کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام و درود به همه دوستان 2013 ، می دونم انتظار خیلی سخته و پارسال همین موقع هر روز و هر لحظه سایت رو چک می کردم و ولی کلیر نمی شدم ، سفارت هم یک ماه تعطیل بود و حسابی من وخیلی از دوستان رو در انتظار قرار داده بودند ، و بالاخره بعد از 105 روز کلیر شدم ، راستش دیگه واقعاً نگران شده بودم ،هفته ای 3 بار ایمیل می زدم وزنگ می زدم و جواب درست وحسابی نمی دادند ولی خب بهرحال آخرین ایمیلشون گفت که پاشو بیا دیگه از ایمیل هات خسته شدیم ، وقتی رفتم آنکارا و ویزامو گرفتم متوجه شدم که 2 ماه قبل کلیر شده بودم و سفارت با تاخیر اسمم رو آپدیت کرده ، یعنی تمام این مدت استرس بیهوده ای کشیدم ، یکی دیگه از دوستانم هم که روزهای آخر سپتامبر کلیر شد و کاملا دیگه نا امید شده بود نیز وضعیتی شبیه به من داشت و اونهم با من کلیر شده بود و سفارت دیر کیسشون رو اعلام کرده بود ، دوستان خوبم به هیچ وجه نگران نباشید ، باور کنید بزودی کلیر خواهید شد و انرژیتون رو بیهوده هدر ندهید واز زمان باقی مانده تا رفتن به آمریکا زبانتون رو تقویت کنید ، و از بودن کنار خانواده تون لذت ببرید شاید این روزها دیگه تکرار شدنی نباشه ، امیدوارم بزودی هوراهای قشنگتون رو ببینم ، پیشاپیش سال نو رو به همه دوستان خوب مهاجرسرا تبریک می گم و آرزو می کنم در سال جدید همگی موفق و پیروز و شادکام باشین .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

(2013-03-18 ساعت 23:17)2600kasra نوشته:  نبود26روز انتظار....
اگه دیپلممو فرامش نکرده بودم الان انتظار نمیکشیدما....:-)

ما که لیسانس داریم نیاز به مدرک دیپلم است؟

(2013-03-18 ساعت 14:39)bayat_r نوشته:  با افتخار ارائه هرگونه خدمت به دوستان این تاپیک رو وظیفه خود میدانم و شبانه روزی و حتی در ایام عید هم در خدمتم... Smile
و فکر میکنم که حتی دوستانی که یکضرب ویزا میگیرند هم باید چند روزی رو در این تاپیک بگذرونند...

با معرفت - عیدت مبارک Smile
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، noura ، shiraz mamali ، raham ، bayat_r ، fereydoooon ، Tomas
سلام دوستان اگه کسی داره میاد آنکارا میشه به من پیام خصوصی بده ممنون میشم
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: raham ، bmojtaba ، homayoon13 ، shaso ، گل نهال ، bayat_r ، Tomas
(2013-03-19 ساعت 00:15)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 23:17)2600kasra نوشته:  نبود26روز انتظار....
اگه دیپلممو فرامش نکرده بودم الان انتظار نمیکشیدما....:-)
اگر فقط به خاطر دیپلم صورتی گرفتین ، شما صورتی نقص مدرک گرفتین
هر وقت مدرک ببرید بهتون سفید می دن
این رو در نظر بگیرید اگر هم دلایل دیگه هم داشته که بماند به من ربطی نداره

دوست عزیز من هم نقص مدرک داشتم وقتی از آفیسر سوال کردم گفت این برگه صورتی ارتباطی به این پروسه نداره . گفت وقتی کلیر شدی امدی اینجا اون مدرک رو هم بیار .
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: bmojtaba ، گل نهال ، Tomas
(2013-03-19 ساعت 15:15)f1f نوشته:  کیس من تو اون سایت کذایی سه روز پشت سر همه که آپدیت میشه! خیلی امیدوارم که بعد از 26 بار آپدیت شدن، امروز یه خبری بشه SmileSmileSmile.

دوست عزیز میشه بگی شما تو چند روز 26 بار آپدیت شدی ؟!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: f1f ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-19 ساعت 18:31)nirvana_kobin نوشته:  
(2013-03-19 ساعت 15:15)f1f نوشته:  کیس من تو اون سایت کذایی سه روز پشت سر همه که آپدیت میشه! خیلی امیدوارم که بعد از 26 بار آپدیت شدن، امروز یه خبری بشه SmileSmileSmile.

دوست عزیز میشه بگی شما تو چند روز 26 بار آپدیت شدی ؟!

118 روز که البته 3 تا از آپدیت ها بخاطر جواب ایمیلام بود.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

سلام دوستان
ميشه لطفاً چك كنيد و ببينين كه اون صفحه اي كه براي ايميل سفارته براتون باز ميشه ؟؟؟ من نميتونم بازش كنم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، rezagh ، mehdididam ، ASALI ، soruosh ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-19 ساعت 18:53)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان
ميشه لطفاً چك كنيد و ببينين كه اون صفحه اي كه براي ايميل سفارته براتون باز ميشه ؟؟؟ من نميتونم بازش كنم .

سلام.من الان چک کردم باز شد.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: sayeh_m ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، kasrafo ، fereydoooon ، Tomas
دوستاي خوبم
واقعاً اميدوارم كه تا اخر اين هفته تكليف همه مون مشخص بشه و از اين انتظار بيرون بياييم Rolleyes
در هر صورت براتون چهارشنبه سوري خوب و بدون خطري رو ارزو ميكنم . اگر نتونستم انلاين بشم پيشاپيش سال نو رو به همتون تبريك ميگم . براتون ارزوي شادي و سلامتي دارم . Rolleyes
همتون رو دوست دارم Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-19 ساعت 19:17)sayeh_m نوشته:  دوستاي خوبم
واقعاً اميدوارم كه تا اخر اين هفته تكليف همه مون مشخص بشه و از اين انتظار بيرون بياييم Rolleyes
در هر صورت براتون چهارشنبه سوري خوب و بدون خطري رو ارزو ميكنم . اگر نتونستم انلاين بشم پيشاپيش سال نو رو به همتون تبريك ميگم . براتون ارزوي شادي و سلامتي دارم . Rolleyes
همتون رو دوست دارم Smile
آمين.ممنون.ما هم براي شما آرزوي سلامتي و شادي و موفقيت ميكنيم
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
سلام دوستان
امروز ١٩ مارس كيس ما آپديت شد.البته فقط من!متاسفانه هنوز همسرم آپديت نشده.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
با سلام به همه دوستان
من از وقتی خودم رفتم تو لیست منتظران هر هفته از اون لیست اپدیت شده تو سایت سفارت یه خروجی تو فایل اکسل میگیرم تو این 4-5 هفته نکته جالب که متوجه شدم اینه در هر بار اعلام لیست جدید معمولا نشده بیشتر از 6-7 نفر به اون لیست اضافه شن(یعنی کلیر بشن) با توجه به این که در طول 5 روز هفته حداقل 40-50 نفر به منتظران اضافه میشه... حالا نمی خوام ایه یاس بخونم فقط می خوام بدونم ایا شخص دیگه ای هم از سایت سفارت خروجی هفته به هفته داره تا اونارو هم چک کنم ببینم وعضشون همینه یا نه؟؟
لطفا برام ایمیل کنین..
ppr4@ymail.com
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، rouzbehdarvishi ، soruosh ، Tomas
(2013-03-19 ساعت 18:53)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

میشه آدرس دقیقش رو بذارید تا اطاعت امر کنم

ضمنا" ، در سایه ایزد تبارک عید همگی بود مبارک !
تشکر کنندگان: bmojtaba ، Soap McTavish ، bayat_r ، homayoon13 ، ali2316 ، ASALI ، Tomas
من و همسرم در مصاحبه برگه صورتی گرفتیم.آفیسر به ما گفت تمام مدارک کامله و همه چیز در پرونده خوبه فقط مراحل اداری باید طی بشه.به نظر شما وضعیت ما چیه ؟وقت سفارت 14 مارس بود در آنکارا. ممنون
تشکر کنندگان: alih ، f1f ، kasrafo ، گل نهال ، lot2013 ، Ali.US ، rouzbehdarvishi ، ali2316 ، valencia ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-19 ساعت 21:11)گل نرگس نوشته:  من و همسرم در مصاحبه برگه صورتی گرفتیم.آفیسر به ما گفت تمام مدارک کامله و همه چیز در پرونده خوبه فقط مراحل اداری باید طی بشه.به نظر شما وضعیت ما چیه ؟وقت سفارت 14 مارس بود در آنکارا. ممنون
باید گفت که به منتظر سرا خوش آمدید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: shaso ، f1f ، kasrafo ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، ali2316 ، ASALI ، fereydoooon ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان