کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-27 ساعت 16:31)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
من نقص پرونده ام رو بردم سفارت تحویل بدم از من قبول نکردند
و گفتند برو وقتی اسمت رو توی سایت دیدی مدارک رو بیاور
به نظرتون بازم نقص پرونده ام رو ایمیل بزنم

سلام دوست عزیز
من هم شرایط مثل شما داشتم کپی پاسپورت اسپانسرم را همراه نداشتم.افیسر به من گفت که یا ایمیل کن یا همراه خودم بعد از اینکه کلیر شدم ببرم. من همون موقع براشون ایمیل کردم.و همراه خودم هم می برم. به نظر م هر دو کار را انجام بدید.
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: shimoda ، mana_s ، گل نهال ، shivarahbari
(2013-02-27 ساعت 19:44)babaye yaas نوشته:  من آنکارا مصاحبه شدم به تاریخ 19 دی برگه صورتی گرفتم به همراه همسر و دخترم گفتن 4 تا 6 هفته از اونجایی که همه کارای من خیلی زود پیش رفته بود فکر میکردم نهایتا راس 6 هفته کلیر میشم ولی وقتی دوستان را دیدم فهمیدم قبلا خیلی شانس داشتم ولی به قول شما باید در این منتظر سرا جشن انتظار بگیرم . این جمله {{ضمناً منتظرسرا را هم كه در قسمت امضاي مدير محترم هست را فراموش نكنيد ... }} یعنی چی Cool
سلام
امیدوارم که زیاد منتظر نشین . توی امضای من هم منتظر سرا هست و هم اطلاعاتی در مورد کلیرنس و سایتش و ایمیل و این چیزا . میتونین استفاده کنین .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: mana_s ، raham ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، kasrafo ، ali2316 ، ASALI
(2013-02-27 ساعت 19:42)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 19:04)sayeh_m نوشته:  بچه هایی که به اون شماره تلفن آمریکا زنگ زدن , همون لحظه بعد از زنگ زدن اون سایت کذایی براتون آپدیت شد ؟؟؟؟؟
بله برای من که یکبار زنگ زده بودم آپدیت شد در واقع هر بار که صفحه از آنکارا یا آمریکا باز شود اپدیت می شه و لزوما وقتی اپدیت می شه چیزی به پرونده اضافه نمیشه کافی فقط برای چک کردن اطلاعات هم بروند اون سایت آپدیت میشه.
مریم جان
راستش میدونم که هیچ اطلاعاتی به پرونده اضافه نمیشه فقط برای این سوال کردم چون یک کمی تعجب کرده بودم , یکساعت پیش من تلفن زدم ولی سایت برام آپدیت نشد .البته الان بعد از یکساعت و ربع من و همسرم توی سایت کذایی آپدیت شدیم البته اونم با فاصله , یعنی هر دو با هم نبود و هنوز دخترم مونده .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-26 ساعت 20:27)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 18:37)onlyonline نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 18:12)MARYAM2 نوشته:  برای ما هم نبود.
سلام
شما هم همسرتون Clear نشده ؟
ستاره دارید؟

ستاره نداریم من و دخترم ویزا گرفتیم همسرم هنوز کلیر نشده.

مریم جان شما زمان مصاحبه بهتون گفتن که به همه اعضا کلیرنس خورده یا یکی از اعضای کیس فقط؟
آخه مثلا واسه ما فقط یکی از اعضا بهش کلیر خورده بود؟
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، mana_s ، homayoon13 ، fereydoooon
(2013-02-27 ساعت 20:09)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 19:42)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 19:04)sayeh_m نوشته:  بچه هایی که به اون شماره تلفن آمریکا زنگ زدن , همون لحظه بعد از زنگ زدن اون سایت کذایی براتون آپدیت شد ؟؟؟؟؟
بله برای من که یکبار زنگ زده بودم آپدیت شد در واقع هر بار که صفحه از آنکارا یا آمریکا باز شود اپدیت می شه و لزوما وقتی اپدیت می شه چیزی به پرونده اضافه نمیشه کافی فقط برای چک کردن اطلاعات هم بروند اون سایت آپدیت میشه.
مریم جان
راستش میدونم که هیچ اطلاعاتی به پرونده اضافه نمیشه فقط برای این سوال کردم چون یک کمی تعجب کرده بودم , یکساعت پیش من تلفن زدم ولی سایت برام آپدیت نشد .البته الان بعد از یکساعت و ربع من و همسرم توی سایت کذایی آپدیت شدیم البته اونم با فاصله , یعنی هر دو با هم نبود و هنوز دخترم مونده .

فقط امیدوارم زودتر همه مخصوصا شما کلیر شوید من که دوشنبه با دخترم مسافرم و مجبوریم حالا بلیط همسرم راپس بدیم در واقع وقتی طولانی میشه تمام برنامه های ادم بهم میریزه و کلا اعصاب تعطیل می شه

(2013-02-27 ساعت 20:21)mitme نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 20:27)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 18:37)onlyonline نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 18:12)MARYAM2 نوشته:  برای ما هم نبود.
سلام
شما هم همسرتون Clear نشده ؟
ستاره دارید؟

ستاره نداریم من و دخترم ویزا گرفتیم همسرم هنوز کلیر نشده.

مریم جان شما زمان مصاحبه بهتون گفتن که به همه اعضا کلیرنس خورده یا یکی از اعضای کیس فقط؟
آخه مثلا واسه ما فقط یکی از اعضا بهش کلیر خورده بود؟

راستش طبق ویزای ما اصلا به من و دخترم کلیرنس نخورده بود ولی به ما چیزی نگفت و تا اسم ماهم توی سایت آمد 50 روز طول کشید تازه بدون ستاره بود بنابراین ما فکر کردیم تمام اعضای خانواده کلیر شدند کلی خوشحال ولی بعد از مراجعه فقط پاس من و دخترم ویزا خورده بود و پاس همسرم بدون ویزا برگشت و حالا از لیست حذف شدیم اگر دوباره شمارمون بیاد یعنی همسرم کلیر شده البته افسیر اصلا به ما نگفت که همان روز من و دخترم می توانیم ویزامون را دریافت کنیم خلاصه که فعلا برنامها بهم ریخته ولی امیدوارم همه زودتر کلیر بشن و من و همسرم شب عیدپیش هم باشیم.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-02-27 ساعت 18:01)Saeedv13 نوشته:  ظاهراً دوستان برای بعضی کارها احتیاج به محرک دارن. پس اگر تا حالا براتون چیزی نفرستادند تحریکشون کنینTongue. راستی سایت CEAC هم همونطور که حدس می زدم امروز آپدیت شد برام. .........

سعید عزیز و دوستان خوبم
من از نظر مهاجرتی خبر ندارم اما از لحاظ نحوه عملکرد بانکهای اطلاعاتی که اطلاعات ما توش ذخیره میشه بگم:
در برخی بانکهای اطلاعاتی بسته به نوع نرم افزاری که با اون بانک کار میکنه هر بار که شما تماس میگیرید اطلاعات شما از بانک اطلاعاتی فراخوانده میشه و پس از رویت اطلاعات فیلدی از بانک اطلاعاتی update میشود که بنده برداشتم اینه که این آپدیت همون آپدیتی که شما در سایت میبینید و احتمالاً تغییری در اطلاعات شما رخ نمی دهد و تنها با رویت اطلاعات توسط آفیسر این فیلد آپدیت میشود...
پس نتیجه میگیریم که عمو سعید نتونسته اونا رو خوب تحریک کنه Big Grin نه اینکه بلد نباشه ها نه! اونا با کارهای عمو سعید تحریک نشدند Big Grin
نظریۀ استاد بانکهای اطلاعاتی دانشگاه آزاد - بیات
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-28 ساعت 00:56)miladswat نوشته:  میشه بگین فرم 9 سوالی واسه چه کسایی هست و از کجا باید بفهمیم که احتیاجی بهش هست یا نه ؟ ایا خودشون بهمون میگن که باید این فرمو پر کنیم یا نه ؟

انصافا بعضی از دوستان کم لطفی میکنن و از زدن یه سرچ کوچولو تو سایت هم خودداری میکنند.
خدمت شما:
نحوه پاسخ دادن به فرم 9 سوالی
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
(2013-02-27 ساعت 15:45)masood182002 نوشته:  سلام دوستان.من روز مصاحبه مدرک لیسانسمو نبرده بودم و فقط کارنامه لیسانسو برده بودم.الان ایمیل زدم سفارت گفتن وقتی کلیر شدی اصل مدرک لیسانستو بیار.چون ارشد ثبت نام کردم دانشگاه اونو بهم نمیده.چیکار کنم به نظرتون؟

حتما میتونید بگیرید 1فرم تعهد پر میکنید در دانشگاه و به قید وثیقه (چک یا سفته) برا یه مدت بهتون میدن. من خودم تو یه همچین شرایطی بودم و با کلی نامه درخواست و این حرفها آخرش مدرکمو برا چند وقت آزاد کردم Cool تو هم میتونی
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، mana_s
[quote='Saeedv13' pid='284285' dateline='1361971876']
......... با اجازه "اعظم المنتظرین" آنکارا که سه نفری و به طور مشترک این مقام رو در اختیار دارند یعنی: princesess، afshin-b و raham می خواستم خبری رو به محمد فضلی عزیزم و دو نفر دیگه که پیگیر فرم 9 سئوالی بودند بدم: من بعد از یک هفته از زمان مصاحبه که خبری از فرم 9 سئوالی نشد در اولین ساعات صبح امروز یعنی ساعت های 1-2 از طریق..... [quote]

سلام بر عمو سعيد گرامي چون پست هاي شما رو پيگيري مي كردم منتظر بودم سرتون كه بعد از مصاحبه خلوت شد ما رو در اين تاپيك دوباره سرافراز فرماييد و از آنجاييكه من هفته دوم فوريه در آنكارا مصاحبه داشتم و صورتي شدم (نزديك به مصاحبه شما) شما رو به عنوان تارگت كليرنس خود برگزيده ، تا باشد شاگرد صالحي در اين تاپيك باشم.حالا مسئلهتون بنده 2 تا فوق ليسانس داشتم.تو 10 سال گذشته در 3 تا شركت خصوصي هم كار كردم ولي 9 سوالي به من نداد چند بار هم پرسيد مهندسي ديگه،گفتم آره ... ممكنه يادش رفته باشه با اين فرمايشات شما ...ايميل هم كه چيزي نيامده. از آن تاريخ هم 2-3 بار آپديت شده آخرش هم گفت پرونده كامل اما يك سري مراحل اداري اما باز نگفت چند وقت ديگه (4تا6 هفته رو به من نگفت!!)يعني چي مي شهTongue
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، armin1 ، lilac ، mana_s ، Saeedv13 ، fereydoooon
Secretary of State John Kerry's Travel
From February 24 to March 6, Secretary of State John Kerry will travel to the United Kingdom, Germany, France, Italy, Turkey, Egypt, Saudi Arabia, the United Arab Emirates, and Qatar.

این متن صفحه اول سفارته..... فکر کنم تا 6 مارچ وضعیت خاص در کشورهای نامبرده باشه....
البته اگه ما رو هم کلیر میکردن میرفتیم استقبال...!!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: s.s.h ، bmojtaba ، ali3923 ، babak_1363 ، noura ، LALILO ، armin1 ، mana_s ، homayoon13 ، fereydoooon
[quote='LALILO' pid='284515' dateline='1362035732']
[quote='Saeedv13' pid='284285' dateline='1361971876']
......... با اجازه "اعظم المنتظرین" آنکارا که سه نفری و به طور مشترک این مقام رو در اختیار دارند یعنی: princesess، afshin-b و raham می خواستم خبری رو به محمد فضلی عزیزم و دو نفر دیگه که پیگیر فرم 9 سئوالی بودند بدم: من بعد از یک هفته از زمان مصاحبه که خبری از فرم 9 سئوالی نشد در اولین ساعات صبح امروز یعنی ساعت های 1-2 از طریق..... [quote]

سلام بر عمو سعيد گرامي چون پست هاي شما رو پيگيري مي كردم منتظر بودم سرتون كه بعد از مصاحبه خلوت شد ما رو در اين تاپيك دوباره سرافراز فرماييد و از آنجاييكه من هفته دوم فوريه در آنكارا مصاحبه داشتم و صورتي شدم (نزديك به مصاحبه شما) شما رو به عنوان تارگت كليرنس خود برگزيده ، تا باشد شاگرد صالحي در اين تاپيك باشم.حالا مسئلهتون بنده 2 تا فوق ليسانس داشتم.تو 10 سال گذشته در 3 تا شركت خصوصي هم كار كردم ولي 9 سوالي به من نداد چند بار هم پرسيد مهندسي ديگه،گفتم آره ... ممكنه يادش رفته باشه با اين فرمايشات شما ...ايميل هم كه چيزي نيامده. از آن تاريخ هم 2-3 بار آپديت شده آخرش هم گفت پرونده كامل اما يك سري مراحل اداري اما باز نگفت چند وقت ديگه (4تا6 هفته رو به من نگفت!!)يعني چي مي شهTongue
[/quote]

با اجازه عمو سعید
دوست خوبم هر کسی که مدرک فوق لیسانس داره الزاما فرم 9 سوالی رو بهش نمیدن. کسانی که رشته یا شغلشون (بویژه شغل) برای آفیسر روشن نباشه فرم رو دریافت می کنه تا با ذکر جزئیات بیشتر این مساله رو روشن کنه. وقتی بهتون در مورد ارسال فرم 9سوالی به ایمیلتون حرفی نزدند پس نیازی نبوده. دوستانی بودند که با داشتن فوق لیسانس یا دکترا یکضرب هم گرفتند. نمونه اش خانم دکتر شیمای عزیز و همسرشون و همینطور achi و نازنین 932 عزیز که یکضرب گرفتند. دوستان دیگری هم هستند که من الان حضور ذهن ندارم . بنابراین هیچی نمیشه و خیالتون راحت باشه. انشالله به زودی هم کلیر میشید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: گل نهال ، mana_s ، bmojtaba ، ali234 ، s.s.h ، homayoon13 ، ali2316 ، mehdiii ، Saeedv13 ، sooso ، amir82 ، bayat_r ، LALILO ، fereydoooon
ﺑﺎ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ....
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻗﺎﻋﺪﺗﺎ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮﺍﻥ ﮐﻠﯿﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻋﻤﺪﺗﺎ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺭﺍ دارند
ﺍﻏﻠﺐ ﯾﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﮐﻠﯿﺮ ﺩﺍﺭﻧﺪ
ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﻦ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﻋﺪﻩ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ
ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ .....ﺍﺯ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﮔﺸﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺩﺭ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺮﺳﯿﻦ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﻦ ﻟﻄﻔﺎ ...
ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻭ ﮐﻼ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﺎ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﺳﺎﻟﻬﺎﯼ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ....
ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﯾﻢ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻣﻔﯿﺪ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪ ﺑﺮﺍﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ .
" ﻫﺮ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﯾﮏ ﻣﺪﯾﺮ "
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، s.s.h ، Saeedv13 ، f1f ، sooso ، امیر مهاجر ، homayoon13 ، lot2013 ، ali2316 ، amir82 ، mana_s ، afs ، raham ، shivarahbari ، armin1 ، fereydoooon ، pariya2 ، sayeh_m
(2013-02-28 ساعت 11:45)LALILO نوشته:  سلام بر عمو سعيد گرامي چون پست هاي شما رو پيگيري مي كردم منتظر بودم سرتون كه بعد از مصاحبه خلوت شد ما رو در اين تاپيك دوباره سرافراز فرماييد و از آنجاييكه من هفته دوم فوريه در آنكارا مصاحبه داشتم و صورتي شدم (نزديك به مصاحبه شما) شما رو به عنوان تارگت كليرنس خود برگزيده ، تا باشد شاگرد صالحي در اين تاپيك باشم.حالا مسئلهتون بنده 2 تا فوق ليسانس داشتم.تو 10 سال گذشته در 3 تا شركت خصوصي هم كار كردم ولي 9 سوالي به من نداد چند بار هم پرسيد مهندسي ديگه،گفتم آره ... ممكنه يادش رفته باشه با اين فرمايشات شما ...ايميل هم كه چيزي نيامده. از آن تاريخ هم 2-3 بار آپديت شده آخرش هم گفت پرونده كامل اما يك سري مراحل اداري اما باز نگفت چند وقت ديگه (4تا6 هفته رو به من نگفت!!)يعني چي مي شهTongue
سلام LALILO عزیز
البته شما لطف دارین و اینجور که معلومه من باید بیام خدمت شما شاگردیWink. به نظرم فرم 9 سئوالی در 3 حالت برای متقاضی ویزا صادر میشه: 1- تحصیلات فوق لیسانس و بالاتر. 2- رشته تحصیلی و شغل حساسیت برانگیز. 3- وقتی که آفیسر متوجه نوع شغل شما نشه. فکر کنم در مورد من مورد اول و سوم با هم اتفاق افتاد. موضوع سئوالات این فرم به این ترتیب هستند: سئوال 1: نام متقاضی، کیس نامبر، همراهان. 2- پورت ورودی. 3- علایق تحقیقاتی و نقاط تماس در ایالات متحده. 4- شرح پروژه تحقیقاتی یا کار تخصصی مورد نظر متقاضی. 5- سوابق شغلی و استخدامی. 6- سوابق آموزشی، مقالات چاپ شده و نام اساتید. 7- مسافرت های خارجی. 8- نام موسسات تامین کننده هزینه سفر به ایالات متحده. 9- شماره مجوز صادرات (برای تجار احتمالاً). وقتی سئوالات رو می خونین متوجه میشین که می خوان دقیقاً بدونن قراره داخل آمریکا با چه کسانی ارتباط برقرار کنین، تخصصتون چی هست و اگر قراره تجارت کنین تو چه فیلدی فعالیت می کنین. من تو فرم 230 ارسالی به KCC عنوان شغلم رو نوشته بودم: Researcher. بعد که تاپیک فرم 9 سئوالی رو خوندم فهمیدم چه دسته گلی به آب دادم و انتظار این فرم رو داشتم. روز مصاحبه هم وقتی بهش رشته تحصیلی و نوع کارم رو به زیان ساده گفتم به نظرم رسید آفیسر آخرشم متوجه نوع کارم نشد. هر وقت به نظرش یکی از شرایط بالا رو داشته باشین در دادن فرم لحظه ای درنگ نمی کنه. اگر به شما چیزی نگفته یعنی همه چیز اوکی بوده و دیگه نباید نگران باشید. من حدود ساعت 11 دیشب فرم رو فرستادم و طبق خواسته خودشون CV مو هم ضمیمه ایمیلم کردن و ازشون خواستم که رسیدن ایمیلمو تایید کنن ولی هنوز این کار رو نکردن و منتظر پاسخ حضرات یا آپدیت سایت CEAC هستمSad.
(2013-02-28 ساعت 13:47)mohajer13 نوشته:  با اجازه عمو سعید
دوست خوبم هر کسی که مدرک فوق لیسانس داره الزاما فرم 9 سوالی رو بهش نمیدن. کسانی که رشته یا شغلشون (بویژه شغل) برای آفیسر روشن نباشه فرم رو دریافت می کنه تا با ذکر جزئیات بیشتر این مساله رو روشن کنه. وقتی بهتون در مورد ارسال فرم 9سوالی به ایمیلتون حرفی نزدند پس نیازی نبوده. دوستانی بودند که با داشتن فوق لیسانس یا دکترا یکضرب هم گرفتند. نمونه اش خانم دکتر شیمای عزیز و همسرشون و همینطور achi و نازنین 932 عزیز که یکضرب گرفتند. دوستان دیگری هم هستند که من الان حضور ذهن ندارم . بنابراین هیچی نمیشه و خیالتون راحت باشه. انشالله به زودی هم کلیر میشید.
البته شما درست می فرمایین ولی تا جایی که من در جریانم خانم دکتر شیما برنده اصلی نبودن. اگر پزشک باشند مدرکشون دکترای حرفه ای و معادل فوق لیسانس ناپیوسته محسوب میشه و با دکترای تخصصی (PhD) متفاوته.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، el333 ، ensan ، گل نهال ، ali2316 ، sooso ، amir82 ، mana_s ، alirezass ، bayat_r ، lilac ، mohajer13 ، ASALI ، usa lover ، LALILO ، fereydoooon ، nika ، sayeh_m
واقعا با شما AsemanAbee موافقم،

دوستان توجه کنیم به:

1.نوع موضوعات ارسالی
2.نظم و خلاصه نویسی پاسخ ها
3.ارسال موضوعات شخصی به یک شخص خاص از طریق ایمیل و پیغام نه افزودن پاسخ
4.اجتناب از پرسش سوالات تکراری موجود در صفحات قبل
5. یا....
تا با ارسالهای غیر ضروری از ماهیت اصلی مهاجرسرا و این تاپیک فاصله نگیریم.

رعایت این موضوع به نفع خود ما هست که در صورت نیاز بتوانیم با دسترسی راحت به اطلاعات موجود سوالات خودمون رو حل کنیم

گاهی از شلوغی صفحه نه جواب سوالت رو میدند و نه سوالهای ارسالی خودت رو میتونی پیدا کنی.
" ﻫﺮ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﯾﮏ ﻣﺪﯾﺮ "
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
سلام دوستان
من ایمیلی که به سفارت داده بودم رو از دست دادم . و دسترسی بهش ندارم .
آیا میشه اونو برای سفارت تغییر داد؟
تشکر کنندگان: nika

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان