کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
گفتیم شاید آن جمعه بیاید ولی نیامد فقط آخر وقت آپدیت شد گفتیم دوشنبه می اد اومد ولی با یه کیس حالا این جمعه هم نیامد این جوری که پیش میره رکورد ها ی انتظار شکسته میشه
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: ali3923 ، armin1 ، گل نهال ، ali2316 ، الهه سابق ، fereydoooon ، مرآت74 ، zohre02 ، Tomas
با سلام و خسته نباشید.......یه پیشنهاد دارم.......شاید خیلی هم سازنده نباشه....
یه تغییراتی تو صفحه منتظر سرا بدین بد نیست.....
وضعیت کسانی رو که از 60 روز انتظار میگذره از "منتظر" به منفجر" تغییر بدین.....

شوخی کردم منو نزنید.....اینم انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++

امیدوارم این هفته کلی خبر خوب و خوش خصوصا راجع به پیشکسوتان و مامان سایه بشنویم....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-03-09 ساعت 01:50)shayangh نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 21:43)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
من یه مرور روی یادداشتهای دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن داشتم. به نظرم داشتن حساب بانکی بالای 100 م تاثیرش بالاتر از همه چیه. حتی اف بی آی چک هم نداشتن بعضیهاشون.
یک کیس هم در روز مصاحبه من یک ضرب گرفتن یک خانواده سه نفره بودن با شغل آزاد و سرمایه زیاد .

دوست عزیز تا انجایی که من میدانم چنین چیزی نیست....دلیل یک ضرب ویزا دادن می تواند مربوط به کار آزادشان باشد....
اصلا مقدار تمکن مالی درنوع ویزا تاثیری نداره مگر اینکه اونقدر کم باشه که نقص مدرک بخوره فرد مورد نظر
مگر نه ، من خودم و سه تای دیگه با 70 میلیون تقریبا ، اون روز یک ضرب گرفتیم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-03-09 ساعت 02:14)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 01:50)shayangh نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 21:43)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
من یه مرور روی یادداشتهای دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن داشتم. به نظرم داشتن حساب بانکی بالای 100 م تاثیرش بالاتر از همه چیه. حتی اف بی آی چک هم نداشتن بعضیهاشون.
یک کیس هم در روز مصاحبه من یک ضرب گرفتن یک خانواده سه نفره بودن با شغل آزاد و سرمایه زیاد .

دوست عزیز تا انجایی که من میدانم چنین چیزی نیست....دلیل یک ضرب ویزا دادن می تواند مربوط به کار آزادشان باشد....
اصلا مقدار تمکن مالی درنوع ویزا تاثیری نداره مگر اینکه اونقدر کم باشه که نقص مدرک بخوره فرد مورد نظر
مگر نه ، من خودم و سه تای دیگه با 70 میلیون تقریبا ، اون روز یک ضرب گرفتیم
من با 160 م تمکن مالی و داشتن شغل ازاد به همراه جواز کسب و داشتن فامیل درجه یک (البته اگه به خاله همسر بشه گفت فامیل درجه یک ) بازم صورتی گرفتم. سند ملک تجاری هم داشتم که دیدم اگه رو کنم شلوغ کاری میشه. البته من خدمت سربازیم سپاه بودم و فکر میکنم بهمین خاطر کلیرنس خوردم ولی با همه این تفاسیر اونها دلایل خاص خودشونو برای کلیرنس دادن دارند. مطمین باشید که همه کلیر خواهید شد و اینهم یک مرحله دیگه از لاتاری هست و یا شاید زندگی که باید پشت سر بذاریم.Smile
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
(2013-03-08 ساعت 23:25)armin paydar نوشته:  سلام
دوست عزیز آمار شما اشتباست چون ( 195=0.43*455 ) در حالی که شما کل افراد کلیر شده رو 119 نفر اعلام کردین.

[عکس: 136278412242679_0Turkey-Visa-Status-01.jpg]

[عکس: 1362784122411_1Turkey-Visa-Status-02.jpg]

سلام
از اینکه لطف کردید و اشکالی را که به نظرتان آمد مطرح فرمودید متشکرم.
توضیحات کامل همراه با تصاویر را خدمتتان عرضه داشتم.

ادعایی نیست، اما خدا شاهد است که علیرغم مشکلاتی که مانند هر کسی در زندگی دارم باز هم دلم نیامد کاری برای دوستان نکنم، باید این کار را از ابتدا تا انتها انجام داد، تا دیدکه چه حجم بزرگی از کار است....

بگذریم.

همانطور که مشاهده فرمودید و از سر تیتر هر ستون مشخص است نسبت 0.43 یعنی 0.43 از کل افراد شرکت کننده بشکل یکضرب و کلیر شده ویزا گرفته اند. این جدول بدلیل ارائه دیدی کلی از روند قبولیست. که بدلیل اینکه فضای کمتری از هر پست گرفته شود جدول آن در فایل Visa Status Check تقدیم شده است.
این0.43 حاصل تقسیم 197(کل قبولی ها-یکضرب و کلیر شده) بر 455(کل شرکت کننده ها) است.
عمل ضرب شما هم درست است و به همین دلیل نسبتها را برایتان قرار دادم تا بهتر بتوانید مقایسه کنید، اما قیاس شما درست نبوده. زیرا 119 یعنی فقط تعداد کیسهای کلیر شده (نه یکضرب) که بجهت ارائه خلاصه ای از روند کلیرنس می باشد.

امیدوارم مفید بوده باشد.

نهایتا هر چه گشتم عبارتی مناسبتر از این نیافتم که چندی پیش تقدیم یکی از دوستان عزیز نمودم.

دوست و همراه عزیز

از بذل توجه شما سپاسگزار و حسن اعتماد شما را قدر دانم.

نعمتی است برایم که کاری شایسته تقدیر از عزیزانی که نمی شناسم نصیبم گردیده.

مطمئنم که بودنم در این مجموعه و در این زمان تقدیری است نیکو که خداوند مرا شایسته آن دانسته، تا بواسطه آن دوستانی شایسته تر و سزاوارتر نصیبم گردد.

امیدوارم در راه جدیدی که انتخاب کردید و قدم گذاردید، ثابت قدم، مطمئن، خوشحال، کامیاب و سعادتمند باشید.

با سپاس

lot2013
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
اگر خیل عظیم دوستان آنکارا و ایروان اجازه بدند ما از دوستان ابوظبی خودمون یک آماری بگیریم لطفاً هر یک از دوستان ابوظبی یک آمار مختصری بدند . بنده 14 فوریه ابوظبی مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم شغل د و سربازی س و 19 فوریه آپدیت شدم و دیگر هیچ ...
حداقل با فشار دادن کلید تشکر اعلام وجود کنید .
دوست خوبم mori وضعیت خودت رو اعلام کن .
متشکرم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: kasrafo ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 09:31)مرآت74 نوشته:  اگر خیل عظیم دوستان آنکارا و ایروان اجازه بدند ما از دوستان ابوظبی خودمون یک آماری بگیریم لطفاً هر یک از دوستان ابوظبی یک آمار مختصری بدند . بنده 14 فوریه ابوظبی مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم شغل د و سربازی س و 19 فوریه آپدیت شدم و دیگر هیچ ...
حداقل با فشار دادن کلید تشکر اعلام وجود کنید .
دوست خوبم mori وضعیت خودت رو اعلام کن .
متشکرم
مرآت جان
10 فوریه مصاحبه بود با برگ آبی, از 10 تا 18 سه بار آپدیت شد و دیگه همونجور مونده.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: babak_1363 ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
باسلام

دوستان ایا بعد از دیدن کیس نامبر در سایت (کلیر نس شدن)بدون وقت فبلی باید برویم سفارت یا نه ؟ وبامراجعه مجدد به usvisa-info.com باید وقت سفارت گرفت ویا فقط منطقه پستی رامشخص کنیم ولی مشگل من اینجاست که به سایت که میرم و اطلاعات خانومم را که برنده اصلی است میدم بعد ازاینکه اطلاعات کامل ایشان میاد در قسمت اضافه کردن افراد خانواده (همسر) که اطلاعات را می نویسیم کلیک ایجاد را که می زنم پیغام می دهد که (خطا در ایجاد متقاضی) ولی برای خانومم ایجاد شده وپرینت گرفتیم ایا همین پرینت برا هردو کافیست ؟

تشکر می کنم کسی مارا راهنمایی کند ما فردا داریم می رویم انکارا
تشکر کنندگان: fereydoooon ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 10:21)miyero نوشته:  باسلام

دوستان ایا بعد از دیدن کیس نامبر در سایت (کلیر نس شدن)بدون وقت فبلی باید برویم سفارت یا نه ؟ وبامراجعه مجدد به usvisa-info.com باید وقت سفارت گرفت ویا فقط منطقه پستی رامشخص کنیم ولی مشگل من اینجاست که به سایت که میرم و اطلاعات خانومم را که برنده اصلی است میدم بعد ازاینکه اطلاعات کامل ایشان میاد در قسمت اضافه کردن افراد خانواده (همسر) که اطلاعات را می نویسیم کلیک ایجاد را که می زنم پیغام می دهد که (خطا در ایجاد متقاضی) ولی برای خانومم ایجاد شده وپرینت گرفتیم ایا همین پرینت برا هردو کافیست ؟

سلام،
دوست عزیز شما بعد از کلیر شدن باید به همراه اصل پاسپورت و کانفرمیشن انتخاب PTT از ساعت 10.30 تا 12 و بین روزهای دوشنبه تا پنج شنبه به گیت سفارت مراجعه کنید.(جهت دریافت ویزا یکی از اعضای خانواده که خود نیز ویزا دریافت می کند می تواند به نمایندگی از طرف کل اعضای کیس ، تمام پاسپورت ها رو به سفارت تحویل بدهد) لطفاً نسبت به انتخاب مجدد PTT از طریق سامانه فوق که اشاره کردید اقدام کنید و کانفرمیشن مذکور رو نیز همراه داشته باشید. نیازی به ست کردن وقت مصاحبه ی جدید نیست. البته همه ی این موارد در صورتی صحیح است که کسری مدارک که درسایت کلیر شدگان از طریق ستاره های جلو ی کیش مشخص می شه وجود نداشته باشد.
موفق باشید.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: zohre02 ، linuxer ، fereydoooon ، soruosh ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 10:31)babak_1363 نوشته:  

سلام،
دوست عزیز شما بعد از کلیر شدن باید به همراه اصل پاسپورت و کانفرمیشن انتخاب PTT از ساعت 10.30 تا 12 و بین روزهای دوشنبه تا پنج شنبه به گیت سفارت مراجعه کنید.(جهت دریافت ویزا یکی از اعضای خانواده که خود نیز ویزا دریافت می کند می تواند به نمایندگی از طرف کل اعضای کیس ، تمام پاسپورت ها رو به سفارت تحویل بدهد) لطفاً نسبت به انتخاب مجدد PTT از طریق سامانه فوق که اشاره کردید اقدام کنید و کانفرمیشن مذکور رو نیز همراه داشته باشید. نیازی به ست کردن وقت مصاحبه ی جدید نیست. البته همه ی این موارد در صورتی صحیح است که کسری مدارک که درسایت کلیر شدگان از طریق ستاره های جلو ی کیش مشخص می شه وجود نداشته باشد.
موفق باشید.
با تشکر مجدد
ولی انتخاب مجدد PTT از طریق سامانه برای من کانفرم نمی شود فقط برای خانمم که برنده اصلیست را کانفرم میکند دلیلش چیست ؟
تشکر کنندگان: LALILO ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 10:31)babak_1363 نوشته:  

سلام،
موفق باشید.

سلام دوست عزيز،من هم مشكل شما را داشتم،من برنده اصلي بودم،نمي تونستم كه خانمم اضافه كنم،مجبور شدم جداگانه براي او ثبت نام كنم،و مشكلي هم پيش نيامد و ويزا هردوتامون گرفتم،ولي بايد تمام افراد خانواده در اين سايت csc ثبت نام شده باشند،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: fereydoooon ، pooyash ، Tomas
سلام دوستان عزيز
ما 5 شنبه 7 مارچ مصاحبه داشتيم و نتيجتا به اين تاپيك پيوستيم. من وقتي پيام هاي دوستان در اين تاپيك رو مي خوندم، ديدم كه همه نگران و مضطرب هستند ولي دليلشو نمي فهمم. آيا تا حالا پيش اومده كسي كلير نشه؟ ما روز مصاحبه كه مداركمونو داديم كنسول همه رو بررسي كرد، چند تا سئوال خيلي معمولي و بي اهميت پرسيد و در نهايت گفت بهتون تبريك مي گم به امريكا خوش امديد، از 6 هفته ديگه توي سايت رو ببينيد ويزا اماده شد بياييد بگيريد، خب اين يعني اينكه جاي نگراني نداره و فقط مراحل اداري بايد طي بشه و يا كساني كه پرونده اشون نقص داره مداركشونو كامل كنن ديگه مشگلي نيست. اگه من اشتباه فهميدم و ممكنه در اين زمان 6 هفته اتفاق ديگه اي بيفته و يا كلير نشيم لطفا به من بگيد، من طاقت شنيدنشو دارمBig Grin
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: lingni ، babak_1363 ، Saeedv13 ، ali3923 ، گل نهال ، zohre02 ، ali2316 ، ali5980 ، sayeh_m ، usa lover ، linuxer ، LALILO ، fereydoooon ، soruosh ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 11:14)شهزاد نوشته:  سلام دوستان عزيز
ما 5 شنبه 7 مارچ مصاحبه داشتيم و نتيجتا به اين تاپيك پيوستيم. من وقتي پيام هاي دوستان در اين تاپيك رو مي خوندم، ديدم كه همه نگران و مضطرب هستند ولي دليلشو نمي فهمم. آيا تا حالا پيش اومده كسي كلير نشه؟ ما روز مصاحبه كه مداركمونو داديم كنسول همه رو بررسي كرد، چند تا سئوال خيلي معمولي و بي اهميت پرسيد و در نهايت گفت بهتون تبريك مي گم به امريكا خوش امديد، از 6 هفته ديگه توي سايت رو ببينيد ويزا اماده شد بياييد بگيريد، خب اين يعني اينكه جاي نگراني نداره و فقط مراحل اداري بايد طي بشه و يا كساني كه پرونده اشون نقص داره مداركشونو كامل كنن ديگه مشگلي نيست. اگه من اشتباه فهميدم و ممكنه در اين زمان 6 هفته اتفاق ديگه اي بيفته و يا كلير نشيم لطفا به من بگيد، من طاقت شنيدنشو دارمBig Grin
نه دوست عزیز. قرار نیست اتفاقی بیفته. بعضی از دوستان عجله دارند و نگرانند که پیش از تمام شدن سهمیه ویزای ایران و یا اتمام دوره لاتاری 2013 ویزاشون رو بگیرند که البته نگرانی بی موردی هست. بعضی ها هم طبق محاسبات شخصی و در نظر گرفتن مدت زمان متوسطی برای کلیر شدن برای رفتن برنامه ریزی کردن و حالا اگر قرار بشه با این روال لاک پشتی کلیر بشن کار به مدیکال مجدد و تعویض بلیط و چندین و چند مشکل اساسی دیگه بر می خوره که هزینه و انرژی زیادی رو می طلبه. که البته به این گروه دوم حق می دم و امیدوارم تعداد زیادی همین روزها از این فشار طاقت فرسا رهایی پیدا کنند.
دوست عزيز ،هم بند گراميSmile
كم كم به اين جو عادت مي كني .عمو سعيد راست مي گه لاكن براي شما درس عبرتي بشه تا جلو جلو بليط نخري (يا لااقل بزار براي پايان انقضا ويزات) تا مي توني برنامه ات را به آخر مهلت ويزات برسون.از روي امضات نفهميدم كدام سفارت بودي احتمالآ آنكارا نبودي افيسراش مودب نيستن و به كسايي كه كلير مي خوردن wellcome نگفتن (يا حداقل تو روز مصاحبه ما نگفتن ،اصلآ شايد به يك ضربي ها هم نگفتن!) منم حساس استرس..... حتي به من نگفتن كه چه وقتي (مثلآ 4 تا 6 هفته ديگه) برو سايت رو چك كن . فقط گفت سايت رو چك كن هر وقت اون لامصب رو ديدي بيا بگير
اين تفاوت ها، اين گيجي ها( منظورم گيجي افسرها و بررسي كننده هاي پرونده ها)،اين برداشت هاي مختلف،عدم برنامه ريزي ها ،همه رو نگران و مضطرب كرده
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، armin1 ، smartie ، ali2316 ، naarestan ، sh_aytak ، fereydoooon ، shivarahbari ، soruosh ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 11:44)LALILO نوشته:  
دوست عزيز ،هم بند گراميSmile
كم كم به اين جو عادت مي كني .عمو سعيد راست مي گه لاكن براي شما درس عبرتي بشه تا جلو جلو بليط نخري (يا لااقل بزار براي پايان انقضا ويزات) تا مي توني برنامه ات را به آخر مهلت ويزات برسون.از روي امضات نفهميدم كدام سفارت بودي احتمالآ آنكارا نبودي افيسراش مودب نيستن و به كسايي كه كلير مي خوردن wellcome نگفتن (يا حداقل تو روز مصاحبه ما نگفتن ،اصلآ شايد به يك ضربي ها هم نگفتن!) منم حساس استرس..... حتي به من نگفتن كي برو سايت رو چك كن
اين تفاوت ها، اين گيجي ها( منظورم گيجي افسرها و بررسي كننده هاي پرونده ها)،اين برداشت هاي مختلف،عدم برنامه ريزي ها ،همه رو نگران و مضطرب كرده

من ارمنستان بودم و همه بسيار خوش برخورد بودن. بخصوص كنسول كه خيلي خوش اخلاق و مهربون بودن.
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: ali2316 ، kasrafo ، s.s.h ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان