بود که ما نیز کلیر شدیم .
به افتخار همه دوستان عزیزم :هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
و به امید کلیر شدن همه منتظران .
خيلي خيلي تبريك ميگم Smile چقدر اين دو روز خبراي خوب داشتيم Smile
در ضمن خونه نو مبارك ( تاپيك اولين سفر ) Big Grin

(2013-02-21 ساعت 10:56)bardia mousapour نوشته:  دوستان من به یه مورد بر خوردم که شلید تو تاریخ لاتاری بی سابقه باشه واون هم اینه که افسر عزیزی که از من مصاحبه رو انجام دادن تو برگه صورتی کیس نامبرم رو اشتباه زد.یعنی همون قسمت تو برگه صورتی که بصورت دستی نام ونام خانوادگی وکیس نامبر رو مینویسن.من الان ایمیل زدم به سفارت ولی هنوز جوابی ندادن میخواستم بپرسم این اشتباه دستی تاثیری منفی بر اطلاعات پروندم داره یا نه؟وباید چیکار کنم؟
برديا جان
چرا فكر ميكني در تاريخ لاتاري بيسابقه بوده ؟؟ Wink برعكس اين مسئله جزو اشتباهات معمولشونه Wink نگران نباش ، وقتي كلير شدين و پاس و برگه ابي رو دادين ، به همون شخصي كه برگه رو ميگيره اين مسئله رو گوشزد كنيد . الان هم ببين جواب ايميلت رو چي ميدن .

(2013-02-21 ساعت 01:18)masood182002 نوشته:  دوستان اگه نقص مدرک داشته باشیم باید مدارک ناقصمونو به سفارت میل بزنیم؟
نقص مدركتون چي بوده ؟؟؟
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-20 ساعت 16:55)masood182002 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 16:43)fariba_a نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 15:56)lot2013 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 15:41)مرآت74 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 00:48)lot2013 نوشته:  ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013-Feb-19

Visa Status Check

این فایل آپدیت CEAC است، آنکارا هنوز آپدیت نشده.

بجهت امکان مقایسه با کیس نامبر خود و همچنین تشخیص آپدیتهای جدید، 2 فایل قرارداده شده یکبار با سورت کیس نامبر از کوچک به بزرگ و یکبار با سورت تاریخ آپدیت از بزرگ به کوچک.

لطفا برای ابوظبی هم تهیه کنید متشکرم

چشم انجام می دم.

قبلا تهیه شده باید آپدیت CEAC شه ضمن اینکه برا ابوظبی مثل آنکارا سایت آپدیت نمی شه، بلکه باید تک تک در سایت ابوظبی مجددا وارد شوند تا وضعیت کلیرشدنشان معلوم شود.
سلام
ممنون از زحمتی که کشیدید دوست عزیز. برای ارمنستان هم چک کردن وضعیت وجود داره؟

نه دوست عزیز واسه ارمنستان باید همین جوری منتظر بمونین تا فرج حاصل شه.

بابت تلاش زیادی که برای ارسال فایل کشیدید بسیار سپاس گذارم
شاد و موفق و پر انرژی باشید
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali2316 ، lot2013 ، MARYAM2 ، fereydoooon
ضمن تبریک بچه های کلیر شده لطفا این سئوال منو جواب بدید
بچه هایی که 34-35 روزه کلیر شدن تو دوران انتظار ایمیل زده بودن به سفارت؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: hassan1358arab
دوستان من 64 روزه شدم می خوام یه ایمیل به سفارت بزنم واسه اطلاع از وضعیت کیسم
به نظرتون زود نیست واسه ایمیل زدن؟
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: armin1 ، MARYAM2 ، hassan1358arab ، ali2316 ، homayoon13 ، habibi ، fereydoooon
(2013-02-21 ساعت 12:06)khmp نوشته:  دوستان من 64 روزه شدم می خوام یه ایمیل به سفارت بزنم واسه اطلاع از وضعیت کیسم
به نظرتون زود نیست واسه ایمیل زدن؟
نه . ايميل بزن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: khmp ، armin1 ، hamedhamed ، MARYAM2 ، rouzbehdarvishi ، fereydoooon ، rezagh ، Saeedv13
ایمیل زدم 15 دقیقه بعد جواب دادن
اینم جوابشون
Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.
When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali2316 ، habibi ، fereydoooon ، rezagh ، Saeedv13
(2013-02-21 ساعت 12:05)ali.rajabi12 نوشته:  ضمن تبریک بچه های کلیر شده لطفا این سئوال منو جواب بدید
سلام
من هيچ ايميل و تماسي نداشتم ولي بموقع كلير شدم البته من اسپانسرداشتم
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
(2013-02-21 ساعت 12:52)seperelia نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 12:05)ali.rajabi12 نوشته:  ضمن تبریک بچه های کلیر شده لطفا این سئوال منو جواب بدید
سلام
من هيچ ايميل و تماسي نداشتم ولي بموقع كلير شدم البته من اسپانسرداشتم

شاید به رشته هم مربوط باشه چون ما هم فامیل درجه یک اسپانسرمون است و الان داریم به 90 روز نزدیک میشیم و هنوز کلیر نشدیم و با توجه به اینکه کلیر شده های دیروز همه در ceac آپدیت شده بودند فکر نکنم امروز و فردا هم ما باشیم
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: hamedhamed ، گل نهال ، sayeh_m ، ali2316 ، fereydoooon
اين مسئله اصلاً ربطي به اسپانسر نداره . در ضمن امروز بايد ببينيم سايت كذايي براي چند نفر اپديت ميشه .
بچه ها لطفاً بيايين خبر بدين . در ضمن اپديتي كه به خاطر جواب ايميل باشه فايده نداره . اوني كه خودشون به روز كرده باشن مهمه Smile
ما بعد از 32 روز کلیر شدیم و اسپانسر هم نداشتیم. تو این مدت هم هیچ ایمیلی به سفارت نزدیمSmile
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
میبینم که سردمداران منتظرسرا اکثرا به نامه آقای بیات توجه کردن و از اینجا رفتن...من میگم این آقای بیات علاوه بر کی سی سی که پارتی داره، توی سفارت آنکارا و ابوظبی هم پارتی داره، چون بلافاصله بعد از نامه اش، کلیر شدن دوستان...تبریک به همه شون...ایشالا باقیشون هم جمعه...اینم واسه جمعه+++++++++++++
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
به افتخار همه دوستان عزیزم :هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا ! کلی خوشحال شدم Smile
بار و بندبل و ببند اینجا دیگه جای تو نیستBig Grin
بدو برو تاپیک اولین سفر، زود باشTongue
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
با سلام به همه بچه ها
من میل فرستادم به KCC ، آخه من با افتخار ستاره دارم ;-)
بعد جوابم این دادن : Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Ankara.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
به آنکارا هم میل می زنم کسی جواب نمیده
چیکار کنم ؟
تشکر کنندگان: far-dv2013 ، گل نهال ، ali2316 ، habibi ، fereydoooon
به به!
من این پستتو ندیده بودم! مامان سایه بهم خبر داد!
هووووووورررررررررراااااااااااااا.
مبارک باشه حسن عزیز.
بشدت عصبانی داشتم میشدم.
ولی خدا رو شکر بالاخره کلیر شدی.
خیالمون راحت شد.
(2013-02-20 ساعت 17:09)fereydoooon نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 04:13)lot2013 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 02:56)fereydoooon نوشته:  مفهوم این تاریخی که جلوی کیس نامبر هست و مال اینده هست چیه؟

این پی دی افو از کدوم سایت میشه در اوورد؟Smile

سوالتون کلی مطرح کردید منظورتون تاریخ کدوم گزارشه سایت CEAC یا آنکارا یا این PDF

جواب سوال دومتون هم ترکیبی از CEAC و آنکارا هست.

موفق باشید

منظورم این سایته :http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html

سلام دوست عزیز می بخشید که دیر پاسخ دادم.
اگه منظورتون این تایخ هست

Case Number Admin Process Expires On Notes

این تاریخ مربوط به حد اکثر فرصت شما برای ارائه پاسپورت جهت صدور ویزاست، یعنی پس از از اینکه شماره کیستون رو روی سایت زدند باید تا پیش از این تاریخ پاستون رو بهشون تحویل بدید، در غیر اینصورت پروسه چک امنیتی مربوط به اون کیس باطل می شه.
توجه داشته باشید شما باید در زمانی مناسب پاسپورت را به دستشان برسانید ، بطوریکه تا پیش از این تاریخ ویزای شما صادر شود، پس بهتر است که آنرا به روزهای آخر موکول نکنید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali2316 ، babak_1363 ، homayoon13 ، fereydoooon ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان