کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
من که هنوز نرفتم ولی این سایتو برای کلمات عامیانه انگلیسی به فارسی و بلعکسش پیدا کردم فکر کنم به درد همه میخوره.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Almond ، kasrafo ، tajhizgaran ، sce ، Soap McTavish ، afs ، afshinghwink ، naarestan ، Tomas ، mori
دوستان عزیز اینجا تقریبا در هر محله ای یک کتابخانه محلی هست که شما میتوانید با در دست داشتن پاسپورتتون که ویزا توی اون هست (همین کفایت میکنه اما محض اطمینان یک کارت دیگه هم همراه خودتون ببرید) عضو کتابخانه بشوید و از مزایای اون استفاده کنید. مثلا میتوانید حداقل روزی نیم ساعت (معمولا محدودیت زمانی وجود ندارد) از اینترنت رایگان استفاده کنید، که میشه از کامپیوترها و لپتابهای کتابخونه استفاده کرد یا اینکه لپ تاب خودتون رو ببرید و استفاده کنید (فقط اینکه کامپیوترهای کتابخونه دوربین ندارند!). دیگه اینکه تقریبا در تقویم کتابخانه برای هر روز برنامه ای برای بچه ها و خانواده های بچه دار وجود داره مثل مسابقه کتبخوانی و نقاشی و آشنایی با مشاهیر و غیره. همینطور برای عموم هم بعضی روزهای هفته که معمولا آخر هفته است کلاسهای فشرده هنری یا آشپزی از طرف کتابخانه برگزار میشه.

معمولا توی هر شهری هم یک یا چند تا فارمرز مارکت وجود داره که مثل همین تره بارهای خودمون هستند و از نان و گوشت و تخم مرغ گرفته تا کارهای سفال و نقاشی هم در آن پیدا میشه و بجز محصولات تمام ارگانیکشان قیمت باقی میوه ها و سبزیها مناسبتر در می آید. آدرس فارمرز مارکتها را میتوانید توی سایت شهرداری هر شهر پیدا کنید.

در سایت شهرداریها همچنین میتوانید از اخبار شهرتون، هشدارهای هواشناسی، برگزاری نمایشگاهها و جشنواره ها و بعضی کنسرتها با خبر بشوید.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
(2013-06-25 ساعت 18:28)Almond نوشته:  سلام دوستان عزیز امکان داره بفرمایید اون سایتی که برای چک و پیگیری پروسه دریافت گرین کارت بود و میتوانستیم چک کنیم که الان گرین کارت ما در چه مرحله ای هست آدرسش چی بود؟ خیلی ممنون میشم

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، sce ، Almond ، Soap McTavish ، mhz_ir ، amir82 ، afs ، afshinghwink ، hushmandco ، Tomas ، nooshshahnar
(2013-06-25 ساعت 07:25)a.jahangiri نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 17:36)mgolchin13 نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 15:52)sce نوشته:  
سلام دوست عزیز

شما برای هر نفر یه اکا نت جدا باز کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا با یه اکا نت برای هر دو نفر را پرداخت می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی

یه اکانت برای دو نفر کافیه.همونجا قسمت اضافه کردن اعضای خانواده داره.
موفق باشین.

(2013-06-25 ساعت 04:56)babak 1234 نوشته:  سلام دوستان
من به یک روز بعد از ورود رفتم برای SSN گفت ده روز کاری از زمان ورودت باید بگذره بعد بیا
بعد من ایمیل از http://www.uscis.gov/portal/site/uscis گرفتم که وضعیت کیسم به روز شده
اما مشکل اینکه برای بررسی receipt number ندارم . کسی می دونه این receipt number از کچا میشه پیدا کرده . آیا این با ولکام لتر میاد .

با تشکر

سلام دوست عزیز.
من تجربه ای در این مورد ندارم.ولی فکر می کنم این receipt number رو هروقت 165$ رو پرداخت کردین بهتون میدن.
بازم دوستان با تجربه اگه نظری دارن بگن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhz_ir ، afshinghwink ، e76779 ، Tomas ، AsemanAbee
(2013-06-25 ساعت 13:21)امیر مهاجر نوشته:  سلام به همگی.
برای یکی از دوستامون مشکلی پیش اومده که اینجا بدون ذکر نام پیامشون رو میگذارم.
خواهش میکنم اگر راهی به نظرتون میرسه کمک کنید.

نقل قول:سلام به امیر عزیز
من ____ هستم
ببخشید دیگه در مونده شدم که مزاحمتون شدم
گرین کارت من و ____ [دخترم] بد از۲ هفته اومد ولی‌ مال ____ [همسرم] تا حالا نیومده ، علت هم اشتباه آفیسر تو فرودگاه بود که شماره فرودگاه رو ننوشته بود ، گرین کارت ــــــــ [همسرم] با ما اومده ولی‌ برگشت خورده،
به uscis.
۶ بار زنگ زدیم ، از info pass وقت گرفتم و رفتم اداره مرکزی ucis، ولی‌ هنوز خبر‌ی نیست.

می‌خواستم ببینم کسی‌ مثل ما بود ،
یا
میدون باید چه کار کنیم ،
...

سلام
من اینجا با یکی از دوستان برخورد داشتم که مشکل مشابه ایی داشت.
این دوست ما آدرس عوض کرده بودند و گرین کارت خودشو و خانمش به آدرس جدید رفته بود ولی گرین کارت دو تا پسر کوچیکش به آدرس قدیمی رفته بود و اونجا برگشت خورده بود.
حالا داستان اینه که بچه ها برای اتمام مدرسه برگشته بودند ایران و فکر میکردند که چون گرین کارت ندارند نمیتونن برگردند. (البته چون تو پاسپورتشون تاریخ ورود داره و هنوز از اون تاریخ ورود یکسال نگذشته موقع برگشت با مشکلی رو به رو نشدند ) ولی الان بعد از گذشت 8-9 ماه از برگشت خوردن گرین کارت ، هنوز نتونستن گرین کارت جدید بگیرند . چون مثل اینکه اون گرین کارتی که برگشت خورده بود را کنسل کردند و اینها دوباره رفتن و درخواست گرین کارت جدید داددند.
البته جا داره از یکی از دوستان بسیار خوب مهاجرسرا که خیلی به این دوست مشترکمون کمک کردند که خانمش و بچه هاش بتونن برگردند تشکر کنم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
واشنگتن آماده برقراری پرواز مستقیم به تهران است
نماینده وینابل (تنظیم کننده قوانین و مقررات دولتی ایالات متحده) در جمهوری اسلامی ایران از آمادگی لازم برای آماده سازی یاداشت تفاهم مورد نیاز دولت‌های آمریکا و ایران در برقراری خطوط پروازی بین شهرهای دو کشور خبر داد.

مجید جاودانی تبریزی در گفتگو با مهر در این خصوص افزود: با توجه به رایزنی های صورت گرفته در واشنگتن، در صورت موافقت ایران آماده انجام مذاکرات به نمایندگی از طرف ایشان (دولت جمهوری اسلامی) با ادارات مرتبط در واشنگتن و آماده سازی یادداشت تفاهم مورد نیاز است.
وی همچنین از خطوط هوایی دلتا به عنوان طرف آمریکایی مورد نظر مبنی بر ارائه خدمات در این خط پروازی به اتفاق هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) خبر داد.

وینابل با ۱۱۵ سال سابقه فعالیت و ترکیبی خاص از وکلا مانند دادستان کل ایالات متحده (دولت کارتر) ، در تنظیم مقررات و روابط دولتی واشنگتن مشارکت مستقیم دارد.

لینک خبر
دوستان با سلام

می‌شه لطفا کسی بگه که وقتی‌ برای مصاحبه میریم، حتما باید روز دقیق ورود به آمریکا رو مشخص کنیم یا نه؟
تشکر کنندگان: sce ، afshinghwink ، Tomas
سلام
ما آدرسمون رو تو فرودگاه عوض کردیم. فرودگاه لس آنجلس یه پلیس که فکر کنم اصلیتش مکزیکی بود بسیار بداخلاق رفتار کرد و تازه موقع بازدید چمدانها فهمیدیم اشتباه کرده و مهر نزده. خلاصه ما پول رو 8 جون واریز کردیم و تا لان خبری از گرین کارت نیست. چطوری می شه اونو پیگیری کرد. نامه هم واسمون نیومده. شماره receipt توی نامه ولکام هست و یا از طریق دیگه هم می تونیم پیگیری کنیم.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: sce ، afshinghwink ، Tomas ، Saiban
اصل فارسی مدارک لیسانس و... هم برای کار نیازه؟!من ترجمه رسمی این مدارک رو دارم ولی بنابه دلایلی اصل فارسیش رو نمیتونم ببرم.
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، sce ، afshinghwink ، Tomas
(2013-06-25 ساعت 14:11)unique نوشته:  یک سوال از کسانی که وارد آمریکا شدن دارم.آیا کسی که فرش دستی از ایران ببره در فرودگاه ایراد نمی گیرن؟در مورد آیینه و شمعدون نقره چی؟
ممنون میشم جوابم رو بدین چون ما هفته دیگه عازم واشنگتن دی سی هستیم.
شماره کیس:2013AS59XX/تعداد افراد:2 نفر/کنسولگری:آنکارا نهCool. ابوظبی/مصاحبه:هفته اول آپریل/دیگه منتظر نیستیم. Wink
تشکر کنندگان: sce ، afshinghwink ، Tomas
(2013-06-20 ساعت 02:19)saeeds61 نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 01:29)kingrokh نوشته:  دوستاني كه رفتن و الان اونجا هستن !
قيمت خطاي موبايل چطوريه ؟! ازينجا گوشي بياريم بهتره يا بيايم همونجا با كانتركت بگيريم ؟!
من ميخوام آيفون ٥ بگيرم اونجا بهتره يا از همينجا بخرم و برم اونجا سيم كارت بگيرم ؟
اينترنت هم داره رو سيم كارتا ؟!

سلام
گوشی رو با پلن از اینجا بگیرید به نظر من بهتره
رو سیم کارتها اینترنت دارن
من چون یه ماه اینجام از T-Mobile یه سیم کارت گرفتم که مکالمه و تکست برای داخل آمریکا Unlimited هست و اینترنت 4G با دانلود 500 مگ داشت و بعد 500 مگ سرعت 3G میشه و حجم دانلود نامحدود
این پلن رو من 60 دلار گرفتم
تو سایتهاشون برید و بازهم پلنهارو ببینین
ایتجا بیشتر AT&T و T-Mobile میگیرن
موفق باشید

من خط ultra گرفتم 29 دلار مکالمه نامحدود و اینترنت 500 مگ البته در منزل اینترنت داریم و 15 دلار برای بار اول شارژ میکنند برای سیم کارد که این سیم کارد با گوشی های ایران کار میکنه و من راضیم . از این به بعد برای شارژ ماهیانه 29 دلار میدم .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، rayanmoli ، Alirezaa2013 ، Tomas ، mori ، Saiban ، nooshshahnar ، kouroshd
سلام بچه ها در مورده نحوه پرداخت 165 دلار باید تو سایت usvisa چی کار کنیم؟
میشه کسی توضیح بده مراحلشو؟
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-06-25 ساعت 23:50)sami0 نوشته:  سلام بچه ها در مورده نحوه پرداخت 165 دلار باید تو سایت usvisa چی کار کنیم؟
میشه کسی توضیح بده مراحلشو؟
بزن رو 165$ امضامSmile
تشکر کنندگان: afshinghwink ، e76779 ، Tomas ، kouroshd
سلام به همگی
به نظرم این اولین پست من در این تاپیک هست. فکر نمی کردم اولین پستم رو قبل از رسیدنم به خاک آمریکا براتون ارسال کنم. گویا پیش بینیم درست از آب در نیومده. یکی از دوستان خیلی خوبمون با مشکلی مواجه شده که احتیاج به راهنمایی و همفکری شما داره. ایشون حدود دو ماه پیش با همسر و فزرندشون به آمریکا مهاجرت کردند. گرین کارت خودشون و فرزندشون به دستشون رسیده ولی ظاهراً به علت اشتباه افسر اداره مهاجرت در فرودگاه و اشتباه در آدرس گیرنده، گرین کارت خانم برگشت خورده. به اداره مرکزی USCIS هم مراجعه کردند و مشکل را به مقام مسئول منتقل کردند ولی گویا تاکنون خبری از گرین کارت خانم نشده. از آنجایی که باید زودتر به ایران برگردند تحت استرس و فشار زیادی هستند و می خوان بدونن کسی شرایط مشابهی داشته؟ یا راهی برای پیگیری موضوع وجود داره؟ ممنون میشم اگر راه حلی به نظرتون می رسه اعلام بفرمایین. با تشکر.
سلام
بچه ها در مورده فریت بار کسی چیزی میدونه
وقتی بارمونو با فریت بار میفرستیم چه زمانی تحویل میتونیم بگیریم
سقف این بار چقدره هزینه ش چطور؟
ممنون
تشکر کنندگان: afshinghwink ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان