کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-10 ساعت 17:20)s.s.h نوشته:  فکر می کنم از وقتی که وزیر خارجه آمریکا عوض شده تغییر و تحولات زیاد درون اداری رخ داده باشه که همین امر بر روی کار کلیرنس هم اثر گذشته احتمالا به زودی کلیرنس سرعت بگیره

منم با حرفتون موافقم. چون با سفر مقامات آمریکایی به ترکیه مصاحبه ها هم به یک هفته بعدش افتاد. خب کارمندان سفارت هم درگیر کارهای ورود آنها می شوند.
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: kasrafo ، Soap McTavish ، s.s.h ، nooshshahnar ، گل نهال ، MARYAM2 ، shimoda ، shaso ، sayeh_m ، farshadsh ، elni ، fereydoooon ، ali2316 ، Tomas ، مرآت74 ، armin1
(2013-03-10 ساعت 11:53)bmojtaba نوشته:  یکی نیست به این سفارتی ها بگه گیرم که تو 4 هفته اخیر 6 تا کیس به زور اعلام کردین Tongueبالاخره که این هفته مجبورین 50 تا اعلام کنیدCoolوالا...Cool

اره مجتبی جون .ایشالله این هفته کلی هورااااا میکشیم.مردیم از انتظارWink
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: raham ، گل نهال ، sayeh_m ، bayat_r ، nina22 ، farshadsh ، soruosh ، fereydoooon ، noura ، ali2316 ، onlyonline ، Tomas ، مرآت74 ، zohre02 ، Gerdoo
(2013-03-09 ساعت 15:57)LALILO نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 09:35)kasrafo نوشته:  [quote='مرآت74' pid='289430' dateline='1362805316']
اگر خیل عظیم دوستان آنکارا و ایروان اجازه بدند ما از دوستان ابوظبی خودمون یک آماری بگیریم لطفاً هر یک از دوستان ابوظبی یک آمار مختصری بدند . بنده 14 فوریه ابوظبی مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم شغل د و سربازی س و 19 فوریه آپدیت شدم و دیگر هیچ ...
حداقل با فشار دادن کلید تشکر اعلام وجود کنید .
دوست خوبم mori وضعیت خودت رو اعلام کن .
متشکرم
مرآت جان
10 فوریه مصاحبه بود با برگ آبی, از 10 تا 18 سه بار آپدیت شد و دیگه همونجور مونده.

سلام و درود دوستان عزیز . من امروز 10 مارس در ابوظبی مصاحبه داشتم . در پایان مصاحبه خانم کرو برگه ای دادند که من شماره کیس خودم رو در اون آدرس اینترنتی که مربوط به سفارت ابوظبی هست مرتبا چک کنم و گفتند بین یک ماه تا سه ماه دیگه وقتی توی سایت اعلام کردیم بیاین و ویزاتون رو بگیرین .ضمنا هیچ کارتی دریافت نکردم . از دوستان عزیزی که اخیرا در ابوظبی مصاحبه داشته اند این سئوال رو داشتم که آیا کسی اخیرا بدون گرفتن کارت رنگی، کلیرنس هم خورده یا نه . سپاس بیکران .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، nooshshahnar ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 00:23)ایلیا8118 نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 15:57)LALILO نوشته:  
(2013-03-09 ساعت 09:35)kasrafo نوشته:  [quote='مرآت74' pid='289430' dateline='1362805316']
اگر خیل عظیم دوستان آنکارا و ایروان اجازه بدند ما از دوستان ابوظبی خودمون یک آماری بگیریم لطفاً هر یک از دوستان ابوظبی یک آمار مختصری بدند . بنده 14 فوریه ابوظبی مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم شغل د و سربازی س و 19 فوریه آپدیت شدم و دیگر هیچ ...
حداقل با فشار دادن کلید تشکر اعلام وجود کنید .
دوست خوبم mori وضعیت خودت رو اعلام کن .
متشکرم
مرآت جان
10 فوریه مصاحبه بود با برگ آبی, از 10 تا 18 سه بار آپدیت شد و دیگه همونجور مونده.

سلام و درود دوستان عزیز . من امروز 10 مارس در ابوظبی مصاحبه داشتم . در پایان مصاحبه خانم کرو برگه ای دادند که من شماره کیس خودم رو در اون آدرس اینترنتی که مربوط به سفارت ابوظبی هست مرتبا چک کنم و گفتند بین یک ماه تا سه ماه دیگه وقتی توی سایت اعلام کردیم بیاین و ویزاتون رو بگیرین .ضمنا هیچ کارتی دریافت نکردم . از دوستان عزیزی که اخیرا در ابوظبی مصاحبه داشته اند این سئوال رو داشتم که آیا کسی اخیرا بدون گرفتن کارت رنگی، کلیرنس هم خورده یا نه . سپاس بیکران .

خوش آمدید
کارت نیست همان برگه ای که به شما دادن قطعآ رنگی هستش نگران نباشید و موفق باشید
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: گل نهال ، ایلیا8118 ، fereydoooon ، Tomas ، مرآت74
بچه ها من کار دولتی نداشتم در جایی خصوصی کار می کنم ولی شوهرم سربازی رفته ودر جاهای دولتی هم کار کرده آیا به هر دو ما کلیرنسی می دهند ؟در ضمن احتمالا اوایل خرداد مصاحبه ماست یعنی اگر جواب کلیرنسی تا آخر سپتامبر نیاد کیس ما رد میشود؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، Tomas
بچه ها من کار دولتی نداشتم در جایی خصوصی کار می کنم ولی شوهرم سربازی رفته ودر جاهای دولتی هم کار کرده آیا به هر دو ما کلیرنسی می دهند ؟در ضمن احتمالا اوایل خرداد مصاحبه ماست یعنی اگر جواب کلیرنسی تا آخر سپتامبر نیاد کیس ما رد میشود؟
[/quote]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نگران نباش عزیزم اگر هم هر دو کلیرنس بخورید بعد از روال اداری حتما قبلا از سپتامبر کلیر میشید تمرکزتون رو روی بقیه کاراتون بزارید. و توکل به خدا که ان شا الله یه ضرب می گیریدWink

(2013-03-11 ساعت 01:00)honey rahmati نوشته:  بچه ها من کار دولتی نداشتم در جایی خصوصی کار می کنم ولی شوهرم سربازی رفته ودر جاهای دولتی هم کار کرده آیا به هر دو ما کلیرنسی می دهند ؟در ضمن احتمالا اوایل خرداد مصاحبه ماست یعنی اگر جواب کلیرنسی تا آخر سپتامبر نیاد کیس ما رد میشود؟

نگران نباش عزیزم اگر هم هر دو کلیرنس بخورید بعد از روال اداری حتما قبلا از سپتامبر کلیر میشید تمرکزتون رو روی بقیه کاراتون بزارید. و توکل به خدا که ان شا الله یه ضرب می گیریدWink
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، fereydoooon ، Tomas ، مرآت74 ، LALILO
(2013-03-11 ساعت 01:00)honey rahmati نوشته:  بچه ها من کار دولتی نداشتم در جایی خصوصی کار می کنم ولی شوهرم سربازی رفته ودر جاهای دولتی هم کار کرده آیا به هر دو ما کلیرنسی می دهند ؟در ضمن احتمالا اوایل خرداد مصاحبه ماست یعنی اگر جواب کلیرنسی تا آخر سپتامبر نیاد کیس ما رد میشود؟
کسی نمی دونه ولی کیس های مشابه شما کلیرنس خوردن. اگر تا آخر سپتامبر کلیر نشین ویزا بهتون نمیدن ولی مصاحبه های نزدیک به پایان دوره بیشتر به ویزای یک ضرب ختم میشن و یا اگر چک بخورن زودتر کلیر میشن. پارسال که سفارت آنکارا خیلی خوب کار کرد و تا لحظات آخر تمام تلاششو کرد که کسی بدون ویزا برنگرده. انشاءالله امسال هم مثل پارسال خواهد بود.
تشکر کنندگان: mrr777 ، nina22 ، گل نهال ، el333 ، sayeh_m ، fereydoooon ، ali2316 ، mehdiii ، nooshshahnar ، bayat_r ، Tomas ، مرآت74 ، iman63ir ، armin1 ، kasrafo ، lilac ، payam62

با سلام دوست عزیز من هم کار دولتی ندارم همسرم هم کار دولتی نداره البته سربازی رفته ...2تا بچه زیر 18 سال هم دارم ...توقع ویزای یک ضرب (لا اقل برای خودم و بچه ها داشتم ) ولی کلیرنس خوردیم....امیدوارم شما ویزای یک ضرب بگیرید و لی نگران نباشید من کسی را می شناسم که 2سال پیش مصاحبه اش در اوایل تیر ماه بود ولی ویزاش اومد ....از الآن به خودتان نگرانی راه ندهید...به امید ویزای یک ضرب باشید
(در ضمن نویسنده این پاسخ در حال حاضر مادر شایان است...نه خود شایان !!!!...ما خانوادگی تو این صفحه می گردیم....ازنوع جواب تعجب نکنید)
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
سلام دوستان
باز هم دوشنبه شد
تقریبا از حدود ساعت 14 شروع کنید سایت چک کنید
لطفا اگر update شدید ، اطلاع رسانی کنید
ممنون
شاد باشید
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، bayat_r ، Tomas ، kasrafo ، Saeedv13 ، مرآت74 ، raham ، zohre02 ، amir82 ، sayeh_m ، valencia ، Gerdoo ، nina22 ، گل نهال ، lilac ، ali2316 ، elni ، afshin-b
سلام بر همه منتظران و صابران عزیزSmile.....با یه دنیا انرژی مثبت ...به اتفاق همه شما سروران عزیز میرویم که تا انتهای هفته شاهد خبرهای خوبی باشیمShy

در اندرون من خسته دل ندانم که کیست..... که من خموشم و او در فغان و در غوغاستTongue

راستی با اجازه شما ما هم وارد باشگاه 90 روزیها شدیمBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: kasrafo ، onlyonline ، Saeedv13 ، bayat_r ، s.s.h ، مرآت74 ، raham ، raam12000 ، bmojtaba ، sayeh_m ، Gerdoo ، nina22 ، گل نهال ، lilac ، ali2316 ، pooyash ، afshin-b ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 10:03)abloom_ma نوشته:  سلام بر همه منتظران و صابران عزیزSmile.....با یه دنیا انرژی مثبت ...به اتفاق همه شما سروران عزیز میرویم که تا انتهای هفته شاهد خبرهای خوبی باشیمShy

در اندرون من خسته دل ندانم که کیست..... که من خموشم و او در فغان و در غوغاستTongue

راستی با اجازه شما ما هم وارد باشگاه 90 روزیها شدیمBig Grin

چه كلاسي داره اين باشگاه 90 روزه ها. ليكن فكر نكنم كسي دوست داشته باشه وارد اين باشگاه يا باشگاه هايي با كلاس بالاتر بشه بياييم باشگاه انرژي مثبت بگذاريم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
امروز چه بتركوني داريم مگه نع مگه نع جواب جواب مگه نع مگه نع++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: raham ، گل نهال ، sweety.alireza ، ali2316 ، Tomas
از همه دوستان عزیز خواهش می کنم از ارسال مطالب خالی از محتوا به جد اجتناب کنند یک نگاهی روی تعداد ارسال ها بیندازید عدد 5119 ارسال تا الان که تقریباً 60 درصد کیس ها اعلام شده و حدود 7 ماه تا پایان DV2013 باقی مونده . از مطرح کردن مطالب بی ربط و نظرهای بی منطق بپرهیزید با کمال احترام کسی شما رو مجبور نکرده مطلب بنویسید به فکر اونهائی باشید که قراره این مطالب رو بخونند . تازه استرس اونها چند برابر میشه . مطالب پراکنده از عیسی مسیح ، وزیر امور خارجه ،به اضافه + های بی معنی و اظهار نظرهای غیر واقعی و ...
این پروسه برای همه هست مثل انتظار کارنت شدن باید منتظر باشید تا نوبتمون بشه و بس
از مدیریت محترم سایت و دوستان عزیزی که مطالب مهم و موثری ارسال می کنند بسیار ممنونم و آرزو می کنم نه فقط در انجام پروسه مهاجرت بلکه زندگی در آنجا هم موفق باشید . با تشکر
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
و این گونه شد که ما هم به جمع کلیرنسی‌ها پیوستیم Smile
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: abloom_ma ، nina22 ، sayeh_m ، afs ، گل نهال ، bmojtaba ، lilac ، armin1 ، Saeedv13 ، bayat_r ، raham ، sooso ، zohre02 ، ali2316 ، lilistar ، amir82 ، AsemanAbee ، ahmadi.k ، ASALI ، mrr777 ، lot2013 ، مانترا ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 12:30)Sanna نوشته:  و این گونه شد که ما هم به جمع کلیرنسی‌ها پیوستیم Smile
دوست عزیز به جمع ما خوش آمدی ....امیدوارم بزودی کلیر بشی و زیاد انتظار نکشی
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: armin1 ، Sanna ، raham ، ali2316 ، babak_1363 ، arezoo bj ، Tomas
سلام

مدتهاست که نتونستم بیام تو مهاجرسرا. عجیب دلم تنگ شده بود.
من هفته اول دسامبر مصاحبه داشتم و الان نزدیک به 100 روزه که جزء منتظرینم.
دو تا سایت هست که شما می تونید سایت سفارت رو تو اونجا اعلام کنید و اونها هم هر تغییری تو سایت ایجاد بشه به شما اطلاع میدن

http://www.changedetection.com/
http://www.changedetect.com/

حتی می تونید تنظیم کنید که اگر کیس نامبر شما اعلام شد به شما اطلاع بدن و در غیر اینصورت نه. امیدوارم به دردتون بخوره
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان