موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-14 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-14 ساعت 11:30 توسط seperelia.)
(2013-02-13 ساعت 17:15)mohajer13 نوشته: (2013-02-12 ساعت 12:58)seperelia نوشته: سلام دوستان عزیز
ببخشید این موضوع رو اینجا مطرح کردم، چون اینجا فعال بود مطرح کردم، کسی در مورد تجارت فرش و بردن فرش به آمریکا اطلاعاتی داره؟چطور میشه فروخت؟سودش چقدره؟
دوست عزیز وقتی چنین کالاهایی تحریم هستش. و کسانی که فرش دست دوم خودشون رو برای استفاده شخصی با تردید می برند و با این احتمال که ممکنه اون یکی دو فرششون رو که نو هم نیست تو گمرک بگیرن ازش%
سلام دوست عزیز
من تا اونجایی که اطلاع دارم سفر اول شما اثاث منزلتون رو می تونید با خودتون ببرید، فرش هم جز اثاث خونه محسوب میشه، تو گمرک ایران تا 20 متر مربع فرش ابریشم مجاز هست برای بردن، امریکا رو نمی دونم، اگر دوستان اطلاعات دارن ممنون میشم اطلاع رسانی کنند. من در مورد فرش نفیس از فرش فروشی سوال کردم گفتن سود قابل توجهی داره
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-16 ساعت 00:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 20:57 توسط sayeh_m.)
سلام دوستان
ما با پرواز ترکیش وارد نیو یورک شدیم کلاس کمفرت واقعا راحت بود و قویان توصیه میشه
تو هواپیما فرم آبی رنگ اظهارنامه گمرکی رو کردیم و تو همون نوشتیم که بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار پول همراه داریم بد از پیاده شدن تو فرودگاه دو تا صاف بود یکی مال توریست و ویزا مهاجرتی یکی مال گرین کارت دارها و سیتیزن ها. ما تو صاف اول وایسادیم چشمتون روز بد نبینه شونصد نفر تو صاف بودن و ۲.۵ ساعت طول کشید تا رسیدیم دم باجه اونجا پاکتهای زرد رو دادیم و پاسپورت و فرم گمرک ازمون انگشت نگری کردند و عکس گرفتند من دو تا عکس جدید برده بودم که دادم گفتم واسه گرین کارت از اینها استفاده کنید که عزم تشکر کرد!
بعد پاسپورتها و فرم گمرک رو داد و گفت برید تو یه اتاق اونجا ازمون امضا و اثر انگشت گرفتند و اومدیم بیرون چمدونها رو زمین بود البته نماینده ترکیش اونجا بود و هواشونو داشت ۵ دلار دادیم یه چرخ گرفتیم چمدونها رو بر زادیم اومدیم طرف گمرک فرودگاه اونجا اظهارنامه گمرک رو دادیم مامور گمرک پرسید چقدر پول دارید ما هم گفتیم تو فرم قسمت فود،فروت،... اینا رو تیک زده بودم ولی چیزی نگفت و اومدیم بیرون اومده بودند دنبالمون با دو تا ماشین آخه چمدونها نفری دو تا چمدون تان یک کری اون تو یه ماشین جا نمیشد!
دو روز بد رفتیم اداره سوشیال شماره گرفتیم از دستگاه و منتظر شدیم یه فرم هم اونجا بود مال کسایی که میخوان درخواست سوشیال کنند اون رو هم پر کردیم و منتظر شدیم وقتی شمرمونو خوندند خانوم گفت شما تازه رسیدید هنوز مهر ورودتون خشک نشده برید ده روز دیگه بیاید هر چی ما گفتیم خوب لااقل شماره رو بده ما لازم داریم گفت نمیشه چون اگه ما شماره بدیم با شماره اداره مرکزی دوپلیکت میشه خلاصه برگشتیم ده روز دیگه بریم.
اینجا همه چیز با دلار ۳۸۰۰ تومنی خیلی گرونه حتا بلیت اتوبوس!یه سندویش کوچولو ۴-۵ دلار یه ت شرت معمولی تو هرج ۷۰درصد میشه ۸ دلار خلاصه بد وضعیه حتما باید زود کار پییدا کرد که در آمد به دلار داشت.وای منهتن ولی خیلی خیلی دیدنی.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
راست فعلا یه سیمکارت پره پید از ات& ت خریدیم یکماهه ۲۵۰ دقیقه صحبت مسیج ناا محدود ۲۵ دلار جالب اینه که اگه بهمون زنگ بزنند واسه ما هم حساب میشه چون به مقداری که خط اشغاله حساب میشه
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-16 ساعت 20:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-16 ساعت 20:01 توسط fire dragon.)
اینو از تاپیک مشابه 2012 نقل قول کردم .برای کسانیکه شاید وقت نکنند اون تاپیکو بخونند.
البته من هم تازه شروع کردم ولی 200 و خورده ایی صفحه است
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم اگه چیز مهمی دیدن نقل قول کنند
هر چند ممکنه برای بعضی ها تکراری باشه ولی احتمالا ارزششو داره
(2012-02-12 ساعت 11:24)tenesi نوشته: فرم های مورد نیاز(تمامی این فرم ها در صورت لزوم به رایگان به شما ارائه داده خواهد شد و هدف از این پست آشنایی شما با این فرم ها و نحوه تکمیل آنهاست، پیشنهاد میشود آنها را با دقت مطالعه کرده تا هنگام تکمیل و تحویل دادن آنها به مشکلی مواجه نشوید):
قبل از هرچیز بگم به محض ورود شما به آمریکا ، در فرودگاه قسمت گیت Immigration راهنمای فارسی زبان به درخواست شما برای راهنمایی و توضیحات در مورد تکمیل فرم ها و بقیه مسائل در اختیار شما خواهد بود. فقط ممکنه برای رسیدن این مامور فارسی زبان کمی معطل شوید. پس اگر حتی کمی به زبان انگلیسی آشنایی دارید و به شرطی که تکمیل کردن فرم ها را قبلاً تمرین و مرور کرده باشید احتیاجی به کمک مامور فارسی زبان نخواهید داشت. بازهم اگر نگران هستید در کمال خونسردی و آرامش منتظر مامور فارسی زبان بمانید.
دریافت نمونه فرم CBP Traveler Entry Forms - Form 6059B I94 I94W از سایت اصلی یا اینجا
دریافت فرم I-94 Arrival/Departure Record از سایت اصلی یا اینجا
اشخاصی که قصد ورود به آمریکا را دارند باید این فرم را تکمیل کنند. این فرم توسط اداره مهاجرت آمریکا به هنگام ورود به تمام افرادی که ملیّت غیر آمریکایی دارند، داده میشود. به احتمال زیاد این فرم(آبی رنگ) به همراه فرم گمرک در هواپیما به شما داده خواهد شد.(گویا فرم دیگری هم در هواپیما پخش میشه که مربوطه به گرین کارتی ها و ویزاهای مهاجرتی نیست) چیز خاصی نیست. یک سری اطلاعات شامل : نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، تعداد نفرات همراه شخص برنده، آدرس آمریکا، تبعه کدام کشور ، شماره گذرنامه، کشور مبدا، .... ، شماره پرواز، سفرتان تجاری است؟، چیزهایی که همراه دارید: سبزیجات و گیاه و میوه و ... هست یا نه؟ حیوانات و موجودات خانگی همراه دارید؟ بیماری و ... دارید یا نه؟ مبلغ همراهتان بیش از 10000$ هست یا خیر؟ (اگر هست حتما بنویسید، مالیات هم نداره) ، ارزش اشیاء با ارزشی که همراه دارید؟ (تا 800$ مشکلی ندارد) ==> برگرفته از پست دوست عزیز aarshidaaa
فرم I-94 مهمترین مدرک نشاندهنده ورود قانونی شما به این کشور و شرط لازم برای ادامه اقامت شما و گرفتن کارت Social Security میباشد. حتماً آن را با دقت کامل و مطابق با سایر مدارک قانونی خود تکمیل نمایید.
دریافت فرم FinCen Form 105 از سایت اصلی یا اینجا
فرم گمرک
دریافت فرم Change of address - Form AR-11 از سایت اصلی یا اینجا
اشخاصی که قصد تغییر آدرس(محل اقامت شما در آمریکا که کارت Social Security و گرین کارت به آن ارسال خواهد شد) را دارند باید این فرم را تکمیل کنند.در ضمن می توانند از طریق این سایت بصورت آنلاین اقدام به تغییر آدرس نمایند.
دریافت فرم Application for a Social Security Card - Form ss-5 از سایت اصلی یا اینجا
اشخاص برای دریافت کارت Social Security باید این فرم را تکمیل کنند. این فرم در فرودگاه (هنگام اولین ورود به آمریکا) تحویل داده خواهد شد که باید آن را تکمیل و تحویل دهید. پیشنهاد میشود بعد از چند روز به یکی از دفاتر Social Security (یه چیزی مثل پلیس + 10 یا دفاتر بیمه تأمین اجتماعی در ایران) در نزدیکی محل اقامتتان بروید و از فعال شدن پروسه صدور کارت Social Security مطمئن شوید. گویا باید برای دریافت Social Security و گرین کارت که همزمان به آدرس محل اقامت شما در آمریکا ارسال خواهد شد ، بین 20 تا 40 روز منتظر بمانید.
در برخی موارد این فرم در فرودگاه تکمیل نمیشه و شما باید فردای روز ورود به آمریکا به مراکز Social Security برید و فرم را تکمیل و ارائه دهید.
دریافت فرم I-131, Application for Travel Document از سایت اصلی و توضیحات و راهنمای فرم از اینجا
دریافت فرم G-1145, E-Notification of Application/Petition Acceptance از سایت اصلی
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما الان يك مشكلي بهم زديم در پرداخت اين 165$ :ما همه مراحل رو رفتيم با وارد كردن كيس همراه با صفر پرداخت با موفقيت انجام شد ولي بعد متوجه شديم كه رقم آخر كيسمون وارد نشده ولي بقيه مشخصات اعم از اسم و ...حتي الين نامبرمون رو درست وارد كرديم.آيا كسي ميدونه مشكلي پيش مياد يا نه ؟
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من هفته گذشته از فرودگاه فيلادلفيا ورود زدم. همه چيز خيلی خوب پيش رفت. ابتدا تو صف کسايی که توريستی وارد ميشدن ايستادم و افسره بعد از باز کردن پکيج مدارک معرفيم کرد به قسمت secondary inspection
اونجا هم يه امضا و اثر انگشت و تمام. بخصوص من چون برای پرواز بعديم به کالفرنيا خيلی عجله داشتم افسر بنده خدا هم هول برش داشته بود و دنبالم ميدوييد
از هفته گذشته تا الان زندگی بدجوری رو دور تند افتاده. من هنوز سوشالم نيومده اما با ويزام حساب چکينگ و سيوينگ با bank of america باز کردم. تو باز کردن حساب طرف اولش يکم مشکل داشت چون ما پاسپورت خارجی داريم و طرف بايد نوع ويزا رو وارد ميکرد و اين سيستم اينها DV1 رو نميشناخت. به همين علت با رئيش صحبت کرد و يه آيدی کارت ديگه هم ازم خواست و بعد حساب باز کرد
اگه بخوام کل چيزی که تو اين يه هفته بهم گذشته رو تو يه جمله خلاصه کنم ، بايد بگم که واقعا راست ميگن.آمريکا سرزمين فرصت هاست
منتظرم سوشال بياد تا برای گواهينامه اقدام کنم.شايد يه سکيورد کريديت کارت هم بگيرم گرچه فکر کنم سوشال بخواد
هوای سن فرانسيسکو و منطقه bay area هم واقعا عاليه . برای من عاليتره چون يکم آفتاب ميخورم گرچه احتمالا بزودی سن خوزه بايد برم. سن خوزه يکم خشک تر از اينجاست
ديگه چيز خاصی نيست. اميدوارم همه بچه ها کاراشون زودتر پيش بره و زودی بيان
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-17 ساعت 07:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-17 ساعت 07:32 توسط javad_2.)
سلام دوستان
یک مطلب خوندم در خصوص وسایلی که بیارین از ایران و خیلی برام جذاب بود چون فقط ننوشته بود ماشین پرایدتونم بیارین با خودتون
برا وسایل من یک پیشنهاد دارم براتون که کم خرجتر از دوستان دیگه هست
اینجا فروشگاه ایرانی فتو فراونه نگران اجناس ایران نباشید خانمها جونشونه و لوازم آریششون خوبه اونارو بیارن چون جم کردن تمامش حداقل ۲۰۰۰$ خرج داره پس نمیخواد این پولو هزینه کنن
آقایون اینجا کتو شلوار گرونه اگه کتو شلوار میپوشین بیارین وگرنه لباسهای دیگه اینجا هم کیفیت هم قیمتشن مناسبه
خودتونو با آوردن گوشی موبیل اذیت نکنین چون اینجا خطو با گوشی باید بخرین چون هر شرکت گوشیش با خط خودش مچه
دارو: اگه داروی خواستی مصرف میکنین اونو حتما بیارین بطور مثل من تیروید دارم و داروم اینجا خیلی گرونه و بدون نسخه نمیدن برا همین با خودم برا ۲ سال آوردم چون بیمهٔ نباشی پوستت کندست ولی استامینوفنو اینا اینجا خیلی ارزونه مثلا یک قوطی ۲۰ تاعی ۳$ که یکیشو بخوری حالت خوب میشه مهمترین دارو که حتما با خودتون بیارین آنتی بیوتیک هست که اینجا اصلا بدون نسخه نمیدن و دکترها هم به ندرت مینویسن برا مریض پس به هرکدوم که حساس نیستین حتما چند بسته بیارین که این واجبترین دارو در اینجاست براتون
پتوهای ایران واقعا خوب هستن من خودم ۲تا آوردم هم طرحهای قشنگی دارن هم گرمن اگه جای سرد میرین حتما به اندازهٔ افراد خونه ببرین البته ۲ لایه اینجا گرونه و به ندرت میشه پیدا کرد
اینجا شاید روزهای اول قیمتها خیلی بالا و ترسناک باشن ولی با رفتن سر کار میبینید که مبلغ زیادی برا خرید اجناس با کیفیّت هزینه نمیکنید چون برعکس اینو در ایران انجام میدادیم
به امید دیدار
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
1- با ویزای مهاجرت حتما باید خروجی پرداخت شود.
2-برای اینکه چمدانها گم نشود حتما آدرسی که در هنگام ورود میخواهید آنجا بروید بنویسید و روی آنها بچسبانیدو همچنین آدرس ایمیلتان.
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام کسی می تونه کمک کنه؟
پدر من هنوز موعد مصاحبش نرسیده و ایالت جورجیا رو هم انتخاب کرده فعلا چون یه آشنایی دارن اونجا.اما دیشب که با همون آشنا صحبت می کردن، می گف اینجا ماهیانه 3000 دلار خرجته و حداقل باید 50000 تا با خودت بیاری تا زبانت تقویت شه و کاری پیدا کنی بتونه نتونی از جیبت بخوری! و اینکه کار خیلی تو آمریکا بد پیدا می شه و خلاصه کللا نظر پدرم رو تغییر داد یه جورایی!! کسی می تونه راهنمایی کنه که اونجا اوضا چطوره و باید رو این حرفا حساب کرد یا نه!!؟ کلا قانونی وجود داره که چقدر می تونی ببری با خودت؟
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013