کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-06 ساعت 10:31)miyero نوشته:  با سلام به همسفران
ماهم کلیرنس شدیم وا بزودی میرویم انکارا ولی از شما کمک می خواهم ، جهت ثبت نام برای پست به سایت اعلام شده که می روم خانمم را که برنده اصلی هست را ثبت می کند ولی در قسمت بقیه ااعضاء خاواده ثبت نمی شود کسی دلیلش را می داند که چه باید کرد
با تشکر /usvisa-info.com
دوست عزيز
سلام
اول اينكه قربانت اگه امضا گذاشته بودي كمك بهتري بود براي راهنماييت (الان هم دير نشده)
دوم كليرنس شدين يعني شمارتون را در سايت سفارت آنكارا آمده و كارهاي مربوط به پروسه اداري شما طي شده و مي رويد آنكارا براي ويزا يا كارنت شدين و براي مصاحبه دارين تشريف مي برين
سوم براي راهنمايي بهتر تاپيك مربوط به CSC (پست Ptt )را نگاه كنيد راهنمايي ثبت نام براي پست وجود داره
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: گل نهال ، abloom_ma ، soruosh ، fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 13:16)babak_1363 نوشته:  سلام دوستان،
فکر کنم این فرایند کلیرنس اینجوریه که اولش چند تا آپدیت می خوره بعد می ره تو کما!!Big Grin من 13 فوریه مصاحبه داشتم و آخرین آپدیتم 19 فوریه بود(3 بار آپدیت شدم)، دیگه رفته تو کما تو این دو هفته، این تفسیرش چیه؟ کسی ایده ای داره؟ Smile
ممنون

نگران نباشید. کیس من 28روز آپدیت نشد.
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، soruosh ، fereydoooon
سلام بر همگي

ممنون كه به يادم بودين Shy اين چند روز خيلي مشغول بودم و نتونستم به اينجا سر بزنم ، به علت طولاني شدن كليرنسمون مجبور شديم برنامه هامون رو عوض كنيم ، البته دو روز هم اينترنت نداشتم . ولي حواسم به همتون بود Smile تنها خبري كه اينجا ديدم و خودم خبر نداشتم اين بود كه ياشيم بي سر و صدا كلير شده ، براش ارزوي موفقيت ميكنم . Smile
اميدوارم همه از اين بلاتكليفي بيرون بياييم . Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-06 ساعت 13:59)sayeh_m نوشته:  سلام بر همگي

ممنون كه به يادم بودين Shy اين چند روز خيلي مشغول بودم و نتونستم به اينجا سر بزنم ، به علت طولاني شدن كليرنسمون مجبور شديم برنامه هامون رو عوض كنيم ، البته دو روز هم اينترنت نداشتم . ولي حواسم به همتون بود Smile تنها خبري كه اينجا ديدم و خودم خبر نداشتم اين بود كه ياشيم بي سر و صدا كلير شده ، براش ارزوي موفقيت ميكنم . Smile
اميدوارم همه از اين بلاتكليفي بيرون بياييم . Rolleyes
سلام
آخيش به خونتون خوش آمديد همه چقدر احوال پرس شما بودن كه من فكر كردم براي اين جور مواقع بهتره يه تلفن اورژانس 115 مهاجرسرايي هم (مثل 118 كه تو امضاتون هست) راه اندازي كنين تا همه خودشونو نكشنWink
خبر ندارين كه چقدر بچه معروفين فكر كنم به زودي رييس جمهور دولت عالي كشور آيندمون (البته كشور دوممون )هم احوالتون رو بپرسه ( كلير با سفارش ايشونBig Grin ) به اميد كلير و موفقيت هممون
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
سلام
ما 8 ژانویه در آنکارا مصاحبه شدیم همسرم و دخترم 9 ژانویه تو سایت معروف کیس آپدیت شدن خودم 22 ژانویه بعدش هیچ اتفاق دیگه ای نیوفتاد بعضی از دوستان میگن این خبر خوبیه چون هیچ مشکلی نداشتی و فقط منتظر کلیر باش بعضی ها هم میگن به مشکل خوردی و بیخیالت شدن نمی دونم کدومشو باور کنم ولی از یه منبع موثق شنیدم که چون برندگان لاتاری می تونن پیگیری قانونی کنن و سازمان ملل هم رسیدگی کامل به این قضیه می کنه باید همه رو کلیر کنن فقط زمانش معلوم نیست خواهش می کنم یه نظر هم دوستان بدن . ممنون میشم
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
تشکر کنندگان: Tomas ، afshin-b ، fereydoooon
كيس ما ( برنده اصلي ) الان اپديت شد ولي دو نفر ديگه مون همچنان مونديم . ممكنه امروز و يا فردا تعدادي اعلام بشه Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-06 ساعت 13:21)LALILO نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 23:24)گل نهال نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 23:17)sooso نوشته:  من برای بیشتر موندن دنبال راه چاره هستم.
میدونم که اعتبار ویزا (6ماه) به اعتبار مدیکال وابسته هست.
منتظر کلیر شدن هستم به نظرتون میتونم موقع مراجعه به سفارت جهت تحویل دادن پاسپورت یک مدیکال جدید تهیه کنم و ارایه بدم؟؟ قبلش باید اجازه این کار رو از kcc یا کنسول بگیریم؟؟ لطفا راهنمایی بیشتر

من الان داشتم راجع به این موضوع شما توی تاپیک اولین سفر میخوندم که دوستان پرسیده بودن، جواب داده بودن که بعله شما میتونید همراه با تحویل پاسپورتتون، مدیکال دوباره تونو هم تحویل بدید، اونوقت اعتبار ویزاتون 6 ماهه میشه از زمان مدیکال جدید...موفق باشید

با سلام
دوست عزيز گل نهال
اين موضوع اگه براي دوستان قديمي اتفاق افتاده باشد و موثق انجام شده باشد خوب است و دست آدم رو براي برنامه ريزي بهتر باز مي گذارد آيا با اين دوستان مي شود چك كرد ببينيم كسي واقعآ انجام داده است يا تئوري مي باشد؟

Lalio جان لینکشو پیدا کردم
http://mohajersara.com/thread-5642-post-...#pid287670
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: bmojtaba ، LALILO ، amairmonre ، Tomas ، onlyonline ، fereydoooon
(2013-03-05 ساعت 13:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 11:53)علی مب نوشته:  دوستان من به شدت ذهنم درگیر شده! من 6 روز پیش کلیرنس خوردم آنکارا. تومصاحبه یکم به تاریخ طلاق و اینها گیر داد. ولی نهایتا بهم صورتی بدون نقص مدارک داد. مواردی بوده که اصلا (با این مدت طولانی تا آخر پرگرام 2013) کلیر نشن؟ یعنی اگه بخوان رد کنن خبر نمیدن؟
بعد از مصاحبه گرفتن برگه قرمز نشوندهنده رد شدن کیس هست. اگر کلیرنس و برگه صورتی شامل حال کسی بشه رد شدن کیس بی معنا هست. ولی در موارد نادری کلیر شدن طولانی شده و برنامه لاتاری هم برای اون سال تموم شده و طرف نتونسته ویزا بگیره. در این موارد به شما اطلاع داده نخواهد شد. ذهنتو از حالا درگیر این مسایل نکن برادر من.

سلام آقا سعید
از زمانی که شما گفتید ممکنه به علت طولانی شدن کلیرنس کیسها از لاتاری امسال حذف شه خواب رو از ما گرفتیBig Grin ما همش تو فکریم نکنه طولانی بشه و خدا نکرده از برنامه لاتاری امسال کنار گذاشته بشیم چه کنیم ما دست به دعا و نذر شیم یا به کاری عادی خود برسیم بدون استرس یه روحیه عالی به ما بدهBig Grin جون هرکی دوست دارهBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: علی مب ، rouzbehdarvishi ، amairmonre ، Saeedv13 ، a_r_m80 ، Tomas ، fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 15:49)alirezass نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 13:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 11:53)علی مب نوشته:  دوستان من به شدت ذهنم درگیر شده! من 6 روز پیش کلیرنس خوردم آنکارا. تومصاحبه یکم به تاریخ طلاق و اینها گیر داد. ولی نهایتا بهم صورتی بدون نقص مدارک داد. مواردی بوده که اصلا (با این مدت طولانی تا آخر پرگرام 2013) کلیر نشن؟ یعنی اگه بخوان رد کنن خبر نمیدن؟
بعد از مصاحبه گرفتن برگه قرمز نشوندهنده رد شدن کیس هست. اگر کلیرنس و برگه صورتی شامل حال کسی بشه رد شدن کیس بی معنا هست. ولی در موارد نادری کلیر شدن طولانی شده و برنامه لاتاری هم برای اون سال تموم شده و طرف نتونسته ویزا بگیره. در این موارد به شما اطلاع داده نخواهد شد. ذهنتو از حالا درگیر این مسایل نکن برادر من.

سلام آقا سعید
از زمانی که شما گفتید ممکنه به علت طولانی شدن کلیرنس کیسها از لاتاری امسال حذف شه خواب رو از ما گرفتیBig Grin ما همش تو فکریم نکنه طولانی بشه و خدا نکرده از برنامه لاتاری امسال کنار گذاشته بشیم چه کنیم ما دست به دعا و نذر شیم یا به کاری عادی خود برسیم بدون استرس یه روحیه عالی به ما بدهBig Grin جون هرکی دوست دارهBig Grin
رخصت
به به
به به به چشمم روشن مگه بچه اينجا نيستي ؟
اول فكراي منفي اينجا ممنوع فقط انرژي مثبت اينجا جريان داره +++++
دوم بعد از سيصد و خرده اي صفحه پست تو اين تاپيك ببين چند نفر ، چند روز با صبر و حوصله وايسادن كارا انجام بشه شما از تمام شدن صحبت مي كني دنبال كن ببين روند اين پروسه چه جوريه
سوم گفتند در موارد نادر قبلآ ها (يعني سالهاي گذشته )نه امسال. بعدش هم نه تو اين مقطع زماني شايد مثلآ كسايي كه تو شهريور مصاحبه مي شوند اونم تازه براش خود پروسس تسهيلات سريع تري در نظر مي گيره
چهارم دعا خوبه ولي اعتقاد بهتره كه گفتند از تو حركت از خدا بركت

(2013-03-06 ساعت 14:45)sayeh_m نوشته:  كيس ما ( برنده اصلي ) الان اپديت شد ولي دو نفر ديگه مون همچنان مونديم . ممكنه امروز و يا فردا تعدادي اعلام بشه Smile

بعله........... با اين خبر رفتين به اميد او براي كلير (با توجه به فرمول مامان سايه اي)
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bayat_r ، bmojtaba ، abloom_ma ، گل نهال ، parsush ، Saeedv13 ، alirezass ، ali2316 ، Tomas ، Alirezaa2013 ، afshin-b ، fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 13:59)sayeh_m نوشته:  سلام بر همگي

ممنون كه به يادم بودين Shy اين چند روز خيلي مشغول بودم و نتونستم به اينجا سر بزنم ، به علت طولاني شدن كليرنسمون مجبور شديم برنامه هامون رو عوض كنيم ، البته دو روز هم اينترنت نداشتم ............

ببین سایه خانم
خیلی وقت بود که این حرفا تو دلم مونده بود و حالا همین جا باید بگم:
دوست دارم یه چیزی رو توضیح بدم که شما و همه دوستان دیگر متوجه بشن.
تو از روزی که اومدی تو این سایت عضو شدی و مادرانه به همه ما کمک کردی، دیگه فقط متعلق به خودت نیستی، سرنوشتت دیگه فقط به خودت ربط نداره، دیگه حال و هوات فقط به خودت ربط نداره، دیگه وضعیت پرونده مهاجرتیت فقط به خودت ربط نداره...شما موظفی که هر چند روز یکبار یا شاید هم روزی یکبار بیای و اعلام وضعیت کنی! کار دارم و خونه تکونی و قطعی اینترنت بهونه است، خونه تکونی و کار یَدی داری؟ مگه من مُردم؟ میگم عمو سعید بیاد کمکت! غذا می خوای بپزی؟ مگه من مُردم؟ میگم امیر مهاجر بیاد کمکت!اینترنت قطع شده؟مگه من مُردم؟ میگم پویا بیاد وصلش کنه...
غم داری؟بیا با هم بخوریم...شادی؟ بیا با هم بخندیم....دلت گرفته بیا برای بچه هات بگو،مگه مامان همه ما نیستی؟
پس بدون شما ما ها رو اهلی کردی و ...

"آدمها این حقیقت را فراموش کرده اند ولی تو نباید فراموش کنی. تو هرچه را اهلی کنی همیشه مسول آن خواهی بود. تو مسول گل خود هستی..."
شازده کوچولو - سنت اگزوپری

ببخشید که از ضمیر "تو" به جای "شما" استفاده کردم آخه تو دعوا که به کسی نمیگن "شما"
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
با تشکر
ولی به انجا که مراجعه کردم ولی باز در قسمت اضافه کردن افراد خانواده با اشکال مواجه می شوم بعداز پرکردن اطلاعات ثبت نمی شوند']
تشکر کنندگان: Tomas
الان از سفارت تماس گرفتن و گفتن ویزاهاتون برای فردا 5 شنبه راس ساعت 3 آماده است. Smile
اما بلیط من فردا ساعت 6 هست، نمیدونم به پرواز میرسم یا نه!
از دوستان کسی همچین تجربه ای داشته؟ دادن ویزا چقدر طول میکشه فردا؟

ممنون میشم
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
(2013-03-06 ساعت 17:04)iranzamin_99 نوشته:  الان از سفارت تماس گرفتن و گفتن ویزاهاتون برای فردا 5 شنبه راس ساعت 3 آماده است. Smile
اما بلیط من فردا ساعت 6 هست، نمیدونم به پرواز میرسم یا نه!
از دوستان کسی همچین تجربه ای داشته؟ دادن ویزا چقدر طول میکشه فردا؟

ممنون میشم

مبارکه
اگه کارهاتو سریع انجام بدی میرسی. ظهر باید هتل رو تحویل بدی و طوری بری که 3 اونجا باشی. و چون اکثرا بعدازظهرها مسیر منتهی به سفارت ترافیکه باید زودتر حرکت کنی. وسایلتو هم با خودت ببر که جلو در سفارت تو تاکسی بذاری بمونه (تاکسی رو باید نگه داری). به محض اینکه هم ویزا رو گرفتی با همون تاکسی بری فرودگاه.
قبلا ساعت تحویل ویزا ساعت 4 بود ولی با این وجود باز بچه ها به فرودگاه می رسیدند.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-03-04 ساعت 18:36)alih نوشته:  سلام دوستان
من امروز زمینی رسیدم ایروان . پاسارو ساعت 4:15 تحویل سفارت دادم .
امیدوارم شما هم زود کلیر شید .
4 مارس 2013
مجددا سلام
الان ازسفارت تماس گرفتند ،گفتند ویزات فردا ساعت 3 آمادس .
یک مرحله پراسترس دیگه هم ردشد .
6مارس 2013
شماره کیس:+++2013AS0002 --------- اخذویزا : MARCH 7
تاریخ رویت قبولی: 5 MAY
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 28 JUNE
مصاحبه: ایروان 27 دسامبر - کلیرنس
کلیر : FEB 8
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺩﻡ.ﺗﻮ ﺳﺎﻳﺖ
ceac
ﺑﻌﺪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ
administrative process