کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
در پاسپورتهای جدید زیر جلد (پشت جلد )یک چیپ به اندازه عدس کوچک قرار دادن که تمام مشخصات صاحب پاس دورنش ثبت شده و با قرار دادن روی دستگاه (شبیه دستگاه کارتخوان اتوبوس) تمام مشخصات در کامپیوتر ظاهر میشه .
یه سوال :برای ارسال عکس توی این سایت حتمآ باید از سایت دیگه آدرس بدیم از کامپیوتر خودمون نمیشه ؟
تشکر کنندگان: asal1907 ، nika ، ensan ، mrhj50 ، تجریش ، Tomas ، peyman1355 ، jazirehh ، philter ، ali1220 ، pari pariaaa
(2013-02-10 ساعت 12:42)HMRAH نوشته:  سلام
در پاسپورتهای جدید زیر جلد (پشت جلد )یک چیپ به اندازه عدس کوچک قرار دادن که تمام مشخصات صاحب پاس دورنش ثبت شده و با قرار دادن روی دستگاه (شبیه دستگاه کارتخوان اتوبوس) تمام مشخصات در کامپیوتر ظاهر میشه .
یه سوال :برای ارسال عکس توی این سایت حتمآ باید از سایت دیگه آدرس بدیم از کامپیوتر خودمون نمیشه ؟
از این سایت استفاده کنید:
http://upload.tehran98.com/
(2013-02-10 ساعت 12:42)HMRAH نوشته:  ...یه سوال :برای ارسال عکس توی این سایت حتمآ باید از سایت دیگه آدرس بدیم از کامپیوتر خودمون نمیشه ؟
(2013-02-10 ساعت 12:45)abas_kashan نوشته:  از این سایت استفاده کنید:
http://upload.tehran98.com/
و از این پست.
تشکر کنندگان: mehdiii ، lilac ، asal1907 ، AsemanAbee ، nika ، rezagh ، تجریش ، Tomas ، peyman1355 ، hamedhamed ، nooshshahnar ، amairmonre ، shatsi ، pari pariaaa
(2013-02-10 ساعت 15:19)bayat_r نوشته:  آقا یه چیزی این روزا ذهن من رو مشغول کرده....من یک ماه دیگه مصاحبه دارم و پاسم تا دیماه 92 اعتبار داره و من اگر خدا بخواد و برم یقیناٌ تا اون موقع برنمیگردم... الان که نمیرسم پاسم رو عوض کنم....اگر اونجا مدتش تموم بشه میگن خیلی هزینه داره تعیضش.درسته؟ و بعد کجا باید بریم عوض کنیم؟شر نشه؟
شما که چند ماه پیش گفتین به خاطر شینگن عوض نمی کنمBig Grin
والا همسرم هم این مشکل رو داره ما هم موندیم کی عوص کنیم
اونجا مدارک رو باید بفرستین دفتر حفاطت تو واشنگتن جای خونذم هزینه اش هم 140$ صحتش رو مطمئن نیستم ولی بعید می دونم کمتر از این باشهhttp://www.daftar.org/far/forms_far.asp?formcat=passports&lang=Far
یه چک کنین ببینین چه جوری
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
[عکس: aikk3ekk3x4nfc9xg78s.jpg][/URL][/img]
سلام
من این عکس گذاشتم تا دوستانی که پاس جدید دارند در نگهداری آن دقت کنند
و به برگه راهنمایی ضمیمه پاس که پست میاره توجه کنند اگر این چیپ آسیب ببینه و در هنگام خروج ، اگر پلیس نتونه بخونه از خروج شما جلوگیری میکنه
موفق باشید.
شما در امریکا دو راه دارید, یا مدارکتون رو پست میکنید دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن, اینطوری حدودا یکماه طول میکشه تا پاسپورت جدیدتون رو پست کنند و به دستتون برسه.
راه دومش اینه که خودتون برید واشنگتن و شخصا اقدام کنید که همون روز پاسپورت جدید رو بهتون تحویل میدن. من تا حالا نشنیدم کار کسی بیشتر از یکروز طول کشیده باشه, البته فقط در مورد تعویض گذرنامه.
(2013-02-10 ساعت 12:11)amir82 نوشته:  از دوستان کسی با پاس معمولی ویزا گرفته یا وارد آمریکا شده؟
پاسپورت من مال فروردیم ۸۹ هست و از این چیپست ها نداره
برای ویزا که مشکلی نبود تا برای ورود چی پیش بیاد
حتما مشکلی نخواهد بود مگرنه خود سفارت می گفت هرچند از بی دقتی هاش هم کم نشنیدیم
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سلام دوستان .... کسانی که پاس جدید می گیرن (مثل خودم) تو پاکتی که براشون پاس رو پست می کنند یه سری توصیه هستش که من براتون می زارم که یه دیدی نسبت به نگهداری این پاس الکترونیکی ها به دست بیاد... البته توضیح واضحات هستش....(ببخشید ممکنه کیفیت عکس خوب نباشه چون با عجله گرفتم)

[img][عکس: 81721086583010515995.jpg][/img]
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-02-08 ساعت 19:18)soruosh نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 12:02)mdna نوشته:  خوب ما هم اساس کشی کردیم اومدیم تو این تاپیک.ایشالله هفته دیگه عازمیم.حتما از تجربیاتم از ورود به آ م ر ی ک ا مینویسم.
امیدوارم که همه چیز تو فرودگاه نیویورک خوب پیش بره.تا حالا تجربیات اکثر بچه ها فرودگاه کالیفرنیا بوده.

ما منتظر سفر نامه فرودگاه نیویورک هستیم . بی خبر نزار - خیلی منتظر هستیم.
سلام
یک توضیح کوچک بدهم تا mdna توضیحات کامل را بدهد.
پرواز ما با ترکیش ایر بود.از تهران به استانبول که حدود سه ساعت طول کشید. سه ساعت هم در فرودگاه استانبول بودیم. یکساعت هم در هواپیما معطل شدیم . و حدود ده ساعت هم پرواز به نیویورک.
نکته مهم اینکه در فرودگاه استانبول حتما باید پس از پیاده شدن به transit desk مراجعه کنید تا ویزا شما کنترل شود .چند سوال میکند و دو برگه کوچک با یکسری کد به پاسپورت میچسباند که برای مراحل بعد ضروری است. ضمنا پس از عبور از گیت و قبل از سوار شدن مجددا شمارا کنترل میکنند. که شامل کنترل فیزیکی و مجددا کنترل پاسپورت است.
برای پرواز با ترکیش ایر توصیه میکنم که comfort را بگیرید. البته که business جای خودش را دارد.اما economy....برای ده ساعت پرواز مشکل است.
در فرودگاه نیویورک برای کنترل پاسپورت جای خاصی برای مهاجران نیست. دو صف دارد یکی برای کسانی که گرین کارت دارند و مقیم هستند و دیگری برای بقیه انواع ویزاها. قبل از اینکه به باجه برسید که خودش نزدیک به دو نیم ساعت طول کشید. به ماموری که انتهای صف ایستاده هست بگوئید که مهاجر هستید. مامور شمارا به یکی از باجه ها هدایت میکند. در باجه پاکت زرد را تحویل میگیرد ، مدارک را خارج میکند ، انگشت نگاری و عکس گرفته میشود و مهر ورود را میزند ، مدارک را تحویل شما میدهد و به اتاق مخصوص مهاجران هدایت میکند. در اتاق پرونده را مرور میکند از شما میخواهد که پای یک برگه را امضا و انگشت بزنید. کلا پنج دقیقه طول نمیکشد. بعد از آن چمدانها را تحویل میگیرید. پنج دلار بابت چرخ دستی میدهید به یک دستگاه(قبل از رفتن اگر بارتان زیاد هست یک اسکناس پنج دلاری همراهتان باشد)سپش از گمرک عبور میکنید . راستی فرم اظهار نامه را در هواپیما به شمامیدهند که بهتر است در همان هواپیما تکمیل کنید. فرم را تحویل مامور گمرک میدهید . اگر لازم باشد میگوید که چمدانها را باز کنید در غیر اینصورت خیلی سریع شما را میفرستد. ما با اینکه اعلام کردیم که خشکبار داریم اما برایش مهم نبود و گفت بروید. فقط پرسید که چقدر پول همراه دارید که ما هم همان مقداری را که در فرم نوشتیم اعلام کردیم. ضمنا فرم دوم اظهار بیش از ده هزار دلار را هم نه داشتند و نه خواستند.

فعلا چون فرمودید که منتظرید ، نکات ورود را سریع نوشتم تا اینکه خود mdna برایتان به تفصیل شرح دهد.
کیس نامبر 2013xxx همراه - 11 ژانویه کلیر
سفرنامه
مکان یابی با استفاده از google earth و gps
در داخل هواپیما دو فرم توزیع میکنند. یکی فرم custom declaration که همان اظهارنامه گمرکی میشود. یک فرم که در یک صفحه پشت و رو هست و زیاد هم اینجا در موردش صحبت شده است. میتوانید فرم را و نحوه پرکردن آنرا اینجا ببینید.این فرم را حتما باید تکمیل کنید. اگر خانواده چند نفری هستید فقط یک فرم کافی است برای تکمیل کردن و تعداد اعضا خانواده را در آن ذکر میکنید.
فرم دوم I-194 است که بصراحت در ابتدای آن نوشته شده است مخصوص مهاجران نیست به همه این فرم داده میشود اما تکمیل نمیکنید.
فرم سوم که در هواپیما به ما ندادند فرم finCEN105 هست که اگر کل اعضا خانواده بیش از ده هزاردلار دارند باید تکمیل کنند. شما در فرم اول هم مینویسید اما این فرم هم گفته شده که باید ارائه شود. اما ما با اینکه اظهار کردیم بیش از ده هزاردلار داریم از ما این فرم درخواست نشد. حالا نمیدانم که هنگام انتقال به حساب بانکی مشکلی خواهیم داشت یا نه. فکر نمیکنم مشکلی باشدکه البته بعدا پس از باز کردن حساب اینجا خواهم گفت. این فرم را میتوانید اینجا ببینید.
اگر سوالی هست در خدمتم.
سفرنامه
(2013-02-12 ساعت 10:23)fire dragon نوشته:  خیلی خوب بود دوست عزیز .
من هم چون پرواز ترکیش میخوام بگیرم اگه یه کم جزئیات بیشتر از فرودگاه استانبول بگید برای پروازهای ترانزیت ممنون میشم .چون تاحالا پرواز با کانکشن نداشتم

در فرودگاه تهران هنگام تحویل بار به مسئول میگوئید که مقصد انتها کجا است . مسئول دو بلیط را یکجا به شما میدهد. هم برای پرواز اول به استانبول و هم برای پرواز دوم به مقصد انتهائی. حتما به مسئول بگوئید که میخواهم miles این پروازها برایم در miles &smiles منظور گردد.یک کپی از کارتی که ثبت نام کردید را به ایشان نشان میدهید که در حسابتان منظور شود.
پس از رسیدن به استانبول تابلوهای transfer transit را دنبال کنید .قبل از ورود به قسمت transfer حتما به سمت مقابل آن بخش transit desk بروید تا ویزا شما کنترل شود. همانطور که گفتم چند سوال میپرسند و برچسب برروی گذرنامه های شما میچسبانند سپس به Transfer transit وارد میشوید که در ابتدا مجددا ساکهای دستی شما بازدید میشود. بعد از آن وارد free shop میشوید . تابلوها را ببینید که از کدام gate باید بروید. کمی زودتر وارد گیت بشوید چون برای پروازهای آ م ر ی ک ا مجددا کنترل گذرنامه و بازدید بدنی دارید.
اگر سوالی هست در خدمتم.

راستی در توضیح اول به اشتباه نوشته بودم که eye scan که اشتباه بود . از شما عکس گرفته میشود.
سفرنامه
سلام
ميخواستم امروز با كليييي خوشحالي بيام بگم وايييييي ما خونه امونو گرفتيم تو سياتل و ...... اما همين يه ساعت پيش كسي كه قرار بود برامون خونه بگيره تماس گرفت و .....
من از وقتي قبول شديم دنبال خونه ميگشتم Smile)) حالا اين روياي شيرين قرار بودصبح امروز به وقت يو اس به حقيقت بپيونده كه خبر رسيد هيچ كدوم از خونه هايي كه تو نت هست منطبق با واقعيت كه چه عرض كنم كمييييي نزديك بهش هم نيست!!!!
البته اين شرايطي كه ميگم مربوط ميشه به بلويو به گفته خيلي هابهترين منطقه سياتل تو ١٠ تا موردي كه ديدن
خونهها خيلي بوي نا و رطوبت ميداده خيلييييي بوي سگ ميداده و اشپزخونه ها هم دربو داغون بوده
يا همسايه ها بد بودن ياخود ساختمون داغونبودهو...
فقط يكي خوب بوده اونم گفته خودشون كه ميخوان بشيننو بايد ببينم و چون كريديت نداشتيم حاضر نشده حتي در قبال ١ سال پرداخت اجاره خونه رو بدهSad
خلاصه قرار شد ما بريم هتل تا سر فرصت يه جايي پيدا كنيم
گفتمبهتون بگم كه گول سايتهاي اينترنتي نخورين كه اگه اونجا بگين نميخواين ٣٠٠،٤٠٠ دلارجريمه ميگيرن
حالا خودم تا ٢٠ روز ديگه برم بهتر ميتونم براي كسايي كه ميان سياتل اطلاعات جمع كنم يا يه دفتر املاك خوب پيدا كنم
(2013-02-12 ساعت 17:28)ali234 نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 14:16)مهتاب - 2251 نوشته:  سلام
ميخواستم امروز با كليييي خوشحالي بيام بگم وايييييي ما خونه امونو گرفتيم تو سياتل و ...... اما همين يه ساعت پيش كسي كه قرار بود برامون خونه بگيره تماس گرفت و .....
من از وقتي قبول شديم دنبال خونه ميگشتم Smile)) حالا اين روياي شيرين قرار بودصبح امروز به وقت يو اس به حقيقت بپيونده كه خبر رسيد هيچ كدوم از خونه هايي كه تو نت هست منطبق با واقعيت كه چه عرض كنم كمييييي نزديك بهش هم نيست!!!!
...........

توی همین ایران هم نمیشه یک خونه رو ندیده برای سکونت قراداد بست چه برسه به چند تا قاره اونطرفتر. ما هم مثل شما اول قرار شد بریم هتل و بعد از نزدیک خونه هایی رو که توی اینترنت دیدیم بررسی کنیم. انشالله یه خونه مناسب پیدا می کنید. موفق باشید.

ببخشد، آیا در این مورد گروه "مهاجر یار" نمی تونند کمک کنند؟ با پرداخت هزینۀ کمی به اونها خصوصیات خونۀ مورد نظرتون رو بگید، پیدا نمی کنند؟
تشکر کنندگان: ali234 ، مهتاب - 2251 ، rezagh ، Tomas ، fire dragon ، kasrafo ، peyman1355 ، shatsi ، kouroshd ، ali1220 ، pari pariaaa
(2013-02-12 ساعت 12:58)seperelia نوشته:  سلام دوستان عزیز
ببخشید این موضوع رو اینجا مطرح کردم، چون اینجا فعال بود مطرح کردم، کسی در مورد تجارت فرش و بردن فرش به آمریکا اطلاعاتی داره؟چطور میشه فروخت؟سودش چقدره؟

دوست عزیز وقتی چنین کالاهایی تحریم هستش. و کسانی که فرش دست دوم خودشون رو برای استفاده شخصی با تردید می برند و با این احتمال که ممکنه اون یکی دو فرششون رو که نو هم نیست تو گمرک بگیرن ازشون. شما واقعا فکر میکنی میشه تعدادی فرش نو برای تجارت و فروش و سود برد؟!!
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-02-06 ساعت 13:04)PS26 نوشته:  از دوستاني که اطلاع دارند
اين گواهي عدم خسارت بيمه که شرکت بيمه صادر مي‌کند آيا فقط ترجمه کفايت مي‌کند يا حتماً مهر دادگستري هم نياز هست؟

ما فقط می دیم ترجمه ، چون کلا مهر دادگستری ایران رو قبول ندارند. حتی مدارک تحصیلی رو بدون مهر داریم می بریم.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: bayat_r ، kasrafo ، Tomas ، مانترا ، peyman1355 ، shatsi ، سمانه777 ، jazirehh ، amiz.abdollah ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان