کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-08 ساعت 17:28)masood182002 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 16:56)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 16:43)masood182002 نوشته:  
[quote='sayeh_m' pid='289050' dateline='1362743949'
اول اردیبهشت 91 اعزام شدم. 1 تیر 91 فرمارو فرستادم کنتاکی.17 مهر 91 دانشگاه قبول شدم و بعد 5ماه و 17 روز از سربازی معافیت تحصیلی گرفتم. چون تو فرما پرسیده قبلا سربازی رفتین من روز مصاحبه فرمارو آپدیت کردم و قبلا نه زده بودم اون قسمت رو و بله کردم.گفتن پایان خدمت بده گفتم ندارم و با وثیقه اومدم اینجا.افسر گفت دفعه بعد که اومدی فیش وثیقه رو بیار الان دوباره میگن پایان خدمت رو ایمیل کن واسمون.

فیش وثیقه رو ایمیل کردم.معافیت تحصیلی هم ایمیل کردم.جواب نمیدن و تو سیستم هم پایان خدمت رو جز مدارک ناقص زدن.
[/quote]
خب این رو دوباره براشون توضیح بده و کوتاه و مختصر بعد فیش وثیقه رو براشون ایمیل کن بعد آخرش هم بنویس که بهت جواب بدن که به دستشون رسیده یا نه . بعد ببین چی جواب میدن .
یه چیز دیگه اینکه اون معافیت تحصیلی رو هم باز ایمیل کن . بنویس من دارم تحصیل میکنم و دیگه خدمت نمیرم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، mohajer13 ، Saeedv13 ، nina22 ، zohre02 ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 17:28)masood182002 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 16:56)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 16:43)masood182002 نوشته:  باز خوبه آنکارا سایت کذایی رو میشناسه گاها آپدیت میشه برا آنکاراییا. این ایروان هیچ چی نداره همینطوری باید منتظر بمونی ببینی چی میشه.شدیم 86 روزههههههههههههههههههههSad

(2013-03-08 ساعت 16:29)sayeh_m نوشته:  سایت کذایی الان برای ما آپدیت شد .

آپدیتتون مبارک Big Grin. سوال دارم.من قبلا 5 ماه سربازی رفتم و چون کامل نرفتم پایان خدمت ندارم.روز مصاحبه گفتن پایان خدمت بده گفتم ندارم. چند روز پیش ایمیل زدم گفتن پایان خدمت بفرست یعنی تو سیستم پایان خدمت رو جز مدارک ناقص زدن.ایمیل زدم که پایان خدمت ندارم و اونا جواب نمیدن.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من ،
سوالتون رو کامل مطرح کنید و شرایطتون رو کامل توضیح بدین؟ چرا 5 ماه رفتین و بعد نرفتین؟ اگه اطلاعاتتون کامل باشه دوستان بهتر پاسخ می دن، از طرفی مطمئن نیستم که آیا باید سوالتون رو اینجا مطرح کنید یا تو فروم دیگه ای؟Wink

اول اردیبهشت 91 اعزام شدم. 1 تیر 91 فرمارو فرستادم کنتاکی.17 مهر 91 دانشگاه قبول شدم و بعد 5ماه و 17 روز از سربازی معافیت تحصیلی گرفتم. چون تو فرما پرسیده قبلا سربازی رفتین من روز مصاحبه فرمارو آپدیت کردم و قبلا نه زده بودم اون قسمت رو و بله کردم.گفتن پایان خدمت بده گفتم ندارم و با وثیقه اومدم اینجا.افسر گفت دفعه بعد که اومدی فیش وثیقه رو بیار الان دوباره میگن پایان خدمت رو ایمیل کن واسمون.

دوست من ،
اون سوال وقتی از شما پرسیده که آیا به سربازی رفته اید؟ (یعنی در گذشته) صرفاً جوابش وقتی بله است که شما رفتین و کارت رو هم دارین. بنابراین شما می تونستید جواب رو "نه" بزنید و شرایط رو به آفیسر توضیح بدین، روز مصاحبه من یک نفر مثل شما بود که آفیسر بهش گفته بود که پس شما سربازی تون کاملاً Served نشده و از لحاظ ما served شدن مساوی است با کارت پایان خدمت.
اما جواب سوالتون ، شما الان باید کاملاً توضیح بدین که دانشجویین (توضیح بدین که 5 ماه سربازی رفتین و بعد معافیت تحصیلی گرفتین به علت قبولی در دانشگاه) و معافیت تحصیلی دارین و به این علت هم بوده که تا الان کارت پایان خدمت ندارین و فایل ترجمه وثیقه ی خروج از کشورتون هم پیوست ایمیل کنید. تمام این صحبت ها رو به مصاحبتون با آفیسر رفرنس بدین.
موفق باشید

:
(2013-03-08 ساعت 17:35)miladswat نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 17:29)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 17:27)miladswat نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 17:23)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 17:14)miladswat نوشته:  سلام دوستان داخل سایت سفارت انکارا که می رین واسه چک کردن کلیرنس یه پیام نظر سنجی واستون نمیاد ؟

این پیام به صورت رندوم می آد و ارتباط خاصی با کلیرنس نداره دوست من Smile
اره میدونم واسه شمام می اد ؟
بله، بارها برای خود من هم اومده. مشکلی پیش آمده؟
نمی خواد نظر بدیم ؟
اگه دوست دارین نظر بدین ، اونها خوشحال میشن نظر شهروند آتی شون رو بدونن Rolleyes
پیش درآمد زندگی جدید شما و نشان دهنده مسئولیت پذیری و پاسخگویی شماست دوست من
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: گل نهال ، mohajer13 ، Saeedv13 ، nina22 ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
سلام دوستان

خدا رو شکر ما هم بعد از 94 روز کلیر شدیم
چیزی که شاید به درد شما هم بخوره اینه که ما در سه روز آخر ، هر روز آپدیت شدیم
مایک فرزند یک ساله هم داریم که در سایت از اول تا آخر همیشه Ready موند
ما چون در آلمان هستیم پاسهامون رو موقع مصاحبه درسفارت فرانکفورت گرفتند و البته گفتند یک ماهه با ویزا پس میفرستند که شد 94 روز
ولی خوبیش اینه که دیگه لازم نیست دوباره بریم اونجا و پاسهامون رو با پست برمیگردونند

به امید کلیر همگی شما
سلام به همه دوستان
بالاخره من هم امروز عصر ويزام گرفتم،ولي با كلي استرس،دقيقه نود ،خدا را شكر،
اينجا آمدم كه اول از عوامل سايت مهاجر سرا، دوستان خوبم مخصوصا مامان سايه آقا افشين تشكر كنم ،اين مدت خيلي چيزها ازشون ياد گرفتم،
دوم اينكه تمام بچه هايي كه مي خواين بيان آنكارا براي گرفتن ويزا از ptt، لطفا اصل سند ازدواج و ترجمه آن و يك وكالت از اعضا خانوادتون كه حتما به تركي ترجمه شده باشه را همراه داشته باشيد كه خيلي سخت مي گيرند، حتما حتما حتما اين كار انجام بديد چون كارمندهاي ptt اصلا انگليسي بلد نيستند، ايشا الله كه بزودي زود همه دوستانم كلير بشند و گرفتن ويزا را تجربه كنند،بازهم از همگي ممنون،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
(2013-03-08 ساعت 19:13)ali3923 نوشته:  سلام به همه دوستان
اينجا آمدم كه اول از عوامل سايت مهاجر سرا، دوستان خوبم مخصوصا مامان سايه آقا افشين تشكر كنم ،اين مدت خيلي چيزها ازشون ياد گرفتم،
دوم اينكه تمام بچه هايي كه مي خواين بيان آنكارا براي گرفتن ويزا از ptt، لطفا اصل سند ازدواج و ترجمه آن و يك وكالت از اعضا خانوادتون كه حتما به تركي ترجمه شده باشه را همراه داشته باشيد كه خيلي سخت مي گيرند، حتما حتما حتما اين كار انجام بديد چون كارمندهاي ptt اصلا انگليسي بلد نيستند، ايشا الله كه بزودي زود همه دوستانم كلير بشند و گرفتن ويزا را تجربه كنند،بازهم از همگي ممنون،

سلام
من ترکیه هستم و برنده اصلی و جز کارت ملی چیزی با خودم نیاوردم
لطفا راهنمایی کنید
دو روزه ویزا صادر شد ولی هنوز تحویل پست نشده به من گفت شماره رفرنست را کنترل کن و من تو سایت csc ورود میزنم اطلاغات را وارد میکنم قسمت خلاصه متقاضی را چک میکنم و نوشته شده
در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد شماره رهگیری پستی موجود نیست.
هنوز ایمل هم برام نیموده
ایا جای دیگه ای برای پیگیری هست
منتظرم ممنونم اگر سریع منو راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: ali3923 ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 19:16)yasaman1111 نوشته:  سلام ...
بچه ها مامان من main applicante و دیروز مدیکال رفته بودن...مامان من آسم داره...دکتر بهش گفته که شما یه آزمایش باید بدید که جوابش 2 ماه دیگه میاد نمیدونم الان وضعیتشون چطور میشه؟ تاثیرش تو روند ویزا چطوره؟
تو چند تا تاپیک این سوالو پرسیدم...لطفا راهنمایی کنین خیلی استرس دارم.
نگران نباش
جوابتان را در اینجا دادم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: LALILO ، Tomas
ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013-Mar-07

Visa Status Check

[عکس: 13627573643479_0Summary-&-Chart-5-Mar-2013.jpg]
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-03-08 ساعت 13:55)my2220 نوشته:  دوستان من دیروز کیسم issued خورد یعنی 7 مارس اما هنوز ایمیلی واسم نیومده و ویزام هم تا الان ptt نیومده کسی هست که اینجوری باشه؟؟؟؟

من هم ترکیه هستم و مثل شما 7 مارس کیسم issued خورد و هنوز پاسها به پست تحویل نشده اگر مشکل شما حل شده منو در جریان روند کار بزارید ممنون

(2013-03-08 ساعت 19:58)my2220 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 19:49)شهلا 1346 نوشته:  

سلام
لطفا راهنمایی کنید
دو روزه ویزا صادر شد ولی هنوز تحویل پست نشده به من گفت شماره رفرنست را کنترل کن و من تو سایت csc ورود میزنم اطلاغات را وارد میکنم قسمت خلاصه متقاضی را چک میکنم و نوشته شده
هنوز ایمل هم برام نیموده
دوست عزیز من هم مثل شما هستم ویزای یکضرب گرفتم از دیروز هم سایت issue زده اما از پست خبری نیست. هروزم رفتم ptt سر زدم صبح و عصر اما خبری نبوده فردام که تعطیلیه الکی باید 2 یا 3 روز دیگه تو این شهر مسخره الاف شیم. به سفارت ایمیل زدم اینم جوابش

Your visa was issued and sent on 7 March 2013.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
اما همچنان منتظرم. هیچ ایمیلیم واسم نیومده که بارکد پستی بده
میشه بگید از طریق شماره رفرنستون چجوری پیگیری کردید؟؟

تو سایت csc که قبلا ثبت نام کردید ورود بزنید اطلاعاتون را بدید و بعد قسمت درخواست متقاض را بزنید
صفخه اطلاعات شما باز میشه همونجا تو سوالات متداول هم توضیح داده زبان را فارسی کنید بخونید

(2013-03-08 ساعت 20:23)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 13:55)my2220 نوشته:  دوستان من دیروز کیسم issued خورد یعنی 7 مارس اما هنوز ایمیلی واسم نیومده و ویزام هم تا الان ptt نیومده کسی هست که اینجوری باشه؟؟؟؟

من هم ترکیه هستم و مثل شما 7 مارس کیسم issued خورد و هنوز پاسها به پست تحویل نشده اگر مشکل شما حل شده منو در جریان روند کار بزارید ممنون

(2013-03-08 ساعت 19:58)my2220 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 19:49)شهلا 1346 نوشته:  

سلام
لطفا راهنمایی کنید
هنوز ایمل هم برام نیموده
دوست عزیز من هم مثل شما هستم ویزای یکضرب گرفتم از دیروز هم سایت issue زده اما از پست خبری نیست. هروزم رفتم ptt سر زدم صبح و عصر اما خبری نبوده فردام که تعطیلیه الکی باید 2 یا 3 روز دیگه تو این شهر مسخره الاف شیم. به سفارت ایمیل زدم اینم جوابش

Your visa was issued and sent on 7 March 2013.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
اما همچنان منتظرم. هیچ ایمیلیم واسم نیومده که بارکد پستی بده
میشه بگید از طریق شماره رفرنستون چجوری پیگیری کردید؟؟

تو سایت csc که قبلا ثبت نام کردید ورود بزنید اطلاعاتون را بدید و بعد قسمت درخواست متقاض را بزنید
صفخه اطلاعات شما باز میشه همونجا تو سوالات متداول هم توضیح داده زبان را فارسی کنید بخونید

چرا فردا تعطیل باشه پست فقط یکشنبه ها تعطیله
تشکر کنندگان: shivarahbari ، ASALI ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
اگر بخوان امروز کیس های جدید اعلام کنن تا کی اعلام میکنن ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: amairmonre ، fereydoooon ، Tomas
سلام دوستان
من یه مرور روی یادداشتهای دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن داشتم. به نظرم داشتن حساب بانکی بالای 100 م تاثیرش بالاتر از همه چیه. حتی اف بی آی چک هم نداشتن بعضیهاشون.
یک کیس هم در روز مصاحبه من یک ضرب گرفتن یک خانواده سه نفره بودن با شغل آزاد و سرمایه زیاد .
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 20:38)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 20:23)شهلا 1346 نوشته:  من هم ترکیه هستم و مثل شما 7 مارس کیسم issued خورد و هنوز پاسها به پست تحویل نشده اگر مشکل شما حل شده منو در جریان روند کار بزارید ممنون

چرا فردا تعطیل باشه پست فقط یکشنبه ها تعطیله
من صبح رفتم ptt برگه ثبت نام را نشون دادم نگاه کرد گفت نه نیست
گفتم کامپیوترت را چک کن اصلا نگاه نکرد و دیگه جواب هم نداد نمیدونم با نگاه کردن به برگه ثبت نام میتونست بفهمه یا پشت گوش انداخت
بايد كوتاه نمي آمديد،اصرار مي كرديد كه توي بسته هاي رسيده نگاه كنه،چون خيلي سر به هوا و بي خيال هستند،من از ساعت ١٤ تا ١٦ انجا بودم مي گفت نيامده،بدون اينكه چك كنه،ولي لحظه اخر ، خواهش كردم، رفت نگاه كرد گفت اره رسيده ولي من خبر نداشتم،اون موقع مي خواستم خفش كنم,مرده بودم از استرس،باز هم خدا را شكر،
[/quote]
برای شما ایمیل اومد؟؟؟ کدوم ptt بودید؟؟
[/quote]
[/quote]
نه ایمل نیامده و نخواهد امد چون فردا و پس فردا تعطیله
سایت را هم اپدیت نکردند هنوز تو حالت اینه که هیچ بسته تحویل پست نشده
تشکر کنندگان: kasrafo ، ali3923 ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 21:43)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
من یه مرور روی یادداشتهای دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن داشتم. به نظرم داشتن حساب بانکی بالای 100 م تاثیرش بالاتر از همه چیه. حتی اف بی آی چک هم نداشتن بعضیهاشون.
یک کیس هم در روز مصاحبه من یک ضرب گرفتن یک خانواده سه نفره بودن با شغل آزاد و سرمایه زیاد .
به نظر من یکی از دلایل گرفتن برگه سفید داشتن فامیل درجه یک در ا.م.ر.ی.کا هست (پدرو مادر خواهر و برادر عمو و دایی و خاله و عمه)
بعد از اینها شرایط کاری و معافیت از سربازی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: fereydoooon ، Tomas
رفتم از مدیر هتل پرسیدم
گفت پست فردا تا ساعت یک بازه
تشکر کنندگان: ali3923 ، fereydoooon ، آناهيتا ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 23:25)arman2s نوشته:  salam bacheha, man az koja bedoonam karent shodam ya na?
case number: 90xx , sefarat ankara

سلام
شما باید بعد از دهم هر ماه میلادی به بولتن ویزا مراجعه کنید و آخرین ماه اعلام شده را انتخاب کنید برای مثال March 2013 و سپس در اواسط صفحه باز شده در قسمت B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY جداولی هست که شما از عدد نوشته شده روبروی عبارت ASIA متوجه خواهید شد که تا آن عدد کارنت شده اند.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amir82 ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 23:43)شهلا 1346 نوشته:  رفتم از مدیر هتل پرسیدم
گفت پست فردا تا ساعت یک بازه
..........................
دوست عزیز
متوجه هستم که الان شاید یه مقدار استرس داشته باشین و نگران دریافت ویزا (و بهتون هم حق میدم)، ولی اگه لطف کنین و در پستهاتون نقل قول ها رو خلاصه یا حذف کنین سپاسگزار میشم....پیگیری نوشته های شما و دوستان در این تاپیک واقعا سخت شده ....

به امید خدا فردا ویزاتون رو میگیرین، این شعبه PTT رو میدونیم که شنبه ها بازه:
PTT06 - YENISEHIR - ANK, MERKEZI
MITHAPASA , KULTUR , 06441

موفق باشین
Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان