کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-26 ساعت 09:54)fariba_a نوشته:  سلام به افشین عزیز و دوستان عزیز دیگر
شما که آنجا ماشین خریده اید آیا GPS هم برای ماشینتون تهیه کردید؟ بدون GPS میشه رفت و آمد کرد و گم نشد؟! از کجا باید آن را خرید؟ قیمتش را میدانید؟ کلا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید ممنون میشم اطلاع رسانی کنید.
اگر گوشیتون گوگل مپ داره همون بهترین مسیریابه و GPS هم مخصوص ماشین می تونید از والمارت بگیرید از 50 دلار تا 100 دلار ولی گوشی کفایت میکنه با یک شارژر فندکی براش بگیرید مشکلی نیست!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
سوالم راجع به اتصال لپ تاپ به اینترنت از طریق موبایل هست.اگر از طریق یکی از سرویسهای موبایل AT&T ،Tmobile,... خط بگیریم که اینترنت هم داره بخوایم لپ تاپ رو از طریق اون به اینترنت وصل کنیم میشه دیگه نه؟گوشیم Hotspot هم داره؟
تشکر کنندگان: afshinghwink ، rozelo ، mgolchin13 ، Tomas
(2013-06-26 ساعت 11:11)mhz_ir نوشته:  سوالم راجع به اتصال لپ تاپ به اینترنت از طریق موبایل هست.اگر از طریق یکی از سرویسهای موبایل AT&T ،Tmobile,... خط بگیریم که اینترنت هم داره بخوایم لپ تاپ رو از طریق اون به اینترنت وصل کنیم میشه دیگه نه؟گوشیم Hotspot هم داره؟
آره میشه من همین کارو می کنم ولی اصلا رو سرعتش حساب نکنید فقط کار راه اندازه!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، mhz_ir ، afshinghwink ، mdna ، rozelo ، hushmandco ، mirzamemar ، Tomas ، Saiban
(2013-06-26 ساعت 11:18)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 11:11)mhz_ir نوشته:  سوالم راجع به اتصال لپ تاپ به اینترنت از طریق موبایل هست.اگر از طریق یکی از سرویسهای موبایل AT&T ،Tmobile,... خط بگیریم که اینترنت هم داره بخوایم لپ تاپ رو از طریق اون به اینترنت وصل کنیم میشه دیگه نه؟گوشیم Hotspot هم داره؟
آره میشه من همین کارو می کنم ولی اصلا رو سرعتش حساب نکنید فقط کار راه اندازه!

تکنولوژی اینترنت سیم کارتی که گرفتید(یا گوشی موبایل تون) چیه؟ منظور اینه که 2G یا 3G یا LTE هستش؟ اگر 2G باشه که خوب بی خیالش، ولی دوتای دیگه باید خوب باشه سرعتشون!
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mhz_ir ، hushmandco ، afshinghwink ، Tomas ، kouroshd
[font=Arial]فوری [/font]

سلام به همه دوستان
یه سوال:
اون برگه پرداخت 165 دلار که به تعداد اعضا خانواده بهمون میدن ، تا اونجا که من فهمیدم نکته مهمش همون شماره بیگانه است، آیا واسه همه شماره بیگانه ترکیب حرف A با registration number که تو ویزا اومده؟ یعنی (A+registeration number)
به من اشتباهی 2 تا از این برگه ها دادن ، برای خودم که برنده اصلی بوذم اشتباه کردن و یه برگه ثبت نام CSC گذاشتن، وقتی من بر گشتم دبی متوجه شدم، ویزا و سه تا پاکت اصلی رو برای هرسه تامون دادن و درسته
لطفا سریعا به من جواب بدین ، اگه هم تو تاپیک دیگه ای باید بپرسم بگین
مرسی
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: afshinghwink ، Tomas
(2013-06-26 ساعت 17:28)ultra نوشته:  [font=Arial]فوری [/font]

سلام به همه دوستان
یه سوال:
اون برگه پرداخت 165 دلار که به تعداد اعضا خانواده بهمون میدن ، تا اونجا که من فهمیدم نکته مهمش همون شماره بیگانه است، آیا واسه همه شماره بیگانه ترکیب حرف A با registration number که تو ویزا اومده؟ یعنی (A+registeration number)
به من اشتباهی 2 تا از این برگه ها دادن ، برای خودم که برنده اصلی بوذم اشتباه کردن و یه برگه ثبت نام CSC گذاشتن، وقتی من بر گشتم دبی متوجه شدم، ویزا و سه تا پاکت اصلی رو برای هرسه تامون دادن و درسته
لطفا سریعا به من جواب بدین ، اگه هم تو تاپیک دیگه ای باید بپرسم بگین
مرسی

با سلام
بله درست است، همان حرف A با registration number که تو ویزا آمده
موفق باشید
کیس نامبر: 2013AS00004xxx ‫(2نفر - پدر و مادرم) • مصاحبه: هفته اول فوریه/آنکارا نتیجه: کلیرنس (MAY 8, 2013)
تشکر کنندگان: bayat_r ، afshinghwink ، Tomas
(2013-06-26 ساعت 09:04)mhz_ir نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 07:33)hasti_banoo نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 21:33)mhz_ir نوشته:  اصل فارسی مدارک لیسانس و... هم برای کار نیازه؟!من ترجمه رسمی این مدارک رو دارم ولی بنابه دلایلی اصل فارسیش رو نمیتونم ببرم.

معمولا روی آخرین مدرکتون حساب می کنند. برای من اصل مدرک رو هم خواستند همراه ترجمه ها. اسکن می کنند ، همراه کپی ترجمه ها می فرستن برای background check تحصیلی. موسساتی هستند که کارشون همینه. اصلیت مدارک رو بررسی و به کارفرما اعلام می کنند.

اسکنش و ترجمه رسمیش رو دارم فکر میکنید قابل قبوله؟

بستگی داره به کارفرما. برای من اصلش رو خواستن و خودشون اسکن کردند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، ali1982 ، mhz_ir ، bayat_r ، hushmandco ، manila ، مانترا ، Tomas ، Saiban ، kouroshd
نرخ دلار سیستم محاسبه نرخ بلیت از تاریخ 26 ر June ر 2013 برابر با چهارشنبه 5 تير 1392 ، 32000 ریال می باشد.
۲۰۱۳
از دوستان کسی می دونه به طور متوسط چقدر طول میکشه گرین کارت بیاد ؟؟!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: milad_aae ، hushmandco ، Tomas
(2013-06-26 ساعت 20:47)nirvana_kobin نوشته:  از دوستان کسی می دونه به طور متوسط چقدر طول میکشه گرین کارت بیاد ؟؟!!
از 4 روز بگیرید تا 20 30 روز شایدم بیشتر اما معمولا زود میاد
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: milad_aae ، nirvana_kobin ، bayat_r ، گل نهال ، hushmandco ، مانترا ، Tomas ، kouroshd
(2013-06-26 ساعت 20:49)سمانه777 نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 20:47)nirvana_kobin نوشته:  از دوستان کسی می دونه به طور متوسط چقدر طول میکشه گرین کارت بیاد ؟؟!!
من 165$ رو داخل آمریکا واریز کردم این فرقی میکنه ؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: manila ، Tomas
(2013-06-26 ساعت 21:09)nirvana_kobin نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 20:49)سمانه777 نوشته:  
من 165$ رو داخل آمریکا واریز کردم این فرقی میکنه ؟
نه دوستان دیگه ام بودن که بعد از ورودشون واریز کردن . میگن که ممکنه کمی دیرتر بیاد اما اونقدرها تاثیری نداره
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، bayat_r ، shaso ، گل نهال ، hushmandco ، manila ، Tomas ، kouroshd
سلام
گوشی رو با پلن از اینجا بگیرید به نظر من بهتره
رو سیم کارتها اینترنت دارن
من چون یه ماه اینجام از T-Mobile یه سیم کارت گرفتم که مکالمه و تکست برای داخل آمریکا Unlimited هست و اینترنت 4G با دانلود 500 مگ داشت و بعد 500 مگ سرعت 3G میشه و حجم دانلود نامحدود
این پلن رو من 60 دلار گرفتم
تو سایتهاشون برید و بازهم پلنهارو ببینین
ایتجا بیشتر AT&T و T-Mobile میگیرن
موفق باشید
[/quote]

من خط ultra گرفتم 29 دلار مکالمه نامحدود و اینترنت 500 مگ البته در منزل اینترنت داریم و 15 دلار برای بار اول شارژ میکنند برای سیم کارد که این سیم کارد با گوشی های ایران کار میکنه و من راضیم . از این به بعد برای شارژ ماهیانه 29 دلار میدم .
[/quote]

سلام دوست عزیز
می شه لطف کنی بگی این Ultra زیر مجموعه شرکت خاصی هست مثل(ورایزون،T-Mobile ویا At&T).
خوب مشخصاتش خیلی خوبه مکالمه نامحدود با هر خطی؟ اینترنتش 2g یا 3g؟

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: سمانه777 ، kasrafo ، hushmandco ، manila ، Tomas ، Saiban ، Alirezaa2013 ، Sepasttian
(2013-06-26 ساعت 20:10)raam12000 نوشته:  نرخ دلار سیستم محاسبه نرخ بلیت از تاریخ 26 ر June ر 2013 برابر با چهارشنبه 5 تير 1392 ، 32000 ریال می باشد.

بله امروز من به یکی از آزانس ها تماس گرفتم اونها هم اینو گفتند که نرخ بلیط از 3500 به 3200 تغییر کرده.
تشکر کنندگان: گل نهال ، manila ، azar1348 ، Tomas ، Saiban
(2013-06-26 ساعت 06:52)hassan1358arab نوشته:  من یه اشتباه بزرگی کردم و سکیور کردیتمون رو ۳۰۰۰ تا باز کردم و الان به ۲۰۰۰ تاش نیاز مبرم دارم ایا امکانش هست که به حساب چکینگ منتقلش کنن؟ممنون میشم کسی اگه تجربه ای داره بگه.بانک هم بانک او آمریکا هست

سلام
من وقتی برای سکیور کردیت اقدام میکردم پرسیدم و جواب داد: مهم نیست میتونید مبلغ رو به دلخواه خودتون افزایش یا کاهش بدید.

(2013-06-26 ساعت 09:54)fariba_a نوشته:  سلام به افشین عزیز و دوستان عزیز دیگر
شما که آنجا ماشین خریده اید آیا GPS هم برای ماشینتون تهیه کردید؟ بدون GPS میشه رفت و آمد کرد و گم نشد؟! از کجا باید آن را خرید؟ قیمتش را میدانید؟ کلا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید ممنون میشم اطلاع رسانی کنید.

با سلام
برای خرید gps میتونید از فروشگاههای وال مارت یا بست بای اقدام کنید.
2 برند معروف gps مارکهای تام تام و گارمین هستش که من از گارمین استفاده میکنم و تا 15 روز بعد از خرید هم اگه خوشتون نیومد میتونید پس بدید و پولتونو بگیرید.
بسته به امکانات از قبیل سایز lcd و غیره از 90 هست تا 160
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان