موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-27 ساعت 20:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-27 ساعت 20:47 توسط MARYAM2.)
(2013-02-27 ساعت 20:09)sayeh_m نوشته: (2013-02-27 ساعت 19:42)MARYAM2 نوشته: (2013-02-27 ساعت 19:04)sayeh_m نوشته: بچه هایی که به اون شماره تلفن آمریکا زنگ زدن , همون لحظه بعد از زنگ زدن اون سایت کذایی براتون آپدیت شد ؟؟؟؟؟
بله برای من که یکبار زنگ زده بودم آپدیت شد در واقع هر بار که صفحه از آنکارا یا آمریکا باز شود اپدیت می شه و لزوما وقتی اپدیت می شه چیزی به پرونده اضافه نمیشه کافی فقط برای چک کردن اطلاعات هم بروند اون سایت آپدیت میشه.
مریم جان
راستش میدونم که هیچ اطلاعاتی به پرونده اضافه نمیشه فقط برای این سوال کردم چون یک کمی تعجب کرده بودم , یکساعت پیش من تلفن زدم ولی سایت برام آپدیت نشد .البته الان بعد از یکساعت و ربع من و همسرم توی سایت کذایی آپدیت شدیم البته اونم با فاصله , یعنی هر دو با هم نبود و هنوز دخترم مونده .
فقط امیدوارم زودتر همه مخصوصا شما کلیر شوید من که دوشنبه با دخترم مسافرم و مجبوریم حالا بلیط همسرم راپس بدیم در واقع وقتی طولانی میشه تمام برنامه های ادم بهم میریزه و کلا اعصاب تعطیل می شه
(2013-02-27 ساعت 20:21)mitme نوشته: (2013-02-26 ساعت 20:27)MARYAM2 نوشته: (2013-02-26 ساعت 18:37)onlyonline نوشته: (2013-02-26 ساعت 18:12)MARYAM2 نوشته: برای ما هم نبود.
سلام
شما هم همسرتون Clear نشده ؟
ستاره دارید؟
ستاره نداریم من و دخترم ویزا گرفتیم همسرم هنوز کلیر نشده.
مریم جان شما زمان مصاحبه بهتون گفتن که به همه اعضا کلیرنس خورده یا یکی از اعضای کیس فقط؟
آخه مثلا واسه ما فقط یکی از اعضا بهش کلیر خورده بود؟
راستش طبق ویزای ما اصلا به من و دخترم کلیرنس نخورده بود ولی به ما چیزی نگفت و تا اسم ماهم توی سایت آمد 50 روز طول کشید تازه بدون ستاره بود بنابراین ما فکر کردیم تمام اعضای خانواده کلیر شدند کلی خوشحال ولی بعد از مراجعه فقط پاس من و دخترم ویزا خورده بود و پاس همسرم بدون ویزا برگشت و حالا از لیست حذف شدیم اگر دوباره شمارمون بیاد یعنی همسرم کلیر شده البته افسیر اصلا به ما نگفت که همان روز من و دخترم می توانیم ویزامون را دریافت کنیم خلاصه که فعلا برنامها بهم ریخته ولی امیدوارم همه زودتر کلیر بشن و من و همسرم شب عیدپیش هم باشیم.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-28 ساعت 02:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-28 ساعت 16:14 توسط sooso.)
(2013-02-27 ساعت 15:45)masood182002 نوشته: سلام دوستان.من روز مصاحبه مدرک لیسانسمو نبرده بودم و فقط کارنامه لیسانسو برده بودم.الان ایمیل زدم سفارت گفتن وقتی کلیر شدی اصل مدرک لیسانستو بیار.چون ارشد ثبت نام کردم دانشگاه اونو بهم نمیده.چیکار کنم به نظرتون؟
حتما میتونید بگیرید 1فرم تعهد پر میکنید در دانشگاه و به قید وثیقه (چک یا سفته) برا یه مدت بهتون میدن. من خودم تو یه همچین شرایطی بودم و با کلی نامه درخواست و این حرفها آخرش مدرکمو برا چند وقت آزاد کردم
تو هم میتونی
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-28 ساعت 11:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-28 ساعت 11:52 توسط LALILO.)
[quote='Saeedv13' pid='284285' dateline='1361971876']
......... با اجازه "اعظم المنتظرین" آنکارا که سه نفری و به طور مشترک این مقام رو در اختیار دارند یعنی: princesess، afshin-b و raham می خواستم خبری رو به محمد فضلی عزیزم و دو نفر دیگه که پیگیر فرم 9 سئوالی بودند بدم: من بعد از یک هفته از زمان مصاحبه که خبری از فرم 9 سئوالی نشد در اولین ساعات صبح امروز یعنی ساعت های 1-2 از طریق..... [quote]
سلام بر عمو سعيد گرامي چون پست هاي شما رو پيگيري مي كردم منتظر بودم سرتون كه بعد از مصاحبه خلوت شد ما رو در اين تاپيك دوباره سرافراز فرماييد و از آنجاييكه من هفته دوم فوريه در آنكارا مصاحبه داشتم و صورتي شدم (نزديك به مصاحبه شما) شما رو به عنوان تارگت كليرنس خود برگزيده ، تا باشد شاگرد صالحي در اين تاپيك باشم.حالا مسئلهتون بنده 2 تا فوق ليسانس داشتم.تو 10 سال گذشته در 3 تا شركت خصوصي هم كار كردم ولي 9 سوالي به من نداد چند بار هم پرسيد مهندسي ديگه،گفتم آره ... ممكنه يادش رفته باشه با اين فرمايشات شما ...ايميل هم كه چيزي نيامده. از آن تاريخ هم 2-3 بار آپديت شده آخرش هم گفت پرونده كامل اما يك سري مراحل اداري اما باز نگفت چند وقت ديگه (4تا6 هفته رو به من نگفت!!)يعني چي مي شه
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺑﺎ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ....
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻗﺎﻋﺪﺗﺎ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮﺍﻥ ﮐﻠﯿﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻋﻤﺪﺗﺎ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺭﺍ دارند
ﺍﻏﻠﺐ ﯾﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻭ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﮐﻠﯿﺮ ﺩﺍﺭﻧﺪ
ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﻦ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﻋﺪﻩ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ
ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ .....ﺍﺯ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﮔﺸﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺩﺭ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺮﺳﯿﻦ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﻦ ﻟﻄﻔﺎ ...
ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻭ ﮐﻼ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﺎ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﺳﺎﻟﻬﺎﯼ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ....
ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﯾﻢ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻣﻔﯿﺪ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺳﻮﺩﻣﻨﺪ ﺑﺮﺍﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ .
" ﻫﺮ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﯾﮏ ﻣﺪﯾﺮ "
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا با شما AsemanAbee موافقم،
دوستان توجه کنیم به:
1.نوع موضوعات ارسالی
2.نظم و خلاصه نویسی پاسخ ها
3.ارسال موضوعات شخصی به یک شخص خاص از طریق ایمیل و پیغام نه افزودن پاسخ
4.اجتناب از پرسش سوالات تکراری موجود در صفحات قبل
5. یا....
تا با ارسالهای غیر ضروری از ماهیت اصلی مهاجرسرا و این تاپیک فاصله نگیریم.
رعایت این موضوع به نفع خود ما هست که در صورت نیاز بتوانیم با دسترسی راحت به اطلاعات موجود سوالات خودمون رو حل کنیم
گاهی از شلوغی صفحه نه جواب سوالت رو میدند و نه سوالهای ارسالی خودت رو میتونی پیدا کنی.
" ﻫﺮ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﯾﮏ ﻣﺪﯾﺮ "
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ایمیلی که به سفارت داده بودم رو از دست دادم . و دسترسی بهش ندارم .
آیا میشه اونو برای سفارت تغییر داد؟