کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
من الان به همون شماره کذایی تماس گرفتم و پرسیدم که وضعیت کیس من چطوره و یه آقایی که خیلی هم مودب بود گفتش که پروسه اداریتون هنوز تموم نشده
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
(2013-03-19 ساعت 22:35)lilistar نوشته:  salam be hame dostane azız
ma ham emrooz soratı gereftım va be jame montazeran peyvastım omıdvaram ke hame azızan makhsosan dostanı ke modathast montazerand zodtar clear shavand .
لیلی استار گفته :
"سلام به همه دوستان عزیز
من هم امروز صورتی گرفتم و به جمع منتظران پیوستم امیدوارم که همه عزیزان مخصوصا دوستانی که مدتهاست منتظرند زودتر کلیر شوند
"
برگردان به فارسی

لیلی استار عزیز
بهتون تبریک میگم و امیدوارم هرچه سریعتر مراحل کلیر شدن را سپری نمائید. منتظر سفرنامه شما هستیم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستان سلام کسی می دونه چند روز قبل از تاریخی که در سایت ظاهر میشود برای دریافت ویزا میتونیم مراجعه کنیم؟ما دوباره به مشکل خوردیم دکتر اونگان عزیز تازه گفتند سفارت یکماه قبل از پایان اعتبار مدیکال قبول میکنه یعنی تا شنبه . میدونید که من مدیکال دخترم تا 2 اردیبهشت اعتبار دارد همسر من با چه شرایطی نصف راه زمینی نصف هوایی امروز بعداز ظهر خودشو رسونده به نظرتون فردا سفارت قبول میکنه
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، Tomas
19مارچ برای بار دوم خدا رو شکر بازم کیسم تو اون سایت کذایی اپدیت شد امیدوارم تو این هفته خبرای خوبی بشنوم...
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: bmojtaba ، f1f ، bayat_r ، nina22 ، ikamaly ، rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، raham ، ali2316 ، ASALI ، fereydoooon ، Tomas
با عرض سلام خدمت همه منتظرین عزیز
امیدوارم همونطوری که ما به رسم دیرینه خودمون آخر سال خونه تکونی میکنیم،سفارت آمریکا هم یه تکونی به خودش بده ودر هفته اول سال نو همه ساکنین این تاپیک رو (مخصوصا اون مستاجر هایی که اینجا صاحب خونه شدن) رو جواب کنه تا همگی به تاپیک [ اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت] اسباب کشی کنیم.
سالی سرشار از شادی وسلامتی، دور از نگرانی و انتظار برای همتون آرزو دارم. موفق باشید!WinkBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
از دوستان کسی هست که تو کنسولگری امریکا در مونترال کانادا مصاحبه شده باشه و منتظر کلیرنس باشه ؟
تشکر کنندگان:
همرهان مهربان و صبور
سال 92 سال متفاوتي براي همه ما خواهد بود
آرزوي بهترين تفاوتها را برايتان دارم
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: lot2013 ، shaso ، raam12000 ، soruosh ، پدی ، shivarahbari ، fereydoooon ، ali2316 ، nirvana_kobin ، ikamaly ، Tomas ، مانترا
دوستان پیشاپیش سال نو رو به همه شما تبریک میگم و امیدوارم در روزهای اغازین سال عیدی تون رو از سفارت بگیرین و کلیر شین.سال 92 واسه ماها سال سرنوشت سازی خواهد بود و امیدوارم اغازی باشه برای موفقیت همه مون تو امریکا.خدا پشت و پناه همه باشه.دوستدار همه شما :

حسن
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: valencia ، f1f ، rouzbehdarvishi ، shaso ، ASALI ، habibi ، soruosh ، پدی ، shivarahbari ، fereydoooon ، ali2316 ، ikamaly ، Tomas
(2013-03-20 ساعت 03:37)marco250 نوشته:  از دوستان کسی هست که تو کنسولگری آمریکا در مونترال کانادا مصاحبه شده باشه و منتظر کلیرنس باشه ؟
سلام
من مونتریال مصاحبه شدم
کاری داشتید در خدمتم
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shaso ، مرآت74 ، Saeedv13 ، soruosh ، fereydoooon ، Tomas
ما دیروز بعد از 31 روز آپدیت شدیم. بدون ایمیل و تلفن و این حرفا.
خدا کنه خبری باشه
2013AS3xxx- ابوظبی
سلام دوستان عزیز....و سرانجام من هم علیرغم میل باطنی وارد یکصدمین روز انتظار شدمSad...حقیقتا زمانی که به مصاحبه رفتم هرگز فکر نمیکردم زمان انتظار من برای کلیر شدن سه رقمی شود....اما همه را به فال نیک میگیرم و همچنان صبر را پیشه خود قرار دادم و به امید خبرهای خوب.Big Grin
خوب داریم به زمان تحویل سال کم کم نزدیک میشویم....پس لازم است بگویم من در مهاجر سرا دوستانی پیدا کرده ام...دوستانی که به مانند کوههای سر به فلک کشیده استوار و راسخ وبزرگ هستند...هم صحبتی با این دوستان افتخار میباشد و رفاقت با آنان ضمانت سلامت....پس در کنار شما بودن آرزوی من است و فراموشی شما محال...بنابراین در آستانه حلول سال جدید برای همه شما عزیزان آرزوی سعادت و سلامتی دارم و از خداوند میخواهم که ضربان قلب های مهربان شما به لبخند های مکرر تبدیل شود و هر آنچه در دل آرزویش را دارید به هر بهانه ای از آن شما شود...روزگازتان سبز سبز و نوروزتان خجسته بادShy
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
زمین سردش بود، زیرا ایمانش را از دست داده بود ؛ نه دانه ای از دلش سر در می آورد و نه پرنده ای روی شانه هایش آواز می خواند. قلبش از ناامیدی یخ زده بود و دستهایش در انجماد تردید مانده بود. خدا به زمین گفت: عزیزم ایمان بیاور تا دوباره گرم شوی. اما زمین شک کرده بود، به آفتاب شک کرده بود، به درخت شک کرده بود، به پرنده شک کرده بود.
خدا گفت: به یاد می آوری ایمان سال پیشت چگونه به پختگی رسید؟ تو داغ و پر شور بودی و تابستان شد، و شور و شوقت به بار نشست و کم کم از آن شوق و بلوغ به معرفت رسیدی، نام آن معرفت را پاییز گذاشتیم. اما...
من به تو گفتم که از پس هر معرفتی، معرفت دیگری است، و پرسیدمت که آیا می خواهی تا ابد به این معرفت بسنده کنی؟
تو اما بی قرار معرفتی دیگر بودی. و آنگاه به یادت آوردم که هر معرفت دیگر در پی هزار رنج دیگر است. و تو برای معرفتی نو به ایمانی نو محتاجی. اما میان معرفت نو و ایمان نو ، فاصله ای تلخ و سرد است که نامش زمستان است.فاصله ای که در آن باید خلوت و تامل و تدبیر را به تجربه بنشینی، صبوری و سکوت و سنگینی را. و تو پذیرفتی.
اما حال وقت آن است که از زمستان خود به در آیی و دوباره ایمان بیاوری و آنچه را از زمستان آموختی در ایمان تازه ات به کار بری. زیرا که ماندن در این سکوت و سنگینی رسم ایمان نیست، ایمان شکفتگی و شور و شادمانی است. ایمان زندگی است.
پس ایمان بیاور، ای زمین عزیز !
و زمین ایمان آورد و جهان گرم شد. زمین ایمان آورد و جهان سبز شد. زمین ایمان آورد و جهان به شور و شکفتگی و شادمانی رسید.
نام ایمان تازه زمین، بهار بود. "عرفان نظر آهاری"

در سالی که گذشت ناراحت شدیم ،خندیدیم ،شاد شدیم بعضی هامون عزیزانمون رو از دست دادیم، بعضی هامون عضو عزیز و جدیدی به جمع خانواد ه هامون اضافه شد، عاشق شدیم و بسیاری از اتفاقات دیگه.... سال 91 با تمام خوبی ها و بدی هاش رو به پایانه . خدا رو شکر می کنم که به همه ی ما فرصت با هم بودن ، با هم زیستن و در کل نعمت انسان بودن رو عطا کرد..
لحظه تحویل سال وقتی که پدر و مادر ، برادر و خواهر، همسر و فرزندانتون رو در آغوش می گیرین حتماً ، خواهش می کنم حتماً بهشون بگید که دوستشون دارین و عاشقشون هستید .
دوستان عزیز مهاجر سرایی ، می خواستم از همتون تشکر کنم به خاطر تمام از خودگذشتگی هاتون و از اینکه با بودنتون موجب دلگرمی همدیگه شدین.
از خدای عزیز، سلامتی ، سعادت و خوشبختی تمام انسانها و غالب شدن رنگ شور و شادی بر بوم زندگی شون رو بعنوان بهترین هدیه ی زندگی ،در سال جدید طلب می کنم.
ارادتمند شما - یک مهاجر
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام
چون چند روزي ممكنه نتونم انلاين بشم پيشاپيش عيد و خبر خوشي كه قراره ايشالا به همه تون برسه تبريك ميگيم.
به خاطر كمك هايي كه به ما تا حالا كرديد از همتون تشكر ميكنم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
امروز آخرین روز سال 1391 است و تا 4 ساعت دیگر سال 1392 می رسه . در این واپسین لحظات سال 91 آرزو می کنم سالی پر از شادی و موفقیت در انتظار شما عزیزان باشد .
عییییییدتان مبارککککککککککککککککک
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
سلام به همه دوستان منتظر سال نو همه مبارک سال بی اتنظاری داشته باشید من یک سوال داشتم توی سایت cace من دوبار آپدیت شدم چه اتفاقی میفته بعدش؟
تشکر کنندگان: shivarahbari ، rouzbehdarvishi ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان