کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-09 ساعت 23:53)mehdididam نوشته:  
مدیران محترم ، اعضای گرامی

[align=right] در طریقت ذن جمله ایست که میگوید : نه فکر نه واکنش نه تصمیم ، نه قصد و نه آهنگ ، نه پرورش ، بگذار هرچیز آزاد باشد که همانطور که هست باشد ، خود را از زندگی جدا مکن و بگذار در میان آن و در متن آن قرار بگیری . . . آرام نشستن و هیچ کاری نکردن ، بهار خودش میاید و جمن خود بخود میروید . . .
.
و یا شاید .....

"حضرت عیسی(ع):بخواهید تا به شما داده شود، بجویید تا بیابید، در بزنید تا به روی شما باز شود، زیرا هر که چیزی بخواهد، به دست خواهد آورد، و هر که بجوید ، خواهد یافت . کافی است در بزنید که در به رویتان باز می شود."
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
(2013-03-09 ساعت 16:50)سمانه777 نوشته:  ممنون دوست عزیز بابت نکاتی که گفتین درست میگید . این تاپیک واقعا فوق العاده انرژی داره . و از اینکه دوستان خوبی دورتادور هم هستن تا این پروسه رو کوتاه تر جلوه کنه واقعا خوشحالم

سلام سمانه جون
خوبی عزیزم
همانطور که میدونید من شماره کیسم خیلی پایین بود و اگر به موقع پیگیری میکردم باید الان امریکا بودیم ولی اگر سه ماه دیرتر اقدام میکردم و تا پایان تابستون امسال طول میکشید شاید برای برنامه های زندگیم بهتر بود درس پسرم تیر تموم میشد کارای سربازیشو میکردم و راهی خدمت میشد خیالمون راحت و ما هم میرفتیم به دیار غربت .
حالا میبینم اگر بیشتر صبر و حوصله میکردم چقدر بهتر بود .
گاهی اوقات تاخیر در یک مسئله حکمتی داره که ما از اون بیخبریم .
گاهی اوقات با خودم میگم اگر سال قبل برنده شده بودم پسرم هم با می امد چرا یکسال دیر برنده شدم ؟؟
ولی شاید روندی که خدا برای زندگی ما در نظر گرفته به صلاحمون هست و ما بیخبریم. بهتر هیچ چیز را بزور از خدا نگیریم .
بگذریم عزیزم من تو ترکیه و در انتظار دریافت پاسپورت هستم تنها هستم و به تعطیلات هم برخورد کردم و حوصله ام خیلی سر رفته و همش میگم چی میشد که جمعه پاسامو میگرفتم و...
خلاصه برات بگم این انتظار سر دراز داره مرحله به مرحله نوع انتظار فرق میکنه.
بهتر ه همه دعا کنیم که اینشالله بعضی از مسائل ختم بخیر بشه تا بعد از عید با دلار پایین مهاجرت کنیم .
(2013-03-10 ساعت 00:41)ASALI نوشته:  

[align=right] در طریقت ذن جمله ایست که میگوید : نه فکر نه واکنش نه تصمیم ، نه قصد و نه آهنگ ، نه پرورش ، بگذار هرچیز آزاد باشد که همانطور که هست باشد ، خود را از زندگی جدا مکن و بگذار در میان آن و در متن آن قرار بگیری . . . آرام نشستن و هیچ کاری نکردن ، بهار خودش میاید و جمن خود بخود میروید . . .
.
و یا شاید .....

"حضرت عیسی(ع):بخواهید تا به شما داده شود، بجویید تا بیابید، در بزنید تا به روی شما باز شود، زیرا هر که چیزی بخواهد، به دست خواهد آورد، و هر که بجوید ، خواهد یافت . کافی است در بزنید که در به رویتان باز می شود."

تا نگرید طفل کی نوشد لبن
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، ali2316 ، fereydoooon ، nooshshahnar ، peyman1355 ، Hedieh20 ، iman63ir ، raham ، farshadsh ، soruosh ، circle ، ASALI ، Tomas ، مرآت74 ، shishipapa
(2013-02-21 ساعت 17:59)homayoon13 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 16:59)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 16:51)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 16:03)sayeh_m نوشته:  مسعود جان
تلفن انكارا رو ول كن . اصلاً بهت جواب نميدن . يه ايميل به انكارا بزن و همينو توضيح بده . بگو اگر لازمه براتون ايميل كنم . بگو افيسر گفته بود وقتي كلير شدي بيار . بعد ببين چي جواب ميدن . اگر مشكل اين باشه سريع كلير ميشي . واقعاً نميدوني اينها ممكنه چه اشتباهاتي بكنن .

شما به همان آدرسی که 400 تا کاراکتر جا میشه ایمیل میزنید یا ادرس دیگر چون تا حالا ایمیل های من را جواب نداند.
مريم جان
به همون ايميل ٤٠٠ تايي بايد بزنين . منم بعد از ٦ بار تازه جواب ايميل اخري رو ديروز دادن . اون ٥ تا قبلي رو جواب ندادن .
با سلام وتشکر از راهنمائیهای شما و عرض خسته نباشی یک لطف دیگر هم داشته باشید و ادرس سایت ایمیل 400 کاراکتری را نیز در امضای خود بگدارید تا دستری همه راحت باشه ، چون شما را راحتر از قسمتهای مختلف سایت انکارا میشه پیدا کرد.
من جمعه شب با همان سایت ایمیل زدم و تقاضای داشتم ( تغییر ادرس) و امروز جواب امد و انجام شده. در ضمن آپدیت هم شدیم

چطوري بايد پيگيري كرد كه پاسها رو سفارت به پست تحويل داده يا نه ؟
و توي اين برگه فقط به شماره refrence id داره ولي توي سايت ptt من همچين چيزي نديدم. اگه اطلاع دارید كمك كنن ممنون ميشم.
در ضمن سايت ceac هم 7 مارس براي ما آپديت شد.
تشکر کنندگان: peyman1355 ، farshadsh ، Tomas ، مرآت74
دوستان عزيز سلام. من و همسرم در فرمهاي اوليه در بند مربوط به اينكه چه شغلي را درامريكا ميخواهيد انجام دهيد متاسفانه وارد كرديم دانشجوي دكترا. البته چنين قصدي هم داريم ولي با توجه به اينكه زمان اپلاي كردن دانشگاهها تقريبا از سپتامبر امسال تازه. شروع ميشه و در بهترين حالت پذيرش رو ميتيونيم درماه مي ٢٠١٤ بگيريم، حالا خيلي نگرانيم در روز مصاحبه مشكلي پيش بياد. به ويژه درمورد تمكن مالي اونهم براي هر دومون. ما احتمالا براي ماه مي كارنت ميشيم. دوستان لطفا اگه راهكاري داريد راهنمايي بفرماييد. خيلي خيلي ممنون.
Case no:as201373##
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas ، مرآت74
(2013-03-10 ساعت 06:31)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 17:59)homayoon13 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 16:59)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 16:51)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 16:03)sayeh_m نوشته:  مسعود جان
تلفن انكارا رو ول كن . اصلاً بهت جواب نميدن . يه ايميل به انكارا بزن و همينو توضيح بده . بگو اگر لازمه براتون ايميل كنم . بگو افيسر گفته بود وقتي كلير شدي بيار . بعد ببين چي جواب ميدن . اگر مشكل اين باشه سريع كلير ميشي . واقعاً نميدوني اينها ممكنه چه اشتباهاتي بكنن .

شما به همان آدرسی که 400 تا کاراکتر جا میشه ایمیل میزنید یا ادرس دیگر چون تا حالا ایمیل های من را جواب نداند.
مريم جان
به همون ايميل ٤٠٠ تايي بايد بزنين . منم بعد از ٦ بار تازه جواب ايميل اخري رو ديروز دادن . اون ٥ تا قبلي رو جواب ندادن .
با سلام وتشکر از راهنمائیهای شما و عرض خسته نباشی یک لطف دیگر هم داشته باشید و ادرس سایت ایمیل 400 کاراکتری را نیز در امضای خود بگدارید تا دستری همه راحت باشه ، چون شما را راحتر از قسمتهای مختلف سایت انکارا میشه پیدا کرد.
من جمعه شب با همان سایت ایمیل زدم و تقاضای داشتم ( تغییر ادرس) و امروز جواب امد و انجام شده. در ضمن آپدیت هم شدیم

چطوري بايد پيگيري كرد كه پاسها رو سفارت به پست تحويل داده يا نه ؟
و توي اين برگه فقط به شماره refrence id داره ولي توي سايت ptt من همچين چيزي نديدم. اگه اطلاع دارید كمك كنن ممنون ميشم.
در ضمن سايت ceac هم 7 مارس براي ما آپديت شد.

وقتی که سفارت پاس ها را به PTT تحویل داد شماره پیگیری آن را تو سایت CSC زیر اسم هر کدام از افراد کیس می نویسه.
تشکر کنندگان: zohre02 ، farshadsh ، Tomas ، مرآت74
درود بر همه دوستان خوب و دوست داشتني مهاجرسرا

شرمنده تك تك دوستان بزرگوارم هستم كه اين روزها نمي تونم حتي يك نگاه كوچك به اينجا بياندازم.
در حال حاضر درگير فروش لوازم خانه و يك دنيا كار ديگر هستم، اما از آنجايي كه احساس مي كنم نسبت به همه اعضاء اين سايت به خصوص افراد قديمي و پيشكسوت شديدا مديون هستم، اميدوارم بعد از انجام دادن كارهاي ناتمامم، مثل پيش از زمان گرفتن ويزاهامون به اينجا مرتب سر بزنم تا شايد بتوانم نوك سوزني از محبت ها و راهنمايي هاي ارزشمند دوستانم رو جبران كنم.
شايد اين تاپيك جاي اين حرف ها نباشه اما از آنجايي كه اين تاپيك جزو فعالترين تاپيك هاست و خود من هم لحظه به لحظه اين روزها رو سپري كردم و با تمام وجودم حال تك تك شما دوستان خوبم رو درك مي كنم، با اجازه مدير بزرگوار تاپيك سركار خانم سايه گرامي اين پست رو در اين تاپيك گذاشتم.
نمي دونم چي بگم، فقط تنها چيزي كه ذهنم ميرسه اينه كه اميدوارم هرچه زودتر همه برندگان منتظر كلير 2013 از اين تاپيك خارج شده و به تاپيك " اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت " اسباب كشي كنند و اين تاپيك هم مثل تاپيك هاي قديمي قفل بشه.Shy

براي همه دوستان بزرگوارم آرزوي شادترين لحظه ها رو دارم، تندرست و پيروز باشيد
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
(2013-03-10 ساعت 08:08)immigrant2us نوشته:  دوستان عزيز سلام. من و همسرم در فرمهاي اوليه در بند مربوط به اينكه چه شغلي را درامريكا ميخواهيد انجام دهيد متاسفانه وارد كرديم دانشجوي دكترا. البته چنين قصدي هم داريم ولي با توجه به اينكه زمان اپلاي كردن دانشگاهها تقريبا از سپتامبر امسال تازه. شروع ميشه و در بهترين حالت پذيرش رو ميتيونيم درماه مي ٢٠١٤ بگيريم، حالا خيلي نگرانيم در روز مصاحبه مشكلي پيش بياد. به ويژه درمورد تمكن مالي اونهم براي هر دومون. ما احتمالا براي ماه مي كارنت ميشيم. دوستان لطفا اگه راهكاري داريد راهنمايي بفرماييد. خيلي خيلي ممنون.
Case no:as201373##

سلام صبح بخير اينجا تهران هوا بسيار عالي و باحال با بارندگي پراكنده بهاري فعلآ حالش رو ببر....Tongue
خوب دوست عزيز مشكلي نيست وقتي مي رويد مصاحبه تقاضا كنيد تا قبل از قسم خوردن نزد افسر فرمهاتون رو اديت كنيد و شغل آينده را مناسب كنيد اين در صورتي كه اديت آن كم باشه اما اگه مي خواهيد زياد اديت كنيد باز هم فرصت داريد اگه آنكارا بودين چون بايد مدارك مورد نياز سفارت را 15 روز قبل به سفارت ارسال كنيد مي توانيد دوباره فرمهاي قبلي را با اديت جديد جايگزين كنيد بدون نگراني و زمان مصاحبه هم چك كنيد كه فرمهاي جديد ملاك بررسي باشد.باز اگر سفارت ديگه هستيد همين الان دست به كار شويد و يك فرم جايگزين تهيه كنيد و براي KCCبفرستيد و بگوييد اين فرمها رو جايگزين كنند همه نوع اديتي در فرمها و مدارك تا قبل از قسم خوردن قابل حل است نگران اين قسمتش نباشيد و دكترا هم سر موقع اش مي تواني بخواني و به افسر ربطي نداره كه كي مي خواهي اپلاي كني و.... تمكن مالي هم مثل بقيه از بانكي يك حساب پر كنيد حتي يكروز و پرينت حساب و خلاص اگه شد يك سند منزل يك وكالتي چيزي پستهاي مربوطه را زحمت بكشيد مرور كنيد حساب دستتان مي آيد حتي من در پستي خواندم دوستي با 17 ميليون تومان مدارك مالي اش مشكل نداشته .توصيه مي شود موضوع تحصيل مطرح نشود كه مي گويند با كدام پول...... موفق باشيد
[/quote]
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
یکی نیست به این سفارتی ها بگه گیرم که تو 4 هفته اخیر 6 تا کیس به زور اعلام کردین Tongueبالاخره که این هفته مجبورین 50 تا اعلام کنیدCoolوالا...Cool
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-03-10 ساعت 17:20)s.s.h نوشته:  فکر می کنم از وقتی که وزیر خارجه آمریکا عوض شده تغییر و تحولات زیاد درون اداری رخ داده باشه که همین امر بر روی کار کلیرنس هم اثر گذشته احتمالا به زودی کلیرنس سرعت بگیره
من خواهش مي كنم از اين فكرها ، ايده ها ، باورهاي منفي داخل اين تاپيك وارد نكنيد.ما براي همين ها مهاجرت مي كنيم .فكر مي كنيد سيستم آنها هم اينطوريه واقعآ . براي هر چيزي كار تعطيل ،روند تعطيل.توفان آمد نيويورك رو آب داشت مي برد برنامه انتخابات رياست جمهوري دچار تغيير و تحول نشد.حالا گيريم وزير خارجه آنها عوض شده باشه تعهدي كه براي اين Program دارند كه عوض نمي شه و عقب نمي افته .سيستم متعهده ،فرد متعامل .وزير خارجه عوض شده چه مي دونم پرسنل سازمان حفاظت مادري كه عوض نشدن. اميد خدا وقتي همه ما رفتيم آنجا خواهيم ديد براي تغيير نيز برنامه ريزي مي كنند اگر وارد كار بشوي حسابي كار در انتظار ما است و ....
حرف هاي نا اميد كننده ممنوع .ما اينجا گلامب (شخصيت بدبين و نااميد كارتوني گاليور) نمي خواهيمCool
ولي با حرفت كه ميگي سرعت مي گيره موافقم بايد سرعت بگيره والا اين همه آدم در انتظار هوار مي شن رو سرشون
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: immigrant2us ، fereydoooon ، Tomas ، مرآت74 ، payam62

در طریقت ذن جمله ایست که میگوید : نه فکر نه واکنش نه تصمیم ، نه قصد و نه آهنگ ، نه پرورش ، بگذار هرچیز آزاد باشد که همانطور که هست باشد
و یا شاید .....

حرف شما و حضرت عیسی کاملا" متین ، اما . . .
شما کار خودتان را در حدی که در ید قدرتتان بوده قبلا" انجام داده اید ، خواسته اید ، جسته اید و درب به روی شما باز شده است ! لطفا" بفرمائید از این به بعد چه کاری از شما یا من یا دیگری ساخته است ؟ آیا میخواهید بروید درب سفارت بست بنشینید ؟ به فرض که رفتید ، در سیستم کار آنها تاثیری دارد ؟ درب را برویتان باز میکنند ؟ یا ویزا را دو دستی تقدیمتان میدارند ؟ فکر نمیکنم .
به هر حال مختارید تا هر وقت دوست دارید درب بزنید و بجوئید ، ولی اختیار انسان مخدود است و شناختن این مخدودیت کارها میکند . عزت زیاد

(2013-03-10 ساعت 01:52)bayat_r نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 23:53)mehdididam نوشته:  [align=center]مدیران محترم ، اعضای گرامی

در طریقت ذن جمله ایست که میگوید : نه فکر نه واکنش نه تصمیم ، نه قصد و نه آهنگ ، نه پرورش ، بگذار هرچیز آزاد باشد که همانطور که هست باشد ، خود را از زندگی جدا مکن و بگذار در میان آن و در متن آن قرار بگیری . . . آرام نشستن و هیچ کاری نکردن ، بهار خودش میاید و جمن خود بخود میروید . . .
.و یا شاید .....

تا نگرید طفل کی نوشد لبن
پاسخ شما هم در پست بالاست

(2013-03-10 ساعت 08:58)LALILO نوشته:  
(2013-03-10 ساعت 01:52)bayat_r نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 23:53)mehdididam نوشته:  [align=center]مدیران محترم ، اعضای گرامی

.و یا شاید .....

تا نگرید طفل کی نوشد لبن
وه Shy از تو حرکت .... و شما هم
تشکر کنندگان: sce ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-10 ساعت 18:08)s.s.h نوشته:  
(2013-03-10 ساعت 17:49)LALILO نوشته:  
(2013-03-10 ساعت 17:20)s.s.h نوشته:  فکر می کنم از وقتی که وزیر خارجه آمریکا عوض شده تغییر و تحولات زیاد درون اداری رخ داده باشه که همین امر بر روی کار کلیرنس هم اثر گذشته احتمالا به زودی کلیرنس سرعت بگیره
من خواهش مي كنم از اين فكرها ، ايده ها ، باورهاي منفي داخل اين تاپيك وارد نكنيد.ما براي همين ها مهاجرت مي كنيم .فكر مي كنيد سيستم آنها هم اينطوريه واقعآ . براي هر چيزي كار تعطيل ،روند تعطيل.توفان آمد نيويورك رو آب داشت مي برد برنامه انتخابات رياست جمهوري دچار تغيير و تحول نشد.حالا گيريم وزير خارجه آنها عوض شده باشه تعهدي كه براي اين Program دارند كه عوض نمي شه و عقب نمي افته .سيستم متعهده ،فرد متعامل .وزير خارجه عوض شده چه مي دونم پرسنل سازمان حفاظت مادري كه عوض نشدن. اميد خدا وقتي همه ما رفتيم آنجا خواهيم ديد براي تغيير نيز برنامه ريزي مي كنند اگر وارد كار بشوي حسابي كار در انتظار ما است و ....
حرف هاي نا اميد كننده ممنوع .ما اينجا گلامب (شخصيت بدبين و نااميد كارتوني گاليور) نمي خواهيمCool
داداش فکر می کنم اشتباه متوجه منظور من شدی منظور من این نبود که تغییر در برنامه اونا پیش اومده بلکه منظورم این بود که روند کلیرنس طی میشه منتهی شاید منتظرن که ریسشون بیاد و پای برگه های مبارک را امضا کنه. 

آهان اينجوري كه مي گين فهميدم كه بايد يك Tongue انتهاي متنتون مي گذاشتيد تا جا بيفته در حد يك امضا است
تشکر کنندگان: s.s.h ، sce ، shimoda ، fereydoooon ، Tomas
Big GrinBig GrinBig Grinذوستای خوبم اصلا نگران نباشید. هممون کلیر میشیم. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: nina22 ، ali usa ، sayeh_m ، s.s.h ، Soap McTavish ، sce ، rouzbehdarvishi ، bayat_r ، raham ، shaso ، myou ، farshadsh ، fereydoooon ، ali2316 ، onlyonline ، Tomas ، مرآت74 ، Gerdoo
هر دفعه میایم اینجا دنبال یه هورای آشنا میگردم که باهاش همراهی کنم...مامان سااااااااااااااااااااااااااایه ما ویزا گرفته ها هم همچنان منتظریممممممممممممممممم. منتظر هورا کشیدن دسته جمعی واسه مامان مهربونمون :-* :-)
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
(2013-03-09 ساعت 15:32)LALILO نوشته:  +++
تشکر شده توسط :
babak_1363، گل نهال، MARYAM2، ali2316، payam62، shayangh، raham، shani89، lilac، habibi، afs، soruosh

(2013-03-09 ساعت 15:42)babak_1363 نوشته:  +++
تشکر شده توسط :
MARYAM2، ali2316، گل نهال، LALILO، raham، lilac، habibi، fereydoooon، soruosh

ممنون
همه این تشکرها و پست های پر از لطف شما تقدیم به همه اعضای تاپیک کلیرنس.
همه بزودی کلیر خواهید شد، کمی صبر داشته باشید.

با سپاس
lot2013
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sce ، kasrafo ، گل نهال ، hassan1358arab ، LALILO ، shaso ، sayeh_m ، myou ، farshadsh ، lilac ، fereydoooon ، valencia ، Tomas ، مرآت74 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان