موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام. من و همسرم در فرمهاي اوليه در بند مربوط به اينكه چه شغلي را درامريكا ميخواهيد انجام دهيد متاسفانه وارد كرديم دانشجوي دكترا. البته چنين قصدي هم داريم ولي با توجه به اينكه زمان اپلاي كردن دانشگاهها تقريبا از سپتامبر امسال تازه. شروع ميشه و در بهترين حالت پذيرش رو ميتيونيم درماه مي ٢٠١٤ بگيريم، حالا خيلي نگرانيم در روز مصاحبه مشكلي پيش بياد. به ويژه درمورد تمكن مالي اونهم براي هر دومون. ما احتمالا براي ماه مي كارنت ميشيم. دوستان لطفا اگه راهكاري داريد راهنمايي بفرماييد. خيلي خيلي ممنون.
Case no:as201373##
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه دوستان خوب و دوست داشتني مهاجرسرا
شرمنده تك تك دوستان بزرگوارم هستم كه اين روزها نمي تونم حتي يك نگاه كوچك به اينجا بياندازم.
در حال حاضر درگير فروش لوازم خانه و يك دنيا كار ديگر هستم، اما از آنجايي كه احساس مي كنم نسبت به همه اعضاء اين سايت به خصوص افراد قديمي و پيشكسوت شديدا مديون هستم، اميدوارم بعد از انجام دادن كارهاي ناتمامم، مثل پيش از زمان گرفتن ويزاهامون به اينجا مرتب سر بزنم تا شايد بتوانم نوك سوزني از محبت ها و راهنمايي هاي ارزشمند دوستانم رو جبران كنم.
شايد اين تاپيك جاي اين حرف ها نباشه اما از آنجايي كه اين تاپيك جزو فعالترين تاپيك هاست و خود من هم لحظه به لحظه اين روزها رو سپري كردم و با تمام وجودم حال تك تك شما دوستان خوبم رو درك مي كنم، با اجازه مدير بزرگوار تاپيك سركار خانم سايه گرامي اين پست رو در اين تاپيك گذاشتم.
نمي دونم چي بگم، فقط تنها چيزي كه ذهنم ميرسه اينه كه اميدوارم هرچه زودتر همه برندگان منتظر كلير 2013 از اين تاپيك خارج شده و به تاپيك " اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت " اسباب كشي كنند و اين تاپيك هم مثل تاپيك هاي قديمي قفل بشه.

براي همه دوستان بزرگوارم آرزوي شادترين لحظه ها رو دارم، تندرست و پيروز باشيد
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-10 ساعت 10:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-10 ساعت 10:53 توسط LALILO.)
(2013-03-10 ساعت 08:08)immigrant2us نوشته: دوستان عزيز سلام. من و همسرم در فرمهاي اوليه در بند مربوط به اينكه چه شغلي را درامريكا ميخواهيد انجام دهيد متاسفانه وارد كرديم دانشجوي دكترا. البته چنين قصدي هم داريم ولي با توجه به اينكه زمان اپلاي كردن دانشگاهها تقريبا از سپتامبر امسال تازه. شروع ميشه و در بهترين حالت پذيرش رو ميتيونيم درماه مي ٢٠١٤ بگيريم، حالا خيلي نگرانيم در روز مصاحبه مشكلي پيش بياد. به ويژه درمورد تمكن مالي اونهم براي هر دومون. ما احتمالا براي ماه مي كارنت ميشيم. دوستان لطفا اگه راهكاري داريد راهنمايي بفرماييد. خيلي خيلي ممنون.
Case no:as201373##
سلام صبح بخير اينجا تهران هوا بسيار عالي و باحال با بارندگي پراكنده بهاري فعلآ حالش رو ببر....
خوب دوست عزيز مشكلي نيست وقتي مي رويد مصاحبه تقاضا كنيد تا قبل از قسم خوردن نزد افسر فرمهاتون رو اديت كنيد و شغل آينده را مناسب كنيد اين در صورتي كه اديت آن كم باشه اما اگه مي خواهيد زياد اديت كنيد باز هم فرصت داريد اگه آنكارا بودين چون بايد مدارك مورد نياز سفارت را 15 روز قبل به سفارت ارسال كنيد مي توانيد دوباره فرمهاي قبلي را با اديت جديد جايگزين كنيد بدون نگراني و زمان مصاحبه هم چك كنيد كه فرمهاي جديد ملاك بررسي باشد.باز اگر سفارت ديگه هستيد همين الان دست به كار شويد و يك فرم جايگزين تهيه كنيد و براي KCCبفرستيد و بگوييد اين فرمها رو جايگزين كنند همه نوع اديتي در فرمها و مدارك تا قبل از قسم خوردن قابل حل است نگران اين قسمتش نباشيد و دكترا هم سر موقع اش مي تواني بخواني و به افسر ربطي نداره كه كي مي خواهي اپلاي كني و.... تمكن مالي هم مثل بقيه از بانكي يك حساب پر كنيد حتي يكروز و پرينت حساب و خلاص اگه شد يك سند منزل يك وكالتي چيزي پستهاي مربوطه را زحمت بكشيد مرور كنيد حساب دستتان مي آيد حتي من در پستي خواندم دوستي با 17 ميليون تومان مدارك مالي اش مشكل نداشته .توصيه مي شود موضوع تحصيل مطرح نشود كه مي گويند با كدام پول...... موفق باشيد
[/quote]
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
یکی نیست به این سفارتی ها بگه گیرم که تو 4 هفته اخیر 6 تا کیس به زور اعلام کردین
بالاخره که این هفته مجبورین 50 تا اعلام کنید
والا...
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-10 ساعت 17:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-10 ساعت 18:07 توسط LALILO.)
(2013-03-10 ساعت 17:20)s.s.h نوشته: فکر می کنم از وقتی که وزیر خارجه آمریکا عوض شده تغییر و تحولات زیاد درون اداری رخ داده باشه که همین امر بر روی کار کلیرنس هم اثر گذشته احتمالا به زودی کلیرنس سرعت بگیره
من خواهش مي كنم از اين فكرها ، ايده ها ، باورهاي منفي داخل اين تاپيك وارد نكنيد.ما براي همين ها مهاجرت مي كنيم .فكر مي كنيد سيستم آنها هم اينطوريه واقعآ . براي هر چيزي كار تعطيل ،روند تعطيل.توفان آمد نيويورك رو آب داشت مي برد برنامه انتخابات رياست جمهوري دچار تغيير و تحول نشد.حالا گيريم وزير خارجه آنها عوض شده باشه تعهدي كه براي اين Program دارند كه عوض نمي شه و عقب نمي افته .سيستم متعهده ،فرد متعامل .وزير خارجه عوض شده چه مي دونم پرسنل سازمان حفاظت مادري كه عوض نشدن. اميد خدا وقتي همه ما رفتيم آنجا خواهيم ديد براي تغيير نيز برنامه ريزي مي كنند اگر وارد كار بشوي حسابي كار در انتظار ما است و ....
حرف هاي نا اميد كننده ممنوع .ما اينجا گلامب (شخصيت بدبين و نااميد كارتوني گاليور) نمي خواهيم
ولي با حرفت كه ميگي سرعت مي گيره موافقم بايد سرعت بگيره والا اين همه آدم در انتظار هوار مي شن رو سرشون
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-10 ساعت 18:08)s.s.h نوشته: (2013-03-10 ساعت 17:49)LALILO نوشته: (2013-03-10 ساعت 17:20)s.s.h نوشته: فکر می کنم از وقتی که وزیر خارجه آمریکا عوض شده تغییر و تحولات زیاد درون اداری رخ داده باشه که همین امر بر روی کار کلیرنس هم اثر گذشته احتمالا به زودی کلیرنس سرعت بگیره
من خواهش مي كنم از اين فكرها ، ايده ها ، باورهاي منفي داخل اين تاپيك وارد نكنيد.ما براي همين ها مهاجرت مي كنيم .فكر مي كنيد سيستم آنها هم اينطوريه واقعآ . براي هر چيزي كار تعطيل ،روند تعطيل.توفان آمد نيويورك رو آب داشت مي برد برنامه انتخابات رياست جمهوري دچار تغيير و تحول نشد.حالا گيريم وزير خارجه آنها عوض شده باشه تعهدي كه براي اين Program دارند كه عوض نمي شه و عقب نمي افته .سيستم متعهده ،فرد متعامل .وزير خارجه عوض شده چه مي دونم پرسنل سازمان حفاظت مادري كه عوض نشدن. اميد خدا وقتي همه ما رفتيم آنجا خواهيم ديد براي تغيير نيز برنامه ريزي مي كنند اگر وارد كار بشوي حسابي كار در انتظار ما است و ....
حرف هاي نا اميد كننده ممنوع .ما اينجا گلامب (شخصيت بدبين و نااميد كارتوني گاليور) نمي خواهيم
داداش فکر می کنم اشتباه متوجه منظور من شدی منظور من این نبود که تغییر در برنامه اونا پیش اومده بلکه منظورم این بود که روند کلیرنس طی میشه منتهی شاید منتظرن که ریسشون بیاد و پای برگه های مبارک را امضا کنه.
آهان اينجوري كه مي گين فهميدم كه بايد يك
انتهاي متنتون مي گذاشتيد تا جا بيفته در حد يك امضا است
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال

ذوستای خوبم اصلا نگران نباشید. هممون کلیر میشیم. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
هر دفعه میایم اینجا دنبال یه هورای آشنا میگردم که باهاش همراهی کنم...مامان سااااااااااااااااااااااااااایه ما ویزا گرفته ها هم همچنان منتظریممممممممممممممممم. منتظر هورا کشیدن دسته جمعی واسه مامان مهربونمون :-* :-)