کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-07 ساعت 17:13)shimoda نوشته:  جمع تر بشینید
ما هم اومدیمBig Grin
ضمنا به ما رسید منتظر سرا خوابید؟!؟!؟!Rolleyes

اینجا جا زیاده ولی مثل میز ریاست میماند و به هیچکسی وفادار نیست و باید همه اینجا را ترک کنن وبرند مرحله بعدی: اولین سفر به امریکا
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: shimoda ، sayeh_m ، Saeedv13 ، armin1 ، shivarahbari ، AsemanAbee ، گل نهال ، Tomas ، fereydoooon ، مرآت74
سلام دوستان من هم کلیرنس خوردم و قرار شد مدارکی را برایشان بفرستم و من هم مدارکم را فرستادم اما میگویند آنها مورد قبولشان نیست و مدارک دیگری میخواهند می خواستم خواهش کنم و بپرسم آیا شماره ای از وکیل خوبی را دارید تا از ایشان مشورت بگیرم و ببینم منظور بخش کنسولار دقیقا چیست؟
تشکر کنندگان: sayeh_m ، armin1 ، Tomas
(2013-03-07 ساعت 17:28)habibi نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 17:06)sayeh_m نوشته:  امروز يا نهايتاً فردا حتماً حتماً از انكارا خبري ميشه Smileمطمئن باشين Smile

امروز هم گذشت،اما خبری نشد به امید فردا که سایت پر از هوراااااااااااااااابشهWinkWinkWinkWinkWink
امروز هنوز نگذشته ، تازه بهتره بگيم براي اپديت سايت تازه امروز از الان شروع ميشه تا دو ساعت ديگه Wink

(2013-03-07 ساعت 17:32)مینامینا نوشته:  سلام دوستان من هم کلیرنس خوردم و قرار شد مدارکی را برایشان بفرستم و من هم مدارکم را فرستادم اما میگویند آنها مورد قبولشان نیست و مدارک دیگری میخواهند می خواستم خواهش کنم و بپرسم آیا شماره ای از وکیل خوبی را دارید تا از ایشان مشورت بگیرم و ببینم منظور بخش کنسولار دقیقا چیست؟
مينا جان
نميخوام اغراق كنم ولي اينجا خيلي از بچه ها هستن كه خيلي بهتر از وكلا ميتونن تو قسمت لاتاري به شما كمك كنن . وكلا اطلاعات كافي از لاتاري ندارن و متاسفانه ممكنه شما رو گمراه كنن . يه اطلاعاتي از مداركي كه از شما خواستن و همينطور ايميلي كه براتون دادن بذارين كه بشه بهتون كمك كرد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
بالاخره ویزا رو گرفتم ، نیم ساعتی میشه که از گرفتن ویزا میگذره ،من دیگه باید اسباب کشی کنم به یک روم دیگه برم ، امیدوارم همه بچه ها زودتر ویزاشونو بگیرن
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
دوستان من 3 شنبه مصاحبه داشتم و امروز ظهر تو سایت issued زد به نظرتون تا فردا می تونم ویزامو بگیرم؟؟؟
تشکر کنندگان: bmojtaba ، ali2316 ، armin1 ، shivarahbari ، nooshshahnar ، far-dv2013 ، Emma_a432 ، saeeds61 ، HRSH ، zohre02 ، homayoon13 ، rozelo ، LALILO ، Tomas ، fereydoooon
با تشکر از پاسخ شما، من در زمان پر کردن فرم ها از همسرم جدا زندگی میکردم بهمین خاطر گزینه ی سپریتد را علامت زدم، در زمان مصاحبه مدارک مربوط را نبرده بودم گفتند نگران نباش مشکلی نیست و آنها خواستند تا برایشان پست کنم (با برگ صورتی )من هم مدارک ناشزه و روند طلاق را که نشان دهنده ی جداییست برایشان پست کردم. در این بین ماه گذشته از همسرم جدا شدم اما مدارک طلاق را نفرستادم، چون تاریخ آن مربوط به بهمن امسال بود و آنها مدارک مربوط به زمان پر کردن فرم ها را میخواستند. در جواب ایمیل زدند که در زمان پر کردن فرمها گفتی بیوه هستی و اینها مدارک جداییست در صورتیکه من جدایی را علامت زدم و در ایمیل قبلی خودشان گفتند مدارکی که نشاندهنده ی سپریتد هست را بفرست. احساس میکنم اینجا اشتباهی شده، و در حال تنطیم نامه ای برای سفارتم که اینها را به تفضیل بگویم و گفتم از وکیلی کمک بگیرم، و اما اگر از دوستان کسی کمک کند خیلی خیلی خیلی ممنون میشوم.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، habibi ، گل نهال ، shaso ، Tomas ، fereydoooon ، مرآت74
تا حالا برای من بعد از مصاحبه(20فوریه)3 دفعه آپدیت شده. یک دفعه 28فوریه، یکبار 4 مارچ و با آخر امروز 7 مارچ
به امید کلیر شدن همچنان منتظریم.
امیدوارم هر روز خبرهای خوشی از شما بشنویم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Saeedv13 ، sce ، arian307 ، ali2316 ، alirezass ، shivarahbari ، rozelo ، گل نهال ، shaso ، Tomas ، raham ، pooyash ، fereydoooon
(2013-03-07 ساعت 17:43)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 17:06)sayeh_m نوشته:  امروز يا نهايتاً فردا حتماً حتماً از انكارا خبري ميشه Smileمطمئن باشين Smile

امروز هم گذشت،اما خبری نشد به امید فردا که سایت پر از هوراااااااااااااااابشهWinkWinkWinkWinkWink
امروز هنوز نگذشته ، تازه بهتره بگيم براي اپديت سايت تازه امروز از الان شروع ميشه تا دو ساعت ديگه Wink

(2013-03-07 ساعت 17:32)مینامینا نوشته:  سلام دوستان من هم کلیرنس خوردم و قرار شد مدارکی را برایشان بفرستم و من هم مدارکم را فرستادم اما میگویند آنها مورد قبولشان نیست و مدارک دیگری میخواهند می خواستم خواهش کنم و بپرسم آیا شماره ای از وکیل خوبی را دارید تا از ایشان مشورت بگیرم و ببینم منظور بخش کنسولار دقیقا چیست؟
مينا جان
نميخوام اغراق كنم ولي اينجا خيلي از بچه ها هستن كه خيلي بهتر از وكلا ميتونن تو قسمت لاتاري به شما كمك كنن . وكلا اطلاعات كافي از لاتاري ندارن و متاسفانه ممكنه شما رو گمراه كنن . يه اطلاعاتي از مداركي كه از شما خواستن و همينطور ايميلي كه براتون دادن بذارين كه بشه بهتون كمك كرد .

با نظر خانم سایه در مورد وکیل کاملا موافقم.اتفاقا چند هفته پیش تو یکی از همین شبکه های ماهواره ای یه خانمی زنگ زد و ازش در مورد فرم اسپانسر واسه یه نفر که لاتاری برنده شده پرسید که وکیله کاملا اشتباه جواب داد.
مهاجرسرا با این که بعضی از پست های دوستان آدمو یه کم نگران و دلسرد میکنه ولی کلا آدم میتونه از برآیند نظرات افراد بهترین استفاده رو بکنه و کاراشو پیش ببره.
با تشکر.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sayeh_m ، nina22 ، kasrafo ، ali2316 ، iman63ir ، armin1 ، shaso ، LALILO ، Tomas ، babak_1363 ، nooshshahnar ، nika ، fereydoooon
(2013-03-07 ساعت 22:08)homayoon13 نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 22:02)sce نوشته:  
(2013-03-07 ساعت 17:43)sayeh_m نوشته:  

مينا جان

با نظر خانم سایه در مورد وکیل کاملا موافقم.اتفاقا چند هفته پیش تو یکی از همین شبکه های ماهواره ای یه خانمی زنگ زد و ازش در مورد فرم اسپانسر واسه یه نفر که لاتاری برنده شده پرسید که وکیله کاملا اشتباه جواب داد.
مهاجرسرا با این که بعضی از پست های دوستان آدمو یه کم نگران و دلسرد میکنه ولی کلا آدم میتونه از برآیند نظرات افراد بهترین استفاده رو بکنه و کاراشو پیش ببره.
با تشکر.
هیچ کسی بهتر از خودمان و دوستان مهاجر سرا نمیتونه به ما کمک کنه. چون در اینجا از سالهای قبل بعضی هستند و نظر میدن و هم افراد 2013 که با اطلاعات و همفکری میتوانند کمک کنند. با وکیل صحبت کنید ولی ینجا خودش یک دانشگاه وکالت و مهاجرت است
دقیقا فکر کنم خیلی از دوستان همین نظر رو دارن اکثر وکلا تو این زمینه ها اینقدر موضوع رو پیچیده میکنن که بتونن دستمزد رو بالا ببرن من خودم چون کیسم مربوط به ازدواجه ابتدا سعی کردم از وکلا کمک بگیرم هر کدوم نظرات عجیبی میدادن یکی میگفت اصلا اینکار شدنی نیست یکی میگفت ما تو سفارت ادم داریم کارت رو انجام میدیم با دستمزد X تومان و صرف زمان یکی میگفت کیس رو به خطر نندازین اینکار اشتباهه خلاصه داستانی داشتیم اون اوایل
تا من شروع کردم موضوع رو گوگل کردن و خوشبختانه با مهاجر سرا و تجربه دوستان 2012 دیدم موضوع خیلی ساده تر از این حرفاست و لاتری یعنی فرش قرمز بفرمائید تشریف بیارید.
بنظرم درخواست وام و گرفتن اون از بانکها خیلی سختتر از این پروسه لاتریه کلا دو تا فرم میخواد پر کنی با 2 قطعه عکس و یه مدیکال ساده.
بماند که ما ایرانیها بخاطر سیستم اداری تو ایران و عادتهای غلط و بی پولی و خیلی مسائل دیگه مجبوریم کلی تحقیقات کنیم تا از پس همین کار ساده بر بیاییم.به امید زندگی بهتر
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: kasrafo ، homayoon13 ، shaso ، Tomas ، مینامینا ، nika ، fereydoooon ، pouya.web
(2013-03-07 ساعت 19:09)مینامینا نوشته:  با تشکر از پاسخ شما، من در زمان پر کردن فرم ها از همسرم جدا زندگی میکردم بهمین خاطر گزینه ی سپریتد را علامت زدم....

مینا جان در نهایت اگر راهنمایی دوستان به جایی نرسید به شماره ای که توی پیغام شخصی برات میزارم تماس بگیر. تو پیغام برات توضیح میدم
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: shaso ، Tomas ، مینامینا ، nika ، fereydoooon
(2013-03-07 ساعت 23:10)girl نوشته:  سلام. اگر ممکنه آدرس سایتی که باید کیس نامبر رو برای کلیر شدن بعد از مصاحبه چک کرد رو به من بدید. مرسی‌.

http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
و
http://ceac.state.gov برای دیدن زمان آپدیت شدن
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، girl ، homayoon13 ، nina22 ، rouzbehdarvishi ، Soap McTavish ، Tomas ، nooshshahnar ، nika
Issued
Status Updated Date: 07-Mar-2013
و اینم ویزای ما منتظر خبرهای خوش از طرف همه شما عزیزان هستم .
سفر نامه را در ادامه سفر نامه قبلی ( مصاحبه ) مینویسم
از همه شما دوستان بخاطر تبریکتون پیشاپیش تشکر میکنم
(2013-03-06 ساعت 18:18)alih نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 18:36)alih نوشته:  سلام دوستان
من امروز زمینی رسیدم ایروان . پاسارو ساعت 4:15 تحویل سفارت دادم .
امیدوارم شما هم زود کلیر شید .
4 مارس 2013
مجددا سلام
الان ازسفارت تماس گرفتند ،گفتند ویزات فردا ساعت 3 آمادس .
یک مرحله پراسترس دیگه هم ردشد .
6مارس 2013
دوباره سلام
بلاخره ویزاروگرفتم .قرار بود ساعت 3برم .هم یکم دیررفتم هم توترافیک گیرکردم .ساعت 4رسیدم .خانم مسول گفت 1ساعت تاخیر داشتی .خودش ازبس عجله داشت بدون اینکه کپی پاسارو چک کنه ، ویزاوپاکتهارودادبهم .
خوب من هم ازاین تایپیک خداحافظی میکنم وبه تایپیک بعدی میرم .امیدوارم شما هاراهم به زودی دراون تایپک ببینم
پاینده باشید .
7 مارس 2013
شماره کیس:+++2013AS0002 --------- اخذویزا : MARCH 7
تاریخ رویت قبولی: 5 MAY
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 28 JUNE
مصاحبه: ایروان 27 دسامبر - کلیرنس
کلیر : FEB 8
(2013-03-08 ساعت 00:07)شهلا 1346 نوشته:  Issued
Status Updated Date: 07-Mar-2013
و اینم ویزای ما منتظر خبرهای خوش از طرف همه شما عزیزان هستم .
سفر نامه را در ادامه سفر نامه قبلی ( مصاحبه ) مینویسم
از همه شما دوستان بخاطر تبریکتون پیشاپیش تشکر میکنم

سلام به همگي
من هم امروز ويزام issue شده،احتمال زياد فردا مي تونم از پست بگيرم،Smile
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
مامان سایه امروز 100 روزه شدیRolleyes.
"بیا شمع ها رو فوت کن که صد سال زنده باشیBig Grin". راستی برای صد روز چند تا شمع قرار داد کنیم؟! میدونی که همشهری های ما شمع خیلی دوست دارنTongue. هر چی بیشتر... بهترBig Grin.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان