موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان آپدیت کردن سایت در یک چشم بهم زدن انجام میشه.
کافیه فایل آپدیت شده رو جایگزین کنند یا دیتا بیس رو به روز کنند.
این عمل هیچ تأثیری روی پیج نمیگذاره.
از دسترس خارج شدن پیج ربطی به آپدیت نداره.
موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-08 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-08 ساعت 20:15 توسط peyman1355.)
(2012-12-08 ساعت 19:47)امیر مهاجر نوشته: (2012-12-08 ساعت 19:33)peyman1355 نوشته: (2012-12-08 ساعت 18:47)امیر مهاجر نوشته: دوستان آپدیت کردن سایت در یک چشم بهم زدن انجام میشه.
کافیه فایل آپدیت شده رو جایگزین کنند یا دیتا بیس رو به روز کنند.
این عمل هیچ تأثیری روی پیج نمیگذاره.
از دسترس خارج شدن پیج ربطی به آپدیت نداره.
بله فرمايش شما كاملا درسته امير خان گرامي، اما از دسترس خارج شدن ( يا خارج كردن ) ديتابيس هم ميتونه دليلي براي آپديت كردن كل يا قسمتي از سايت هم باشه، درست عرض مي كنم استاد يا خير؟ براي مثال كافيه كابل Ethernet مربوطه رو از Server مربوط به سايت جدا كنند، اون وقت همين اتفاق مي افته، درست عرض مي كنم استاد يا خير؟ ( البته بنده Hardware كار هستم و اطلاعات زيادي راجع به Software ندارم، از اين رو از شما سوال كردم قربان، جسارت بنده رو به بزرگواري خودتون ببخشيد )
اختیار دارید پیمان جان.
دلیلی برای از دسترس خارج کردن دیتابیس یا سرور وجود نداره، مگر در صورت بروز مشکلات فنی یا ارتقاء نرم افزار یا سخت افزار سرور یا شبکه.
برای آپدیت کردن کیس نامبرها با جایگزینی یک فایل xml یا html یا مشابه اون و اگر هم دیتابیسی باشه با چند فرمان insert که هیچ خللی وارد نمیکنه و در کسری از ثانیه انجام میشه، کار راه میفته.
شخصا تنها دلیلی که برای از دسترس خارج شدن سایت میبینم انواع و اقسام اشکالات فنی است که در اینترنت خیلی هم متداوله و چیز عجیبی نیست.
بله، دليلي نداره اما اگر در حين آپديت يك ديتابيس، هارد سرور هنگ كنه در نهايت ناچارا مي بايستي اون هارد ديسك رو تعويض كنند و...........، بنده در روز با موارد زيادي از اين دسته سرو كار دارم امير خان و حتي ديدم در حين آپديت كردن يك ديتابيس ( به علت كهنگي و فرسودگي سرور و قطعات آن )، اين پروسه ناقص مونده و به ناچار هارد ديسك مربوطه رو تعويض كرديم.
اينجا رو تبديل كردم به كلاس كليرنس شبكه (آخ كه از اين قطعي شبكه نگو كه دلم كباااااااااابه، دائم باهاش سروكار داريم توي كارهامون، اينجا هم بازم قطعي داريم )
از همه دوستان بزرگوار به خصوص اميرخان گرامي و دوست داشتني پوزش مي خواهم و اميدوارم هرچه زودتر همه مون پاك بشيم به خصوص برو بچه هاي انكارا
هميشه شاد و تندرست باشيد
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
خبر جدید در مورد لاتاری.یعنی ممکنه این خبر روی روند کار ما تاثیر بگذاره?مثل اینکه میخان لاتاری را حذف کنن و بجای اون دانشجوهای خارجی فوق لیسانس و phd را بگیرن.
http://www.dcemploymentlawupdate.com/201...+Update%29
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
از همهٔ عزیزانی که لطف کردند و کیس نامبرشون رو با حذف دو رقم آخر اصلاح کردند، بسیار سپاسگزارم.
از عزیزانی هم که موافقند ولی هنوز اقدامی نکردند خواهش میکنم زحمتش رو بکشند و بعدش اینجا یک پست بگذارند تا افشین راحت تر پیداشون کنه و جدولشو آپدیت کنه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در فرم ثبت نام من زن و بچه هام را نوشتم اگر برای مصاحبه آنها را نبرم و خودم تنها برم ، اشکالی داره؟ چون می خوام انشا...اگه درست شد اول خودم برم بعد که موقعیت کاری و مکانی در آمریکا جور شد بیا آنها را ببرم...لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان از دوستان عزیز