کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-23 ساعت 17:01)onlyonline نوشته:  سلام
دوستان من یک سوال داشتم
می خواستم بدونم اگه یک سیم کارت تو یک ایالت مثلا کالیفرنیا خرید بشه بعد بریم تو مثلا تگراس از سیم کارت استفاده کنیم
، هزینه اضافی باید پرداخت کنیم ؟
مثل هرینه جابجایی یا همچین چیزایی
ممنون می شم راهنماییم کنید .

نه دوست عزیز، در حال حاضر تقریبا تمام سرویس دهنده ها بدون هزینه رومینگ این کار رو انجام میدهند.
(2013-06-23 ساعت 17:01)onlyonline نوشته:  سلام
دوستان من یک سوال داشتم
می خواستم بدونم اگه یک سیم کارت تو یک ایالت مثلا کالیفرنیا خرید بشه بعد بریم تو مثلا تگراس از سیم کارت استفاده کنیم
، هزینه اضافی باید پرداخت کنیم ؟
مثل هرینه جابجایی یا همچین چیزایی
ممنون می شم راهنماییم کنید .

یه نگاه به این پست بندازید. جواب سوالتون رو می تونید پیدا کنید. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-06-23 ساعت 12:13)کاوه شیز نوشته:  جهت اطلاع دوستان سفر کرده:

فروشگاه های زنجیره ای Walmart قیمت iPhone 5 را، با قرار داد سرویس ازAT&T Sprint، یا Verizon، به صورت دائمی از 190 دلار به 129 دلار کاهش داد.

http://www.engadget.com/2013/06/23/walma...-5-prices/

اینا رو میشه ایران آن لاک کرد؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: golesang ، shaso ، mhb161 ، afshinghwink ، میخک سفید ، sce ، Tomas
سلام
ايا تو فرودگاه ا م ا م موقعي كه پاسپورت رو چك ميكنن واسه خروج و ميپرسند كجا ميخواهيد بريد اگه ويزا رو ببينند گير ميدن يا نه؟
لطفا تجربه هاتون رو به ما بگيد.
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، afshinghwink ، sce ، Tomas
(2013-06-24 ساعت 02:57)shaso نوشته:  سلام
ايا تو فرودگاه ا م ا م موقعي كه پاسپورت رو چك ميكنن واسه خروج و ميپرسند كجا ميخواهيد بريد اگه ويزا رو ببينند گير ميدن يا نه؟
لطفا تجربه هاتون رو به ما بگيد.
ممنون

ادرسی رو هم که میخوای بری ازت میخوان ولی کاری ندارن

(2013-06-24 ساعت 01:36)IN.USA@2013 نوشته:  

فروشگاه های زنجیره ای Walmart قیمت iPhone 5 را، با قرار داد سرویس ازAT&T Sprint، یا Verizon، به صورت دائمی از 190 دلار به 129 دلار کاهش داد.

هزینه زیادی داره چقدرشو نمیدونم
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: mhb161 ، IN.USA@2013 ، Saiban ، afshinghwink ، sce ، Tomas ، kouroshd ، ikamaly ، j@vad
(2013-06-17 ساعت 03:41)r_ent نوشته:  rayanmoli ؟؟؟؟ شما واقعا از بنک آو آمریکا نان سکیورد کردیت کارد گرفتین؟؟؟ بات هاو؟؟؟؟ به قول افشین آنویلیوبل!!!
مطمئنین؟؟ منم همین بانک حساب باز کردم اما سکیورد بهم داد و گفت دوس داری ماهانه چقدر کردیت داشته باشی منم گفتم و معادل همون پول رو سپرده از حساب سیوینگم برداشت!
حتما 1 بررسی بکنین که ببینین سکیورد میاد یا نان سکیورد، چون با توجه به اوضاع اقتصادی و اینکه شما احتمالا هنوز کار ندارین، نان سکیورد نمیدن! اونم این بانک!
اگه کار داشته باشین و حقوق ماهانه، بعد از 2-3 ماه شاید بدن اما فکر نکنم بازم 2500 تا بدن!!!

من شنیدم بچه های ایمیگرنجل تونستن بدون هیچ سابقه ی کردیتی برای مسافراشون کردیت کارت بانک آو آمریکا 2500 ، 3000 و 3500 دلاری بگیرند. البته شانسی هست این مساله ولی اینگار می تونند کردیت کارت 500 تایی رو برای همه بگیرند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
با سلام،

من تقاضای کرذیت کارد داده بودم ولی کارتی که الانرام اومده روش نوشته Cash Rewards و یه عالمه هم باهاش کاغذهایی هست که مثلا" گفته 1% یا 2% Cash back. ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند (بخصوص آقا افشین عزیز).

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: afshinghwink ، hushmandco ، Saiban ، mhb161 ، sce ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 09:36)mhz_ir نوشته:  دوستان دنبال یه بانکی هستم که حساب چکینگ باز کنم و دبیت کارد بگیرم.حسابی که براش کارمزد نگیرن و بتونم باهاش از سرویس اینترنتی هم استفاده کنم(خرید اینترنتی،پرداخت آنلاین و...).موجودی زیادی هم نمیخام بریزم که دوستان میگن بعضی بانکا بالای 1500$ باشه تا کارمزد نگیره.فقط یه حساب برای کارای اینترنتی با موجودی کم(مثلا 600$) و انجام کاراهای اینترنتی.هست همچین بانکی؟
یه سوال دیگه اینکه اگه با هر حسابی که اونجا باز کردیم از ایران اقدام به خرید کنیم و حساب بلاک بشه بعدا که حضوری بریم حساب رو باز میکنن و مشکلی بابت پولی که تو حسابمون بوده نیست؟

سلام دوست عزیز
بانک او امریکا یه حساب داره که فقط باید کاراتو اینترنتی انجام بدی و حضوری نری بانک.تو این مدل حساب حداقل موجودیت 25دلار باید باشه
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
تشکر کنندگان: afshinghwink ، hushmandco ، sce ، mhz_ir ، behnam88 ، Saiban ، mhb161 ، mori ، Tomas
سلام دوستان. من قصد دارم در اولین ورورد به امریکا به سن خوزه برم. کسی از همراهان سایت هست که مقصدش سن خوزه باشه؟ سایتی سراغ دارین که شرایط زتدگی در این شهر و بخصوص اطلاعات مربوط به هزینه اجاره خونه و بازار کار رو بشه توش دید؟
متشکرم از همگی
2013، کنسولگری: مونترال، دریافت ویزا: یک ضرب Smile

تشکر کنندگان: bayat_r ، sce ، afshinghwink ، mhb161 ، itsmasoud ، Tomas
(2013-06-24 ساعت 09:10)rayanmoli نوشته:  با سلام،

من تقاضای کرذیت کارد داده بودم ولی کارتی که الانرام اومده روش نوشته Cash Rewards و یه عالمه هم باهاش کاغذهایی هست که مثلا" گفته 1% یا 2% Cash back. ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند (بخصوص آقا افشین عزیز).

با تشکر و امتنان

دوست عزیز با این کارت هر خریدی که شما در پمپ بنزین ها انجام دهید 3 % مبلغ تراکنش ، فروشگاه های مواد غذایی 2 % تراکنش و بقیه جاها 1 % مبلغ تراکنش برای شما ذخیره می شود و پس از اینکه به 25 $ رسید می توانید آن را به حساب خود منتقل کنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
سلام دوستان.
من امروز واسه پرداخت 165 دلار یه اکانت باز کردم و تقریبا تمام مراحل رو رفتم و یه درافت ایجاد کردم.
اکانت و پسورد اونو واسه کسی تو یو اس فرستادم تا واسم پرداخت کنه.
حالا یه مساله ای :
اون بنده خدا هر وقت بخواد وارد اکانت من بشه یه پین کد لازم داره که اونم به ایمیل من ارسال میشه و با توجه به اختلاف زمانی هماهنگی این قضیه یه کم سخته.از طرفی چون ایشون خارج از ایران وارد اکانت من میشه شاید یه سری سوالای امنیتی بپرسن که باعث گیج شدن طرف بشه.چون جواب اونا پیش منه.به نظر شما راهی نیست که از شر این پین کد خلاص شد ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-06-24 ساعت 09:25)soheila_chem نوشته:  سلام دوستان. من قصد دارم در اولین ورورد به آمریکا به سن خوزه برم. کسی از همراهان سایت هست که مقصدش سن خوزه باشه؟ سایتی سراغ دارین که شرایط زتدگی در این شهر و بخصوص اطلاعات مربوط به هزینه اجاره خونه و بازار کار رو بشه توش دید؟
متشکرم از همگی

درود
لینک زیر
زندگی و کار در سن خوزه
تشکر کنندگان: sce ، soheila_chem ، mhb161 ، Tomas
(2013-06-24 ساعت 15:52)sce نوشته:  سلام دوستان.
من امروز واسه پرداخت 165 دلار یه اکانت باز کردم و تقریبا تمام مراحل رو رفتم و یه درافت ایجاد کردم.
اکانت و پسورد اونو واسه کسی تو یو اس فرستادم تا واسم پرداخت کنه.
حالا یه مساله ای :
اون بنده خدا هر وقت بخواد وارد اکانت من بشه یه پین کد لازم داره که اونم به ایمیل من ارسال میشه و با توجه به اختلاف زمانی هماهنگی این قضیه یه کم سخته.از طرفی چون ایشون خارج از ایران وارد اکانت من میشه شاید یه سری سوالای امنیتی بپرسن که باعث گیج شدن طرف بشه.چون جواب اونا پیش منه.به نظر شما راهی نیست که از شر این پین کد خلاص شد ؟
موفق باشین.

دوست گرامی توی اکانتی که ساختی دو تا گزینه هست یکی با ایمیل هویت شما رو تایید میکنه و دیگری سه تا سوال میپرسه و جوابش رو ثبت میکنه و هر بار که لاگین میکنید یکی رو به صورت رندوم میپرسه و بعد از جواب صحیح لاگین میکنه. شما باید ستینگ اکانتتون رو به حالت دوم تغییر بدید.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mhz_ir ، amir82 ، sce ، mehdi110 ، mirzamemar ، mhb161 ، Soap McTavish ، Tomas ، nooshshahnar ، kouroshd ، Sepasttian ، AsemanAbee
نقل قول:
(2013-06-24 ساعت 01:36)IN.USA@2013 نوشته:  

هزینه زیادی داره چقدرشو نمیدونم

و صد البته که برخی از اپراتورها رو اصلا نمیشه آنلاک کرد. پیشنهاد می کنم به برخی از سایت هایی که در همین زمنیه فعالیت می کنند مراجعه کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: sce ، Saiban ، mhb161 ، Tomas ، Sepasttian
(2013-06-24 ساعت 09:55)Nazem نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 09:10)rayanmoli نوشته:  با سلام،

با تشکر و امتنان

دوست عزیز با این کارت هر خریدی که شما در پمپ بنزین ها انجام دهید 3 % مبلغ تراکنش ، فروشگاه های مواد غذایی 2 % تراکنش و بقیه جاها 1 % مبلغ تراکنش برای شما ذخیره می شود و پس از اینکه به 25 $ رسید می توانید آن را به حساب خود منتقل کنید.

با تشکر از شما دوست عزیز
این حساب به کردیت کارد ارتباط داره یا نه؟ آیا این حساب به حساب چکینگ وصل هست؟
با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، Ali Sepehr ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان