موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-23 ساعت 12:13)کاوه شیز نوشته: جهت اطلاع دوستان سفر کرده:
فروشگاه های زنجیره ای Walmart قیمت iPhone 5 را، با قرار داد سرویس ازAT&T Sprint، یا Verizon، به صورت دائمی از 190 دلار به 129 دلار کاهش داد.
http://www.engadget.com/2013/06/23/walma...-5-prices/
اینا رو میشه ایران آن لاک کرد؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ايا تو فرودگاه ا م ا م موقعي كه پاسپورت رو چك ميكنن واسه خروج و ميپرسند كجا ميخواهيد بريد اگه ويزا رو ببينند گير ميدن يا نه؟
لطفا تجربه هاتون رو به ما بگيد.
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
من تقاضای کرذیت کارد داده بودم ولی کارتی که الانرام اومده روش نوشته Cash Rewards و یه عالمه هم باهاش کاغذهایی هست که مثلا" گفته 1% یا 2% Cash back. ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند (بخصوص آقا افشین عزیز).
با تشکر و امتنان
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-22 ساعت 09:36)mhz_ir نوشته: دوستان دنبال یه بانکی هستم که حساب چکینگ باز کنم و دبیت کارد بگیرم.حسابی که براش کارمزد نگیرن و بتونم باهاش از سرویس اینترنتی هم استفاده کنم(خرید اینترنتی،پرداخت آنلاین و...).موجودی زیادی هم نمیخام بریزم که دوستان میگن بعضی بانکا بالای 1500$ باشه تا کارمزد نگیره.فقط یه حساب برای کارای اینترنتی با موجودی کم(مثلا 600$) و انجام کاراهای اینترنتی.هست همچین بانکی؟
یه سوال دیگه اینکه اگه با هر حسابی که اونجا باز کردیم از ایران اقدام به خرید کنیم و حساب بلاک بشه بعدا که حضوری بریم حساب رو باز میکنن و مشکلی بابت پولی که تو حسابمون بوده نیست؟
سلام دوست عزیز
بانک او امریکا یه حساب داره که فقط باید کاراتو اینترنتی انجام بدی و حضوری نری بانک.تو این مدل حساب حداقل موجودیت 25دلار باید باشه
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من قصد دارم در اولین ورورد به امریکا به سن خوزه برم. کسی از همراهان سایت هست که مقصدش سن خوزه باشه؟ سایتی سراغ دارین که شرایط زتدگی در این شهر و بخصوص اطلاعات مربوط به هزینه اجاره خونه و بازار کار رو بشه توش دید؟
متشکرم از همگی
2013، کنسولگری: مونترال، دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من امروز واسه پرداخت 165 دلار یه اکانت باز کردم و تقریبا تمام مراحل رو رفتم و یه درافت ایجاد کردم.
اکانت و پسورد اونو واسه کسی تو یو اس فرستادم تا واسم پرداخت کنه.
حالا یه مساله ای :
اون بنده خدا هر وقت بخواد وارد اکانت من بشه یه پین کد لازم داره که اونم به ایمیل من ارسال میشه و با توجه به اختلاف زمانی هماهنگی این قضیه یه کم سخته.از طرفی چون ایشون خارج از ایران وارد اکانت من میشه شاید یه سری سوالای امنیتی بپرسن که باعث گیج شدن طرف بشه.چون جواب اونا پیش منه.به نظر شما راهی نیست که از شر این پین کد خلاص شد ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013