کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-06 ساعت 23:49)mhz_ir نوشته:  
(2013-03-06 ساعت 23:25)Championking نوشته:  سلام دوستان
توي سايت caes براي من كه برنده اصلي بودم تا دو هفته بعد از مصاحبه ٤ باري آپديت شد و توي ٢٠ فوريه آخرين بارش بوده و براي همسرم فقط يك روز بعد از مصاحبه آپديت شد و ديگه تغييري نداشته
ايم معنيش چي ميتونه باشه ؟

ﺗﻮ ﻫﺮ ﺳﺮﻱ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﭼﻲ ﻣﻴﻨﻮﺷﺖ؟
همش مينوشت پروسه اداري و چيزي عوض نشده
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. As the officer told you in the interview, if further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved when administrative processing is finished, you will receive notification to collect the passport with the visa from the Loomis branch you selected when you booked your appointment.

Please note: Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: مرآت74
سلام
دوستاني كه در مورد اپديت كيسشون تو سايت كذايي سوال كردن : واقعيت اينه كه ما نميدونيم اونا چيكار ميكنن ، اگر ميدونستيم كه خيلي از استرسها كم ميشد ولي به هر حال اين اپديت ها نشون ميده كه دارن روي كيس كار ميكنن البته معمولاً بايد تمام افراد كيس در يك تاريخ اپديت بشن تا شماره اعلام بشه ولي اينم قطعي نيست . كيس شماره ١ هم برنده اصليه و عمده كليرنس ها هم براي نفر اصليه ، پس اگر نفر اول چند بار اپديت بشه چيز عجيبي نيست .

در هر حال بايد خوشبين بود Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-07 ساعت 00:12)Championking نوشته:  
توي سايت caes براي من كه برنده اصلي بودم تا دو هفته بعد از مصاحبه ٤ باري آپديت شد و توي ٢٠ فوريه آخرين بارش بوده و براي همسرم فقط يك روز بعد از مصاحبه آپديت شد و ديگه تغييري نداشته

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. As the officer told you in the interview, if further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved when administrative processing is finished, you will receive notification to collect the passport with the visa from the Loomis branch you selected when you booked your appointment.

Please note: Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to

ﺷﻤﺎ ﻛﻪ ﻣﻴﮕﻲ ﭼﻬﺎﺭ ﺑﺎﺭ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﺷﺪﻩ ﭘﺲ ﺑﺎﻳﺪ
ﭼﻬﺎﺭ ﺑﺎﺭ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻲ؟
ﺣﺎﻻ ﻣﻴﮕﻲ
administrative process
ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻧﻜﺮﺩﻩ
تشکر کنندگان: habibi ، مرآت74
(2013-03-07 ساعت 00:20)mhz_ir نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 00:12)Championking نوشته:  

ﺷﻤﺎ ﻛﻪ ﻣﻴﮕﻲ ﭼﻬﺎﺭ ﺑﺎﺭ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﺷﺪﻩ ﭘﺲ ﺑﺎﻳﺪ
ﭼﻬﺎﺭ ﺑﺎﺭ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻲ؟
ﺣﺎﻻ ﻣﻴﮕﻲ
administrative process
ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻧﻜﺮﺩﻩ
منظورم اينه كه تاريخش آپديت شده نه نوشته هاش
براي شماره يك چهار بار تاريخش عوض شده و براي شماره دو فقط يك بار يگ روز بعد از مصاحبه
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، مرآت74
ﻣﻦ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺗﻮ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻫﻢ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﻭ ﻫﺮﺩﻭ ﺑﺮﮔﻪ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ ﻭﻟﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻭﻥ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻛﺎﺭ ﺳﺒﺰ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻛﺎﺭ ﻗﺮﻣﺰ ﻧﻮﺷﺘﻪ.ﻳﻜﻲ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺑـﮕﻪ ﻓﺮﻕ ﻣﻴﻜﻨﻪ؟
تشکر کنندگان: الهه سابق ، مرآت74
(2013-03-07 ساعت 00:36)mhz_ir نوشته:  ﻣﻦ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺗﻮ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻫﻢ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﻭ ﻫﺮﺩﻭ ﺑﺮﮔﻪ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ ﻭﻟﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻭﻥ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻛﺎﺭ ﺳﺒﺰ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻛﺎﺭ ﻗﺮﻣﺰ ﻧﻮﺷﺘﻪ.ﻳﻜﻲ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺑـﮕﻪ ﻓﺮﻕ ﻣﻴﻜﻨﻪ؟

احتمالاً جوهر خودکار سبز تموم شده یا همکارش دستش کج بوده Wink
چرا دنبال استرس میگردید آخه !!!!
(2013-03-07 ساعت 00:36)mhz_ir نوشته:  ﻣﻦ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺗﻮ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻫﻢ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﻭ ﻫﺮﺩﻭ ﺑﺮﮔﻪ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ ﻭﻟﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻭﻥ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻛﺎﺭ ﺳﺒﺰ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻛﺎﺭ ﻗﺮﻣﺰ ﻧﻮﺷﺘﻪ.ﻳﻜﻲ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺑـﮕﻪ ﻓﺮﻕ ﻣﻴﻜﻨﻪ؟

خوب خودکارش تموم شده بودهBig Grin
ولی الکی ذهنتونو درگیر نکنید همتون کلیر میشید!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، homayoon13 ، lilistar ، rozelo ، fereydoooon
دوستان عزیز سلام و به امید هورا کشیدن بلند برای تمام پیشکسوتان و مامان سایه عزیز.....
خانواده ما متاسفانه خیلی با گوشه و کنار این سایت آشنا نشده....دیروز اتفاف جالبی افتاد ...در سایت می چرخیدم و دنبال امضا گرفتن می گشتم که 26 امتیاز مثبت دیدم..برام جالب بود وارد شدم و شوکه شدم از اینهمه لطف و محبت شما دوستان عزیز.....کار بسیار ناقابل و ناچیزی که در سفر به آنکارا انجام دادیم قابل اینهمه تعریف و تمجید نبود.....فکر می کنم اگر دست خالی می رفتیم و از کنار مشکل دوستمان بی تفاوت رد می شدیم لایق امتیاز منفی بودیم........
دستاورد این کار برای ما بیشتر از دوستمان بود.....اول آشنایی با ایشان و پدر بزرگوارشان و دوم آشنایی با شما دوستان عزیز .آموختم گرچه انیجا دنیایی مجازیست ولی احساسات و محبت شما واقعی است...
به دوستی با تک تکتان افتخار می کنم و به اندازه دلهای بزرگتان شادی و خوشبختی برایتان آرزومندم...

دوستان عزیز میشه لطف کنید و متن ایمیلی را که جهت بررسی پرونده اتان ارسال کرده اید را وارد کنید....
البته بسیاری از دوستان این زحمت را قبلا کشیده اند ولی متاسفانه نتوانستم آن را پیدا کنم...با تشکر فراوان
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-03-06 ساعت 22:52)شهلا 1346 نوشته:  سلام
من از 14 اسفند پاسپورتها را تحویل دادم و سایت caes را چک کردم هنوز تغییری نکرده ولی 16 اسفند آپدیت شده .
csc را هم چک کردم در قسمت وضعیت متفاضی نوشته چیزی به پست تحویل داده نشده .
جای دیگه است که شماره رفرنس را چک کنم .؟؟؟؟؟
دوستان همه میگین همون روز اول ویزا صادر میشه تا تحویل پست بشه طول میکشه در مورد من سه روزه که هنوز ویزا صادر نشده
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نامه بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام شهلا خانم،من هم دقيقا مثل شما هستم دوشنبه پاس تحويل دادم ولي امروز اپديت شد ولي هنوز issueنشده،ولي امروز دوستم issueشده،بايد تا فردا صبر كنيم،ميشه بپرسم كدام هتل هستيد،؟ اگه دوست داريد پيغام خصوصي بديد،ممنون،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: rozelo ، مرآت74
کیس ما هم بعد از سه بار آپدیت شدن در سایت کذایی از 18 فوریه دیگه آپدیت نشده. سوالی که دارم اینه که تو این سایت خودمونو زده administrative processing ولی پسر 8 ساله مون رو زده ready , این درسته؟ بچه های بقیه دوستان هم همینو نوشته؟
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، roeentan ، الهه سابق ، rozelo ، fereydoooon
چرا کلیرنس می خوریم , چرا کلیرنس طولانی می شود و چه فرایندی در کلیرنس طی می شود ؟
The consular post conducts an initial review of the application and interviews the applicant about his/her planned activity in the U.S. It is at this initial stage that clear and concise information about the student or scholar’s teaching, research, or other activity should be explained. In most cases, the visa is issued within a matter of days or weeks. However, in some cases it is decided that further checks are needed

Issues that may cause problems or delays in the visa application process
The applicant has not spelled his/her name consistently on all the documents (passport, visa application, supporting documentation). This can cause delays and confusion. The name given on the visa application and supporting documentation should be exactly the same as the name listed in the passport
The applicant has not read and followed the tips and guidance on the website of the U.S. consular post having jurisdiction over the visa application; this can cause delays or denial
The consular post cannot understand the kind of work the person is doing and officers cannot assess the risk/benefit of granting the person a visa. A security clearance will likely be requested if the field is unclear
The applicant is from a country considered to pose a risk or is working in a field that is considered “sensitive” in some way

There are other individuals with the same or similar names. The consulate must rule out any incidents and clear up any “hits” the Consular Lookout (CLASS) system reveals on the name(s) in question

The consular officer may tell the individual that a security advisory opinion (SAO) or Administrative Review is needed and that he/she will be notified when it has been completed. In most cases, security clearances are completed within 30 days; however, there is no set time frame. The U.S. Department of State will neither discuss nor reveal the reason for the security advisory opinion on a particular case, and there are no provisions for expeditious handling of reviews.

What happens when a security advisory opinion is requested
The consular post asks the Department of State (DOS) in Washington, D.C. to initiate the process of requesting clearances from various government agencies and databases including the FBI, CIA, Drug Enforcement Agency, Department of Commerce, Office of Foreign Asset Control, Interpol, the national criminal and law enforcement databases, the DOS Bureau of Non-proliferation, and others
منبع این سایت
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
بچه ها یه سوال
این افرادی که قبل از مصاحبه شدن، توی اون سایت کلمه Ready رو واسشون مینوشت، کلیر بهشون نخورد؟ آخه شایعه اش به گوشم رسیده بود خواستم ببینم صحت داره یا نه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: arian307 ، fereydoooon ، مرآت74
Smile
سلام اینو برای دوستای میزارم که حوصله شون سر رفته
تاریخهای آپدیت
4 ژوئن همه مون
16ژوئن کیس دوم
24 ژوئن کیس دوم
28 ژوئن همه کیسها
30 ژوئن بدلیل جواب دادن به نامه ما همه کیسها
12 فوریه همه کیسها
26 فوریه بدلیل جواب دادن به نامه ما همه کیسها
27 فوریه کیس اول
1 مارس کیس اول بعد از دو ساعت همه کیسها

در مورد روز های 27 و یک مارس ما فکر میکردیم بدلیل زنگ زدن به امریکا انجام شده ولی وقتی ساعت آپدیت رو که ساعت 10 صبح بود رو توجه کردیم دیدم اصلا جور در نمی اد بنابر این روز 4 مارس دو باره تست کردیم یعنی زنگ زدیم به امریکا متوجه شدیم که با زنگ زدن اصلا آپدیت نمیشه و حتی به این نتیجه رسیدیم که سطح دسترسی اونا در حد همین سایت بقول بچه ها کذائی هست نه بیشتر فعلا با این که نزدیک 100 روز شده ولی هنوز امیدمونو از دست ندادیم با اینکه اگر تا یکماه دیگه نیاد باید بریم دو باره مدیکال بدیم ولی از اینکه تا اکتبر 2013 وقت داریم بنابراین نباید امیدمونو از دست بدیم حال خودتونو مقایسه کنید با کسائی که ماههای آخر مصاحبه دارند
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
(2013-03-07 ساعت 01:33)الهه سابق نوشته:  بچه ها یه سوال
این افرادی که قبل از مصاحبه شدن، توی اون سایت کلمه Ready رو واسشون مینوشت، کلیر بهشون نخورد؟ آخه شایعه اش به گوشم رسیده بود خواستم ببینم صحت داره یا نه
نه، ما قبل از مصاحبه ready بودیم و بعد از مصاحبه کلیر خوردیم و شدیم A. P.
2013AS3xxx- ابوظبی
ready واسه همه می زنه اگر نزنه یعنی آماده مصاحبه نیستید شما!!!!!!!!!!!!!
من این طوری فکر می کنم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان