موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-07 ساعت 20:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-07 ساعت 21:25 توسط refiusa.)
نگران نباشید
به امید خدا همین روزا برای شما هم مثل سارا و احسان جان یه هورا بلند میکشیم نگران نباشید بابا جون شما دیگه اخره کارین هر کاری که لازم بوده رو انجام دادین از خدا هم میخوام که به همین زودی از انتظار دربیاین از روزای دور هم بودن لذت ببرین
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
یک راه این هست که ایمیل بزنید و بپرسید و راه دیگه اینکه صبر کنیم تا کلیرنس های آنکارا هم ویزا رو بگیرند و ببینیم نتایج به چه صورتی هست....( که بنده شاید نظرم این باشه که مطرح نکردن این مسئله به صورت شفاف شاید اثرات بهتری داشته باشه، ممکن ارمنستان متوجه این داستان نشده باشه و اینطوری شاید مطلع بشه که با سفارت مثلا آنکارا فرق میکنه و به دنبال رفع ان بیافته....)
اما به شخصه من فکر میکنم برای آنکارا اینطور نباشه از روی شواهد ویزای خودم و ویزاهای دوستان سال قبل و برای ارمنستان با توجه به شواهد سارا و احسان اینطور به نظر میرسه که خلاف آنکارا باشه.......
اما بعد از صحت این فرضیه باید ببینیم چه مشکلی بعدا در بدو ورود و یا جای دیگر ممکن پیش بیاد.....ممکن هست مثلا یه جایی توی فرودگاه و یا جای دیگه که من مطلع نیستم این داستان مشکل ساز بشه و گیر بدن که زمان مدیکال شما اکسپایر شده و بعضی از ازمایشات رو دوباره بگیرند ...البته من اطلاعات دقیقی در این مورد ندارم و فقط منظورم این هست که باید از بعدشم هم مطلع بشیم......اما این تطویل زمان میتونه برای خیلی ها زمان بسیار مناسب باشه و حتی ارزش یه هزینه های مجدد مثل مدیکال و یا هر چیز دیگه ای رو داشته باشه.....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
اقا افشین درست گفتند اکسپایر تا 3 جون هست. از زمان صدور ویزا حساب کردند
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
مامان سایه عزیز، سرکار خانم عسلی، روشای زلزلک و بقیه دوستان خیلی خیلی محترم. گذشتن شما رو از مرحله خطیر مصاحبه تبریک می گم و منتظر هورا های سبزتان هستم.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
صفحهٔ چک کردن شمارههای کلیر شده وا نمیشه یعنی داره آپدیت میشه؟؟؟؟؟؟
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-08 ساعت 10:27)sayeh_m نوشته: امروز و فردا سايت اپديت نميشه براي اينكه شنبه و يكشنبه تعطيله . اون باز نشدن سايت هم خيلي اتفاق ميفته و يه اتفاق معموله
از دوشنبه منتظر اپديت شدن باشين
سايه خانم گرامي، تا جايي كه بنده خبر دارم ( البته اگر اشتباه نكنم) شنبه ها پرسنل سفارت تا ظهر هستند اما به كسي پاسخگو نيستند و داخل سفارت به كارهاي خودشون مي رسند.
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-08 ساعت 10:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-08 ساعت 10:59 توسط mohsen-usa.)
(2012-12-07 ساعت 22:01)achi686 نوشته: یک راه این هست که ایمیل بزنید و بپرسید و راه دیگه اینکه صبر کنیم تا کلیرنس های آنکارا هم ویزا رو بگیرند و ببینیم نتایج به چه صورتی هست....( که بنده شاید نظرم این باشه که مطرح نکردن این مسئله به صورت شفاف شاید اثرات بهتری داشته باشه، ممکن ارمنستان متوجه این داستان نشده باشه و اینطوری شاید مطلع بشه که با سفارت مثلا آنکارا فرق میکنه و به دنبال رفع ان بیافته....)
اما به شخصه من فکر میکنم برای آنکارا اینطور نباشه از روی شواهد ویزای خودم و ویزاهای دوستان سال قبل و برای ارمنستان با توجه به شواهد سارا و احسان اینطور به نظر میرسه که خلاف آنکارا باشه.......
اما بعد از صحت این فرضیه باید ببینیم چه مشکلی بعدا در بدو ورود و یا جای دیگر ممکن پیش بیاد.....ممکن هست مثلا یه جایی توی فرودگاه و یا جای دیگه که من مطلع نیستم این داستان مشکل ساز بشه و گیر بدن که زمان مدیکال شما اکسپایر شده و بعضی از ازمایشات رو دوباره بگیرند ...البته من اطلاعات دقیقی در این مورد ندارم و فقط منظورم این هست که باید از بعدشم هم مطلع بشیم......اما این تطویل زمان میتونه برای خیلی ها زمان بسیار مناسب باشه و حتی ارزش یه هزینه های مجدد مثل مدیکال و یا هر چیز دیگه ای رو داشته باشه.....
قبل از هر چيز از طرح اين مسئله مهم و واكاوي موضوع از شما خيلي ممنونم.چون همه ما ميدانيم چه روزهاي سختيه و مسئله رفتن يكدفعه پيش آمده .از يك طرف دلار داره به شدت بالا ميره از طرفي تهيه مقدمات سفر و بويژه هزينه هاي هنگفتش براي اغلب ما سخته و البته .مسلما براي اكثر ما دير تر رفتن بهتره و حتي يك ماه هم يك ماهه !!من خودم تا حالا فكر ميكردم -به دليل مديكال اواسط اكتبر -در هر صورت بايد تا اواسط آوريل بايد برم اما با راهنمائي شما و به تائيد سارا خانم معلوم شد 6 ماه از زمان كلير حساب ميشه.جونمي جون !!! جالبه من قبلا از سفارت توي ارمنستان پرسيده بودم كه جواب كوتاه آنها در اين مورد اين بود:
Your visa will be valid for 6 months from the issuance date (if your medical exam and your passport are valid).
اين جواب دو پهلو است و معلوم نيست در زمان صدور بايد مديكال معتبر باشه يه در زمان مسافرت؟؟؟
اما اگر اشتباه نكنم از خانم دكتر شنيدم بعضي از قوانين ايالتي (بويژه در تگزاس) به اين مسائل حساسند (خلاصه كلي نيست) و ممكنه بعضي آزمايشها تجديد بشه چون منطقا پس از 6 ماه وضعيت سلامتي ممكنه تغيير كنه.به هر حال از طرح اين مسئلي مهم ممنونم و از راهنمائي بچه ها اگر نظري دارند همه ما استقبال ميكنيم و البته تشكر!!
2013AS00000XXXقبولی: 2012 1 May،ايروان،3 نفر،ارسال فرم: 2012 30May با دی.اچ.ال،کارنتی:2012 August ،مصاحبه:W3 October تاريخ كليرنس: xxتاريخ عزيمت به آمريكا: xx مقصد احتمالي:هيوستن