کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به همه دوستانم
خيلي از بچه ها سوال مي كنند كه ازptt سوال كنم كه اين مشكل كه افراد متاهل بايد هر دو نفرشون باشند تا پاسپورتها را دريافت كنند ،من اين كار رو انجام دادم،حضوري رفتم و ptt انتخابي من گفت كه مشكلي نيست اگه ترجمه سند ازدواج نشون بديد،البته من هنوز ويزامissue نشده كه برم ptt تحويل بگيرم،ولي من اصل سند ازدواج،ترجمه آن،و يك وكالت از خانمم با ترجمش همرام آوردم،نگران نباشيد
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: amir82 ، noura ، sayeh_m ، rozelo ، zohre02 ، AsemanAbee ، گل نهال ، Tomas ، homayoon13 ، roeentan ، LALILO ، pooyash ، fereydoooon
[quote='iranzamin_99' pid='287974' dateline='1362573259']
الان از سفارت تماس گرفتن و گفتن ویزاهاتون برای فردا 5 شنبه راس ساعت 3 آماده است. Smile
اما بلیط من فردا ساعت 6 هست، نمیدونم به پرواز میرسم یا نه!
از دوستان کسی همچین تجربه ای داشته؟ دادن ویزا چقدر طول میکشه فردا؟

ممنون میشم
[/quote
با درود به دوست گلم ، امروز رفتم که بلیط برگشت را اوکی کنم ، اقایی که مسئول کانتر آسمان بود میگفت که اگر تا ساعت 5.30 خودتون رو برسونین میشه یه کاری کرد. اگر ساعت 3 ویزا رو میگیری که اصلا مشکلی نداری میتونی راحت بری فرودگاه . در ضمن خیلی هم مبارک باشه این ویراتون ..
با سپاس .............. بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: iranzamin_99 ، گل نهال ، Tomas ، homayoon13 ، fereydoooon
از دوستان کسی میدونه
بعد از چند تا آپدیت معمولا کلیر میشن ؟؟!
و اینکه بعد از آپدیت شدن چقدر فرصت داریم پاسپورت رو به سفارت برسونیم ؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: sooso ، Tomas
سلام
ما 8 ژانویه در آنکارا مصاحبه شدیم همسرم و دخترم 9 ژانویه تو سایت معروف کیس آپدیت شدن خودم 22 ژانویه بعدش هیچ اتفاق دیگه ای نیوفتاد بعضی از دوستان میگن این خبر خوبیه چون هیچ مشکلی نداشتی و فقط منتظر کلیر باش بعضی ها هم میگن به مشکل خوردی و بیخیالت شدن نمی دونم کدومشو باور کنم ولی از یه منبع موثق شنیدم که چون برندگان لاتاری می تونن پیگیری قانونی کنن و سازمان ملل هم رسیدگی کامل به این قضیه می کنه باید همه رو کلیر کنن فقط زمانش معلوم نیست خواهش می کنم یه نظر هم دوستان بدن . ممنون میشم
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
تشکر کنندگان: homayoon13 ، Tomas ، Saeedv13 ، armin1
(2013-03-06 ساعت 19:53)ali3923 نوشته:  سلام به همه دوستانم
خيلي از بچه ها سوال مي كنند كه ازptt سوال كنم كه اين مشكل كه افراد متاهل بايد هر دو نفرشون باشند تا پاسپورتها را دريافت كنند ،من اين كار رو انجام دادم،حضوري رفتم و ptt انتخابي من گفت كه مشكلي نيست اگه ترجمه سند ازدواج نشون بديد،البته من هنوز ويزامissue نشده كه برم ptt تحويل بگيرم،ولي من اصل سند ازدواج،ترجمه آن،و يك وكالت از خانمم با ترجمش همرام آوردم،نگران نباشيد

ممنون از شما دوست گرامي كه به فكر بعدي ها هستين Smile پس فقط ترجمه سند ازدواج كافيه ديگه؟!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: ali3923 ، bayat_r ، homayoon13 ، Tomas ، soruosh ، fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 20:05)rozelo نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 19:53)ali3923 نوشته:  سلام به همه دوستانم

ممنون از شما دوست گرامي كه به فكر بعدي ها هستين Smile پس فقط ترجمه سند ازدواج كافيه ديگه؟!

سلام
خواهش مي كنم،خوشحال ميشم كه بتونم كمكي كرده باشم،چون خودم توي اين مدت سرشار از استرس بودم و حال دوستانم درك مي كنم،مسوول ptt كه من انتخاب كردم اينو گفت، فكر مي كنم اصل سند ازدواج وترجمه آن كافيه،البته واسه محكم كاري من خودم يك وكالت از خانمم همراه با ترجمه آوردم ولي تا لازم نباشه ارايه نمي دهم،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: rozelo ، homayoon13 ، Tomas ، soruosh ، fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 20:03)rozelo نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 18:51)mhz_ir نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺩﻡ.ﺗﻮ ﺳﺎﻳﺖ
ceac
ﺑﻌﺪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ
administrative process
ﺑﻮﺩ ﺣﺎﻻ
ready
ﺷﺪﻩ.ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﭼﺮﺍ؟

دوست عزيز فكر ميكنم كه به سلامتي ويزاتون آماده است ولي چرا ايميل نميزنيد بهشون كه وضعيت كيستون رو بپرسيد؟

ﻣﻄﻤﺌﻨﻴﺪ؟ﭼﻮﻥ ﺍﮔﻪ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻴﺰﻧﻪ
issued
ﺑﻌﺪﺷﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﻩ ﭘﻴﺶ ﺑﺮﮔﻪ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺮﻧﮕﺸﺘﻢ.ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻦ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ؟
تشکر کنندگان: homayoon13 ، Tomas ، fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 20:27)mhz_ir نوشته:  
ceac
ﺑﻌﺪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ
administrative process
ﺑﻮﺩ ﺣﺎﻻ
ready
ﺷﺪﻩ.ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﭼﺮﺍ؟

دوست عزيز فكر ميكنم كه به سلامتي ويزاتون آماده است ولي چرا ايميل نميزنيد بهشون كه وضعيت كيستون رو بپرسيد؟

issued
ﺑﻌﺪﺷﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﻩ ﭘﻴﺶ ﺑﺮﮔﻪ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺮﻧﮕﺸﺘﻢ.ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻦ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ؟
دوست عزیز من هم مثل شما هستم
من مصاحبه شدم ویزای یک ضرب هم گرفتم بعد از مصاحبه که اومدم سایت رو چک کردم ready بود در صورتیکه من مصاحبه رو انجام داده بودم. امروز که سایت رو چک کردم صبحadministrative process بود و الان که باز چک کردم ready زده. نمیدونم دیگه والا چیکار کنم.
تشکر کنندگان: homayoon13 ، babak_1363 ، Tomas ، fereydoooon
ceac
ﺑﻌﺪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ
administrative process
ﺑﻮﺩ ﺣﺎﻻ
ready
ﺷﺪﻩ.ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﭼﺮﺍ؟

issued

نه دوست عزيز

من البته تا اونجايي كه از اطلاعات سايت استفاده كردم فهميدم issued رو زماني ميزنه كه پاستون رو تحويل سفارت داده باشيد! پس حتما" توصيه ميكنيم با ايميل زدن از طريق سايت سفارت در آنكارا از وضعيت كيستون جويا بشين... منتظرخبراي خوبتون هستيم...
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: alirezass ، mhz_ir ، Tomas ، soruosh ، Alirezaa2013 ، fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 20:38)rozelo نوشته:  
ceac
ﺑﻌﺪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ
administrative process
ﺑﻮﺩ ﺣﺎﻻ
ready
ﺷﺪﻩ.ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﭼﺮﺍ؟

issued

نه دوست عزيز

من البته تا اونجايي كه از اطلاعات سايت استفاده كردم فهميدم issued رو زماني ميزنه كه پاستون رو تحويل سفارت داده باشيد! پس حتما" توصيه ميكنيم با ايميل زدن از طريق سايت سفارت در آنكارا از وضعيت كيستون جويا بشين... منتظرخبراي خوبتون هستيم...

ﭘﺲ
ready
ﻣﺎﻝ ﻗﺒﻞ ﻣﺼﺎﺣﺒﺴﺖ ﻳﺎ ﺑﻌﺪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ؟
تشکر کنندگان: Tomas
یک سوال فوری
اگه سفارت ایمیل بزه بگه ویزات آماده است مثلا ساعت 14 بیا بگیر.... فردا صبحش برم بهم میدن یا حتما باید. ظهر سر همون ساعتی که دیروز گفتند بیا، برم؟
سفارت ارمنستان
ممنون
تشکر کنندگان: fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 21:22)نام کاربریarta نوشته:  یک سوال فوری
اگه سفارت ایمیل بزه بگه ویزات آماده است مثلا ساعت 14 بیا بگیر.... فردا صبحش برم بهم میدن یا حتما باید. ظهر سر همون ساعتی که دیروز گفتند بیا، برم؟
سفارت ارمنستان
ممنون

سر ساعت برین بگیرین
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: Tomas ، soruosh ، arezoo bj ، shiraz mamali ، نام کاربریarta ، fereydoooon
ceac
ﺑﻌﺪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ
administrative process
ﺑﻮﺩ ﺣﺎﻻ
ready
ﺷﺪﻩ.ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﭼﺮﺍ؟

issued
اگر هنوز برنگشتید . با ایمیل نپرس چون دیر جواب میدن. تماس تلفنی بگیرید و اگر میتونید برید سفارت شاید جوابی درست بگیرید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: mhz_ir ، Tomas
سلام
من از 14 اسفند پاسپورتها را تحویل دادم و سایت caes را چک کردم هنوز تغییری نکرده ولی 16 اسفند آپدیت شده .
csc را هم چک کردم در قسمت وضعیت متفاضی نوشته چیزی به پست تحویل داده نشده .
جای دیگه است که شماره رفرنس را چک کنم .؟؟؟؟؟
دوستان همه میگین همون روز اول ویزا صادر میشه تا تحویل پست بشه طول میکشه در مورد من سه روزه که هنوز ویزا صادر نشده
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نامه بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، Tomas ، ali3923 ، fereydoooon
سلام دوستان
توي سايت caes براي من كه برنده اصلي بودم تا دو هفته بعد از مصاحبه ٤ باري آپديت شد و توي ٢٠ فوريه آخرين بارش بوده و براي همسرم فقط يك روز بعد از مصاحبه آپديت شد و ديگه تغييري نداشته
ايم معنيش چي ميتونه باشه ؟
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان