کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان گرامی با درود ، یک سئول دارم .آفیسر به من گفت که دو هفته دیگه که شمارت رو در سایت دیدی بیا و ویزاهاتون رو بگیر حالا اگر کیس نامبرم رو در سایت دیدم باید برم ویزاها رو بگیرم . و اینکه این تاریخ که جلوی کیس نامبرها نوشته شده یعنی چی ..؟
با سپاس بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 10:30)zohre02 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 21:43)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
من یه مرور روی یادداشتهای دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن داشتم. به نظرم داشتن حساب بانکی بالای 100 م تاثیرش بالاتر از همه چیه. حتی اف بی آی چک هم نداشتن بعضیهاشون.
یک کیس هم در روز مصاحبه من یک ضرب گرفتن یک خانواده سه نفره بودن با شغل آزاد و سرمایه زیاد .

سلام دوست عزیز، از نظر من هیچ ارتباطی نداره برای مثال خود ما با داشتن حساب بانکی بالای 100 م و سند ملکی با ارزش مناسب و خوب (ملک حدود 180 متری در میرداماد) کلیرنس خوردیم از نظر من بیشتر از همه به شغل توجه می کنند شاید آن مورد شما مغازه دار و به قول معروف بازاری بوده باشه، اشخاصی که شرکت حتی داشته باشند و بخصوص کار بازرگانی کرده باشند حتی اگر خصوصی باشند و به ارتباط با مسائل حساس 90 درصد کلیرنس می خورند

نخير دوستان درست مي گن كاملآ به شغل و تحصيلات و چندتا چيز ديگه بستگي داره .اگه يادتون باشه همش از شما(برنده اصلي) سوالات شغلي و تحصيلي مي پرسيدن (يادمون باشه كه خدمت سربازي هم يك نوع شغل محسوب مي شه و بستگي به اينكه كجا خدمت كرده باشي پياز داغ كليرنسش بيشتره).تا اونجايي كه معلوم شده اونهايي كه فقط شغل آزاد داشته باشند و شغل يا شركتشان ارتباط مبادلات بين المللي و بازرگاني نداشته باشد و معاف از خدمت باشند و يا كساني كه جوان باشند و وارد كار هنوز نشده باشند مثلآ دانشجو باشند و چيزي مانند آنها يكضرب نصيبشان مي شود.البته تشابه اسمي اين دوستان ظاهرآ قبل از مصاحبه چك مي شود كه ظاهرآ سريعترين نوع بك گراند چك است.بقيه نوع بك گراند چك ها هم ظاهرآ تا زمان مصاحبه آماده مي شه. ولي شغل و تحصيلات و... در زمان مصاحبه بعد از اينكه افسر با چندتا سوال فني از چيزهايي كه مي خواهد سر درمي آره و اطلاعاتش رو وارد كامپيوتر مي كنه پروسه اداري اين موضوع شروع مي شود.
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، الهه سابق ، zohre02 ، naarestan ، fereydoooon ، shivarahbari ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 12:09)sweety.alireza نوشته:  دوستان گرامی با درود ، یک سئول دارم .آفیسر به من گفت که دو هفته دیگه که شمارت رو در سایت دیدی بیا و ویزاهاتون رو بگیر حالا اگر کیس نامبرم رو در سایت دیدم باید برم ویزاها رو بگیرم . و اینکه این تاریخ که جلوی کیس نامبرها نوشته شده یعنی چی ..؟
با سپاس بدرود
بعله دوست گرامي بعد از اينكه شمارتون در سايت سفارت مربوطه اعلام شد ( كه با توجه به ظواهر مربوطه در اين سايت احتمال خيلي زياد بيشتر از دو هفته خواهد بود و زياد به حرف افسر گوش نكن) مي توانيد به سفارت مراجعه و پاستون را براي اخذ ويزا ارائه نماييد .تاريخ جلو شماره ها آخرين مهلت شما براي مراجعه جهت اخذ ويزا است.البته توصيه مي شود در همان اوايل اعلام شماره براي اخذ ويزا مراجعه شود بهتر است و صواب دارد.

(2013-03-09 ساعت 12:20)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 12:04)شهزاد نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 11:44)LALILO نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 11:14)شهزاد نوشته:  سلام دوستان عزيز
ما 5 شنبه 7 مارچ مصاحبه داشتيم و نتيجتا به اين تاپيك پيوستيم. من وقتي پيام هاي دوستان در اين تاپيك رو مي خوندم، ديدم كه همه نگران و مضطرب هستند ولي دليلشو نمي فهمم. آيا تا حالا پيش اومده كسي كلير نشه؟ ما روز مصاحبه كه مداركمونو داديم كنسول همه رو بررسي كرد، چند تا سئوال خيلي معمولي و بي اهميت پرسيد و در نهايت گفت بهتون تبريك مي گم به امريكا خوش امديد، از 6 هفته ديگه توي سايت رو ببينيد ويزا اماده شد بياييد بگيريد، خب اين يعني اينكه جاي نگراني نداره و فقط مراحل اداري بايد طي بشه و يا كساني كه پرونده اشون نقص داره مداركشونو كامل كنن ديگه مشگلي نيست. اگه من اشتباه فهميدم و ممكنه در اين زمان 6 هفته اتفاق ديگه اي بيفته و يا كلير نشيم لطفا به من بگيد، من طاقت شنيدنشو دارمBig Grin
دوست عزيز ،هم بند گراميSmile
كم كم به اين جو عادت مي كني .عمو سعيد راست مي گه لاكن براي شما درس عبرتي بشه تا جلو جلو بليط نخري (يا لااقل بزار براي پايان انقضا ويزات) تا مي توني برنامه ات را به آخر مهلت ويزات برسون.از روي امضات نفهميدم كدام سفارت بودي احتمالآ آنكارا نبودي افيسراش مودب نيستن و به كسايي كه كلير مي خوردن wellcome نگفتن (يا حداقل تو روز مصاحبه ما نگفتن ،اصلآ شايد به يك ضربي ها هم نگفتن!) منم حساس استرس..... حتي به من نگفتن كي برو سايت رو چك كن
اين تفاوت ها، اين گيجي ها( منظورم گيجي افسرها و بررسي كننده هاي پرونده ها)،اين برداشت هاي مختلف،عدم برنامه ريزي ها ،همه رو نگران و مضطرب كرده

من ارمنستان بودم و همه بسيار خوش برخورد بودن. بخصوص كنسول كه خيلي خوش اخلاق و مهربون بودن.

خوش به حالت دوست عزیز برخورد آنکارا با اونایی که کلیرنس می خورن اینقدر استرس زاست که نگو...به من اگه گفته بود به آمریکا خوش اومدی همونجا غش می کردم از خوشحالی...
به من برگشته میگه شما ظاهرا شغل خوبی داری چرا می خوای بری آمریکا
موندم چی بگم!!!!Sad

خوب ،خوبي ارمنستان اينه كه پايان مهلت ورود به كشور آ م ر ي ك ا 6 ماه پس از صدور ويزا هستش و آدم راحتر مي تواند برنامه ريزي كنه. (نه مثل آنكارا كه 6 ماه پس از مديكاله) .آخه والا اين دو گانگي چيه؟ چرا؟ كسي هم نمي دونه براي چي ؟ انگار آدمها با هم فرق مي كنند كه يكي اعتبار مديكالش يكساله هستش ولي اگه همون آدم بره آنكارا مي شه 6 ماه. اين آپارتايد هست .آقاي دكتر پول دوست .بعضي ها در آنكارا مجبورآ چون برنامه كلير شدن مشخص نيست دوباره برن مديكال...Sad
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: armin1 ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
سلام به همه
شهرزاد جان دقیقا با حرفت موافقم اینجا خیلی موارد الکی استرس وارد میکنن. راحت زندگی کنید دوستان
بنده هم 06 مارچ آنکارا مصاحبه داشتم آفیسر فقط ازم یه قسم گرفت که همه چیزا که گفتم راست باشه و بعدشم گفت شغلی که گفتی تو آمریکا میخوای انجام بدی خیلی خوبه و خیلی مودب برخورد میکرد و گفت از 20 روز تا 2 ماه آینده شماره شما میاد تو سایت بعدش میتونید بیاید ویزاتون رو بگیرید. تازه آخرش بیچاره به پام بلند شد و خیلای گرم خداحافظی کرد (اینم بگم من انگلیسی مصاحبه کردم)
اینم بگم کل زمان مصاحبه من 60 ثانیه هم نشد خودم تعجب کرده بودم
تشکر کنندگان: kasrafo ، s.s.h ، armin1 ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
ما 5 شنبه 7 مارچ مصاحبه داشتيم و نتيجتا به اين تاپيك پيوستيم. من وقتي پيام هاي دوستان در اين تاپيك رو مي خوندم، ديدم كه همه نگران و مضطرب هستند ولي دليلشو نمي فهمم. آيا تا حالا پيش اومده كسي كلير نشه؟ ما روز مصاحبه كه مداركمونو داديم كنسول همه رو بررسي كرد، چند تا سئوال خيلي معمولي و بي اهميت پرسيد و در نهايت گفت بهتون تبريك مي گم به امريكا خوش امديد، از 6 هفته ديگه توي سايت رو ببينيد ويزا اماده شد بياييد بگيريد، خب اين يعني اينكه جاي نگراني نداره و فقط مراحل اداري بايد طي بشه و يا كساني كه پرونده اشون نقص داره مداركشونو كامل كنن ديگه مشگلي نيست. اگه من اشتباه فهميدم و ممكنه در اين زمان 6 هفته اتفاق ديگه اي بيفته و يا كلير نشيم لطفا به من بگيد، من طاقت شنيدنشو دارمBig Grin
شهرزاد جان
متاسفانه افيسر با همه همينطور برخورد ميكنه . ميگم متاسفانه براي اينكه اين برخورد حالت كليشه داره . دو تا سوال خيلي بي اهميت و اينكه مدارك شما كامله و ٤ تا ٦ هفته ديگه سايت رو چك كنيد و لبخند و انرژي مثبت و خدانگهدار Smile تقريباً با ٩٩ درصد همين برخورد بوده . ولي بعد از ٦ هفته هي نگاه ميكني به مانيتور و ميبيني خبري نشد و ٦ هفته ميشه ١٠١ روز و هرچي فكر ميكني كه چرا اينطوري شدي هيچي تو ذهنت نمياد . و همون افيسر مهربان كه با لبخند بهتون ميگه مدارك شما كامله در اون لحظه داره اشتباهاً اينو ميگه چون ممكنه اين گونه نباشه و مثلاً بعد ١٠٠ روز از شما ليست سفرهاتون رو ميخوان يا بعد٦٠ روز ريز نمره ديپلم رو ميخوان يا مثلاً بعد از ٣٠ روز تازه يادشون ميفته كه فرم ٩ سوالي شما رو با پي دي اف نتونستن باز كنن و بايد با ورد ميفرستادين و خيلي موارد ديگه و توجه هم نميكنه كه اين اشتباهش به چه قيمتي براي طرف مقابلش تموم ميشه . اين رو نفرستادم كه استرس بدم . اميدوارم كه اين اتفاقات بعد از اين براي كسي نيفته . ولي اگر بعضي ها ناراحت هستن ( مثل خود من ) بنا به همچين دلايليه و البته براي خانواده ها ( اين شامل مجردها نميشه ) جمع و جور كردن يك زندگي در مدت بسيار كم و مسائلي كه در اين بين به وجود مياد رو هم بايد در نظر گرفت .
براي همه ارزوي زندگي بي دردسر ميكنم Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: afs ، Saeedv13 ، zohre02 ، amir82 ، bayat_r ، kasrafo ، naarestan ، lilac ، bmojtaba ، armin1 ، ensan ، f1f ، enchantress_boy ، گل نهال ، el333 ، arian307 ، ali2316 ، LALILO ، fereydoooon ، khmp ، usa lover ، ASALI ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 11:25)Saeedv13 نوشته:  
نه دوست عزیز. قرار نیست اتفاقی بیفته. بعضی از دوستان عجله دارند و نگرانند که پیش از تمام شدن سهمیه ویزای ایران و یا اتمام دوره لاتاری 2013 ویزاشون رو بگیرند که البته نگرانی بی موردی هست. بعضی ها هم طبق محاسبات شخصی و در نظر گرفتن مدت زمان متوسطی برای کلیر شدن برای رفتن برنامه ریزی کردن و حالا اگر قرار بشه با این روال لاک پشتی کلیر بشن کار به مدیکال مجدد و تعویض بلیط و چندین و چند مشکل اساسی دیگه بر می خوره که هزینه و انرژی زیادی رو می طلبه. که البته به این گروه دوم حق می دم و امیدوارم تعداد زیادی همین روزها از این فشار طاقت فرسا رهایی پیدا کنند.

دوست عزيز ممنون از پاسخ شما. در چه صورتي ممكنه مديكال مجدد نياز باشه؟ راستي سئوال ديگه اي دارم چرا به ما فرم 9 سئوالي ندادند؟
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
(2013-03-09 ساعت 04:18)lot2013 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 23:25)armin paydar نوشته:  سلام
دوست عزیز آمار شما اشتباست چون ( 195=0.43*455 ) در حالی که شما کل افراد کلیر شده رو 119 نفر اعلام کردین.

[عکس: 136278412242679_0Turkey-Visa-Status-01.jpg]

[عکس: 1362784122411_1Turkey-Visa-Status-02.jpg]

سلام
از اینکه لطف کردید و اشکالی را که به نظرتان آمد مطرح فرمودید متشکرم.
توضیحات کامل همراه با تصاویر را خدمتتان عرضه داشتم.....
lot2013

خداي بزرگ يعني وقتي يادداشت اين دوست محترممون را خواندم كه گفته بودن "...آمار شما اشتباه است..." خواستم چيزي بنويسم كه كيبورد براي تايپ مناسب نبود و بعد پست دوست بسيارد گرانقدر lot2013 رو ديدم كه در نهايت تواضع با اينكه موضوع اشتباه نبود چقدر با صبر و بردباري و البته ظرافت هاي ادبي به راهنمايي دوستشان پرداخته بودند.

دوستان گرامي ،هموطن عزيز
من از يادداشت lot2013 خيلي ياد گرفتم با اينكه در يك جمله كل زحمات ايشون ".... آمار شما اشتباه است ...." رفته بود هوا اما ...

دوست من lot2013 من يكي دست شما را مي بوسم چون در جريان ريز چگونگي تهيه اين جدول آنهم بطور متوالي قرار گرفتم .خواستم بگويم از اين ياري شما و از اينهمه مرهمتي كه داريد ممنون.از اين انسانيتي كه به خرج داده وقت گرانقدر خود را جهت ياري رساندن به هموطن خود به همسفر خود به دوست خود و به نوعي رقيب خود وقف مي كنيد ممنونم.هرچند زبان بنده و قلم بنده قاصر از اينهمه ايمان .تو نيكي مي كن و در دجله انداز كه ايزد در بيابانت دهد باز .
اگر نقطه اي پس و پيش باشد كل زحمات شما اشتباه نخواهد بود من دقت خود را اضافه خواهم كرد . اگر عددي ديدم كه در اين جدول پر از ديتا جابه جا نوشته شده است به ياريت خواهم آمد تا با هم اين راه دشوار را بگذرانيم .به اميد زندگي
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، MARYAM2 ، ali2316 ، payam62 ، shayangh ، raham ، shani89 ، lilac ، habibi ، afs ، soruosh ، مرآت74 ، Tomas
حالا من ىه استرس علاوه بر استرس هاى شمو هم دارم چون بعد اومدن به هتل متوجه شدم افىسر شماره کىس نامبرمو اشتباه نوشته تو برگه صورتىم زنگ زدم سفارت به نظرم همون افىسر که منو مصاحبه کرد گوشىرو برداشت هرچى بهش گفتم اخر مىگفت لىلى زن ىا مرد خلاصه منم نا امىد قط کردم اىمىل زدم ببىنم جواب چى مىدن.....اىنم شد زندگىه ما
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
(2013-03-09 ساعت 15:32)LALILO نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 04:18)lot2013 نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 23:25)armin paydar نوشته:  سلام
دوست عزیز آمار شما اشتباست چون ( 195=0.43*455 ) در حالی که شما کل افراد کلیر شده رو 119 نفر اعلام کردین.

[عکس: 136278412242679_0Turkey-Visa-Status-01.jpg]

[عکس: 1362784122411_1Turkey-Visa-Status-02.jpg]

سلام
از اینکه لطف کردید و اشکالی را که به نظرتان آمد مطرح فرمودید متشکرم.
توضیحات کامل همراه با تصاویر را خدمتتان عرضه داشتم.....
lot2013

خداي بزرگ يعني وقتي يادداشت اين دوست محترممون را خواندم كه گفته بودن "...آمار شما اشتباه است..." خواستم چيزي بنويسم كه كيبورد براي تايپ مناسب نبود و بعد پست دوست بسيارد گرانقدر lot2013 رو ديدم كه در نهايت تواضع با اينكه موضوع اشتباه نبود چقدر با صبر و بردباري و البته ظرافت هاي ادبي به راهنمايي دوستشان پرداخته بودند.

دوستان گرامي ،هموطن عزيز
من از يادداشت lot2013 خيلي ياد گرفتم با اينكه در يك جمله كل زحمات ايشون ".... آمار شما اشتباه است ...." رفته بود هوا اما ...

دوست من lot2013 من يكي دست شما را مي بوسم چون در جريان ريز چگونگي تهيه اين جدول آنهم بطور متوالي قرار گرفتم .خواستم بگويم از اين ياري شما و از اينهمه مرهمتي كه داريد ممنون.از اين انسانيتي كه به خرج داده وقت گرانقدر خود را جهت ياري رساندن به هموطن خود به همسفر خود به دوست خود و به نوعي رقيب خود وقف مي كنيد ممنونم.هرچند زبان بنده و قلم بنده قاصر از اينهمه ايمان .تو نيكي مي كن و در دجله انداز كه ايزد در بيابانت دهد باز .
اگر نقطه اي پس و پيش باشد كل زحمات شما اشتباه نخواهد بود من دقت خود را اضافه خواهم كرد . اگر عددي ديدم كه در اين جدول پر از ديتا جابه جا نوشته شده است به ياريت خواهم آمد تا با هم اين راه دشوار را بگذرانيم .به اميد زندگي

سلام به همه ی دوستان و یک سلام ویژه به دوست عزیزمون lot2013 Smile
به حق باید گفت که ایشون در کمال متانت پاسخ دادن و از طرفی منهم یک تشکر ویژه از ایشون دارم بخاطر اینکه سخاوتمندانه زمانشون رو جهت کمک به سایر دوستان به کار بستن .البته نباید از حق بگذریم که همه ی بچه ها دارن با تمام توانشون به همدیگه کمک می کنن .ولی خوب اگر کسی رو دیدیم که داره با این توان و انرژی دیگران رو یاری می کنه باید بهش دست مریزاد بگیم و ازش تشکر کنیم.
lot2013 عزیز خدا قوت و خسته نباشی رفیق .
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، ali2316 ، گل نهال ، LALILO ، raham ، lilac ، habibi ، fereydoooon ، soruosh ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 15:19)شهزاد نوشته:  دوست عزيز ممنون از پاسخ شما. در چه صورتي ممكنه مديكال مجدد نياز باشه؟ راستي سئوال ديگه اي دارم چرا به ما فرم 9 سئوالي ندادند؟
مدیکال شما 6 ماه بیشتر اعتبار نداره. فرم 9 سئوالی رو وقتی برای متقاضی می فرستند که کار یا مدرک تحصیلیش برای آفیسر مبهم باشه. حتماً آفیسر در مورد شما قانع شده که براتون نفرستادن.
تشکر کنندگان: nina22 ، ali2316 ، payam62 ، گل نهال ، raham ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 09:35)kasrafo نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 09:31)مرآت74 نوشته:  اگر خیل عظیم دوستان آنکارا و ایروان اجازه بدند ما از دوستان ابوظبی خودمون یک آماری بگیریم لطفاً هر یک از دوستان ابوظبی یک آمار مختصری بدند . بنده 14 فوریه ابوظبی مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم شغل د و سربازی س و 19 فوریه آپدیت شدم و دیگر هیچ ...
حداقل با فشار دادن کلید تشکر اعلام وجود کنید .
دوست خوبم mori وضعیت خودت رو اعلام کن .
متشکرم
مرآت جان
10 فوریه مصاحبه بود با برگ آبی, از 10 تا 18 سه بار آپدیت شد و دیگه همونجور مونده.

دوستان من
منم از آنكارا هستم در همون حدود تاريخي مصاحبه و با همين تعداد آپديت و با همان شرايط كه مي گين I Love Mohajersara
تشکر کنندگان: babak_1363 ، fereydoooon ، Tomas
دوستان من هم 4 روزه آمدم امریکا ولی همچنان منتظر کلیرنس همسرم هستم . یک ایمیل هفته پیش زدیم که اب پاکی را ریختند رو دستمان که هنوز کلیر نشده و بعد از آن هر سه کیس ما در سایت آپدیت شد . من که کم کم دارم خسته و نا امید می شم . به امید کلیرنس تمام دوستان
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-03-09 ساعت 16:01)MARYAM2 نوشته:  دوستان من هم 4 روزه آمدم آمریکا ولی همچنان منتظر کلیرنس همسرم هستم . یک ایمیل هفته پیش زدیم که اب پاکی را ریختند رو دستمان که هنوز کلیر نشده و بعد از آن هر سه کیس ما در سایت آپدیت شد . من که کم کم دارم خسته و نا امید می شم . به امید کلیرنس تمام دوستان

نگران نباشید و خودتون رو آماده خبرهای خوب بکنید و البته یک زندگی جدید و سرشار از موفقیت های روز افزون
به امید اینکه پیشکسوتای منتظر سرا به زودی کلیر بشن و بعدم ما جوونا Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: سمانه777 ، گل نهال ، LALILO ، nina22 ، raham ، fereydoooon ، MARYAM2 ، ali2316 ، kasrafo ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-09 ساعت 16:01)MARYAM2 نوشته:  دوستان من هم 4 روزه آمدم آمریکا ولی همچنان منتظر کلیرنس همسرم هستم . یک ایمیل هفته پیش زدیم که اب پاکی را ریختند رو دستمان که هنوز کلیر نشده و بعد از آن هر سه کیس ما در سایت آپدیت شد . من که کم کم دارم خسته و نا امید می شم . به امید کلیرنس تمام دوستان
هنوز تا ریختن آب پاکی رو دست ملت 7 ماه فرصت هست. اینقدر ناامید نباشینRolleyes.
تشکر کنندگان: سمانه777 ، گل نهال ، sayeh_m ، bmojtaba ، LALILO ، payam62 ، nina22 ، raham ، fereydoooon ، MARYAM2 ، soruosh ، ali2316 ، bayat_r ، kasrafo ، مرآت74 ، Tomas
یعنی هربار صفحمو اپ دیت میکنم اینجا یه پست جدید هست خسته نباشید واقعا .
من هنوز مصاحبه نرفتم اما از این که انقدر به هم امید میدید خوشم میاد اما یه چیز کوچولویی یکمی اذیتم میکنه :
شاید چون هنوز به این تاپیک تعلق ندارم اجازه اظهار نظر ندارم یا اصلا شمارو درک نمیکنم راست میگید اما دوستا ن مگه ما همونایی نیستیم که میگیم به هرکس گفتیم داریم میریم امریکا هر بار مارو میبینه میگه پس چی شد چرا نرفتی؟ چرا هنوز اینجا هستی؟ و هی حرص میخوریم که اخه به تو چه ! و فلان و بیصار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میخواستم بگم گاهی وقتی میام اینجا که هی از هم میپرسین اااا فلانی که پیشکسوت تو هنوز کلیر نشدی ؟ شاید من زود رنج باشم اما اگر هی یکی به من بگه شما جز کلیر شده ها بودی یا نه عصبیم میکنه بیشتر به من استرس میده . میدونم که با شنیدن صدای هورا یکی شما هم خوشحال میشین . اما به خدا گاهی یه سری ادم هارو زده میکن،پرسیدن مکرر سوال :تو هنوز کلیر نشدی ؟!!!!!!
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و عذر میخوام که اینجوری قضاوت میکنم .
اگر روزی هم تو این تاپیک اومدم حتی اگر تا اخر هم اینجا موندگار شدم خواهش میکنم از من یکی نپرسین چون به اندازه کافی بیرون داریم جواب میدیم به فک و فامیل
ببخشید که اومدم اینجا و روده درازی کردم
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: sayeh_m ، f1f ، bmojtaba ، babak_1363 ، LALILO ، Saeedv13 ، nina22 ، raham ، habibi ، گل نهال ، amir82 ، fereydoooon ، soruosh ، AsemanAbee ، ali2316 ، bayat_r ، kasrafo ، مرآت74 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان