موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-11 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-11 ساعت 13:01 توسط mnajafinobar.)
سلام مجدد
من یه سئوال دارم و جوابش خیلی برام اهمیت داره یعنی تو زندگیم تاثیر گذاره. تقاضا دارم کسانی که اطلاعات مستند در این مورد دارند یا شرایط مشابه داشتند راهنماییم کنند.
مدت زمان اعتبار ویزا آیا به مدت زمان مدیکال وصل است؟ یا هر کدام جداگانه مدت خود را دارند؟
یعنی: من 29 نوامبر مدیکال داشتم. 3 دسامبر مصاحبه، حالا اگر ویزای من تو مدت اعتبار مدیکالم بیاد (6ماه) تا 29 می اعتبار داره؟ یا نه، ویزا از زمان صدور به خودی خود 6 ماه اعتبار داره مدیکال هم همینطور و اگر شما بعد از اعتبار مدیکال بخوای بری آمریکا باید یه بار دیگه مدیکال بدی.
حالا اگه فرض بگیریم مورد اول درست باشه و ارتباط این دو بهم دیگه، حتی اگه ویزای من 14 می هم بیاد یعنی من فقط 15 روز برای رفتن فرصت خواهم داشت؟
بازم ممنون از شما دوستان
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی
بعد از 184 روز
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه لطف کنید و آدرس ایمیل سفارت در آنکارا رو برام بزارید
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2013-03-11 ساعت 13:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-14 ساعت 22:39 توسط شهلا 1346.)
سلام دوستان عزیز
من امروز با استرس خیلی زیاد ویزامو گرفتم. ptt هیچ اهمیتی به ثبت نام شما در سایت csc نمیده و میگه اون قانون امریکا هست و ما قانون ترکیه را داریم و به افراد بالای 18 سال فقط بخودشون بسته پستی را تحویل میدیم مگر اینکه وکالتنامه داشته باشید .از ساعت 8 به سه زبان فارسی و ترکی و انگلیسی با رئیشون صحبت کردم ( البته توسط اشخاص ثالث ) زیر بار نرفتن و گفتند برو سفارت ایران نامه بیار ادرس سفارت را هم دادن من هم با عصبانیت زیاد گفتم حداقل پاسپورت خودم را بدید تا برم سفارت و بالاخره بسته خودم را گرفتم اوردم هتل باز کردم .
در اون پاکت زردی که گوشش بریده شده بود دیدم تمام مدارک ترجمه شده از قبیل قباله ازدواج ترجمه صفحات شناسنامه خودم و شوهرم و .... هر چی داده بودم تو پاکت هست .(دست سفارت امریکا درد نکنه به دادم رسید ولی غافل از این بودم که درب پاکت پلمپ شده و نباید بازش کرد ) همه مدارک را برداشتم و رفتم پست و گفتم این هم مدرک ازدواج که مشخصه شوهرم کیه و این هم شناسنامه که اسم بچه ها توش هست و بالاخره قبول کرد و یک کپی ازش گرفت و پاسپورتها را تحویل من داد ولی حسابی منو عصبی کرد.
اطلاع رسانی کنید به همه کیسهای چند نفره پیش بینی این وضعیت را بکنندو وکالتنامه با خودشون ببرن .
در ضمن من ptt استامبول را دادم و به محض تحویل پاسپورتها به استامبول امدم . استامبول بسیار زیباست و هر روز پرواز به تهران داره 6 ساعت راه بود ولی مسیر بسیار باصفاست که خسته نمیشید . بهتر از انتظار کشیدن در انکارا هست . تحویل پاسپورت 7 مارس صدور ویزا 8 مارس دریافت ویزا 11 مارس البته اگر شنبه و یکشنبه تعطیل نبود زودتر تحویل میگرفتم .
حالا بگید با این پاکت باز شده چه باید بکنم . کسی هست از مشهد بخواد بره آنکارا زحمتشو بکشه مدارک منو هم ببره برای پلمپ اگر این زحمتو بکشید یا راهنمایی کنید ممنون میشم
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سایه خانم سلام...نمیدونم چرا امروز فضای اینجا بیش از حد سنگینه
....ایا قرار مایوس باشیم و یا داریم بیش از حد حساسیت نشون میدیم.....بیائیم به روزهای خوبی که در آینده در انتظار ما و خانواده های ما هست فکر کنیم و همه را به فال نیک بگیریم......اینجا فقط فضای امید و امید و امید هست و امواج منفی هیچ جائی نداره
...پس همه شاد باشیم که موسم شادی در راه هست
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل منتظر
سال دیگه این موقع رو بخاطر بیارید
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی-،
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با گذشت 2 روز از issued شدنم هنوز ویزامو نگرفتم. سفارت میده دادیم ptt و اونم میگه سفارت به ما نداده. چیکار کنم؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
کسی اطلاع داره بعد از کلیرنس (آنکارا) چقدر زمان داریم تا بریم ویزارو بگیریم؟
اگه یکی ویزاش بیاد و تو مدت 6 ماه از مدیکال نره ویزاشو بگیره می تونه با تجدید مدیکال ویزاشو تمدید کنه؟
[font=Verdana]2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013
[/font]