موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-18 ساعت 17:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-18 ساعت 17:20 توسط miladswat.)
(2013-03-18 ساعت 14:44)lot2013 نوشته: (2013-03-18 ساعت 11:09)babak_1363 نوشته: (2013-03-18 ساعت 02:58)lot2013 نوشته: آپدیت 2013 Mar 17
Visa Status File
سلام به lot عزیز،
من از فایلت خیلی استفاده کردم و ممنونم ازت. میخواستم ازت خواهش کنم در صورتیکه اطلاعاتی راجع به کیس های Refused داری لطفاً به ما هم اطلاع رسانی کنی.
با سپاس
از اینکه این فایل برای شما قابل استفاده بود خوشحالم، دوست عزیزم معمولا وضعیت این کیسها در روز مصاحبه از Ready به Refused تغییر کرده، بنابراین بنظر نمی رسه که پیش از مصاحبه اتفاقی افتاده باشد، امیدوارم این وضعیت بمعنی رد شدن نباشه و به نوعی مشروط شدن به ارائه مدارک درخواست شده باشه، متن اعلام شده در جلوی کیس که این وضعیت را دارد:
"Refused: Please see the letter you received at your interview for more information."
از طرفی بتازگی بر روی سایت سفارت آمریکا در دهلی نو این متن را یافتم که متاسفانه بمعنی رد شدن در مرحله بررسی جاری می باشد ، اما شخص می تواند مجددا با پرداخت هزینه درخواست کند
"Visa Refusal: 214(b)
If your visa was refused 214(b), it means your application has been denied. This decision cannot be appealed. However, you may reapply by following the visa application process you used for the first application. Your must again pay fees and make an appointment. Please review the information in the refusal booklet you received at the time of your interview."
این را هم مد نظر قرار بدهید که باید دید آیا این گونه شرایط عمومی هستند، یا اینکه شامل نوع خاصی از ویزا (در اینجا لاتاری) هم می شوند ... !
دوست عزیز خودتان را با این موارد استثنا نگران نکنید، معمولا وضعیت رد کامل در صورت نداشتن حداقل مدرک دیپلم یا سایر مدارک جایگزین، اشکالاتی مثل ننوشتن نام یکی از افراد خانواده در ثبت نام اولیه، یا بلک لیست بودن (که مطمئنا هیچ شهروند عادی نخواهد بود) اتفاق می افتد.
برای کیسهای ما نهایتا بعلت عجله ذاتی که داریم، صرفا مدت انتظار در پروسه کلیرنس باعث نگرانی کاذب خواهد بود.
مطمئن هستم که همگی ویزای خود را دریافت خواهیم کرد.
از شما بخاطر سوالتان متشکرم و امیدوارم این پاسخ برای شما و سایر دوستان مفید باشد.
موفق باشید.
(2013-03-18 ساعت 11:32)majid9290 نوشته: سلام دوست عزيز اين فايل از کجا آوردي؟ سايت اصلي آن کدام است؟
سلام
دوست عزیز این فایل را با استفاده از سایت CEAC + سایت اعلام نتایج کلیرنس آنکارا+ جدول اعلام زمان مصاحبه آنکارا درست کرده ام.
امیدوارم مفید باشد.
موفق باشید.
سلام ولی سایت سفارت که هنوز اپدیت نشده هنوز اخرین اپدیتش مال 12 مارس هست .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
جلو تر سال نو همه مبارک باشه
باز یک دوشنبه دیگه رسید 
اگه update شدید اطلاع رسانی کنید ، لطفا
به امید خدا تو این هفته تعداد زیادی از منتظران جواب بگیرن
آقا خوش شانس ها بیان جلو
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-18 ساعت 17:07)onlyonline نوشته: سلام دوستان
جلو تر سال نو همه مبارک باشه
باز یک دوشنبه دیگه رسید 
اگه update شدید اطلاع رسانی کنید ، لطفا
به امید خدا تو این هفته تعداد زیادی از منتظران جواب بگیرن
آقا خوش شانس ها بیان جلو 
به امید خدا این هفته همه منتظر ها کلیر شن..ما گه آپدیت نشدیم
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز قدیمی من و همسرم از ته دل می خواهیم همه شما منتظران بالای 90 روز مخصوصا مامان سایه عزیز قبل از سال تحویل کلیر بشید چون واقعا حالتون را درک میکنیم تا هفته پیش ما هم مثل شما بودیم همگی دعا کنیم که امشب همه پیشکسوتها کلیر شن
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-18 ساعت 18:00)شهلا 1346 نوشته: (2013-03-18 ساعت 00:17)masood182002 نوشته: (2013-03-17 ساعت 23:00)ash نوشته: (2013-03-14 ساعت 18:00)masood182002 نوشته: (2013-03-14 ساعت 17:05)ash نوشته: من متوجه نشدم یعنی بعد چند ماه خدمت چه اتفاقی افتاد؟ الان بالاخره یه مدرکی چیزی داری یا نه؟ اگه نه پس چجوری پاس گرفتی؟
وسط سربازی اومدم دانشگاه ثبت نام کردم.معافیت تحصیلی گرفتم و با وثیقه از کشور خارج شدم.
والا نمیدونم چی بگم. ولی اگه تو مصاحبه افیسر قانع شده ولی الان حرف حالیشون نمیشه بهتره تلفن بزنی و بخوای در این خصوص با افیسر یا کس دیگه ای که فارسی صحبت میکنه حرف بزنی (یه خانمی اونجا بود که فارسی رو جوری صحبت میکرد که من فکر کنم اصلا ایرانی بود) اینطوری شاید بهتر بتونی منظورت رو برسونی و منظور اونها رو هم بهتر بفهمی
اگه منظورتون همون خانمیه که مدارک رو ازمون میگرفت باید بگم که منم فریب فارسی حرف زدن اونو خوردم.حرفامو کامل متوجه نشده و من فک میکردم کاملا متوجه شده بود.آفیسر بعد مصاحبه باید تو سیستم مدارک ناقص من رو اصلاح میکرد ولی متاسفانه این کارو نکرده و الان اینطوری شده.
سلام دوست عزیز
یک نامه به فارسی بنویس اینجوری میدن همون خانمی که فارسی بلده بخونه
و توضیح بده که هنوز از خدمت شما 16 ماه مانده و به این دلیل نمیتونی کارت پایان خدمت ببری
ولی میتونی یک سفر آمریکا بری و برگردی تا خدمتت تموم بشه و برای ویزات مشکلی پیش نیاد
(2013-03-17 ساعت 21:07)babeloma نوشته: سلام
من ۲۵ سالم هست و سربازی نرفتم. هنوز دانشجو هستم و کارت معافیت هم ندارم به نظرتون چقدر احتمال داره که به من کلیرنس بخوره؟ توی May ابوظبی مصاحبه دارم آیا یک ضرب به من ویزا می دن؟
با تشکر فراوان
سلام
همراه با ما یک دانشجو بود که تا بحال کار نکرده بود و ترم آخر دانشگاه بود و یکضرب ویزا گرفت اینشالله شما هم یک ضرب ویزا بگیری
یه نامه انگلیسی زدم همه چیم واسشون دوباره توضیح دادم به همراه همه مدارک ترخیص از خدمت و ... 4 بار واسشون فرستادم ولی جواب ندادن.هفته پیش دوباره ایمیل زدم و مدارک رو فرستادم که ازم تشکر کردن.فعلا منتظرم ببینم چی میشه.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلامی گرم و بهاری
امیدوارم هرچه سریعتر جوابهای خوبی بشنویم و همگی شب عیدی یک عیدی خوب بگیریم و با هووووورررررااااااا های بلند عیدی گرمتر داشته باشیم و تمام این سختیها را فراموش کنیم.
همه با هم دعا کنید و امیدوار باشید/
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خاهشن اگه میدونید جواب بدید! خیلی نگرانم! من موقع ثبت نام اولیه در حین جدایی از همسرم بودم. پس زدم legally separated. موقع فرستادن فرمها دیگه جدا شده بودم پس زدم divorced. موقع مصاحبه (آنکارا) بهم گفت 1 مدرک بده که اولین دادگاه که رفتید چه تاریخی بوده! شک داشت که من الکی زدم legally separated. منم نداشتم مدرک خاصی! ولی بعدشم نگفت مدرکی بفرسم! بعدم صورتی داد! ممکن refused بکنن؟ یا کیس را رد بکنن؟
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای تشکر از دوست زحمت کشمون lot2013 فقط لایک کردن کافی نیست... میدونم کاری که ایشون میکنه کار بسیار پر زحمتیه من با این که ارمنستانم به ایشون به رتبه دادم... شما هم دستتون رو بچرخونین و برای جبران زحمات ایشون رتبه بدین بشون اگر دوست داشتین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
گویا یروان 4 تا کلیر کرده.. ما که نیستیمم توشون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت