کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام مجدد

من یه سئوال دارم و جوابش خیلی برام اهمیت داره یعنی تو زندگیم تاثیر گذاره. تقاضا دارم کسانی که اطلاعات مستند در این مورد دارند یا شرایط مشابه داشتند راهنماییم کنند.

مدت زمان اعتبار ویزا آیا به مدت زمان مدیکال وصل است؟ یا هر کدام جداگانه مدت خود را دارند؟
یعنی: من 29 نوامبر مدیکال داشتم. 3 دسامبر مصاحبه، حالا اگر ویزای من تو مدت اعتبار مدیکالم بیاد (6ماه) تا 29 می اعتبار داره؟ یا نه، ویزا از زمان صدور به خودی خود 6 ماه اعتبار داره مدیکال هم همینطور و اگر شما بعد از اعتبار مدیکال بخوای بری آمریکا باید یه بار دیگه مدیکال بدی.

حالا اگه فرض بگیریم مورد اول درست باشه و ارتباط این دو بهم دیگه، حتی اگه ویزای من 14 می هم بیاد یعنی من فقط 15 روز برای رفتن فرصت خواهم داشت؟

بازم ممنون از شما دوستان
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: arezoo bj ، Tomas
دوستان میشه لطف کنید و آدرس ایمیل سفارت در آنکارا رو برام بزارید
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-11 ساعت 12:58)mnajafinobar نوشته:  سلام مجدد

من یه سئوال دارم و جوابش خیلی برام اهمیت داره یعنی تو زندگیم تاثیر گذاره. تقاضا دارم کسانی که اطلاعات مستند در این مورد دارند یا شرایط مشابه داشتند راهنماییم کنند.

مدت زمان اعتبار ویزا آیا به مدت زمان مدیکال وصل است؟ یا هر کدام جداگانه مدت خود را دارند؟
یعنی: من 29 نوامبر مدیکال داشتم. 3 دسامبر مصاحبه، حالا اگر ویزای من تو مدت اعتبار مدیکالم بیاد (6ماه) تا 29 می اعتبار داره؟ یا نه، ویزا از زمان صدور به خودی خود 6 ماه اعتبار داره مدیکال هم همینطور و اگر شما بعد از اعتبار مدیکال بخوای بری آمریکا باید یه بار دیگه مدیکال بدی.

حالا اگه فرض بگیریم مورد اول درست باشه و ارتباط این دو بهم دیگه، حتی اگه ویزای من 4 می هم بیاد یعنی من فقط 15 روز برای رفتن فرصت خواهم داشت؟

بازم ممنون از شما دوستان
دوست عزیز
اعتبار ویزای شما بسته به مدیکال شماست . یعنی تا 29 می فرصت دارین . حتی اگر یک هفته قبلش کلیر شده باشین . یعنی باید در یک هفته بلیط گرفته و خارج بشین . اگر بخواین مدت بیشتری بمونین باید مدیکال رو تجدید کنید و زمانی که پاسها رو برای دریافت ویزا به سفارت میدین مدیکال جدید رو هم ضمیمه کنید و در اون صورت باز 6 ماه دیگه تا خروج فرصت دارین چون تاریخ مدیکال و ویزا تون یکی میشه Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-11 ساعت 12:59)sooso نوشته:  دوستان میشه لطف کنید و آدرس ایمیل سفارت در آنکارا رو برام بزارید

دوست عزیز بهتره اگه سئوالی داری از طریق این فرم ارسال کنی چون در غیر این صورت احتمال پاسخ دادن بهت کمه ولی اینطوری ظرف 5 روز کاری بهت پاسخ میدن
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
اگر هم نخواستی این ایمیل سفارته
webmasterankara@state.gov
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، kasrafo ، sooso ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، lilac ، LALILO ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 12:58)mnajafinobar نوشته:  سلام مجدد

حالا اگه فرض بگیریم مورد اول درست باشه و ارتباط این دو بهم دیگه، حتی اگه ویزای من 14 می هم بیاد یعنی من فقط 15 روز برای رفتن فرصت خواهم داشت؟

بازم ممنون از شما دوستان

سلام

اول اینکه چقدر خوب به سایت سر زدید. من که حسابی نگران شما شده بودم.
مورد دوم اینکه با اجازه تون اسمتون رو به این سایت اضافه کردم:
http://afsh.servehttp.com/c/

می بینید که خیلی از دوستان دیگه هستند که حتی بیشتر از شما منتظر هستند. همه امیدواریم امروز تعداد زیادی کلیر اعلام کنند.

در مورد سوال با توجه به اینکه شما در آنکارا مصاحبه داشتید، مدت زمانی که منتظر کلیر شدن هستید به دلیل محدود بودن انقضای مدیکال آنکارا از مدت زمان اعتبار ویزای شما کسر می شه. یعنی به فرض اینکه ویزای شما الان صادر بشه به میزان 100 روز از اعتبار 6 ماهه اون کم شده.

برای اینکه زمان انقضا رو به 6 ماه برسونید و بنا به تجربه دوستان دوران قبل شما می تونید در زمان مراجعه برای گرفتن ویزا، مجددا به پزشک مراجعه کنید و آزمایشات را برای کلیه افراد کیس (یا احتمالا برای فردی که می خواهید اعتبار ویزای او بیشتر شود) انجام بدهید و نتیجه تست را همراه پاسپورت به سفارت تحویل دهید. در این صورت ویزای صادر شده باز 6 ماهه و از زمان مدیکال آنکارا برای شما صادر می شود.

امیدوارم توضیحات شفاف باشه
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سلام دوستان عزیز
من امروز با استرس خیلی زیاد ویزامو گرفتم. ptt هیچ اهمیتی به ثبت نام شما در سایت csc نمیده و میگه اون قانون امریکا هست و ما قانون ترکیه را داریم و به افراد بالای 18 سال فقط بخودشون بسته پستی را تحویل میدیم مگر اینکه وکالتنامه داشته باشید .از ساعت 8 به سه زبان فارسی و ترکی و انگلیسی با رئیشون صحبت کردم ( البته توسط اشخاص ثالث ) زیر بار نرفتن و گفتند برو سفارت ایران نامه بیار ادرس سفارت را هم دادن من هم با عصبانیت زیاد گفتم حداقل پاسپورت خودم را بدید تا برم سفارت و بالاخره بسته خودم را گرفتم اوردم هتل باز کردم .
در اون پاکت زردی که گوشش بریده شده بود دیدم تمام مدارک ترجمه شده از قبیل قباله ازدواج ترجمه صفحات شناسنامه خودم و شوهرم و .... هر چی داده بودم تو پاکت هست .(دست سفارت امریکا درد نکنه به دادم رسید ولی غافل از این بودم که درب پاکت پلمپ شده و نباید بازش کرد ) همه مدارک را برداشتم و رفتم پست و گفتم این هم مدرک ازدواج که مشخصه شوهرم کیه و این هم شناسنامه که اسم بچه ها توش هست و بالاخره قبول کرد و یک کپی ازش گرفت و پاسپورتها را تحویل من داد ولی حسابی منو عصبی کرد.
اطلاع رسانی کنید به همه کیسهای چند نفره پیش بینی این وضعیت را بکنندو وکالتنامه با خودشون ببرن .
در ضمن من ptt استامبول را دادم و به محض تحویل پاسپورتها به استامبول امدم . استامبول بسیار زیباست و هر روز پرواز به تهران داره 6 ساعت راه بود ولی مسیر بسیار باصفاست که خسته نمیشید . بهتر از انتظار کشیدن در انکارا هست . تحویل پاسپورت 7 مارس صدور ویزا 8 مارس دریافت ویزا 11 مارس البته اگر شنبه و یکشنبه تعطیل نبود زودتر تحویل میگرفتم .
حالا بگید با این پاکت باز شده چه باید بکنم . کسی هست از مشهد بخواد بره آنکارا زحمتشو بکشه مدارک منو هم ببره برای پلمپ اگر این زحمتو بکشید یا راهنمایی کنید ممنون میشم
سایه خانم سلام...نمیدونم چرا امروز فضای اینجا بیش از حد سنگینهSad....ایا قرار مایوس باشیم و یا داریم بیش از حد حساسیت نشون میدیم.....بیائیم به روزهای خوبی که در آینده در انتظار ما و خانواده های ما هست فکر کنیم و همه را به فال نیک بگیریم......اینجا فقط فضای امید و امید و امید هست و امواج منفی هیچ جائی ندارهBig Grin...پس همه شاد باشیم که موسم شادی در راه هستRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-03-11 ساعت 12:59)sooso نوشته:  دوستان میشه لطف کنید و آدرس ایمیل سفارت در آنکارا رو برام بزارید

لطفاً به لینک زیر مراجعه کنید :
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: گل نهال ، sooso ، fereydoooon ، Tomas
دوستان گل منتظر
سال دیگه این موقع رو بخاطر بیارید
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
تشکر کنندگان: گل نهال ، raham ، fereydoooon ، Tomas
دوستان من با گذشت 2 روز از issued شدنم هنوز ویزامو نگرفتم. سفارت میده دادیم ptt و اونم میگه سفارت به ما نداده. چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: arezoo bj ، ali2316 ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 15:00)my2220 نوشته:  دوستان من با گذشت 2 روز از issued شدنم هنوز ویزامو نگرفتم. سفارت میده دادیم ptt و اونم میگه سفارت به ما نداده. چیکار کنم؟
یکی دو روز دیگه منتظر بمونید
از پی پی تی مرکزی پیگیری کنید
موفق باشیCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: bmojtaba ، rouzbehdarvishi ، arezoo bj ، Gerdoo ، fereydoooon ، Tomas
سلام بر همگی

من امروز بیشتر از 200 ارسال رو توی این تاپیک عدم تایید کردم . باور کنید کار سختیه . از همتون خواهش میکنم ارسالهای اضافه خودتون رو حذف کنید . به کنترل پنل برین و از اونجا میتونین راحت ارسالهاتون که بار مهاجرتی نداره رو حذف کنید .
خواهش دیگه ام اینه که لطفا" اگر دیدین کسی سوالی که مربوط به این تاپیک نمیشه رو پرسیده , جواب ندین . بعضی وقتها یه چیزهایی با اینکه مربوط به اینجا نیست ولی ضروریه . مثلا" دوستانی که در مورد Ptt اطلاع رسانی کردن و شبیه این ولی مثلا" یه نفر میخواد بلیط آمریکا بخره یا خیلی موارد دیگه شبیه این , اینجا تاپیک کلیرنسه , خریدن بلیط و پیدا کردن همخونه و چیزهایی شبیه این هر کدوم تاپیک جدا داره .
پیشاپیش از همکاری همتون تشکر میکنم Shy
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-11 ساعت 15:32)sayeh_m نوشته:  سلام بر همگی

من امروز بیشتر از 200 ارسال رو توی این تاپیک عدم تایید کردم . باور کنید کار سختیه . از همتون خواهش میکنم ارسالهای اضافه خودتون رو حذف کنید . به کنترل پنل برین و از اونجا میتونین راحت ارسالهاتون که بار مهاجرتی نداره رو حذف کنید .
خواهش دیگه ام اینه که لطفا" اگر دیدین کسی سوالی که مربوط به این تاپیک نمیشه رو پرسیده , جواب ندین . بعضی وقتها یه چیزهایی با اینکه مربوط به اینجا نیست ولی ضروریه . مثلا" دوستانی که در مورد Ptt اطلاع رسانی کردن و شبیه این ولی مثلا" یه نفر میخواد بلیط آمریکا بخره یا خیلی موارد دیگه شبیه این , اینجا تاپیک کلیرنسه , خریدن بلیط و پیدا کردن همخونه و چیزهایی شبیه این هر کدوم تاپیک جدا داره .
پیشاپیش از همکاری همتون تشکر میکنم Shy

چشم مامان سایه جان
من خودم این تاپیک رو یکسره پیگیری میکنم و بیشتر ارسالهای دوستان رو میخونم ولی هیچوقت ارسال بیخودی نمیفرستم اگه همه همین طور باشن فکر میکنم بهتره و این تاپیک برای آیندگان تاپیک خیلی خوبی میشه
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: گل نهال ، saeeds61 ، sayeh_m ، ahmadi.k ، ali2316 ، abloom_ma ، MARYAM2 ، ASALI ، raham ، zohre02 ، Qazal.d ، lot2013 ، AsemanAbee ، fereydoooon ، Tomas
با سلام
کسی اطلاع داره بعد از کلیرنس (آنکارا) چقدر زمان داریم تا بریم ویزارو بگیریم؟
اگه یکی ویزاش بیاد و تو مدت 6 ماه از مدیکال نره ویزاشو بگیره می تونه با تجدید مدیکال ویزاشو تمدید کنه؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-11 ساعت 13:25)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من امروز با استرس خیلی زیاد ویزامو گرفتم. ptt هیچ اهمیتی به ثبت نام شما در سایت csc نمیده و میگه اون قانون آمریکا هست و ما قانون ترکیه را داریم و به افراد بالای 18 سال فقط بخودشون بسته پستی را تحویل میدیم مگر اینکه وکالتنامه داشته باشید .از ساعت 8 به سه زبان فارسی و ترکی و انگلیسی با رئیشون صحبت کردم ( البته توسط اشخاص ثالث ) زیر بار نرفتن و گفتند برو سفارت ایران نامه بیار ادرس سفارت را هم دادن من هم با عصبانیت زیاد گفتم حداقل پاسپورت خودم را بدید تا برم سفارت و بالاخره بسته خودم را گرفتم اوردم هتل باز کردم . و دیدم تمام مدارک ترجمه شده اصلی از قبیل قباله ازدواج ترجمه صفحات شناسنامه خودم و شوهرم و .... هر چی داده بودم تو پاکت بود.(دست سفارت آمریکا درد نکنه به دادم رسید ) همه مدارک را برداشتم و رفتم پست و گفتم این هم مدرک ازدواج که مشخصه شوهرم کیه و این هم شناسنامه که اسم بچه ها توش هست و بالاخره قبول کرد و یک کپی ازش گرفت و پاسپورتها را تحویل من داد ولی حسابی منو عصبی کرد.
اطلاع رسانی کنید به همه کیسهای چند نفره پیش بینی این وضعیت را بکنند.
و اما پروسه استرس ما به پایان رسید و امیدوارم همه شما هم بتونید بزودی ویزاتون را بگیرید . در ضمن من ptt استامبول را دادم و به محض تحویل پاسپورتها به استامبول امدم . استامبول بسیار زیباست و هر روز پرواز به تهران داره 6 ساعت راه بود ولی مسیر بسیار باصفاست که خسته نمیشید . بهتر از انتظار کشیدن در انکارا هست . تحویل پاسپورت 7 مارس صدور ویزا 8 مارس دریافت ویزا 11 مارس البته اگر شنبه و یکشنبه تعطیل نبود زودتر تحویل میگرفتم .
شهلا جان
اميدوارم پروسه شما تموم شده باشه . شما در كدوم پاكت رو باز كردين ؟!؟!؟!؟ به هيچ عنوان نبايد درب پاكت زرد باز بشه . بايد دوباره به سفارت برين و موضوع رو اطلاع بدين .
دوستان توجه كنيد ، به هيچ عنوان نبايد درب پاكت زرد باز بشه ، حتي مخدوش هم نبايد بشه .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان