کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-02-06 ساعت 23:19)afs نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 22:22)frz61 نوشته:  می خواستم بدونم راهی وجود داره که بتونم تلفن همراهم رو (شماره ایرانم ) تو آمریکا روشن نگه دارم و به تماس هاش جواب بدم؟ یک چیزی مثل رومینگ
حتی اگه اینترنتی هم بتونم جواب بدم مشکلی نداره. فقط خاموش نباشه و بتونم ببینم کی تماس گرفته و با همون شماره باهاشون تماس بگیرم

یک سری راه حل برای این مورد شما هست
اون طوری که من می دونم، همه هم اینترنتی به حساب میاند اما خوب یکم توی جزییاتش باهم فرق می کنند

یک سرویسی هست به اسم DID
شما یک شماره DID ایران تهیه می کنید. این شماره در حقیقت یک شماره تلفن ثابت و محلی ایران هست. هرکسی با این شماره تماس بگیره بر اساس تنظیماتی که انجام می دید شماره تلفن آمریکا یا یاهو مسنجر یا اسکایپ یا سرویس های این مدلی شما هرجای دنیا که باشید زنگ می خوره و می تونید جواب اون تماس رو بدید.
با سناریویی که گفتید فقط کافیه موبایلتون رو روی اون شماره DID که تهیه کردید فوروارد کنید تا هرکسی به موبایل شما زنگ زد، به DID Number شما فوروارد بشه و اون از طریق اینترنت تماس رو مثلا به اکانت اسکایپ شما فوروارد کنه.

کیفیت صدا هم معمولا قابل قبوله و اون چیزی که مد نظر شما هست رو پوشش می ده. البته هزینه هاش ممکنه کم نباشه (در حد ماهی 30 یا 50 دلار) اما بنا به اهمیت موضوع می تونه کار شما رو راه بندازه، در ضمن سرویس های ارزون ترش هم هست که برای دوستانی که می خواهند عزیزانشون از ایران باهاشون تماس تلفنی و زیادی داشته باشند مناسبه.
ممنون افشین عزیز از توضیحاتتون... هزینه DID فقط همان هزینه ماهیانه ماهی ۳۰ یا ۵۰ دلار بطور ثابت هست و یا بستگی به تعداد تماس ها یا مدت مکالمه دارد؟ از کجا میشه این سرویس را تهیه کرد؟
تشکر کنندگان: afs ، Saiban ، Tomas ، mrhj50 ، shatsi ، سمانه777 ، amairmonre ، پسر شجاع ، ghafari88 ، powerb ، alirezanz
آقایون بین 18 تا 25 سال که روز مصاحبه اون برگه ی مربوط به خدمت عمومی رو امضا کردن و تعهد دادن یادشون نره که به محض ورود به امریکا و پس از دریافت سوشال سکیوریتی به یکی از دفاتر UPS مراجعه کنید و ازشون بخواید تا فرم ثبتنام Selective service رو بهتون بدن. پر کردن فرمش خیلی راحته ، فقط اطلاعات شخصی خودتون مثل نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد و شماره سوشال سکیوریتی رو باید بنویسید. امضا میکنید و میدید به همون مامور پست، هزینه ای هم نداره
من هنوز خیلی ها رو میبینم که میان امریکا اما اصلا این قضیه رو جدی نمیگیرن یا اصن روز مصاحبه از بس هول بودن یادشون نمیاد آفیسر این نکته رو بهشون گوشزد کرده و خودشونم چنین برگه ای رو امضا کردن و تعهد دادن. توی همون برگه ای که توی سفارت امضا کردید نوشته که سرپیچی از ثبت نام در selective service جریمه سنگینی معادل 250 هزار دلار یا زندان داره.
من موقع ورودم 25 سالم بود فکر میکردم لازم نیست ثبت نام کنم، ولی زنگ زدم به همین Selective servic گفتن اگر زمانی که وارد امریکا شدید هنوز 25 سالتون تموم نشده باشه باید ثبت نام کنید، که منم رفتم ثبت نام کردم. بهمم تاکید کرد که اگر وارد 26 سال بشی و ثبت نام نکرده باشی بعدها توی تمام امتیازات دولتی از جمله بیمه و وام های دانشجویی و پیدا کردن شغل به مشکل میخوری.

* وقتی وارد امریکا میشید بعد از چندوقت یه نامه با عنوان acknowledgement letter از طرف selective service میاد که مشخصاتتون رو توش نوشته، فقط جای سوشال سکیوریتی نامبر خالیه. به اون نامه کاری نداشته باشید و یه جا نگه ش دارید فقط. برید همون پست UPS ثبتنام کنید. تقریبا بعد از 2 تا 3 ماه یه نامه acknowledgement letter دیگه میاد که درست شبیه همون نامه اوله ولی اندفعه سوشال سکیوریتیتون رو بالاش نوشته و بالاش selective service number هم داره. دیگه کاری لازم نیست و شما ثبت نام شدید، این نامه رو مثل گرین کارت یه جای امن نگه دارید و گمش نکنید.
* آدرسی که توی فرم ثبت نام میدید یه آدرس ثابت باشه چون تقریبا 3 ماه طول میکشه تا نامه دوم بیاد. اگر میخواید برگردید ایران یا آدرستون عوض میشه آدرس یه دوست یا فامیل رو بدید.

*** این selective service فقط مربوط به آقایون بین 18 تا 25 سال میشه، یعنی کسانی که روز مصاحبه توی سفارت اون برگه تعهد رو امضا کردن. بقیه افراد لازم نیست این کارو انجام بدن.
در مورد ثبت نام نگران نباشید، نمیفرسنتون سربازیBig Grin فقط لازمه که اسمتون توی لیست Selective service باشه

توضیحات خود سایت سلکتیو سرویس:
If you are a man ages 18 through 25 and living in the U.S., then you must register with Selective Service. It’s the law. According to law, a man must register with Selective Service within 30 days of his 18th birthday. Selective Service will accept late registrations but not after a man has reached age 26. You may be denied benefits or a job if you have not registered.

اطلاعات بیشتر در سایت www.sss.gov
(2013-02-06 ساعت 13:30)fire dragon نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 15:28)mohajer13 نوشته:  دوستان نظرتون چیه راجع به این ساکهای مکه ای؟ خیلی سبکتر از چمدون هستند و میشه لوازم بیشتری برد. چمدونهام رو که وزن کردم بیشتر از 5 کیلو وزن خودشون بودٰ و اینکه 4تا از این ساکها تو خونه داریم. نمیدونم به جای چمدون از اونا ببرم یا نه.

دفعه اول تو خونه بهم پیشنهاد این ساکها رو دادن ولی گفتم نمیشه .اینها پاره میشه و حمل ونقلشم سخته بعدش رفتم یه چمدون 30 کیلیویی قیمت کردم نزدیک 400 هزار تومن ... ولی الان میبینم که اینجا استقبال شده
برای پاره نشدنشون چیکار بکنم بهتره ؟
دورشون بدیم چسب بپیچن یا بذاریم تو کارتن؟
سلام دوستان برای چمدان تجربه های خوبی دارم
من بجای چمدان از همین ساکهای وطنی کاروانی گرفتم که جنسش برزنت است. خیلی هم بزرگه یعنی اگر بخواهید پرش کنید بیشتر از 30 کیلو گنجایش داره. بنابراین شما می تونید زیپ یکی از طبقاتش رو باز نکنید. وقتی پرش کردید دورشون رو حتما طناب پیچ کنید که موقع حمل و جابجایی کارگرها اونها رو از بالا ولشون می کنند. بنابراین اگر طناب پیچ باشه پاره نمیشه و با توجه به حجم داخلش نمی ترکه. برای چمدانهای گران قیمت هم اونها رو با یک جنس هایی برای بسته بندی وجود داره بنام پلاستو فوم حالت اسفنجی داره و سفید رنگ هست مشابهش رو لابلای ظروف شکستنی و یا توی کارتن موز دیدید. اونها متری هستند من ضخامت نیم سانتش رو گرفتم با عرض 100 سانت متری 3300 تومان. اونها رو روی چمدانتون بپیچید تا از ضربه جلوگیری کنه و هم از ساییدگی و خش انداختن حفظ کنه.
پایدار باشید
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
يك نكته جالب براتون بگم شما قفلهاي مخصوصي هست كه پليسهاي آمريكا كليدشو دارن موقع خريد به فروشنده بگيد خودشون ميدونن دقيقا قسمت انتهايي قفل جاي كليد مخصوصي هست كه پليسها اون دارن
فقط اينو بگم اگه به چمدان شما شك كنن بازش ميكنن اگه قفل مخصوص نباشه قفل چمدان شما ميشكونن پس مراقب باشين
http://www.tsa.gov/traveler-information
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
سلام
من 28 روزه دیگه دارم میرم یه سری از بارامونو که فریت میکنیم یه سری هم با خودمون میبریم ولی در مورد فرش هنوز اطلاعات دقیقی بدست نیودم
کسی میدونه که میشه فرش و با خودمون ببریم یا نه؟ کارگو امارات گفت نمیتونین بفرستین چون تحریمه ولی از جای دیگه شنیدم با خودمون میتونیم ببریم
کسی بوده که به تازگی فرش برده باشه ؟
(2013-02-08 ساعت 12:33)farmiz نوشته:  يك نكته جالب براتون بگم شما قفلهاي مخصوصي هست كه پليسهاي آمريكا كليدشو دارن موقع خريد به فروشنده بگيد خودشون ميدونن دقيقا قسمت انتهايي قفل جاي كليد مخصوصي هست كه پليسها اون دارن
فقط اينو بگم اگه به چمدان شما شك كنن بازش ميكنن اگه قفل مخصوص نباشه قفل چمدان شما ميشكونن پس مراقب باشين

سلام
اين قفلها رو از كجا تهيه كنيم؟ قفل فروشا يا چمدان فروشهاي منوچهري مثلا دارن؟
تشکر کنندگان: farmiz ، amir82 ، Tomas ، afshin06 ، سمانه777 ، jazirehh ، ali1220 ، powerb ، pari pariaaa
(2013-02-08 ساعت 12:55)پروا نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 12:33)farmiz نوشته:  يك نكته جالب براتون بگم شما قفلهاي مخصوصي هست كه پليسهاي آمريكا كليدشو دارن موقع خريد به فروشنده بگيد خودشون ميدونن دقيقا قسمت انتهايي قفل جاي كليد مخصوصي هست كه پليسها اون دارن

سلام
اين قفلها رو از كجا تهيه كنيم؟ قفل فروشا يا چمدان فروشهاي منوچهري مثلا دارن؟

آره دارن زياد هم گرون نيست البته الان كه ديگه خدا ميدونه

(2013-02-08 ساعت 12:52)مهتاب - 2251 نوشته:  سلام
من 28 روزه دیگه دارم میرم یه سری از بارامونو که فریت میکنیم یه سری هم با خودمون میبریم ولی در مورد فرش هنوز اطلاعات دقیقی بدست نیودم
کسی میدونه که میشه فرش و با خودمون ببریم یا نه؟ کارگو امارات گفت نمیتونین بفرستین چون تحریمه ولی از جای دیگه شنیدم با خودمون میتونیم ببریم
کسی بوده که به تازگی فرش برده باشه ؟

اگه فرشها نو باشه حتما يه فاكتور خريد تهيه كنيد قيمتش زياد پايين نزنه شما با خودتون ميتونيد ببريد
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
به این قفلها TSA گفته میشه. استاندارد شده است و خیلی کشورها (اکثرا اروپا، آمریکا، استرالیا) اون رو میشناسن و استفاده میکنن.
http://www.tsa.gov/traveler-information/baggage-locks
http://en.wikipedia.org/wiki/Transportat...gage_locks
تو منوچهری فکر کنم بشه پیدا کرد. ضمنا بعضی چمدونها خودشون مجهز به قفل TSA هستن.
(2013-02-07 ساعت 02:43)lilac نوشته:  ممنون افشین عزیز از توضیحاتتون... هزینه DID فقط همان هزینه ماهیانه ماهی ۳۰ یا ۵۰ دلار بطور ثابت هست و یا بستگی به تعداد تماس ها یا مدت مکالمه دارد؟ از کجا میشه این سرویس را تهیه کرد؟

تاجایی که من می دونم این شماره های DID هم شبیه پلن های تماس تلفن همراه باهاش برخورد می کنند. باید ببینید چه شرکتی با چه روشی سرویس رو ارائه می کنه. قطعا سرویس های آنلیمیتت با شارژ ماهیانه وجود داره و البته سرویس هایی که ارزون تر هستند و بر اساس دقایق مکالمه هزینه ها رو محاسبه می کنند. توصیه ام اینه که روی اینترنت سرچی بکنید. فکر می کنم جستجو کردن عبارت IRAN DID NUMBER یا IRAN VIRTUAL NUMBER خالی از فایده نباشه.
البته اگر شما مثل دوستی که گفتند، داشتن یک شماره ایران براتون مهم نباشه، سرویس های جذابی مثل Viber، اسکایپ و شبیه اون این قدر وجود دارند که برای استفاده خونگی خیلی خیلی مناسب هستند و بدون هزینه اضافی می شه فقط با داشتن اینترنت روی تلفن همراه یا تبلت از اون ها استفاده کرد.
یک نکته مهم دیگه اینکه اگر امریکا شماره تلفن ثابت داشته باشید (شاید موبایل هم به همین ترتیب باشه) به کمک سرویس تماس تلفنی گوگل به صورت رایگاه می تونند از ایران به تلفن شما زنگ بزنند. البته این روش محدودیت هایی دارد که به راحتی قابل رفع است.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-02-08 ساعت 13:07)amir82 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 12:33)farmiz نوشته:  يك نكته جالب براتون بگم شما قفلهاي مخصوصي .......
به این قفلها TSA گفته میشه. ....
تو منوچهری فکر کنم بشه پیدا کرد. ضمنا بعضی چمدونها خودشون مجهز به قفل TSA هستن.
دوستان من یک چمدان آمریکن توریست خریدم و این قفل رو داره.البته اولش نمیدونستم چرا این قفله رو کلیدش رو به ما ندادن که نمایندگی آن در خ میرداماد برام توضیح داد که اگر گمرک فرودگاههای آمریکا و کانادا و استرالیا و برخی کشورهای اروپایی به ساکتون شک کنند با این قفل که شاه کلیدش دست ریس گمرک هست بدون شکستن قفل جمدان را باز میکنند و در صورتیکه این قفل رو نداشته باشه قفل را میشکونند و بعضی اوقات خسارتی هم نمیدهند....Sad
اما اگر قفل جدا از نوع TSA میخرید اصل باشه و من خودم برای چمدان های دیگرم از میرداماد روبروی مسجد الغدیر نماینده سامسونایت و آمریکن توریست خریدم...هر قفل 12 هزار تومن.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-09 ساعت 23:26)mohajer13 نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 21:23)مانترا نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 12:47)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 12:33)mohajer13 نوشته:  بچه ها با عرض معذرت بخاطر تکراری بودن سوال میشه لطفا اون فرمهایی که در هواپیما میدن پر کنیم رو برام بذارید؟
بخاطر اینکه از یک حجم مشخصی طبق قرارداد اینترنتم گذشتیم سرعت رو برام خیلی کند کردند و عملا نمی تونم بگردم فرمها رو پیدا کنم. خیلی طول میکشه تا یک صفحه باز بشه.
مرسی
دویت عزیز اینم از فرمها Wink
لینک دانلود

لینک دانلود
مرسی سروش جان! دومیش فقط راهنماس، در واقع 1 فرمه که باید پر شه نه؟

ممنون سروش جان ولی همونطور که مانترا گفت اینا دفترچه راهنما هستند.
لینک اصلی خود فرم که بشه پرینت کرد و پر کرد رو نداری؟

شاید این فرم رو مثل فرم های 230 و 122 که قابل پر کردن باشه و با کیفیت نشه پیدا کرد، هرچی که روی اینترنت هست به نظر اسکن میاد.

این ها رو ببینید
http://www.immihelp.com/immigration/samp...-6059b.pdf
http://www.skk-m.com/joho/0137.pdf

فقط به درد می خورند که پرینت بگیرید پرشون کنید و همراه داشته باشید تا فرم اصلی رو از روشون بتونید تکمیل کنید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
توی تاپیک بچه های 2014 (http://mohajersara.com/thread-6062.html) یه موردی به چشمم خورد، بحث بود سر این که در entry port های آمریکا، پاسپورت حتما باید الکترونیک باشه (e-passport) یه سرچ سریع زدم به نظرم اومد فقط برای کشورهای عضو ( VWP (Visa Waiver Program اجباریه (و به شرط صدور پاسپورت بعد از اکتبر 2006) و برای بقیه کشورها اختیاریه.
http://www.dhs.gov/e-passports
از دوستان کسی هست که به تازگی وارد آمریکا شده باشه و پاسپورتش الکترونیکی نبوده باشه؟ مشکلی پیش نیومده؟
(2013-02-10 ساعت 00:45)amir82 نوشته:  توی تاپیک بچه های 2014 (http://mohajersara.com/thread-6062.html) یه موردی به چشمم خورد، بحث بود سر این که در entry port های آمریکا، پاسپورت حتما باید الکترونیک باشه (e-passport) یه سرچ سریع زدم به نظرم اومد فقط برای کشورهای عضو ( VWP (Visa Waiver Program اجباریه (و به شرط صدور پاسپورت بعد از اکتبر 2006) و برای بقیه کشورها اختیاریه.
از دوستان کسی هست که به تازگی وارد آمریکا شده باشه و پاسپورتش الکترونیکی نبوده باشه؟ مشکلی پیش نیومده؟

امیر جان پاسپورت های ایرانی همه الکترونیک هستن. توی جلدشون یک نوار مغناطیسی دارن که افسر گذرنامه اون رو مثل کارت عابر بانک از شیار دستگاهش میکشه و مشخصات صاحب اون روی صفحه جلوش نمایش داده میشه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-02-10 ساعت 02:15)mgolchin13 نوشته:  
(2013-02-10 ساعت 00:45)amir82 نوشته:  توی تاپیک بچه های 2014 (http://mohajersara.com/thread-6062.html) یه موردی به چشمم خورد، بحث بود سر این که در entry port های آمریکا، پاسپورت حتما باید الکترونیک باشه (e-passport) یه سرچ سریع زدم به نظرم اومد فقط برای کشورهای عضو ( VWP (Visa Waiver Program اجباریه (و به شرط صدور پاسپورت بعد از اکتبر 2006) و برای بقیه کشورها اختیاریه.

امیر جان پاسپورت های ایرانی همه الکترونیک هستن. توی جلدشون یک نوار مغناطیسی دارن که افسر گذرنامه اون رو مثل کارت عابر بانک از شیار دستگاهش میکشه و مشخصات صاحب اون روی صفحه جلوش نمایش داده میشه.

عزیز اون شیاری که گذر نامه رو توش میکشن بارکد خونه و اصلا به مغناطیسی بودن گذرنامه ربط نداره. اگر صفحه اول پاسپورتتون رو ببینید آخر صفحه یکسری نوشته به این صورت هست: 05>>>>mohamad>>>ali>>>irn و ... اون شیاره اینا رو میخونه
راه تشخیص گذرنامه های الکترونیک از غیر الکترونیک فقط تو جلد پاسپورته و سال صدور. گذرنامه هایی که جلدشون ضخیم هست و از سال 89 به بعد صادر شدن 100 در 100 الکترونیکی هستند
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-02-10 ساعت 10:44)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-02-10 ساعت 02:15)mgolchin13 نوشته:  

عزیز اون شیاری که گذر نامه رو توش میکشن بارکد خونه و اصلا به مغناطیسی بودن گذرنامه ربط نداره. اگر صفحه اول پاسپورتتون رو ببینید آخر صفحه یکسری نوشته به این صورت هست: 05>>>>mohamad>>>ali>>>irn و ... اون شیاره اینا رو میخونه
راه تشخیص گذرنامه های الکترونیک از غیر الکترونیک فقط تو جلد پاسپورته و سال صدور. گذرنامه هایی که جلدشون ضخیم هست و از سال 89 به بعد صادر شدن 100 در 100 الکترونیکی هستند
mgolchin13 و SOROUSHSOFT عزیز، ممنون
همونطور که سروش گفت، رو جلد پاسپورت الکترونیک مثل این که یه همچین علامتی هست:
[عکس: VWPePassportIcon.jpg]
پاسپورت من دقیقا مال نیمه اول 89 و غیر الکترونیکه...

از دوستان کسی با پاس معمولی ویزا گرفته یا وارد آمریکا شده؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان