کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
وای تروخداااااااااااااااا کمک مگه تو سایت uscis باید ادرس وارد میکردیم ؟
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
تشکر کنندگان: USA1900
(2013-07-04 ساعت 16:56)gitialyari نوشته:  سلام
والا ما که جایی ندیدیم آدرس بخواد.چطور مگه ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، gitialyari ، azar1348 ، mhb161 ، USA1900
(2013-07-04 ساعت 17:21)sce نوشته:  
خیالم راهت شد یه جایی تو همین تایپیکا خوندم یکی پرسیده بود میشه ادرسو از همین سایت تغییر داد یا نه
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
تشکر کنندگان: mhb161 ، USA1900
(2013-07-04 ساعت 17:25)gitialyari نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 17:21)sce نوشته:  
خیالم راهت شد یه جایی تو همین تایپیکا خوندم یکی پرسیده بود میشه ادرسو از همین سایت تغییر داد یا نه

دوست عزیز اون یه نفر خود من بودم و هنوز هم واسم جای سواله که میشه این کار رو کرد یا نه ؟من تو سایت آدرسی وارد نکردم ولی تو اکانت من این قابلیت هست.کلا من یه سوال دارم:از این وبسایت و پس از درست کردن اکانت و پرداخت 156$ از تو ایران میشه چه کارایی انجام داد ؟در واقع آیا با به روز رسانی پروفایل خودمون تو سایت می تونیم خیال خودمون رو از بابت تغییرات راحت کنیم ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، ابی هانی ، mhb161 ، gitialyari ، USA1900 ، mehrdad pharm ، dove
دوستانی که برای گرفتن ویزابه ابوظبی رفتن لطفاراهنمایی بفرمایند

چه موقع توی ایران باید165 دلارروواریزکنیم؟
بعدازتحویل ویزا
یاهمون موقع
و چطوری؟
کارت اعتباری داداشم داره چون مرتب میره خارج و تاجره میتونم ازاون کمک بگیرم؟
لطفا مارروراهنمایی کنید چون برای گرفتن ویزاممکنه همسرموبفرستم که اصلا واردنیستوتوجریانات نیست فقط غرورمردونه گیش اجازه نمیده که من برم میخوادبگه اونم یه سهمی داشته تواین جریان یکی نیست بهش بگه پدرت خوب مادرت خوب بزارازاولش خودم همه کاره بودم الانم برای گرفتن ویزابرم میترسم اونجاباید165 دلارروواریزکنه و واردنباشه چیکارکنه
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، philter
(2013-07-04 ساعت 13:04)ehsan99 نوشته:  يعنی من تو عمرم امتحانی جوک تر از اين امتحان کتبی رانندگی کالفربيا به زبان فارسی نديدم . کلا 4،5 سری سواله يکی از همونا ميآد تو امتحان.البته دمشون گرم

هوا اينجا ناجوانمردانه گرمه و اين نشون ميده چقدر مهمه تو انتخاب خونه , داشتن استخر در نظر بگيريد. چون تهويه خونه ها که زياد جالب نيست و بعضی وقتا کولر گازی هم نميکشه. پس تنها راه تنی به آب زدنه

شما امتحانشو دادی؟

دوستان دوستان
از وودلندهیلز غافل نشید بسیار جای خوبی برا زندگیه اونایی که تازه واردن حواستون باشه بدو ورود هر جایی نرید چون چنان تو ذوقتون می خوره که فکر می کنید همه جای امریکا این طوریه! اینجا بهشت واقعیه واقعا بهشته و مناسب زندگی
بعضیا اطلاعات اشتباهی بهتون میدن خوب تحقیق کنید و مثبت اندیش باشید
تشکر کنندگان: sce ، Saiban ، Alirezaa2013 ، manila ، پدی ، azar1348 ، mhb161 ، r_ent ، lilac ، mgolchin13 ، Sepasttian ، soruosh ، romance33 ، philter
[quote='negar_karimi6' pid='369995' dateline='1372944591']
دوستانی که برای گرفتن ویزابه ابوظبی رفتن لطفاراهنمایی بفرمایند

چه موقع توی ایران باید165 دلارروواریزکنیم؟
بعدازتحویل ویزا
یاهمون موقع
و چطوری؟
سلام.
دوست عزیز شما هم می تونین قبل از رفتن به یو اس و هم بعد از رسیدن به اونجا این 165$ رو پرداخت کنین.اگه می خواین قبل از رفتن این کارو انجام بدین ویزا رو که گرفتین یه اکانت میسازین و اونو در اختیار کسی میزارین که کردیت کارد داره.ایشون هم واسه شما پرداخت می کنه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ابی هانی ، Alirezaa2013 ، manila ، azar1348 ، mhb161 ، gitialyari ، negar_karimi6 ، rezagh
دوستان کسی نمی دونه ماشین مثل ون از کجا می تونم با راننده اجاره کنم؟ ده دوازده تا چمدون دارم که تو یه ماشین جا نمیشه می خوام از لس انجلس ببرم وودلندهیلز
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، azar1348 ، mhb161
(2013-07-04 ساعت 16:45)StarIR نوشته:  دوستان کسی می دونه از کجا میشه ون یا ماشین بزرگ با راننده جهت بردن مقداری وسیله از لس انجلس به ولی اجاره کرد؟

دوستان خوبم بالاخره پس از کلی جستجو تونستم یه اپارتمان شیک......

سلام.بهتون تبریک میگم.امیدوارم باقی کارهاتون هم به سرعت درست بشه.میشه بفرمایید آپارتمان چند خوابه است و اجاره اش ماهانه چقدر است.ممنون؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: azar1348 ، mhb161
(2013-07-04 ساعت 20:45)farokhi21 نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 16:45)StarIR نوشته:  دوستان کسی می دونه از کجا میشه ون یا ماشین بزرگ با راننده جهت بردن مقداری وسیله از لس انجلس به ولی اجاره کرد؟

سلام.بهتون تبریک میگم.امیدوارم باقی کارهاتون هم به سرعت درست بشه.میشه بفرمایید آپارتمان چند خوابه است و اجاره اش ماهانه چقدر است.ممنون؟

بله . دو خوابه هست با دو حمام با تمام امکانات داخلی و بیرونی مثل گاز ماشین ظرفشویی ماکروویو یخچال . ماشین لباسوشی در ساختمان. استخر زمین گلف زمین بسکتبال جیم و ... خیلی شیک و نورگیره و از همه مهمتر داخل یه مجموعه از اپارتمان های 3 طبقه هست که کاملا سکیور هست و 24 ساعت سکیوریتی داره
بازم اطلاعاتی خواستید در خدمتم
تشکر کنندگان: mdna ، mirzamemar ، Alirezaa2013 ، manila ، Saiban ، mhb161 ، r_ent ، amin arefi
(2013-07-04 ساعت 18:10)StarIR نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 13:04)ehsan99 نوشته:  يعنی من تو عمرم امتحانی جوک تر از اين امتحان کتبی رانندگی کالفربيا به زبان فارسی نديدم . کلا 4،5 سری سواله يکی از همونا ميآد تو امتحان.البته دمشون گرم

هوا اينجا ناجوانمردانه گرمه و اين نشون ميده چقدر مهمه تو انتخاب خونه , داشتن استخر در نظر بگيريد. چون تهويه خونه ها که زياد جالب نيست و بعضی وقتا کولر گازی هم نميکشه. پس تنها راه تنی به آب زدنه

شما امتحانشو دادی؟

حتما امتحانش رو دادم که دارم ميگم ديگه. همين چند سری سوالی که دوستمون گذاشته رو بخونيد قبوليد
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، manila ، azar1348 ، r_ent ، shatsi
اون کسانی که ویزاشون قبل Feb بوده و نیازی به پرداخت اون 165 دلار نداشتن چطور باید پیگیری کنند گرین کارتشون کجاست؟؟؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: Saiban ، mhb161
(2013-07-04 ساعت 20:53)StarIR نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 20:45)farokhi21 نوشته:  

سلام.بهتون تبریک میگم.
بله . دو خوابه هست با .........بازم اطلاعاتی خواستید در خدمتم

--------------------------------------------------------------------
ببخشید نفرمودید اجاره ماهانه و احیانا پیش پرداخت اش چقدره؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، sce ، Saiban ، mhb161 ، r_ent
(2013-07-04 ساعت 21:12)jahanshahloo نوشته:  اون کسانی که ویزاشون قبل Feb بوده و نیازی به پرداخت اون 165 دلار نداشتن چطور باید پیگیری کنند گرین کارتشون کجاست؟؟؟؟

اینجا
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Nightsky007 ، mhb161 ، r_ent
دوستان عزیزم یه اطلاعاتی رو می خواستم به شماها بدم شاید به دردتون بخوره. اینجا در امریکا شرکت های املاک به هیچ وجه حق ندارن از مشتری متقاضی اجاره پولی بگیرن و در واقع کمیسیون رو از صاحبخونه میگیرن. اگه املاکی خواست از شما پول بگیره بهش اعتماد نکنین. اگه یه املاک خوب و مورد اعتماد هم خواستین پست خصوصی بدید تا معرفی تون کنم
تشکر کنندگان: gbtm ، sasbk ، manila ، Nightsky007 ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، Saiban ، mhb161 ، r_ent ، usa lover ، Sepasttian ، soruosh ، mrbonbon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان