کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-08 ساعت 12:13)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد يه شمع به شكل علامت سوال كافيه Tongue
در ضمن امروز انكارا اپديت ميشه Smile اميدوارم در سالگرد صد روزگي مون سفارت عزيز بهمون يه كادو بده Big Grin
خدا از دهنت بشنوه. دیگه واقعاً تو این تاپیک جای نفس کشیدن نداریمTongue. منتظرسرای افشین هم روز به روز درازتر میشهTongue. امیدوارم حالا که آنکارا اینقدر معطلمون کرده به 20-30 نفر یک اردنگی جانانه بزنه امروز که فریاد هوراشون گوش فلک رو کر کنه. امشب که جا باز و تاپیک خلوت شه با یک پیژامه راه راه و رکابی و یک متکای گنده، یه چای قند پهلو لبسوز ولو شم وسط تاپیک و با "روز پایینی ها" اختلاط کنیم و منظره برفی رو از پشت پنجره تماشا کنیمBig Grin. هِییییییی.........
(2013-03-07 ساعت 16:53)ali5980 نوشته:  سلام به همگی‌

ما امروز کیس مان آپدیت شد. نه ایمیل زده بودیم نه تلفن. آخرین آپدیت ما ۲۲ فوریه بود. مصاحبه هم ۶ فوریه داشتیم با فرم ۹ سوالی که ۱۲ فوریه براشون ارسال شد.

امیدوارم که یه خبری بشه هرچند فکر می‌کنم با توجه به بقیه دوستان الان یکم زوده برای ما!!!

امروز ۸ مارس دوباره کیس ما آپدیت شد.
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان: bmojtaba ، Saeedv13 ، saeed_gh ، nina22 ، sayeh_m ، sce ، shivarahbari ، ali2316 ، گل نهال ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
دوستان من دیروز کیسم issued خورد یعنی 7 مارس اما هنوز ایمیلی واسم نیومده و ویزام هم تا الان ptt نیومده کسی هست که اینجوری باشه؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sayeh_m ، rouzbehdarvishi ، habibi ، AsemanAbee ، bayat_r ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 13:55)my2220 نوشته:  دوستان من دیروز کیسم issued خورد یعنی 7 مارس اما هنوز ایمیلی واسم نیومده و ویزام هم تا الان ptt نیومده کسی هست که اینجوری باشه؟؟؟؟

سلام،من هم شرايط شما را دارم،نمي دونم چكار كنم،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: sayeh_m ، habibi ، مرآت74 ، Tomas
دوستان من امروز دوباره آپدیت شدم البته واسه بار هفتم
کسی تا حالا این تعداد آپدیت شده که کلیر نشده ؟؟؟
من فکر کنم برگ برگ بررسی میکنن Big Grin
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sayeh_m ، mrr777 ، habibi ، rouzbehdarvishi ، ali2316 ، AsemanAbee ، bayat_r ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
سلام به همگی‌

من الان یه ایمیل از سفارت گرفتم که فرم ۹ سوالی و رزومه را با فرمت word براشون بفرستم. ماه پیش من این فرم رو با فرمت پی‌دی‌اف فرستاده بودم. قابل توجه کسانی‌ که باید رزومه یا فرم ۹ سوالی یا هر دو رو بفرستند
١٣XX :کیس نامبر
(2013-03-08 ساعت 15:27)sayeh_m نوشته:  دوستان
با توجه به برخي شواهد و همينطور ايميلي كه براي دوستمون فرستادن امروز تعداد زيادي اعلام ميشه . مطمئن هستم . اميدوارم همه مون امروز كلير بشيم Rolleyes
شما میدونید حدودا چه ساعتی اعلام می کنند ؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: مرآت74 ، Tomas
بعد بعدها که قیافه هممون اینجوری بوده:
[عکس: k3414.png]
الان قیافه هممون اینجوری شده:
[عکس: k3403.png]
امروز بعضی از کیس های چند نفره همه با هم تو CEAC آپدیت شدن. یعنی قلبم داره میاد تو دهنم. یکی نیس بگه پدر جان به تو چه مربوطه که اینجوری هیجان زده شدی؟ نمی دونم به من مربوط نیس ولی چرا یهو آدرنالینم زده بالا؟ ما هم که قلبمون با باتری کار می کنهTongue. اگر دیدین خبری ازم نشده بدونین پشت مانیتور پس افتادمBig Grin.
باز خوبه آنکارا سایت کذایی رو میشناسه گاها آپدیت میشه برا آنکاراییا. این ایروان هیچ چی نداره همینطوری باید منتظر بمونی ببینی چی میشه.شدیم 86 روزههههههههههههههههههههSad

(2013-03-08 ساعت 16:29)sayeh_m نوشته:  سایت کذایی الان برای ما آپدیت شد .

آپدیتتون مبارک Big Grin.ی سوال دارم.من قبلا 5 ماه سربازی رفتم و چون کامل نرفتم پایان خدمت ندارم.روز مصاحبه گفتن پایان خدمت بده گفتم ندارم. چند روز پیش ایمیل زدم گفتن پایان خدمت بفرست یعنی تو سیستم پایان خدمت رو جز مدارک ناقص زدن.ایمیل زدم که پایان خدمت ندارم و اونا جواب نمیدن.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
(2013-03-08 ساعت 16:43)masood182002 نوشته:  باز خوبه آنکارا سایت کذایی رو میشناسه گاها آپدیت میشه برا آنکاراییا. این ایروان هیچ چی نداره همینطوری باید منتظر بمونی ببینی چی میشه.شدیم 86 روزههههههههههههههههههههSad

آپدیتتون مبارک Big Grin.ی سوال دارم.من قبلا 5 ماه سربازی رفتم و چون کامل نرفتم پایان خدمت ندارم.روز مصاحبه گفتن پایان خدمت بده گفتم ندارم. چند روز پیش ایمیل زدم گفتن پایان خدمت بفرست یعنی تو سیستم پایان خدمت رو جز مدارک ناقص زدن.ایمیل زدم که پایان خدمت ندارم و اونا جواب نمیدن.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من ،
سوالتون رو کامل مطرح کنید و شرایطتون رو کامل توضیح بدین؟ چرا 5 ماه رفتین و بعد نرفتین؟ اگه اطلاعاتتون کامل باشه دوستان بهتر پاسخ می دن، از طرفی مطمئن نیستم که آیا باید سوالتون رو اینجا مطرح کنید یا تو فروم دیگه ای؟Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: arezoo bj ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 15:27)sayeh_m نوشته:  دوستان
با توجه به برخي شواهد و همينطور ايميلي كه براي دوستمون فرستادن امروز تعداد زيادي اعلام ميشه . مطمئن هستم . اميدوارم همه مون امروز كلير بشيم Rolleyes

مامان سایه
من دیروز آپدیت شدم آخرین آپدیتم 31 ژانویه بود
3 روز پیش برای اولین بار ایمیل زدم که دیروز اپدیت شد و ایمیلی به من نزدن هنوز
امکان داره منم این هفته کلیر شم؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: گل نهال ، sayeh_m ، rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، bayat_r ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
سلام دوستان داخل سایت سفارت انکارا که می رین واسه چک کردن کلیرنس یه پیام نظر سنجی واستون نمیاد ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-08 ساعت 16:56)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 16:43)masood182002 نوشته:  باز خوبه آنکارا سایت کذایی رو میشناسه گاها آپدیت میشه برا آنکاراییا. این ایروان هیچ چی نداره همینطوری باید منتظر بمونی ببینی چی میشه.شدیم 86 روزههههههههههههههههههههSad

آپدیتتون مبارک Big Grin. سوال دارم.من قبلا 5 ماه سربازی رفتم و چون کامل نرفتم پایان خدمت ندارم.روز مصاحبه گفتن پایان خدمت بده گفتم ندارم. چند روز پیش ایمیل زدم گفتن پایان خدمت بفرست یعنی تو سیستم پایان خدمت رو جز مدارک ناقص زدن.ایمیل زدم که پایان خدمت ندارم و اونا جواب نمیدن.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من ،
سوالتون رو کامل مطرح کنید و شرایطتون رو کامل توضیح بدین؟ چرا 5 ماه رفتین و بعد نرفتین؟ اگه اطلاعاتتون کامل باشه دوستان بهتر پاسخ می دن، از طرفی مطمئن نیستم که آیا باید سوالتون رو اینجا مطرح کنید یا تو فروم دیگه ای؟Wink

اول اردیبهشت 91 اعزام شدم. 1 تیر 91 فرمارو فرستادم کنتاکی.17 مهر 91 دانشگاه قبول شدم و بعد 5ماه و 17 روز از سربازی معافیت تحصیلی گرفتم. چون تو فرما پرسیده قبلا سربازی رفتین من روز مصاحبه فرمارو آپدیت کردم و قبلا نه زده بودم اون قسمت رو و بله کردم.گفتن پایان خدمت بده گفتم ندارم و با وثیقه اومدم اینجا.افسر گفت دفعه بعد که اومدی فیش وثیقه رو بیار الان دوباره میگن پایان خدمت رو ایمیل کن واسمون.

فیش وثیقه رو ایمیل کردم.معافیت تحصیلی هم ایمیل کردم.جواب نمیدن و تو سیستم هم پایان خدمت رو جز مدارک ناقص زدن.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: mohajer13 ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 17:27)miladswat نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 17:23)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 17:14)miladswat نوشته:  سلام دوستان داخل سایت سفارت انکارا که می رین واسه چک کردن کلیرنس یه پیام نظر سنجی واستون نمیاد ؟

این پیام به صورت رندوم می آد و ارتباط خاصی با کلیرنس نداره دوست من Smile
اره میدونم واسه شمام می اد ؟
بله، بارها برای خود من هم اومده. مشکلی پیش آمده؟
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-03-08 ساعت 17:29)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 17:27)miladswat نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 17:23)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 17:14)miladswat نوشته:  سلام دوستان داخل سایت سفارت انکارا که می رین واسه چک کردن کلیرنس یه پیام نظر سنجی واستون نمیاد ؟

این پیام به صورت رندوم می آد و ارتباط خاصی با کلیرنس نداره دوست من Smile
اره میدونم واسه شمام می اد ؟
بله، بارها برای خود من هم اومده. مشکلی پیش آمده؟
نمی خواد نظر بدیم ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان