موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-15 ساعت 15:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-15 ساعت 15:58 توسط peyman1355.)
(2012-12-15 ساعت 14:40)far.as نوشته: سلام من آنکارا بودم و من برنده اصلی هستم اما کلیرنس خوردیم هیچ نقص پرونده نداشتیم شوهرم معافیت پزشکی داشت و شغل دولتی هم نداره اما نمی دونم چرا ... واقعاً چی میشه ... ؟
خودشون گفتن که یک پروسه اداری هست که باید طی بشه ... ,و گفتن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنید ... قلبم داره میاد تو دهنم کسی هست چیزی بدونه ؟؟؟
شماره کیس : 2013as00000xxx
درود بر شما دوست گرامي
ما هم تقريبا شرايط شما رو داشتيم، بنده معافي كفالت داشتم، تمامي مشاغلم خصوصي بودند، همسرم پرستار و در بخش خصوصي كار مي كردند اما برگه ابي گرفتيم و دقيقا جمله اي كه به شما گفتند به ما هم گفتند ( 4 تا 6 هفته....)، ما هم مثل شما كاملا انتظار ويزاي يكضرب داشتيم اما برگه ابي گرفتيم، حتي من از آفيسر پرسيدم كه دليل اينكار چيه و آيا ما مشكلي داريم؟ ايشون در پاسخ گفتند بيشتر از اين اجازه ندارم توضيح بدم، اگر مي خواهيد مداركتون بمونه، اگر هم كه نمي خواهيد، بفرمائيد اينم مداركتون ! ( مداركمون را مي خواستند بهمون برگردانند ! ) كه من در پاسخ گفتم " اوكي، اوكي، باشه خدمتتون زحمتش رو بكشيد "
اصلا نگران نباشيد، چون دوستان قديمي هم به بنده اميد دادند و با خواندن تاپيك هاي قديميتر خواهيد ديد كه اين پروسه يك پروسه كاملا نرمال و عاديه و به اميد خدا همه مون ويزامون رو خواهيم گرفت ( دير يا زود داره اما سوخت و سوز نداره ).
به اميد كليرنس همه دوستان خوب و مهربانم
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی چی که میخواستن مدارک پس بدن به ما که پس دادن، و گفتیم نیاز ندارید گفتن ما از هرکدوم یک نسخه برای خودمون داریم ....
؟؟؟؟ باید بوده پیششون میمونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
***Case No.2013AS0000
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان زمان آپدیت کیسهای کلیر شده ارمنستان چندوقت به چندوقت و چند شنبه هاست معمولا ؟ لینکشم بذارین ممنون میشم دارم اما میخوام مطمئن باشم .
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-15 ساعت 17:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-15 ساعت 18:01 توسط peyman1355.)
(2012-12-15 ساعت 16:26)far.as نوشته: یعنی چی که میخواستن مدارک پس بدن به ما که پس دادن، و گفتیم نیاز ندارید گفتن ما از هرکدوم یک نسخه برای خودمون داریم ....
؟؟؟؟ باید بوده پیششون میمونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزيز دلم، منظور من مدارك اضافي يا Additional Documents و نسخه هاي اصلي مداركمون نبود، منظور آفيسر اين بود كه اگر مي خواهي، مداركي كه بايد براي بررسي بمونه، پيشمون بمونه، اگر هم كه نميخواي، بيا اين كليه فرمها و مداركت را بگير و برو ! يعني ويزا بي ويزا ! ( آخر مصاحبه كه اصل مدارك و بعضي از چيزها رو كه نيازي بهشون ندارند همه رو يكجا به همه بر ميگردونند دوست گرامي و اين يك روال و روتين مشخصه، خوب يك نسخه از مدارك شما رو كه داشتند، مدارك اضافي رو كه بهشون نيازي ندارند مسلما مي بايستي به همه مون برگردانند)
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جدول به روز شده کلیرنس ها کجاست؟
یعنی می خوام بدونم از اول نوامبر چند تا کیس کلیر شدن؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-15 ساعت 20:13)shiraz mamali نوشته: (2012-12-15 ساعت 15:56)peyman1355 نوشته: (2012-12-15 ساعت 14:40)far.as نوشته: سلام من آنکارا بودم و من برنده اصلی هستم اما کلیرنس خوردیم هیچ نقص پرونده نداشتیم شوهرم معافیت پزشکی داشت و شغل دولتی هم نداره اما نمی دونم چرا ... واقعاً چی میشه ... ؟
خودشون گفتن که یک پروسه اداری هست که باید طی بشه ... ,و گفتن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنید ... قلبم داره میاد تو دهنم کسی هست چیزی بدونه ؟؟؟
شماره کیس : 2013as00000xxx
درود بر شما دوست گرامي
ما هم تقريبا شرايط شما رو داشتيم، بنده معافي كفالت داشتم، تمامي مشاغلم خصوصي بودند، همسرم پرستار و در بخش خصوصي كار مي كردند اما برگه ابي گرفتيم و دقيقا جمله اي كه به شما گفتند به ما هم گفتند ( 4 تا 6 هفته....)، ما هم مثل شما كاملا انتظار ويزاي يكضرب داشتيم اما برگه ابي گرفتيم، حتي من از آفيسر پرسيدم كه دليل اينكار چيه و آيا ما مشكلي داريم؟ ايشون در پاسخ گفتند بيشتر از اين اجازه ندارم توضيح بدم، اگر مي خواهيد مداركتون بمونه، اگر هم كه نمي خواهيد، بفرمائيد اينم مداركتون ! ( مداركمون را مي خواستند بهمون برگردانند ! ) كه من در پاسخ گفتم " اوكي، اوكي، باشه خدمتتون زحمتش رو بكشيد "
اصلا نگران نباشيد، چون دوستان قديمي هم به بنده اميد دادند و با خواندن تاپيك هاي قديميتر خواهيد ديد كه اين پروسه يك پروسه كاملا نرمال و عاديه و به اميد خدا همه مون ويزامون رو خواهيم گرفت ( دير يا زود داره اما سوخت و سوز نداره ).
به اميد كليرنس همه دوستان خوب و مهربانم
دوست خوبم از شما پرسیدن که معافی شما به چه خاطر هست؟(چون همه ی کارت های معافی شبیه هم هستند.
دوست خوبم از شما پرسیدن که معافی شما به چه خاطر هست؟(چون همه ی کارت های معافی شبیه هم هستند.
اصلا كار به اونجا نرسيد كه بپرسند! اگر سفرنامه بنده رو بخونيد توش كاملا شرح داده ام كه چه صحبت هايي بين ما و آفيسر رد و بدل شد ( اينم لينكش پست 118# رو لطفا مطالعه بفرمائيد ) :
http://mohajersara.com/thread-5609-page-8.html